vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

174 επισκέπτες, 8 χρήστες
camber, I.P, Milarepa, billythekid, thanos1071, sv8swi, mankar72, Giorgos F

Aspire Atlantis

Απ: Aspire Atlantis
« Απάντηση #360 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 21:24 »
Εχεις δίκιο! Λάθος εκ παραδρομής! Στον ορείχαλκο κολλάει όμως νομίζω!

Αποσυνδεδεμένος onpc

• **
  • 149
  • Φύλο: Άντρας
  • Κέντρο Επισκευής Υπολογιστών & Ανάκτησης Δεδομένων
    • Onpc
« Απάντηση #361 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 21:26 »
Ούτε  ;)

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #362 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 23:13 »
Μου ήρθε σήμερα το νέο τανκ των 5ml για την Ατλαντίδα, απευθείας από την Aspire.  :) [....]

Αναλυτικοτατη παρουσιαση και για το τανκ 5ml της ατλαντιδας Zarko..Ευγε :) :thumpup: Το τανκακι αυτο ειναι σιγουρη αγορα απο εμενα...Κατα την γνωμη μου ολοι που ειναι ενθουσιασμενοι με την ατλαντιδα,πρεπε να το αγορασουν..Εδω Ελλαδα υπαρχει καπου διαθεσιμο το τανκ των 5ml???Παρεπιπτοντως ειδα στο βιντεο του Busardo για τους νεους Subtank να λεει,οτι η Aspire εβγαλε νεες κεφαλες για την ατλαντιδα που εχουν μεσα ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ :)

Συντόμευση τεράστιας παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 19, 2015, 23:42 από imjp1982 »

« Απάντηση #363 στις: Ιανουαρίου 20, 2015, 01:15 »
Ούτε  ;)
0/2 σήμερα! Λανθασμένη εντύπωση είχα γραψτε λάθος!

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #364 στις: Ιανουαρίου 20, 2015, 05:05 »
Εδω Ελλαδα υπαρχει καπου διαθεσιμο το τανκ των 5ml???Παρεπιπτοντως ειδα στο βιντεο του Busardo για τους νεους Subtank να λεει,οτι η Aspire εβγαλε νεες κεφαλες για την ατλαντιδα που εχουν μεσα ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ :)

Δύσκολο να υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμο σε ελληνικό κατάστημα το τανκ των 5ml, μια και πρωτοκυκλοφόρησε παγκοσμίως μόλις πριν πέντε μέρες, στις 15-1. Τις επόμενες μέρες όμως σίγουρα θα υπάρχει διαθέσιμο φαντάζομαι σε κάποια καταστήματα.

Για νέες κεφαλές της Ατλαντίδας με οργανικό βαμβάκι δεν έχω διαβάσει κάτι για να σου πω την αλήθεια, με πιάνεις αδιάβαστο.  :-[ Έχω ξεμείνει εντελώς από κεφαλές αυτή τη στιγμή, την τελευταία την έβαλα σήμερα στο τανκ των 5ml. Περιμένω μια πεντάδα από το fasttech που μου έχει καθυστερήσει πολύ, γιατί στα 4,5 ευρώ η μία που πουλιούνται στα ελληνικά καταστήματα το θεωρώ πιάσιμο κ@λου!  ;D

Αποσυνδεδεμένος Harris

• 682
  • Chef of e-Liquids.
    • Vape Greece
Aspire Atlantis
« Απάντηση #365 στις: Ιανουαρίου 23, 2015, 18:56 »
Zarko μίλησα σημερα με την gearbest και fasttech και η απάντηση που με
Δώσανε για τις κεφαλές ειναι απλά ότι θα αργήσουν σε κανένα μήνα και τις εχω παραγγείλει απο 11/1 .. Φυσικά ειναι το ποσό τον 3€/5 pack.

Επισης, ποσό κόστισε να έρθει απο το site της Aspire η Ατλαντίδα ;; Διότι + τα μεταφορικά και ολα τα υπόλοιπα θα ανέβηκε η τιμή κανένα 20αρι ευρώ επάνω. Ή κάνω λάθος ;

Επίσης, το drip tip μπαίνει σε nautilus..??

Sent from my iPhone using Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 23, 2015, 19:17 από harristopaloglou »

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #366 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 01:06 »
Το drip tip του ναυτιλου είναι κατά κάτι δέκατα του χιλιοστού πιο φαρδύ,οπότε ο ναυτίλος δέχεται σίγουρα
σχεδόν όλα τα drip tip,σε αντίθεση με το ίδιο του το drip tip που δεν μπαίνει παντού,μιας και είναι λίγο πιο φαρδύ.

Αποσυνδεδεμένος epyloxias

• **
  • 274
« Απάντηση #367 στις: Ιανουαρίου 24, 2015, 10:31 »
Οντως μπαινουν ολα τα drip tip, εκτος του atlantis που ειναι ολοκληρο φουγαρο!

Στάλθηκε από το Υπερπέραν.

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #368 στις: Ιανουαρίου 27, 2015, 14:01 »
Zarko μίλησα σημερα με την gearbest και fasttech και η απάντηση που με
Δώσανε για τις κεφαλές ειναι απλά ότι θα αργήσουν σε κανένα μήνα και τις εχω παραγγείλει απο 11/1 .. Φυσικά ειναι το ποσό τον 3€/5 pack.

Επισης, ποσό κόστισε να έρθει απο το site της Aspire η Ατλαντίδα ;; Διότι + τα μεταφορικά και ολα τα υπόλοιπα θα ανέβηκε η τιμή κανένα 20αρι ευρώ επάνω. Ή κάνω λάθος ;

Επίσης, το drip tip μπαίνει σε nautilus..??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε εμένα δυστυχώς το πρόβλημα είναι με την ταχυδρόμο μας, που αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας (μακάρι να είναι καλά η γυναίκα), και βάζουν περιστασιακά κάποιους άλλους για να την αντικαταστήσουν μέχρι να δουν τι θα γίνει. Αλλά περνάει και ολόκληρη βδομάδα χωρίς να περάσει ταχυδρόμος. Τις κεφαλές της Ατλαντίδας τις είχε κάνει shipped το fasttech από τις 24-12 και μου ήρθαν σήμερα, μαζί με με έναν Subtank που είχα παραγγείλει 15 μέρες μετά από τις κεφαλές της Ατλαντίδας, και μία πεντάδα από τις κεφαλές του των 0,5Ω που είχα παραγγείλει μια βδομάδα μετά!  :o

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δηλαδή!  :))

Η Ατλαντίδα πρέπει να κόστισε συνολικά 29 ευρώ από το fasttech, αν θυμάμαι καλά, 27+2 ευρώ την επιβάρυνση του paypal, γιατί αναφέρεσαι σε "μεταφορικά και υπόλοιπα", δεν σε καταλαβαίνω.  :hmmm: Τα μεταφορικά είναι πάντα δωρεάν από το fasttech, και μέχρι στιγμής δεν νομίζω ότι έχουμε περιστατικό που να σκάλωσε πακέτο του fasttech στο τελωνείο.

Για το επιστόμιο της Ατλαντίδας, δεν βρίσκω λόγο να προσπαθήσεις να το βάλεις στον Ναυτίλο, δεν έχει νόημα. Ο Ναυτίλος είναι απλά εντελώς "βουλωμένος" σε παροχή αέρα σε σχέση με την Ατλαντίδα, για να τροφοδοτήσει ένα τέτοιο μπουρί της σόμπας!...  :))

Αποσυνδεδεμένος alexakisdim

• **
  • 125
« Απάντηση #369 στις: Ιανουαρίου 27, 2015, 16:09 »
Προτού διαβάσετε την ερώτηση,σας προειδοποιώ να μην με πείτε χαζό, μπούφο ή ανείδεο.....

Ενα πράγμα δεν έχω καταφέρει με την ατλαντίδα και μην αρχίσετε να γελάτε....
Δεν έχω καταφέρει να ατμίσω όπως με τους άλλους ατμοποιητές. Ακόμα και στην μικρότερη τρύπα πνευμονικές τραβάει και όχι loung hit (πράγμα που επιθυμώ some times)
Ανακεφαλαιώνω..... Μικρή τρύπα και περίπου στα 20 watt, αδυνατώ να κανω κανονική τζούρα, παρά μόνο πμευμονική

Και για να προλάβω.....πνευμονικές κάνω στα 30 watts.....

Που κανω λάθος;

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #370 στις: Ιανουαρίου 27, 2015, 16:40 »
Καλησπερα..Αν θελεις να τραβας τζουρες νορμαλ δηλαδη οι λεγομενες mouth to lung πρωτα στο στομα και μετα να τον κατεβαζεις τον ατμο,τοτε θα κανεις το εξης..Υπαρχει η μικροτερη τρυπα..Εσυ λοιπον θα το γυρισεις το δαχτυλιδι στην μικροτερη τρυπα ΑΛΛΑ θα το γυρισεις τοσο ωστε να κλεισεις την μιση..Ετσι θα εχεις απο την μικροτερη τρυπα μονο την μιση ανοιχτη και πολυ περισσοτερο σφιχτη τζουρα οποτε και μπορεις να ρουφας ετσι ακριβως οπως θελεις  :)

Αποσυνδεδεμένος spirsol

• 2
« Απάντηση #371 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 11:13 »
Παιδιά Γειά σας κι απο εμένα. Είμαι νέος στο άτμισμα, περίπου ένα μήνα. Ξεκίνησα με icube και mas ομως δεν ήμουν ευχαριστημένος. Εχθές αγόρασα set atlantis & subΩ μπαταρία. Εντυπωσιάστηκα στην αρχή ομως δεν μπορώ να αντέξω ούτε τοσο δυνατό χτύπημα, ούτε τόσο ζεστό ατμό, με tjuice 6mg.
Κάνω κάτι λάθος ή απλά να την πουλήσω;

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #372 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 11:16 »
Λάθος έκανες που τα πήρες χωρίς να είσαι σίγουρος στο τι προσφέρουν κ πως,άλλο λάθος δεν κανεις,ρίξε την νικοτίνη σου στο 3 - 2 μη πω μηδενικη,κ βλέπεις:)

Αποσυνδεδεμένος spirsol

• 2
« Απάντηση #373 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 11:18 »
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δοκίμασα και 0mg mist σκετη βάση και πάλι δεν το άντεχα. Οπότε έχεις δίκιο μάλλον πάει συρτάρι.

Διορθωση κειμενου
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 30, 2015, 21:13 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Ntoumani

• *
  • 55
« Απάντηση #374 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 20:28 »
εμένα πάλι γιατι η νικοτινη 3 δεν μου κανει τιποτα? να παω στο 6 χαλαρα?
πριν την ατλαντιδα ημουν στα 24.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351502 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104416 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96408 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321617 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602402 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11652 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3138 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609925 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155037 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162077 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4414 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17781 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias