Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

342 επισκέπτες, 6 χρήστες
kon95, manosbou, ZoeM, Tem, lagoudakis, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Google (site search)   

    

Αναζήτηση vaping

    
   

Αποστολέας Θέμα: Phenomenon by Gus  (Αναγνώστηκε 610164 φορές)

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Απρ 2017
  • Τόπος: Αθήνα
  • Μηνύματα: 1576
  • Φύλο: Άντρας
  • perception is reality
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5340 στις: Σεπ 19, 2018, 18:51 »
Στην παράμετρο "διαστάσεις της πηγής παραγωγής ατμού" έβαλα συνοπτικά τις διαστάσεις του πηνίου της αντίστασης, το εμβαδόν των οπών παροχής αέρα στην αντίσταση (και φυσικά την κατανομή του ως προς τις διαστάσεις του πηνίου της αντίστασης) και την πίεση/ταχύτητα του αέρα που χτυπάει την αντίσταση (όταν μπαίνει περισσότερος αέρας από το airflow δαχτυλίδι και οι τρύπες παροχής αέρα κάτω από την αντίσταση είναι μικρότερου εμβαδού από το εμβαδόν των οπών του airflow δαχτυλιδιού, τότε ο αέρας που βγαίνει κάτω από την αντίσταση είναι συμπιεσμένος και άρα με αρκετή ταχύτητα χτυπάει την αντίσταση).
Αυτά μπορούν να εξηγήσουν την τροποποίηση που αναφέρεις κατά τα γούστα του χρήστη. Μία τελική σχεδίαση δεν μπορεί να καλύψει όλες τις συνθήκες λειτουργίας (έχει ένα περιορισμένο εύρος απόκρισης λειτουργίας).  

Αποσυνδεδεμένος redortho

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Απρ 2017
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη
  • Μηνύματα: 1792
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5341 στις: Σεπ 19, 2018, 19:21 »
Συμφωνώ απόλυτα για τις αρχές λειτουργίας και τ' αποτελέσματα της παραμετροποίησης στα γούστα του κάθε χρήστη. Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει το απόλυτο οτιδήποτε (περιλαμβάνονται και οι ατμοποιητές) σ' αυτή τη ζωή (ίσως σε κάποια άλλη). Γι' αυτό δεν μου αρέσει να κολλάω σε κάτι, ότι κι αν είναι αυτό. Πάντα κάτι θα κάνει καλύτερα κάποια λειτουργία από κάτι άλλο, αλλά ποτέ δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει αυτό το κάτι που θα κάνει τα πάντα άριστα. Αυτό αποτελεί τον ορισμό της τελειότητας και δυστυχώς (ή ευτυχώς) η επίτευξή της αποτελεί ουτοπία.

ΥΓ Εδώ κοτζάμ Olympiakos Phenomenon δεν είναι τέλειος, τί να μας πει ο Gus με σκέτο Phenomenon  :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Ιουλ 2017
  • Τόπος: Παιανία
  • Μηνύματα: 3883
  • Φύλο: Άντρας
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5342 στις: Σεπ 19, 2018, 19:36 »
Πάλι καλά που δεν υπάρχει απόλυτο...

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Αποσυνδεδεμένος grag

  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Join Date: Φεβ 2016
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Μηνύματα: 96
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5343 στις: Σεπ 19, 2018, 21:16 »
Ανάλογα με την θερμοκρασία ατμοποίησης του κάθε συστατικού ενός υγρού, επιλέγεται η σχέση θερμοκρασίας, πίεσης και όγκου του ατμού για να επιτευχθεί κορεσμένος ατμός. Το θέμα το αντιμετωπίζει η θερμοδυναμική των ρευστών και οι σχεδιάσεις του GUS είναι αρκετά μελετημένες.
Η σχεδίαση του μικρού τρούλου πάνω από μεγαλύτερο τρούλο (και μάλιστα "κρεμμυδο-τρούλο", όπως λέγεται) είναι από τις πιο αποδοτικές για να επιτευχθεί κορεσμός του παραγόμενου ατμού με χαμηλότερη θερμοκρασία, αυξάνοντας σταδιακά (σε δύο στάδια) την πίεσή του (συμπιέζοντάς τον από τον μεγάλο τρούλο προς τον μικρό), μειώνοντας τον όγκο του. Η ιδανική καμπύλη κορεσμού δεν μπορεί να εξασφαλιστεί πάντα για όλα τα συστατικά ενός υγρού, γι' αυτό και -αναλόγως της θερμοκρασίας ατμοποίησής τους- εμφανίζεται υγροποιημένος ατμός (κάποιων συστατικών του υγρού) στα κρίσιμα περιφερειακά σημεία "ηρεμίας" της τυρβώδους ροής του ατμού κατά τις φάσεις συμπίεσής/αποσυμπίεσής του. Η εσωτερική διάμετρος και το ύψος της καμινάδας συμμετέχουν στην δημιουργία καθορισμένων ελεγχόμενων τιμών πίεσης μέσα στον ανώτερο τρούλο (πρωτίστως).
Αλλάζοντας τον ανώτερο τρούλο σε κώνο, αλλάζουν οι συνθήκες δημιουργίας κορεσμένου ατμού.
Χοντρικά, ο κορεσμένος ατμός σε χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή πίεση είναι η αιτία ανάλυσης γεύσης (βλ. μικροί, στενοί χώροι ατμοποίησης, όπως λέμε GUS). Ο κορεσμένος ατμός σε υψηλή θερμοκρασία και χαμηλή πίεση είναι η αιτία έντασης γεύσης (βλ. RDA). Ο κορεσμένος ατμός σε μέση θερμοκρασία και χαμηλή πίεση είναι η αιτία ολοκλήρωσης γεύσης (βλ. φαρδιές καμπάνες και φαρδιές μακριές καμινάδες, όπως λέμε Hussar).
Τα όρια από το ένα στο άλλο σχετίζονται με τα συστατικά των υγρών και από τις διαστάσεις της πηγής παραγωγής ατμού (βλ. πηνίο αντίστασης, εμβαδόν επιφάνειας εισαγωγής αέρα στην αντίσταση και πίεσή/ταχύτητά του) σε σχέση με τις διαστάσεις και το σχήμα του θαλάμου ατμοποίησης/συμπύκνωσης ατμού (συμπεριλαμβανομένης της καμπάνας, αλλά και του driptip, το οποίο ευθύνεται για το από ποιο σημείο και μετά θα αρχίσει η τυρβώδης ροή του ατμού μέσα στο στόμα).

Το φαινόμενο GUS αξίζει τα λεφτά του. Προφανώς είναι αποτέλεσμα εξαντλητικών δοκιμών.
Η ιδέα της σχεδίασής του (μία βασική είναι) θέλει πολύ διάβασμα και θεωρητικές γνώσεις θερμοδυναμικής, που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες.
Όποιος μπορεί και ενδιαφέρεται να κατανοήσει την πολυπλοκότητά του, ας το ψάξει ξεκινώντας από το saturation dome curve.

Υ.Γ.: Για τα παραπάνω φταίει η επαγγελματική διαστροφή του Φυσικού μέσα μου. :))

Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα. Πιστεύει κανείς ότι όλοι αυτοί που φτιάχνουν ατμοποιητες (συμπεριλαμβανομένου και του gus) ασχολούνται με τα παραπάνω? 99.9% η νέα καμπάνα είναι απλα άλλη μία εικαστική παρέμβαση.

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Ιουλ 2017
  • Τόπος: Παιανία
  • Μηνύματα: 3883
  • Φύλο: Άντρας
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5344 στις: Σεπ 19, 2018, 21:23 »
H δουλειά τους είναι να ασχολούνται, αλλιώς το πιο εύκολο ειναι να βγάλουν τις κλασσικές φλατ που όλοι μετά γκρινιάζουμε για έλλειψη γεύσης.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Αποσυνδεδεμένος grag

  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Join Date: Φεβ 2016
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Μηνύματα: 96
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5345 στις: Σεπ 19, 2018, 21:30 »
Είναι διαφορετικό το να δίνουν κάποιο σχήμα λόγο εμπειρικής σχεδίασης και τελείως διαφορετικό να κάνουν θερμοδυναμική ανάλυση.

Αποσυνδεδεμένος Ksp

  • e-high ατμιστής
  • ****
  • Join Date: Οκτ 2014
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μηνύματα: 1279
  • Φύλο: Άντρας
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5346 στις: Σεπ 19, 2018, 21:34 »
Γνώμη μου είναι ότι ο Gus ψάχνεται στο θέμα γεύσης να κάνει κάτι παραπάνω αλλά ξεχνά άλλους τομείς οπως η ευχρηστία και η στεγανοτητα!

Στάλθηκε από το PRO 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Ιουλ 2017
  • Τόπος: Παιανία
  • Μηνύματα: 3883
  • Φύλο: Άντρας
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5347 στις: Σεπ 19, 2018, 21:36 »
Και στα δύο [member=13246]Ksp[/member] νομίζω ότι έχει επιτύχει πλήρως με τις top fill εκδόσεις. Τουλάχιστον οι 2 φαίνο μου είναι στεγνοί σαν την Σαχάρα. Το σίγουρο είναι ότι έχει καιρό να παρουσιάσει κάτι καινούργιο.

Και αυτό το καινούργιο που είχε στην σκέψη του, δεν θα βγει λόγω κόστους. Μιλάω για τον XR που μάλλον πάει στις καλένδες. Αυτό όχι από πληροφορία, αλλά απ' ό,τι φαίνεται.

Αποσυνδεδεμένος Ksp

  • e-high ατμιστής
  • ****
  • Join Date: Οκτ 2014
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μηνύματα: 1279
  • Φύλο: Άντρας
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5348 στις: Σεπ 19, 2018, 22:43 »
Συμφωνώ αλλά όλα βγαίνουν σαν έξτρα ας τα έβγαζε όλα μαζί σε έναν καινούριο ατμό! Με νέα βάση...

Στάλθηκε από το PRO 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Αποσυνδεδεμένος paloukaros

  • Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Μαΐ 2016
  • Τόπος: ΠΙΤΣΟΥΝΙ city
  • Μηνύματα: 5220
  • Φύλο: Άντρας
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5349 στις: Σεπ 19, 2018, 23:06 »
Ανάλογα με την θερμοκρασία ατμοποίησης του κάθε συστατικού ενός υγρού, επιλέγεται η σχέση θερμοκρασίας, πίεσης και όγκου του ατμού για να επιτευχθεί κορεσμένος ατμός. Το θέμα το αντιμετωπίζει η θερμοδυναμική των ρευστών και οι σχεδιάσεις του GUS είναι αρκετά μελετημένες.
Η σχεδίαση του μικρού τρούλου πάνω από μεγαλύτερο τρούλο (και μάλιστα "κρεμμυδο-τρούλο", όπως λέγεται) είναι από τις πιο αποδοτικές για να επιτευχθεί κορεσμός του παραγόμενου ατμού με χαμηλότερη θερμοκρασία, αυξάνοντας σταδιακά (σε δύο στάδια) την πίεσή του (συμπιέζοντάς τον από τον μεγάλο τρούλο προς τον μικρό), μειώνοντας τον όγκο του. Η ιδανική καμπύλη κορεσμού δεν μπορεί να εξασφαλιστεί πάντα για όλα τα συστατικά ενός υγρού, γι' αυτό και -αναλόγως της θερμοκρασίας ατμοποίησής τους- εμφανίζεται υγροποιημένος ατμός (κάποιων συστατικών του υγρού) στα κρίσιμα περιφερειακά σημεία "ηρεμίας" της τυρβώδους ροής του ατμού κατά τις φάσεις συμπίεσής/αποσυμπίεσής του. Η εσωτερική διάμετρος και το ύψος της καμινάδας συμμετέχουν στην δημιουργία καθορισμένων ελεγχόμενων τιμών πίεσης μέσα στον ανώτερο τρούλο (πρωτίστως).
Αλλάζοντας τον ανώτερο τρούλο σε κώνο, αλλάζουν οι συνθήκες δημιουργίας κορεσμένου ατμού.
Χοντρικά, ο κορεσμένος ατμός σε χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή πίεση είναι η αιτία ανάλυσης γεύσης (βλ. μικροί, στενοί χώροι ατμοποίησης, όπως λέμε GUS). Ο κορεσμένος ατμός σε υψηλή θερμοκρασία και χαμηλή πίεση είναι η αιτία έντασης γεύσης (βλ. RDA). Ο κορεσμένος ατμός σε μέση θερμοκρασία και χαμηλή πίεση είναι η αιτία ολοκλήρωσης γεύσης (βλ. φαρδιές καμπάνες και φαρδιές μακριές καμινάδες, όπως λέμε Hussar).
Τα όρια από το ένα στο άλλο σχετίζονται με τα συστατικά των υγρών και από τις διαστάσεις της πηγής παραγωγής ατμού (βλ. πηνίο αντίστασης, εμβαδόν επιφάνειας εισαγωγής αέρα στην αντίσταση και πίεσή/ταχύτητά του) σε σχέση με τις διαστάσεις και το σχήμα του θαλάμου ατμοποίησης/συμπύκνωσης ατμού (συμπεριλαμβανομένης της καμπάνας, αλλά και του driptip, το οποίο ευθύνεται για το από ποιο σημείο και μετά θα αρχίσει η τυρβώδης ροή του ατμού μέσα στο στόμα).

Το φαινόμενο GUS αξίζει τα λεφτά του. Προφανώς είναι αποτέλεσμα εξαντλητικών δοκιμών.
Η ιδέα της σχεδίασής του (μία βασική είναι) θέλει πολύ διάβασμα και θεωρητικές γνώσεις θερμοδυναμικής, που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες.
Όποιος μπορεί και ενδιαφέρεται να κατανοήσει την πολυπλοκότητά του, ας το ψάξει ξεκινώντας από το saturation dome curve.

Υ.Γ.: Για τα παραπάνω φταίει η επαγγελματική διαστροφή του Φυσικού μέσα μου. :))
...Η απλά στάζεις σε dripper με 2πλες  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος TheMadGreek

  • Γιώργος
  • e-high ατμιστής
  • ****
  • Join Date: Απρ 2017
  • Τόπος: Ίλιον
  • Μηνύματα: 1284
  • Φύλο: Άντρας
  • Urge to P|U|R|G|E|
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5350 στις: Σεπ 19, 2018, 23:14 »
Και άμα είναι κοντά στα 0.10Ω πάνω σε Purge, ακόμα καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος nickgr

  • e-regular ατμιστής
  • ***
  • Join Date: Απρ 2014
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Μηνύματα: 517
  • Φύλο: Άντρας
  • Dum Spiro Vapo
Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5351 στις: Σεπ 19, 2018, 23:26 »
Το να ζητάμε  από τον gus να κάνει κάτι καλύτερο στο θέμα της γεύσης είναι σαν να ζηταμε σε ενα κόσμο γεμάτο zastava από τη Ferrari να φτιάξει ποιο γρήγορα αυτοκίνητα.

Πόσο ποιο πάνω να πάει η γεύση? Κατά τη γνώμη μου ο επόμενος σε γεύση είναι μίλια μακριά. Και για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να αποφασισω ποιος είναι, γιατί είναι και ψιλο αδιάφορο. Kayfun, skyline,cloudone, doggy, ναυτιλος? Για απαλό mtl ατμισμα κανένας δεν πλησιάζει καν.

Δεν ξέρω αν η γεύση είναι θέμα τύχης ή μελέτης.

Βέβαια έχει κάνει χοντρες γκουφιες ο gus που δεν εξηγούνται. Οπως το προηγούμενο τοπ φιλ τανκ που δεν χωράει μέσα ούτε σύριγγα ινσουλινης.
Και η γεύση έχει και το τίμημα της. Στο χρόνο που στηνω ενα φαινόμενο στηνω 3 καυφουν. Θέλει ψιλό δουλειά. Και καθε 2 τανκακια θέλει αλλαγή ενω αλλοι ατμοποιητες βγάζουν μια βδομάδα. Και για τις διαρροές θα διαφωνήσω. Στο σπίτι είναι θεοστεγνος, αλλά μολις δει τσέπη ή τσάντα κάτι παθαίνει. Τον πιάνουν τα δάκρυα.

Αλλά μπρος στη γεύση τι είναι ο πόνος.
Χαλαλι του.

Το μόνο κακό που του βρισκω είναι οτι μου χαλαει τη φαντασιωση που είχα ότι κάποια στιγμή θα ρίξω τη νικοτινη και θα κόψω και το ατμισμα. Με το φαινόμενο είναι δύσκολο. Είναι το ίδιο εθιστικος με τη νικοτινη.
Στο δρόμο για τις μετακινήσεις χρησιμοποιώ τον καυφουν. Για αποφυγή  πιθανων διαρροων. Ε αν μου τύχει κάτι και αργήσω να πάω σπίτι και μεινω κανα δύο ώρες χωρις φαινόμενο με πιάνει αυτό το αίσθημα της ανυπομονησίας που εχεις στο πρώτο ραντεβού.

Μεγάλη καψουρα
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 19, 2018, 23:36 από nickgr »

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Ιουλ 2017
  • Τόπος: Παιανία
  • Μηνύματα: 3883
  • Φύλο: Άντρας
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5352 στις: Σεπ 21, 2018, 10:33 »
Πιθανόν να πω κάτι που ήδη ξέρετε, όμως για όσους είχαν στεναχωρηθεί με το ότι το παλιό καλό "Προτεινόμενα στησίματος για το Phenomenon" είχε στερηθεί τις φωτογραφίες του, πλέον κάποιες από αυτές ανοίγουν. Όχι όλες, ούτε καν οι μισές, αλλά κάποιες ανοίγουν και είδα κάποια εξωφρενικά στησίματα. Για όσους θέλουν να το ξαναδουν ή για όσους ενδιαφέρονται :) 

Αποσυνδεδεμένος drum

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Ιαν 2012
  • Μηνύματα: 5390
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5353 στις: Σεπ 21, 2018, 10:37 »
Χαίρομαι ιδιαίτερα που κάποιες ανοίγουν. 
Πρόεδρε, εάν θυμάσαι, στα είχα πει για τα στησιματα στον φαινο.  ;)

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

  • e-high ατμιστής
  • ****
  • Join Date: Απρ 2014
  • Τόπος: Δράμα
  • Μηνύματα: 1244
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #5354 στις: Σεπ 21, 2018, 10:51 »
Το να ζητάμε  από τον gus να κάνει κάτι καλύτερο στο θέμα της γεύσης είναι σαν να ζηταμε σε ενα κόσμο γεμάτο zastava από τη Ferrari να φτιάξει ποιο γρήγορα αυτοκίνητα.

Πόσο ποιο πάνω να πάει η γεύση? Κατά τη γνώμη μου ο επόμενος σε γεύση είναι μίλια μακριά. Και για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να αποφασισω ποιος είναι, γιατί είναι και ψιλο αδιάφορο. Kayfun, skyline,cloudone, doggy, ναυτιλος? Για απαλό mtl ατμισμα κανένας δεν πλησιάζει καν.

Δεν ξέρω αν η γεύση είναι θέμα τύχης ή μελέτης.

Δεν μπορούσε να ειπωθεί κάτι πιο εύστοχο. Τα σέβη μου!

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 32 2894 Τελευταίο μήνυμα Απρ 24, 2025, 09:50
από mathimatikos1966
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 392294 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 376259 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 261118 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 722930 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 264606 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 684703 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 803 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1606 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22633 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2628 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 890732 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.