vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

620 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, trollga, thebull, Buliwyf, maprix, camber

eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Φύλο: Άντρας
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
Απ: eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)
« Απάντηση #510 στις: Μαρτίου 21, 2016, 03:06 »
Η δεν κατάλαβες τι σου είπαν ή το κατάστημα πριν ήταν χασαπικο.
Η νικελιου είναι μόνο για θερμοκρασία.
Δεν παίζει σωστά σε βατ.
Πες μου κάτι, την αντίσταση την κλειδωνες πριν την αλλάξεις ?
Σε βοήθησε αρχικά το κατάστημα με οδηγίες ή στο πούλησαν και γειά ?

Αποσυνδεδεμένος margo

• **
  • 276
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #511 στις: Μαρτίου 21, 2016, 03:08 »
Antonelo, λες ειναι επικινδυνο...αλλα να μην ανησυχω επειδη ειναι νικελιου..μπερδευτηκα. σε τι ειναι επικινδυνο? Μπορει ας πουμε να εκραγει? Ενω η νικελιου ειναι ασφαλης σε λειτουργια τοσων βατ?? Αρχαρια βλεπεις...

Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #512 στις: Μαρτίου 21, 2016, 03:11 »
Modivin..σιγουρα δεν θα ξαναπατησω..τωρα ομως τι κανω?? Σε temp ni απλα δεν δουλευει η νικελιου!

Τώρα χωρίς στοιχεία δεν μπορούμε να σου πούμε τι να κάνεις. Δεν ξέρουμε τι mod έχεις, τι ατμοποιητή, τι κεφαλές, τι ρυθμίσεις...
Ξεκίνα με αυτά και βλέπουμε. (Edit: ΟΚ στραβωμάρα έχω  :-[ )

Επικίνδυνο είναι να λειτουργείς αντιστάσεις νικελίου σε λειτουργία Power/Watt. Κυρίως για την υγεία σου, αλλά με τόσο χαμηλά Ohm, ακόμα και για βραχυκυκλώματα. Νικέλιο και Τιτάνιο ΜΟΝΟ σε έλεγχο θερμοκρασίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 21, 2016, 03:43 από modivin »

Αποσυνδεδεμένος margo

• **
  • 276
« Απάντηση #513 στις: Μαρτίου 21, 2016, 03:17 »
Με το πουλησαν και.. γεια. Δεν μπορω να ξερω αν ηταν κλειδωμενο. Καινουργιο το πηρα απο κει και μου το ρυθμισαν επι τοπου για πρωτη φορα. Ξερω οτι η νικελιου ειναι για θερμοκρασιες μονο. Την αλλη μερα τους ειπα οτι σε μια ωρα σταματησε και το γυρισαν σε βατ..μπορει να μην το ξεκλειδωσαν απο τη πτοηγουμενη φορα..λες δηλ να δοκιμασω αλλη νικελιου..παντως τωρα σε βατ δεν κλειδωνει..
Η να βαλω μια 1 ωμ σε λειτουργια βατ και να μην το πειραξω...///????

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #514 στις: Μαρτίου 21, 2016, 03:17 »
Antonelo, λες ειναι επικινδυνο...αλλα να μην ανησυχω επειδη ειναι νικελιου..μπερδευτηκα. σε τι ειναι επικινδυνο? Μπορει ας πουμε να εκραγει? Ενω η νικελιου ειναι ασφαλης σε λειτουργια τοσων βατ?? Αρχαρια βλεπεις...

Επικίνδυνο είναι είπα να παίζεις 0.15 με κανθαλ σύρμα σε βατ γιατί είναι τέτοιο το σύρμα.
Το νικελιο έχει άλλα χαρακτηριστικά και παίζει με έλεγχο.
Απλά μην ξαναβαλεις βατ στο νικελ.
Δεν μου απάντησες όμως.κλειδωνες την αντίσταση σου?

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

Κατάλαβα.
Μην ξαναπας στο μαγαζί ούτε για υγρα.
Επειδή γράφω από κινητό και είναι αργά διάβασε ή ρώτα στο νημα του vtc mini για την λειτουργία του. 
Με λίγα λόγια κάθε φορά που αλλάζεις αντίσταση πρέπει να "κλειδωνεις"  την τιμή της για να παίζει σωστά η πλακέτα του μοντ.
Αυτά σε γενικές γραμμές 
Πρέπει να διαβάσεις λίγο, είναι απλό μην αγχώνεσαι 
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 21, 2016, 03:24 από antonelos »

Αποσυνδεδεμένος margo

• **
  • 276
« Απάντηση #515 στις: Μαρτίου 21, 2016, 03:21 »
Σου σπσντησα.. οπως το πηρα  ειναι. Το βραδυ το κλειδωσαν νομιζω σε θερμοκρασια και επειδη δεν δουλευε μια ωρα μετα που εφυγα, πηγα το πρωι και το εβαλαν σε βατ..αλλος υπαλληλος, υποτιθεται.. πιο γνωστης

Νικελιου παντα μιλαμε

Τα εχω γραψει ολα λιγο πιο πανω, μοντ, ατμοποιητη, αντισταση, βατ, βολτ, λειτουργιες

Θα το προσπαθησω, σ ευχαριστω!!!

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 21, 2016, 03:34 από Tem »

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #516 στις: Μαρτίου 21, 2016, 03:34 »
Θα στα πω τώρα στα γρήγορα.
Άσε μοντ και ατμοποιητη να κρυωσουν 5 λεπτά (μην ατμιζεις).
Βγάλε ατμοποιητη και πάτα μια το fire.
Πήγαινε στο temp ni.
Βιδωσε ατμό.
3 κλικ το fire.
2 κλικ το αριστερό μικρό κουμπάκι και αναβοσβήνει η τιμή της αντίστασης.
1 κλικ το μικρό δεξί κουμπί και εμφανίζεται ένα λουκέτο.
1 κλικ το φαιρ και ατμιζεις αφού έχεις ρυθμίσει βατ και θερμοκρασία
Καλή τύχη

Αποσυνδεδεμένος takkat

• **
  • 218
« Απάντηση #517 στις: Μαρτίου 21, 2016, 03:41 »
Μέχρι να μάθεις το μοντάκι σου, βάλε μια αντίσταση 1-1,2 Ω, γύρνα σε λειτουργία Power/Watt και ρύθμισε τα Watt ώστε να έχεις γύρω στα 4 Volts. Μια χαρά θα δουλεύει και μόλις εξοικειωθείς με το μοντάκι και τον έλεγχο θερμοκρασίας...παίζεις ότι σου αρέσει καλύτερα! :)

Αποσυνδεδεμένος margo

• **
  • 276
« Απάντηση #518 στις: Μαρτίου 21, 2016, 04:18 »
Ευχαριστω takkat.
Antonelo αυτα ειχαν γινει στο μαγαζι και μετα δεν δουλευε.
Θα διαβασω και θα προδπαθησω αυριο με αλλη αντισταση, παλι νικελιου και συμφωνα με τις οδηγιες σου  . Ετσι για να δω αν παλι δεν δουλευει. Πρεπει να το ξεκλειδωσω πρωτα ομως οπως καταλαβα..
Αν δεν γινει τιποτα μαλλον θα ακολουθησω την πεπατημενη οδο του takkat...:))

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #519 στις: Μαρτίου 21, 2016, 09:44 »
εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως πάει ο κόσμος και μπλέκει σε διαδικασίες που δεν έχει ιδέα
και δεν πάιρνει κάτι απλούστερο για να ξεκινήσει.....τεσπά....

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #520 στις: Μαρτίου 21, 2016, 09:49 »
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως πάνε οι ανιδεοι πωλητές στα καταστήματα και μπλέκουν τον κόσμο που δεν έχει ιδέα από ατμισμα σε συνθετες διαδικασίες που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να του τις εξηγήσουν, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να τον κατευθυνουν σε κάτι πιο απλό.

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #521 στις: Μαρτίου 21, 2016, 10:01 »
καλά αυτό με τους ανίδεους πωλητές είναι μέγα θέμα....αλλά είμαστε και off topic.. :)

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #522 στις: Μαρτίου 21, 2016, 10:03 »
Εξαρτάτε  από τον αγοραστή και απο τον πωλητη.
  Έγω μπήκα στο μαγαζί πρακτικά  άσχετος αλλά αποφασισμένος για τον εξοπλισμό που ήθελα.Μόλις το κατάλαβαν αυτό, άνοιξε το παλικάρι το μοντάκι και τον ατμοποιητή που θα έπαιρνα, τα εξήγησε σχεδόν όλα όσο καλύτερα μπορούσε, μου έστησε  αντίσταση απάντησε σε όλες τις απορίες, ου έδωσε σύρμα 10 μέτρα , γέμισε το τανκ μου και άντε στο καλό.
Όσα βίντεο κ να είχα δει, όσα και να είχα διαβάσει, αν δεν είχα αυτή την  μισή-μια  ώρα με τον πωλητή, θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα γα μένα.

Αυτό που έλεγα πάντα στο σκι. Καλή η θεωρία, αλλά άμα δεν μπορώ να στο δείξω δεν κάνουμε τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος s.i.jerefos

• **
  • 305
« Απάντηση #523 στις: Μαρτίου 21, 2016, 10:08 »
Ειναι μεγαλο κεφαλαιο η προσωπικη επαφη τουλαχιστον για τους νεους χρηστες.
Η γενια πωλητων/επιχειρηματιων  ασχετων με τον χορο αρχιζει να σβυνει σιγα σιγα...
Πλεον πρεπει να ξεκινησει η αναφορα σε εξειδικευμενα καταστηματα/προσωπικο τα οποια ιδρυθηκαν απο ατμιστες κι οχι απο ασχετους με τον χορο αλεξιπτωτιστες που και ζημια στον χορο κανουν και κλεινουν συντομα....
Δωρακια πλεον κανουν ολοι....
Πραγματικη γνωση του αντικειμενου εχουν ΛΙΓΟΙ...

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #524 στις: Μαρτίου 21, 2016, 10:23 »
καλά...κι εμείς οι ατμιστές δεν είμαστε πάντα καλύτεροι...
μια ματιά στο νήμα στις προτάσεις για νέους ατμιστές ...διαγωνισμός γίνεται...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359832 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114219 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374748 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F