vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

144 επισκέπτες, 8 χρήστες
george kotsopoulos, haris231, poseidon, gfilip, PsykieG, maprix, guss, Buliwyf

Aspire Atlantis

Αποσυνδεδεμένος γιωργος77

• **
  • 139
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Atlantis
« Απάντηση #150 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 20:53 »
καλησπερα παιδια, σκεφτομαι να παρω τη subΩ μπαταρια κατευθειαν απο την aspire μαζι με την ατλαντιδα,τι λετε  για αυτον τον συνδιασμο?βλεπω σε βιντεακια οτι δουλευει σωστα...
νομιζω οτι ειναι ενας  ασφαλης συνδιασμος μιας κ δεν εχω πειρα με μοντακια κ ρευματα γενικα,
εχω μονο ενα mvp2 k περιμενω ενα istick απο gearbest( οταν κ αν ερθει με το καλο :)) )

Αποσυνδεδεμένος palmas

• 543
« Απάντηση #151 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 21:11 »
Καλησπερα.. Η Aspire απαντησε πως Η ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ..Αυτο που εχεις βρει ειναι το νημα για την ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΛΟΥ που ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ και ειναι αυτο εδω:

http://support.aspirecig.com/viewtopic.php?t=601
Αγαπητε φιλε συνστμιστη θελω με ολο το σεβασμο ως προς το προσωπο σου να σου κανω μια ερωτηση...σε βλεπω στο νημα του mas με μενα...στο νημα του P3,στο εδω νημα της ατλαντιδας....να προσπαθεις οταν καπιος κανει μια αρνητικη αναρτηση να τον βγαλεις σκαρτο κ να υποστιριξης το προιον.....θα ηθελα να μου πεις τι εχεις να πεις για το οτι η ατλαντιδα δεν ειναι 100% SS ?ειδες ο ελληνας συνατμιστης zarko αν δεν κανω λαθος εβαλε φωτο που χρυσιζει...(για τα ρευματα του mas δεν θελω να πεις κατι γιατι ειναι θεμα εμπειριας)...αν σε ακουγα κ την αγοραζα ενω ο συνατμιστης Stepeha εγραψε τι πραγματικα ειναι...τι θα μου ελεγες για τα 45€ που θα ειχα δωσει???.......συγνωμη που στα ρωταω ολα αυτα κ αν σε ενωχλει το ποστ μου κανε αναφορα να σβηστει...αλλα μηπως πρεπει να προσεχουμε αυτα που γραφουμε?ειδικα οταν διαβαζουν κ νεοι ατμιστες?

« Απάντηση #152 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 21:11 »
κι εγω ακριβως σαν τον Γιωργο σκεφτομαι..λογω μικρης πειρας απο μοντακια..εχω ενα vamo v5..(το πρωτο μου μεχρι τωρα)

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #153 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 21:32 »
Αγαπητε φιλε συνστμιστη θελω με ολο το σεβασμο ως προς το προσωπο σου να σου κανω μια ερωτηση...σε βλεπω στο νημα του mas με μενα...στο νημα του P3,στο εδω νημα της ατλαντιδας....να προσπαθεις οταν καπιος κανει μια αρνητικη αναρτηση να τον βγαλεις σκαρτο κ να υποστιριξης το προιον.....θα ηθελα να μου πεις τι εχεις να πεις για το οτι η ατλαντιδα δεν ειναι 100% SS ?ειδες ο ελληνας συνατμιστης zarko αν δεν κανω λαθος εβαλε φωτο που χρυσιζει...(για τα ρευματα του mas δεν θελω να πεις κατι γιατι ειναι θεμα εμπειριας)...αν σε ακουγα κ την αγοραζα ενω ο συνατμιστης Stepeha εγραψε τι πραγματικα ειναι...τι θα μου ελεγες για τα 45€ που θα ειχα δωσει???.......συγνωμη που στα ρωταω ολα αυτα κ αν σε ενωχλει το ποστ μου κανε αναφορα να σβηστει...αλλα μηπως πρεπει να προσεχουμε αυτα που γραφουμε?ειδικα οταν διαβαζουν κ νεοι ατμιστες?
Καλησπερα φιλε palmas...Το σιγουρο ειναι οτι δεν τα περνω απο καμια εταιρια :)) Στο θεμα μας τωρα...Το Post μου ηταν μετα απο ερωτηση μελους του ECF στην Aspire και η ΙΔΙΑ Η ASPIRE ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ..Επισης σου φενεται οτι προσπαθω να βγαλω σκαρτους αυτους που κανουν αρνητικη κριτικη σε ενα προιον? ??? Πιστεψε με την ιδια ανησυχια που εχει ο φιλος stepeha για την ατλαντιδα εχω και γω..Οποτε δεν προσπαθησα να βγαλω ουτε σκαρτο,ουτε να μειωσω τον οποιοδηποτε..Λυπαμαι αν το βλεπεις ετσι..Αυτο που εκανα ηταν διορθωση στο post του Stepeha καθοτι το δικο του post για την επειβεβαιωση της Aspire ηταν απο νημα για τον ναυτιλο και οχι την ατλαντιδα...Για να τελειωσουμε με την αλαντιδα,δεν σου ειπα να πας να την αγορασεις ουτε το μαχαιρι στο λαιμο σου εβαλα...Οσον αφορα τωρα το P3...Διαβαζοντας τα μετεπειτα μηνυματα απο το δικο μου στο νημα του P3,θα διαπιστωσεις πως δεν ειμαι ο μονος που δεν θεωρει το P3 αρχαιο τεχολογικα..Το αντιθετο μαλιστα..Οσο για το MAS...Τι να πω βρε φιλε palmas...Δεν ξερω σε τι αναφερεσαι συγκεκριμενα και αν κρινω και απο τον τροπο σκεψης σου,δεν θελω να μαθω κιολας..Χωρις καμια παρεξηγηση..

Αποσυνδεδεμένος bkork

• *
  • 30
« Απάντηση #154 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 21:38 »
Εμενα πάντως (χωρις να το εχω δουλέψει) δεν με έπεισε οτι αξίζει να ασχοληθώ με το subΩ.

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3884
    • camber
« Απάντηση #155 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 21:40 »
Και για να μην μείνει απολύτως καμία αμφιβολία σε κανέναν, ορίστε η τριμμένη καμπάνα της Ατλαντίδας μου, φωτογραφημένη σε ημερήσιο φωτισμό.

(Image removed from quote.)

Το τριμμένο σημείο κάνει μπαμ ότι χρυσίζει, άρα όχι 100%, αλλά 1000% η καμπάνα της Ατλαντίδας δεν είναι ανοξείδωτο ατσάλι, αλλά επιχρωμιωμένος ορείχαλκος.

Νομίζω ότι αγόρασες απ' ευθείας από Aspire ή κάνω λάθος; Στη θέση σου θα τους έστελνα τη φωτό και θα ζητούσα refund αφού το πουλάνε σαν SS. Αν αρνηθούν κατευθείαν dispute στο paypal. Θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω και θα αγοράσεις ξανά μία χωρίς φθορές  :tongue_smilie:

Πριν το στείλεις πίσω σκίσε και τη βάση να δούμε αν είναι SS  :))

Αποσυνδεδεμένος palmas

• 543
« Απάντηση #156 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 21:41 »
Φυδικα κ δεν υπαρχει παρεξηγηση...σε ευχαριστω που μου απαντησες...το σιγουρο ειναι οτι ηθελα να την αγορασω χωρις να μου βαλει κανεις μαχαιρι στον λαιμο...αλλα το προβλημα μου δεν ειναι οτι ειναι brass ενα μερος οσο το οτι αναφερετε σαν 100% SS απο την aspire.......δεν ξσρω μπορει να εκανα λαθος...αλλα πραγματικα ηθελα να σε ρωτησω...οσο για τον τροπο σκεψης μου το οτι δεν θες να μαθεις δικο σου προβλημα ειναι κ οχι δικο μου γιατι θα μπορουσες κατι παραπανω να μαθεις για τα ρευματα ( ξερω σιγουρα δεν ειναι προβημα σου απλα ετσι το αναφερω εγω)....καλο βραδυ να εχεις κ καλα ατμισματα :-)

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #157 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 21:42 »
Ενω πηγε να ξεβιδωσει το πανω μερος με γαλλικο?  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #158 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 22:01 »
Πριν το στείλεις πίσω σκίσε και τη βάση να δούμε αν είναι SS  :))

Χεχέ, όχι και τη βάση, αυτή μου χρειάζεται, τη χρησιμοποιώ.  :))

Αλλά μάλλον εννοείς το επάνω τμήμα από την εξωτερική μεριά όμως, στο οποίο εννοείται ότι θα δοκιμάσω να ξύσω επίσης. Και όχι μόνο εκεί, αλλά και στο μαμίσιο επιστόμιο, δεν υπάρχει περίπτωση να το χρησιμοποιήσω ποτέ μου, σιγά μη βάλω αυτό το μπουρί στο στόμα μου!  :))

Όλα υποτίθεται άλλωστε ότι είναι ανοξείδωτο ατσάλι, έτσι δεν είναι;!  ;D

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #159 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 22:05 »
Zarko εκανα το λαθος κι ανεβασα τη φωτο στου σε δυο ομαδες στο φατσοβιβλιο
και μεχει τρελανει στις ειδοποιησεις  :))
αλλοι το θεωρουν εμπαιγμο αλλοι δε δινουν σημασια δλδ δε τους πειραζει αλλοι λενε οτι δεν αποτελει κινδυνο για την υγεια
και καποιοι ρωτανε γιατι ανεβασα τη φωτο
Βρεθηκε και μια γυναικα που εχει ανοιξει κουβεντα με την ασπαϊρ μεσω μεϊλ
 ::)

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #160 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 22:08 »
Θα περιμενω λοιπον να την φερει καποιο φυσικο καταστημα που συνεργαζομαι εδω Θεσσ θα την δοκιμασω  κ ιδωμεν.

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #161 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 22:14 »
Φίλε Lux, κάνε ότι θες, ανέβασε ελεύθερα όσες δικές μου φώτο θέλεις, μόνο μη με μπλέκεις με το Φατσοβιβλίο.  :))

Δεν έχω λογαριασμό και ούτε πρόκειται να αποκτήσω ποτέ.  :)

Αποσυνδεδεμένος bkork

• *
  • 30
« Απάντηση #162 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 22:24 »

Χεχέ, όχι και τη βάση, αυτή μου χρειάζεται, τη χρησιμοποιώ.  :))

Ναι. Έχεις την βάση μαζί με την κεφαλη, στάζεις σταγόνες στην αντίσταση, βάζεις και ένα επιστομιο πανω στην κεφαλη και κανείς dripping.  :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #163 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 22:48 »
Χαχαχά, φίλε bkork, μάλλον μπερδεύτηκες ελαφρά, δεν έχεις παρακολουθήσει σωστά όλο το νήμα. Νόμισες ότι θα κατέστρεφα έτσι για πλάκα τη μοναδική μου Ατλαντίδα, και μετά δεν θα είχα να ατμίσω;!  :))

Πόσο τρελάρας πρέπει να ήμουν;  :))

Έχω πάρει το υβριδικό τανκ εδώ και μέρες, αυτό έχω στην Ατλαντίδα μου.  ;) Εδώ τη βλέπεις στο Seven-22...  :)

Και εδώ στο X-Man 35.  :)

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 01, 2014, 23:03 από Zarko27 »

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #164 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 22:53 »
Μηπως να το φορτιζες?λεω εγω τωρα  :D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351612 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104589 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96489 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321712 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602490 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11723 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3182 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610018 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155090 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162149 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4462 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17855 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias