vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

171 επισκέπτες, 8 χρήστες
I.P, Milarepa, billythekid, thanos1071, sv8swi, mankar72, Giorgos F, haris231

Aspire Atlantis

Αποσυνδεδεμένος Geo84

• **
  • 141
Απ: Aspire Atlantis
« Απάντηση #345 στις: Ιανουαρίου 11, 2015, 18:37 »
Καλησπερα!Ολα τελεια με την ατλαντιδα απλα αυτο που συνεβη σε μενα ειναι οτι εχω φθορα στην καμπανα (μονο εκει) ύστερα απο μπανακι με ξυδι και σοδα!Καπου ειχα διαβασει για το υλικο της σε προηγουμενα post. Τελικα ειναι ευαισθητο και τωρα σκεφτομαι αν κανω καλα που το ατμιζω ετσι οπως ειναι.
Παραθετω και φωτο,οτι θολουρα βλεπετε στη καμπανα ειναι διάβρωση...Το αναφερω για να προσεχουν οι επομενοι!!!

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #346 στις: Ιανουαρίου 11, 2015, 19:54 »
Δεν ξερω αν φταιει το υλικο αλλα παραθετω ενα ποστ απο το νημα για τον καθαρισμο και την απολύμανση ατμοποιητων:

Μια είναι η λύση και δεν είναι το μιτσουμπίσι !!!!!

Λύσετο σε όσα κομμάτια μπορείς, ρίχτα σε ένα ποτήρι(μικρό αρκεί να χωράνε μέσα) άσε στη συγκεκριμένη περίπτωση το τζαμάκι εκτός γιατί ραγίζουν.... Ρίξε σόδα μέσα κανα 2 με 3 σακουλακια αυτά με τις δόσεις και πάρε ξίδι (κάνει και το φτηνό δεν υπάρχει λόγος για έξοδα) σιγά σιγά να αφρίζει.... Εγώ το σπαταλάω το ξίδι στη συγκεκριμένη δουλειά εννοώντας ότι ρίχνω ώστε όση σόδα υπάρχει μέσα στο ποτήρι να έχει διαλυθεί από το ξίδι... Τα αφήνω μετά για κάνα τεταρτάκι και είναι κομπλέ !!!!
Τώρα επειδή σιχαίνομαι το ξίδι δεν τα ξεπλένω με απλό νερό αλλά αυτό είναι θέμα προτιμήσεων...  Στο ίδιο ποτήρι αφήνω τη βρύση να τρέξει άφθονα (προσωπικά την ανοίγω τέρμα) ώστε να ξεπλυθεί το μείγμα μέσα έχοντας ένα σουρωτήρι από πάνω μην μου φύγουν και στο νεροχύτη οι βιδούλες....Μετά στάζω καμπόσες σταγόνες καθαριστικό πιάτων (πάλι προσωπικά fairy "γιατί αυτό εμπιστεύομαι!!!") και πάλι κρατώντας το σουρωτήρι ανοίγω τέρμα τη βρύση....Όταν δω το νερό μέσα στο ποτήρι διαυγές είμαι και κομπλέ !!!

Απο οτι φαινεται τα τζαμακια χαλανε με το ξυδι και την σοδα...
αρα καλου κακού να αποφευγετε το πλυσιμο τους με αυτον τον τροπο

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #347 στις: Ιανουαρίου 11, 2015, 20:13 »
Παιδια , αυτο που γραφετε οτι η Ατλαντιδα αντεχει τα Watts αυτα και αλλοι ατμ/τες οχι , εχει σχεση με το συρμα που εχει η αντ/ση.
Οσο πιο χοντρο ειναι το συρμα , τοσο πιο πολλα Watts μπορει να δεχτει.
Οσο πιο χοντρο ειναι το συρμα , τοσο μικροτερη θερμ/σια θα αναπτυξει , οποτε ειναι και πιο δυσκολο να δωσει καμμενο.

Το λεπτο συρμα εχει μεγαλυτερη τιμη αντ/σης κατα τη διελευση του ρευματος και ετσι υπαρχει μεγαλυτερη συγκεντρωση ρευματος αφου δεν εχει μεγαλη διαμετρο ωστε να περπατησει ελευθερο.
Εχοντας και μικροτερη επιφανεια , η θερμοκρασια θα επιδρά και σε μικροτερη επιφανεια του τροφοδοτικου υλικου . Εκει θα δωσει καμμενο.

Σε ολους τους ατμ/τες λοιπον , οτι αντ/ση και αν εχουμε , αναλογα τα Watts που θελουμε να δοσουμε στον ατμ/τη , θα πρεπει να υπαρχει αναλογια και στο τι συρμα θα βαλουμε ή με τι συρμα ειναι φτιαγμενη η ετοιμη αντ/ση.

Αποσυνδεδεμένος rott1914

• **
  • 146
« Απάντηση #348 στις: Ιανουαρίου 12, 2015, 01:00 »
εχω τον ευχαριστιεμαι .χθες τα ξημερωματα στο πατσατζιδικο τον εβγαλα για λιγο και οι ανθρωποι δεν βλεπαν τη σουπα τους . ρεζιλι , απο δω και περα μονο σπιτι

Αποσυνδεδεμένος Anubis

• **
  • 486
« Απάντηση #349 στις: Ιανουαρίου 16, 2015, 12:57 »
Καλησπερα!Ολα τελεια με την ατλαντιδα απλα αυτο που συνεβη σε μενα ειναι οτι εχω φθορα στην καμπανα (μονο εκει) ύστερα απο μπανακι με ξυδι και σοδα!Καπου ειχα διαβασει για το υλικο της σε προηγουμενα post. Τελικα ειναι ευαισθητο και τωρα σκεφτομαι αν κανω καλα που το ατμιζω ετσι οπως ειναι.
Παραθετω και φωτο,οτι θολουρα βλεπετε στη καμπανα ειναι διάβρωση...Το αναφερω για να προσεχουν οι επομενοι!!!
(Image removed from quote.)

απο οτι φαινεται δεν πρεπει να ειναι ss
το ιδιο ειχα παθει σε ενα david οταν τον ειχα καθαρισει με αυτο τον τροπο μετα πηγε για πεταμα
αφου αλλοιωνε τις γευσεις σε ολα τα υγρα που του εβαζα.
Δεν νομιζω οτι το ανοξειδωτο ατσαλι με την σοδα ή το ξυδι παθαινει κατι

Αποσυνδεδεμένος Clark_G

• **
  • 176
« Απάντηση #350 στις: Ιανουαρίου 16, 2015, 13:33 »
To έχει παραδεχτεί η Aspire πως η καμπάνα ΔΕΝ είναι ατσάλι αλλά chromed brass
http://www.aspirecig.com/news/news190.html

Ούτε η καμπάνα του Ναυτίλου είναι ατσάλι. Βέβαια η Aspire διαφήμιζε τα προϊόντα της ως full stainless steel, μέχρι που την ξεμπρόστιασαν κάποιοι χρήστες και όπως γράφει και στην ανακοίνωση "we did not think about the "bell-housing" when the Atlantis was marketed as Stainless Steel"

Κοινώς μπούρδες, κοινώς απάτη.

Αποσυνδεδεμένος onpc

• **
  • 149
  • Κέντρο Επισκευής Υπολογιστών & Ανάκτησης Δεδομένων
    • Onpc
« Απάντηση #351 στις: Ιανουαρίου 16, 2015, 15:04 »
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι δεν είναι ατσάλι και δεν νομίζω να τους επερνε να το κάνουν ατσάλι σε αυτή τη τιμή (χωρίς να είμαι σίγουρος) αλλά το ατμισμά του είναι το κάτι άλλο ρε παιδιά... Νομίζω ο καλύτερος εργοστασιακός ατμοποιητής  :thumbsup_move_1:

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #352 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 17:46 »
Μου ήρθε σήμερα το νέο τανκ των 5ml για την Ατλαντίδα, απευθείας από την Aspire.  :)

Μαζί παράγγειλα και μία κάτω βάση, για να έχω έτσι μία τρίτη Ατλαντίδα κομπλέ! Σαν βλαμμένος που είμαι όμως,  :idiot1: παρέλειψα να παραγγείλω και ένα τρίτο μαμίσιο επιστόμιο, τα έχει σχεδόν τζάμπα η Aspire, μόλις ένα δολάριο κόστος.

Προσέξτε σε αυτή τη φωτό, την οπτική σύγκριση ανάμεσα στις δύο καμινάδες. Δεξιά είναι η καμινάδα από την πρώτη Ατλαντίδα που μου είχε έρθει, την οποία είχα ξύσει με γυαλόχαρτο και είχαμε σιγουρευτεί έτσι ότι είναι από επιχρωμιωμένο ορείχαλκο και όχι φυσικά από ανοξείδωτο ατσάλι. Επειδή η Aspire μας έχει συνηθίσει να μην μαθαίνει από τα λάθη της, ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι και στο νέο τανκ των 5ml η καμινάδα θα ήταν και πάλι φτιαγμένη από επιχρωμιωμένο ορείχαλκο.

Ωστόσο παιδιά, υπάρχει μια φανερή οπτική διαφορά ανάμεσα στις δύο καμινάδες των δύο τανκ. Στις φωτογραφίες μπορεί να μην φαίνεται και τόσο καλά, πάντως υπάρχει. Έχω την αίσθηση, ότι ίσως η καμινάδα του νέου τανκ των 5ml να είναι όντως από ανοξείδωτο ατσάλι. Δεν έχω φυσικά καμία διάθεση να καταστρέψω ξύνοντας με γυαλόχαρτο και αυτό το τανκ,  :)) οπότε θα πρέπει να περιμένουμε κάποιος άλλος τρελάρας να το ξύσει, για να μάθουμε την αλήθεια.

Και εδώ η οπτική σύγκριση ανάμεσα στις δύο Ατλαντίδες. Πιστεύω ότι σε αυτή τη φωτό, φαίνεται ακόμα καλύτερα η οπτική διαφορά στον χρωματισμό, ανάμεσα στις δύο καμινάδες. Προσέξτε πόσο πιο έντονα "χρυσίζει", η καμινάδα της κλασικής Ατλαντίδας με τα 2ml χωρητικότητα.

Στις διαστάσεις τώρα, το νέο τανκ των 5ml είναι ακριβώς 8 εκατοστά σε συνολικό μήκος, έναντι των 7,1 εκατοστών που είναι η κλασική Ατλαντίδα, δηλαδή μόλις 0,9 εκατοστά επιπλέον. Όλες οι υπόλοιπες διαστάσεις είναι ακριβώς ίδιες ανάμεσα στα δύο τανκ. Το κέρδος με την αυξημένη χωρητικότητα είναι πολύ μεγάλο παιδιά, δεν το συζητώ καν. Ελάχιστοι πιστεύω ότι θα θυσίαζαν την σχεδόν τριπλάσια χωρητικότητα του νέου τανκ, για λιγότερο από ένα πόντο μικρότερο μήκος.  ;)

Κι εδώ όλα τα μωρά στην πίστα, μόνο κάποιος τρελάρας σαν κι εμένα  :)) θα προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα με τρεις Ατλαντίδες! Αριστερά στο Zero SX η Ατλαντίδα των 5ml, και δεξιά στο 35άρι E-Holly η Ατλαντίδα των 2ml. Μπροστά τους η πρώτη μου Ατλαντίδα με το υβριδικό τανκ.

Αυτό που ξέχασα να σας πω, είναι ότι υπήρχε μια έντονη μυρωδιά από κάποιο χημικό συντηρητικό, μόλις άνοιξα το κουτί του τανκ των 5ml. Η μυρωδιά υπήρχε και στο ίδιο το τανκ, αλλά πολύ λιγότερο έντονη. Το γέμισα με νερό από τη βρύση και το άφησα για να κανένα 5λεπτο, αλλά η μυρωδιά δεν έφυγε τελείως. Παρόλα αυτά, στο άτμισμα δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα, ήδη από την 4-5η τζούρα έπαιρνα φουλ γεύση από το υγρό.  :)

Συνέκρινα στις δύο Ατλαντίδες ένα δικό μου υγρό, που μου έχει "κάτσει" πολύ καλά για τα γούστα μου για άτμισμα στην Ατλαντίδα. Αναμειγνύω σε ποσοστό 50%-50%, 6άρα βάση 100%VG της Ecogic, με μηδενική βάση και πάλι 100%VG της Umami. Το τελικό αποτέλεσμα φυσικά είναι 3mg νικοτίνη, στο οποίο προσθέτω 5 σταγόνες ανά 10ml άρωμα ροδάκινο, της Holy Juice. Το νέο τανκ των 5ml μου έδινε ακριβώς το ίδιο άτμισμα με το κλασικό των 2ml, ίσως με ένα μικρό κλικ πιο έντονη γεύση, καθαρά πιστεύω λόγω φρέσκιας κεφαλής, ενώ το μικρό τανκ έχει καταναλώσει τουλάχιστον 10-12ml από το ίδιο υγρό.

Εδώ βλέπετε αριστερά στο 35άρι E-Holly την Ατλαντίδα των 5ml, ενώ δεξιά στο Zero SX την Ατλαντίδα των 2ml, για τις οπτικές συγκρίσεις.

Συμπερασματικά: Το νέο τανκ των 5ml φαίνεται να αξίζει τα λεφτά του μέχρι δεκάρας, και μάλιστα με το παραπάνω. Με δαύτο παίρνετε πλέον με άνεση μαζί σας την Ατλαντίδα ακόμα και σε πολύωρη έξοδο χωρίς να κουβαλάτε μπουκαλάκι με υγρό, κι έχετε να ανησυχείτε πια μονάχα για τις μπαταρίες σας...  :)

Αποσυνδεδεμένος onpc

• **
  • 149
    • Onpc
« Απάντηση #353 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 18:41 »
Έλα ρε φίλε...Δεν ήξερα ότι υπάρχει tank για 5ml !!!! Τι τιμή παίζει?

Αποσυνδεδεμένος Ntoumani

• *
  • 55
« Απάντηση #354 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 19:49 »
και το Link της αγοράς?

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
« Απάντηση #355 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 19:51 »
Στην αρχη αρχη λεει οτι το πηρε κατευθειαν απο το shop της Aspire...

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #356 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 19:59 »

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #357 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 20:55 »
Το συνολικό κόστος μαζί με τα μεταφορικά, ήταν 37 ευρώ ή 42 δολάρια, μαζί με την επιβάρυνση του paypal. Τα μεταφορικά της DHL ήταν τα κλασικά 19 δολάρια, περίπου 15 ευρώ. Οπότε περίπου στα 20 ευρώ κόστίζει το τανκ των 5ml μαζί με τη κάτω βάση. Με ένα μαμίσιο επιστόμιο του ενός δολαρίου μόλις, έχετε μια κομπλέ Ατλαντίδα, βεβαίως χωρίς κεφαλή.  :)

Ξέχασα να πω επίσης ότι το νέο τανκ φαίνεται απόλυτα στεγανό με μηδενικές διαρροές, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει και η κλασική Ατλαντίδα των 2ml. Επίσης, και πάλι στάθηκε αδύνατο να βγάλω το γυάλινο pyrex τανκ από το υπόλοιπο σώμα.  :angry_orange:

Επειδή φοβήθηκα μην το σπάσω κι αυτό, δεν το ζόρισα βέβαια και πολύ...

« Απάντηση #358 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 21:09 »
Για το υλικό της νεας καμιναδας γιατί δεν κάνεις το τεστ με κάποιο μαγνήτη? Το ss δεν μαγνητιζει ή μαγνητιζει ελάχιστα ενω στο brass κολαει ο μαγνήτης νομίζω

Αποσυνδεδεμένος onpc

• **
  • 149
    • Onpc
« Απάντηση #359 στις: Ιανουαρίου 19, 2015, 21:13 »
Δεν κολλάει ο μαγνήτης στο brass μόνο σε σίδερο...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351501 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104416 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96407 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321615 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602402 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11652 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3138 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609925 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155037 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162073 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4414 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17781 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias