vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

220 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

Aspire Atlantis

Αποσυνδεδεμένος hlias bax

• *
  • 93
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Atlantis
« Απάντηση #315 στις: Δεκεμβρίου 29, 2014, 19:30 »
καλησπερα παιδια ,πηρα και εγω τον aspire atlantis, ενημερωτικα εχω τον expromaizer, kayfun lite,σε επισκευασιμουσ,την ατλαντιδα την δουλευω στο ipv mini 30 watts που κυκλοφορησε τωρα, σε 50/50 vg-pg σε διαφορα υγρα, απο 20w-25w-30w διαδοχικα μπορω να πω οτι και στα 20w στην πιο μικρη τρυπα του, ειναι το κατι αλλο, φτανει τουσ επισκευασιμουσ μια χαρα,σε γευση και καπνο,δεν αναφερομαι σε 30w με την πιο μεγαλη τρυπα ,γιατι δεν τραβω πνευμονικεσ τζουρεσ, που σιγουρα ειναι τρενο. στο απλο του,σε 20w με μικρη τρυπα normal ατμισμα, εχει θεση σιγουρα διπλα σε επισκευασιμουσ,. [ 1 ] μειον του τωρα  τραβα υγρο σαν να εχεισ mercedes 5litro, [ 2] περνει λιγο υγρο , δεν του βρηκα καποιο αλλο  σφαλμα, διαρροη μηδεν, σιγουρα αλλαγη ντριπ-τικακι, μαλλον θα μασ βαλει στο λουκι να μπουν στο ντουλαπι  οι επισκευασιμοι λογο του οτι δεν θελει συρματα, βαμβακια, ψαλιδακια,κ.τ.λ.,  σαν συμπερασμα,,,, πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο εχει παρουσιαστει σε εργοστασιακο προιον. οσο για το μοντακι το ipv mini 30 watts, για τα λεφτα του ειναι μια χαρα, σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα,πιστευω να εδωσα τα φωτα μου σε νεουσ και  παλιουσ συνατμιστεσ, παντα προσωπικη γνωμη, για να μην ακουσω τα εξ αμαξησ απο φιλουσ

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #316 στις: Δεκεμβρίου 29, 2014, 19:39 »
Καλησπερα φιλε..Αν μπορεις ανοιξε νεο νημα για το IPV Mini να μας πεις εκει την γνωμη σου η γραψε μερικα λογια εδω:

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,15954.msg797433.html#msg797433

Πολλοι ενδιαφερονται για το IPV Mini,αρκετοι το πηραν,αλλα δεν εχουμε ακουσει και πολλα γιαυτο.. :) Οσο για τον Atlantis ΝΑΙ...Απλα  :fight_shot_bandana:

Αποσυνδεδεμένος Geo84

• **
  • 141
« Απάντηση #317 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 00:34 »
Χρονια πολλα σε ολους!Διαβαζω πολλα καλα σχολια για την ατλαντιδα και εχω ενθουσιαστει.
Θα ηθελα τη βοηθεια σας  γιατι αυριο εχω σκοπο να παρατησω για λιγο τον επισκευασιμο που εχω (με κουρασε πολυ) και να παω σε κατι εργοστασιακό οπως ειναι η ατλαντιδα ή ο SubTank! Με τοσα που διαβασα και για τα δυο σχεδον αποφασισα ατλαντιδα,αλλα κατι βιντεο με μπερδεψαν πολυ που ειδα π.χ του Busardo.
Εν ολίγοις θελω τη γνωμη σας γιατι μπερδεύτηκα πολυ μπορω να πω! Σορρυ για το off topic.
Καλη χρονια να εχουμε και καλα ατμισματα!

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #318 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 00:49 »
Χωρίς να έχω δοκιμάσει Atlantis/Subtank,με τα όσα έχω διαβάσει και δει σε Reviews,κανένας απο τους
2 δεν πρόκειται να πλησιάσει σε γεύση κάποιον επισκευάσιμο καλό,π.χ. kayfun lite plus.Απο την άλλη
αν θεωρείς μονόδρομο το να πας σε τέτοιο ατμοποιητή (δεν το προτείνω αλλά προσωπικά θα ήθελα να
το δοκιμάσω) αν έχω καταλάβει καλά,ακόμη και απο τον busardo λένε πως ο subtank υπερτερεί σε γεύση
απο την άλλη ο atlantis υπερτερεί σε σύννεφα ομίχλης.

Αν αυτό που ψάχνεις είναι γεύση,θεωρώ πως θα κάνεις άσκοπη αγορά,επίσης βάλε στην ζυγαριά και την
κατανάλωση του υγρού + τα έξοδα των αντιστάσεων που είναι στα 5€ αν δεν κάνω λάθος.

Αποψη μου.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #319 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 01:03 »
Καλησπέρα Geo και χρόνια πολλά.
Με ποιο mod σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τους ατμοποιητες αυτούς;

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #320 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 01:08 »
Φιλε Geo καλησπερα και χρονια πολλα :) Δεν εχω δοκιμασει τον Subtank αλλα εχω δοκιμασει την ατλαντιδα με μερικα υγρα...Ισως το μοναδικο κουσουρι που βρηκα ειναι οτι η χωρητικοτητα ειναι μολις 2 ml για ενα τανκ που δουλευει πολυ καλα γυρω στα 30 watt οποτε οπως σωστα καταλαβαινεις,η καταναλωση υγρου ειναι πολυ μεγαλη οποτε και τα γεμισματα συχνα σχετικα...Περα απο την χωρητικοτητα δεν βρηκα αλλο αρνητικο οσον αφορα την αποδοση..Θα διαφωνησω λιγο με τον Chris ως προς το οτι δεν πλησιαζει σε γευση καποιον απο τους επισκευασιμους..Θα ελεγα πως η ατλαντιδα πλησιαζει αρκετα την γευση επισκευασιμων οπως ειναι ο καυφουν αλλα δεν τον φτανει..Τον ξεπερναει ομως κατα πολυ σε ντουμανι και χτυπημα..Τωρα οσον αφορα την επιλογη αναμεσα σε ατλαντιδα η subtank,την ατλαντιδα στην προτεινω αν εχεις ηδη η σκοπευεις να αποκτησεις μοντακι που να παιζει χαμηλα στα 0.5 ohm και φτανει τουλαχιστο μεχρι τα 30 watt :) Για τον subtank δες εδω γιατι παρουσιαζει καποια θεματακια..Ο φιλος Zarko που εχει στην κατοχη του και τους 2 ,μπορει να σου πει περισσοτερα:

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,23780.msg797845.html#msg797845

Αποσυνδεδεμένος Geo84

• **
  • 141
« Απάντηση #321 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 01:31 »
Ναι ολα αυτα βλεπω και μπαινω σε σκεψεις!
Απο μοντ εχω Vaporshark rdna 40.   
Το θεμα μου ειναι οτι εχω εναν expromizer 1.2 και με εχει κουρασει το ολο θεμα με τα βαμβακια και αντιστασεις καθως εχω συχνα θεματα! Θα πηγαινα σε εναν kayfun lite plus που ακουω και κει καλα σχολια αλλα φοβαμαι τα στησιματα μην εχω παλι θεματα με υπερτροφοδοσια κτλ, εχω μπερδευτει πολυ γι αυτο ζηταω τη γνωμη σας!Θελω αυριο να αγορασω κατι αξιολογο να με βρει η καινουρια χρονια με ατμισμα και οχι με χαρτοπετσετες στα χερια και νευρα!
Ευχαριστώ για την κατανοηση οποιαδηποτε γνωμη σεβαστη!

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #322 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 01:36 »
Για τον καυφουν υπαρχει αντιστοιχο νημα και τα παιδια που τον εχουν θα σου πουν λεπτομερειες αν ρωτησεις...Οπως και να εχει δεν παυει με τον καυφουν να συνεχιζεις να φτιαχνεις εσυ αντιστασεις κλπ κλπ ενω με την ατλαντιδα εισαι μια και εξω :) Προσωπικα θα σου προτεινα να τον δοκιμασεις με το rDNA σου καπου που τον εχουν και μετα αποφασιζεις...Αν και νομιζω πως αν ασχοληθεις μαζι με την ατλαντιδα για δοκιμη κανενα 5λεπτο,θα την αγορασεις σιγουρα μετα..Πηγαινε δοκιμασε με το rDNA40 και την ατλαντιδα και τον Subtank και μετα αποφασιζεις καθως δεν ειναι ολοι οι ατμοποιητες για ολους ;)

Αποσυνδεδεμένος Geo84

• **
  • 141
« Απάντηση #323 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 01:47 »
Την δοκιμασα σημερα και επαθα πλακα (κανεις 2 τζουρες και εισαι καλυμμενος γαι ωρα),ειχε και τον subtank αλλα δεν μ αρεσε το υγρο και το μεγεθος!Οταν έφυγα μετανιωσα που δεν τη πηρα αλλα ειπα να το ψαξω σημερα το βράδυ και να ψωνίσω αυριο,απ τις σπανιοτατες φορες που το εχω κανει αυτο γενικα!
Ξερουμε περίπου ποσο κρατανε οι αντιστασεις στην Ατλαντιδα??
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 31, 2014, 01:58 από Geo84 »

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #324 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 02:13 »
Eχουν ακουστει διαφορα για τα ml που θα καταναλωσεις πριν αλλαξεις κεφαλη..Απο 20 μεχρι και 100 νομιζω :o Δες το post 296 εδω:

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,23899.285.html

Αποσυνδεδεμένος Geo84

• **
  • 141
« Απάντηση #325 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 17:03 »
Μολις πηρα Ατλαντιδα και ειναι πολυ καλη μπορω να πω!!!!Απλα μου διαβαζει την αντισταση στα 0.58-0.60,ενω σε δυο μαγαζια που εχει τυχει να κουμπωσω ατλαντιδες τις διαβαζε στα 0.56.
Παιζει καποιο θεμα?
Ειμαι με Vaporshark rdna 40

Αποσυνδεδεμένος dimitrisd

• **
  • 159
« Απάντηση #326 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 17:10 »
no

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #327 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 17:16 »
Geo καλησπερα..Οταν θα εχεις κανει αρκετη χρηση,αν μπορεις πες μετα εντυπωσεις για ντουμανι,γευση και χτυπημα :)

Αποσυνδεδεμένος alexakisdim

• **
  • 125
« Απάντηση #328 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 17:35 »
Είμαι ήδη στα 120 ml με DIY σύνθεσης 50/50 από atmoslab βάση μηδενική και βάζω άρωμα της επιλογής μου...., δουλεύει μόνιμα στα 30watt, πλέον έχει μειωθεί μόνο (ελάχιστα) το ντουμάνι και η τσέπη μου από αγορές σε μπαταρίες.... Οι 18650 Samsung οι γαλάζιες παίζουν πάρα πολύ καλά επάνω στο supreme, α και μην ξχάσω.... Αποκλειστικά πνευμονικές τζούρες με την μηδενικη....

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Αποσυνδεδεμένος Geo84

• **
  • 141
« Απάντηση #329 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 17:52 »
Λοιπον....
Εχω παθει πλακα!!!!!Δουλευει σαν ατμομηχανη με τσιτα γκαζια,η γευση ειναι ονειρο, και φανταστειτε επειδη ειχα ακουσει για καταναλωση και χτυπημα πηρα ενα 10μελο υγρο με 6αρα νικοτινη και το αραιωσα με 10μλ μηδενικη Vg!
Η γευση φουλ!!!Χτυπημα οσο θελω εγω προσωπικα!!!Τελειος ατμοποιητης μπραβο σε ολα εκτος απο 2 πραγματα....θα συμφωνήσω και επαυξανω για τα 2μλ χωρητικότητας και για την "καταναλωση" παιδια!!!
Καποιος ειχε πει οτι ρουφαει σαν Mercedes 5λιτρη, εγω θα πω οτι ρουφαει σαν Mercedes 6.3 AMG !!!  χαχαχα
Τειλειωσα το πρωτο τανκακι μονο με δοκιμες σε διαφορα watt και λιγο παιχνιδι! Πρεπει να μαθω να φτιάχνω υγρα!!!
Αυτα εχω να πω προς το παρον!!!
Διαρροες υγρα στο στομα κτλ ουτε για αστειο,απλα το αναφερω!
Τα υπολοιπα στη πορεια μολις τον αγόρασα παιδιά! Για μενα αξιζει
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 31, 2014, 18:07 από Geo84 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351406 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104233 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96292 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321480 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602304 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11608 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3109 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609841 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154989 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161992 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4368 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17732 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias