vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

649 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, trollga, pngtszs1976, PsykieG, manoslykos

eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)

Αποσυνδεδεμένος margo

• **
  • 276
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)
« Απάντηση #525 στις: Μαρτίου 21, 2016, 13:20 »
Ωραια τα λετε και ετσι ειναι. Οταν ομως εισαι εντελως νεος ατμιστης, μπαινεις στο καταστημα, λες τι θα σε καλυπτε και σου πουλουν οτι θελουν ενω εσυ θες πχ αυτονομια σου δινουν μοντακι χωρις εξωτερικη μπαταρια και σε βδβαιωνουν οτι θα κρατα τρεις μερες...
Και να μην πω οτι οταν εισαι γυναικα σε κοιτουν σαν ανικανη να καταλαβεις και το απλο..μετα αγοραζεις και μλλεκεις πριν το καταλαβεις..
Πωλητες και ασχετοι και βαριουνται που ζουν..
Και σου μιλουν σαν παντογνωστες. Και μολις κανεις την αγορα, οτι συμβει σου λενε..δεν καταλαβες..ή κατι πειραξες..απογοητευση. δεκα μερες ατμιζω. Και τις δεκα τρεχω για να λυσω αποριες. Σε οσα μαγαζια πηγα αναιρουν του προηγουμενου...ελεος πια

Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντε και διαβαζεις νηματα πριν αγορασεις..
Αν δεν εχεις ιδεα απο ητ νομιζεις θα καταλαβεις?
Ας μου ελεγαν να... σπουδασω τρεις σχολες πριν ατμισω!!

Και εννοειται μια πρωην βαρια καπνιστρια δεν καλυπτεται με μοντακι της πλακας. Το πιο πιθανο ειναι τοτε να μην συνεχισει..αυτο μονο μου ελεγε η κοινη λογικη..τα υπολοιπα περιμενα να μου τα εξηγησουν. Δεν μου εκαναν χαρη, πληρωθηκαν

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 21, 2016, 14:05 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Φύλο: Άντρας
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #526 στις: Μαρτίου 21, 2016, 13:48 »
Παιδιά θα πρότεινα να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα μηνύματά μας εντός θέματος.  ;)
Για τις εμπειρίες μας και τα παράπονά μας από διάφορα καταστήματα υπάρχει αυτό το νήμα.

Αποσυνδεδεμένος margo

• **
  • 276
« Απάντηση #527 στις: Μαρτίου 21, 2016, 14:31 »
Ωραια..οχι πλεον παραπονα.
Ας λυσουμε την απορια μοντακι vtc mini δεν δεχεται αντισταση νικελιου σε ti-ni mode...

Αποσυνδεδεμένος infernity

• **
  • 341
« Απάντηση #528 στις: Μαρτίου 21, 2016, 14:58 »
τι εννοειτε δεν δεχεται;

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #529 στις: Μαρτίου 21, 2016, 17:36 »
Ας λυσουμε την απορια μοντακι vtc mini δεν δεχεται αντισταση νικελιου σε ti-ni mode...

Margo, ακόμα κι αυτήν την απορία πρέπει κανονικά να τη λύσεις στο νήμα του VTC Mini.
Εδώ είναι το νήμα του GS Air και του MAS 20W:D

Καλό είναι να ποστάρουμε τις ερωτήσεις μας στα κατάλληλα νήματα και να παίρνουμε απαντήσεις εκεί,
ώστε στο μέλλον να μπορούν και νεότεροι χρήστες να βοηθηθούν από τις ίδιες απαντήσεις αντί να ψάχνουν ολόκληρο το φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #530 στις: Μαρτίου 21, 2016, 21:07 »
@margo θα προσπαθήσω να τα γράψω όσο πιο περιληπτικά μπορώ.
  • Οι αντιστάσεις νικελίου & τιτανίου δουλεύουν σε TC mode (έλεγχο θερμοκράσιας) για διάφορους λόγους.
  • Αν έχεις το VTC mini τότε βίδωσε την αντίσταση στον ατμοποιητή σου.
  • Ρίξε 2-3 σταγόνες υγρό στην αντίσταση ώστε να διαβραχεί το βαμβάκι της αντίστασης
  • Στη συνέχεις βίδωσε τον ατμοποιητή στο μοντάκι και διάβασε την τιμή της αντίστασης που εμφανίσει η οθόνη. Αν είναι μεταξύ 0.13-.017 τότε όλα καλά.
  • Κλείδωσε την αντίσταση (αν δεν ξέρεις τον τρόπο, έχει μέσα στο κουτί του ένα βιβλιαράκι που γράφεις το πώς).
  • Γέμισε υγρό τον ατμοποιητή.
  • Με κλειδωμένη την αντίσταση ρύθμισε την θερμοκρασία στους 190-200 βαθμούς κελσίου και τα watt μεταξύ 15-18.
  • Περίμενε κάνα δεκάλεπτο πριν ατμίσεις ώστε να διαβραχεί καλά η κεφαλή. Τράβα και 3-4 ρουφηξιές χωρίς να πατήσεις κάποιο κουμπί. Θα πρέπει να δεις μικρές φυσαλίδες στο τανκ.
  • Μετά τα δέκα λεπτά άρχισε να ατμίζεις. Αν σου εμφανίζει temp protection ανέβασε κατά 10 βαθμιούς τον έλεγχο θερμοκρασίας και συνέχισε αναλόγως.
Εδώ είμαστε, μην απελπίζεσαι, οι περισσότεροι έτσι ξεκινήσαμε, χωρίς να γνωρίζουμε. Θετική σκέψη!

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #531 στις: Μαρτίου 21, 2016, 21:33 »
Η margo γράφει "εντελώς νέος ατμιστής". Τι τη ζαλίζετε με watt, βαθμούς, νικέλια και κέρατα βερνικωμένα; ;D
Ένα απλό σετάκι χρειάζεται κι ένα υποφερτό υγρό, για να μην καπνίζει στο εξής. 
Θέλει να ασχοληθεί και να μάθει και κάτι παραπάνω; Χρόνο και διάθεση να έχει και θα γίνει εξπέρ.

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #532 στις: Μαρτίου 21, 2016, 22:32 »
Αφού το έχει ήδη, προσπαθούμε να βοηθήσουμε.
@margo αν σου βγάζει temp protection δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει. Εσύ δες αν παράγει ατμό.

Αποσυνδεδεμένος margo

• **
  • 276
« Απάντηση #533 στις: Μαρτίου 22, 2016, 00:43 »
Eυχαριστω. Το προβλημα μου ειναι οτι με το tapatalk που δεν βρισκω ουτε νηματα ουτε τιποτα. Θα μπαινω απο τη σελιδα. Συγγνωμη.

Λοιπον, δεν ξερω αν το θεμα μετακινηθηκε αλλα @e-spy, το κυριως θεμα μου ειναι οι αντιστασεις, ασχετα με το μοντακι.

Λοιπον, ευχαριστω ολους που απσντησαν, σημερα εβαλα αλλη νικελιου και παλι το ιδιο προβλημα σε ti-ni. !!! Τωρα το γυρισα σε βατ με την ιδια αντισταση...τι να κανω..εχω τρεις ωρες να ατμισω!

@doubt, δεν με ζαλιζει κσνεις, ισα ισα που πρεπει να ξερω..δεν ειναι δα και μεγαλη επιστημη να ξερεις τα βασικα

@kikas, δεν βγαζει temp protection. Σκετο protection γραφει..
Θα κανω αυτα που προτεινεις απλα αναρωτιεμαι..και στο μαγαζι που δοκιμασαν τη προηγουμενη βδομαδα τη φτασαν τερμα τη θερμοκρασισ και παλι η ιδια ενδειξη..επιπλεον...ποσο ασφαλες ειναι τοσο ψηλα??

Επισης εχω κανει ολα οπως τα λες και μονη μου πριν μια βδομαδα, βγαζει ατμο για μια δυο τζουρες...και μετα ξαναδουλευε μετα απο διωρο!!
Τωρα σε ελεγχο βατ πολλοι εδω μεσα μου ειπαν οτι ειναι επικινδυνο..αυτο εχω τωρα..σε θερμοκρασια...απελπιστηκα

Και μαλιστα στα 23 βατ με αντισταση νικελιου οπως ειπα 0,15 ωμ

Eνταξει..μετεφερε το σε πσρακαλω..αφου μου απαντησαν εδω δεν γινεται να τους σπαντησω σε αλλο νημα..επισης το θεμα ειναι η αντισταση, οχι κατεξοχην το μοντακι..

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2016, 01:35 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος margo

• **
  • 276
« Απάντηση #534 στις: Μαρτίου 22, 2016, 01:16 »
Συγνωμη αλλα το φορουμ ειναι τοσο ανακατεμενο που ουτε νημα βρισκω ουτε κι αυτα που ρωτησα..

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #535 στις: Μαρτίου 22, 2016, 01:39 »
margo, τα προηγούμενα μηνύματά σου είναι πάνω από αυτό που μόλις έγραψες. Ήταν πολλά συνεχόμενα μαζί και συγχωνεύτηκαν σε ένα.
Γενικά αν ψάχνεις κάποια συνομιλία σου, διάβασε αυτό: Πού πήγε το μήνυμά μου; (ή ένα μήνυμα που διάβαζα;)

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #536 στις: Μαρτίου 22, 2016, 02:01 »
Συγγνώμη που παρεμβαινω αλλά είναι ήδη μεταφερμενα τα ποστ από  cruiser μεριά από κάπου που δεν θυμάμαι αντιστάσεις....Μην ορμαμε στον κύριο που εν τέλη έδωσε τροφή για συζήτηση

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #537 στις: Μαρτίου 22, 2016, 02:08 »
Ποιος όρμηξε; Αν εννοείς εμένα, να διευκολύνω ήθελα.
Δεν ξέρω σε ποια μηνύματα αναφέρεστε αλλά μπορεί να τα βρει ο καθένας με τον τρόπο που έγραψα παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #538 στις: Μαρτίου 22, 2016, 02:15 »
Εσύ καλά έκανες admin, απλά λόγω   ταπαταλκ χάθηκε λίγο το παλικάρι όπως είπε και Δεν θυμόταν που  έκανε αρχικά το ποστ. εκεί απαντήσαμε οφ τόπικ κάποιοι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εδώ που Ούτε εγώ το θα το έβρισκα αν δεν ήμουν on εκείνη την στιγμή

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος margo

• **
  • 276
« Απάντηση #539 στις: Μαρτίου 22, 2016, 02:57 »
Η margo γράφει "εντελώς νέος ατμιστής". Τι τη ζαλίζετε με watt, βαθμούς, νικέλια και κέρατα βερνικωμένα; ;D
Ένα απλό σετάκι χρειάζεται κι ένα υποφερτό υγρό, για να μην καπνίζει στο εξής.
Θέλει να ασχοληθεί και να μάθει και κάτι παραπάνω; Χρόνο και διάθεση να έχει και θα γίνει εξπέρ.
  ζαλιστε με, θελω να γινω εξπερ:)))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359834 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114222 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374754 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328132 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F