vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

169 επισκέπτες, 8 χρήστες
I.P, Milarepa, billythekid, thanos1071, sv8swi, mankar72, Giorgos F, haris231

Aspire Atlantis

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Atlantis
« Απάντηση #180 στις: Δεκεμβρίου 02, 2014, 21:30 »
Αυτο που θα ηθελα να δω εγω ειναι το T τανκ για την ατλαντιδα οπως αυτο του μινι ναυτιλου που ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν το εβγαλαν και για τον μεγαλο ναυτιλο :dontknow: Ειναι μακραν το πιο ομορφο τανκ που εχει βγαλει η Aspire και το εχει διαθεσιμο μονο για τον μινι :wall:

Και το Full review της ατλαντιδας..Και ΝΑΙ η καμπανα δεν ειναι ανωξειδωτο ατσαλι

[youtube]NGK7B-2z4Gs[/youtube]

Zarko27 βλεποντας απο το 15:35 και μετα,τωρα καταλαβαινω τι περασες οταν προσπαθησες να βγαλεις το γυαλι
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 02, 2014, 22:31 από imjp1982 »

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #181 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 00:34 »
Ωραίο review. Εγώ τον πάω πολύ τον PBusardo, αν και ξέρω ότι πολλά μέλη του φόρουμ βγάζουν σπυράκια και μόνο που ακούν το όνομά του.  :))

Συμφωνώ σε όλα μαζί του, πλην των παρακάτω:

α. Δεν πιστεύω ότι οι κεφαλές της Ατλαντίδας είναι τόσο ντελικάτες και καταστρέφουν τόσο εύκολα τη γεύση τους, όσο νομίζει. Στην παρουσίαση της Ατλαντίδας το γράφω καθαρά, έκανα το λάθος και δεν έσταξα καθόλου υγρό μέσα στην αντίσταση, απλά γέμισα για πρώτη φορά την Ατλαντίδα και την άφησα για 10 λεπτά στην άκρη. Και ναι, όντως έπαιρνα πολύ περίεργη και αλλοιωμένη γεύση όταν έβαλα την Ατλαντίδα στο E-Holly. Μέσα σε 10-15 λεπτά το πολύ όμως, η κεφαλή έστρωσε τη γεύση της, και με το που έβαλα την Ατλαντίδα στο Seven-22 η απόδοσή της εκτοξεύθηκε σαν πύραυλος στην φάση της απογείωσης! Μετά η κεφαλή ξαναμπήκε στο E-Holly όπου και απέδιδε πλέον εξαιρετική γεύση και μου έφτασε με άνεση τα 20 ml στο Frosty Peach πριν την αλλάξω.

Εννοείται βεβαίως ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί του στο ότι πρέπει να στάζουμε αρκετές σταγόνες υγρό μέσα σε μια καινούρια κεφαλή της Ατλαντίδας πριν τη χρησιμοποιήσουμε. Το έκανα στη δεύτερη κεφαλή της Ατλαντίδας που την ξεκίνησα με το Frosty Melontic. Και την άφησα και πάλι δέκα λεπτά στην άκρη για να ποτίσει. Και πάλι όμως, χρειάστηκαν 20-30 τζούρες για να στρώσει εντελώς η γεύση, ενώ και πάλι οι πρώτες 5-10 τζούρες είχαν αρκετά "περίεργη" γεύση.

β. Θεωρεί ότι η Ατλαντίδα δεν πιάνει την γεύση του υγρού που αποδίδει ένας Καϊφούν. Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο, το αντίθετο μάλιστα, η Ατλαντίδα υπερίσχυσε με άνεση στη γεύση του υγρού απέναντι στους δύο δικούς μου 26650 κλώνους Καϊφούν, που ήταν στημένοι στα 1,3Ω και 1,2Ω με γιαπωνέζικα βαμβάκια Nakamichi και Koh Gen Do αντίστοιχα. Αλλά δεν είμαι δογματικός. Το έγραψα και στη παρουσίαση ότι δεν έχω μεγάλη πείρα στα στησίματα, και ότι μπορεί ένας γνήσιος Καϊφούν με άριστο στήσιμο, όντως να αποδίδει πολύ καλύτερα από τους δικούς μου, και επομένως να ξεπερνάει σε απόδοση της γεύσης του υγρού την Ατλαντίδα. Αν το διαπιστώσω αυτό κάποια στιγμή, ευχαρίστως θα το δεχτώ και θα το γράψω μάλιστα εδώ και με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Μέχρι τότε όμως, απλά το αμφισβητώ.  ;)

γ. Όπως είδατε, όντως δεν προτείνει για αγορά το sub ohm μοντάκι της Aspire. Το θάβει "διακριτικά" και με το "γάντι", όπως πρέπει να κάνει άλλωστε ένας reviewer που πρέπει να κρατήσει τις ισορροπίες, και να μην θάψει ανελέητα ένα προϊόν μιας πολύ μεγάλης εταιρείας, όπως είναι η Aspire. Απλά με ενόχλησε λίγο το γεγονός, ότι ενώ φρόντισε να δείξει τον πίνακα με την απόδοση του sub ohm μοντ της Aspire στα 0,6Ω που ήταν με το ζόρι στα 25W, για να έχει τον κώλο του καλυμμένο και να μην μπορεί να του πει κανείς τίποτα, απέφυγε να πει καθαρά ότι ουσιαστικά το sub ohm μοντ της Aspire, δεν μπορεί με αυτά τα 25W να εκμεταλλευτεί 100% την Ατλαντίδα, και ότι θα παίζει υποτονικά. Άλλωστε μόνος του το λέει στην αρχή του review, ότι κατά την άποψή του η Ατλαντίδα έχει το sweet spot γύρω στα 35W.

Είναι πανέξυπνος πάντως, πραγματική αλεπού...  :))
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 03, 2014, 00:43 από Zarko27 »

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #182 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 00:51 »
Και γω το ιδιο νομιζω Zarko...Πολυ καλη παρουσιαση απο την πλευρα του...Οσον αφορα την χρηση ηταν ξεκαθαρος...Κανουργια κεφαλη,λιγες σταγονες απο πανω,γεμιζουμε,αφηνουμε να ποτισει και παμε :cigar: Επισης σχολιασε πως ακομη και στα 40 watt,τουλαχιστο με το δικο του υγρο,υπηρξαν φορες που πηρε καμενο οποτε και γιαυτο προτεινει το ατμισμα στα 30-35 watt για πολυ καλη αποδοση γευσης-χτυπηματος αλλα και ντουμανιου..Πανω απο τα 40 για να μην δινει καμενο λογικα θα πρεπει να χρησιμοποιουμε πολυ ρεπτορευστο υγρο που σημαινει οσο πιο λιγη VG γινεται

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #183 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 03:51 »
Α, και να μην το ξεχάσουμε. Δεν νομίζω ότι με γελάει η μνήμη μου, αλλιώς διορθώστε με όσοι είδατε το review. Δεν πρέπει να ανέφερε απολύτως τίποτα για το θανατηφόρο χτύπημα της Ατλαντίδας. Το η.τ. είναι τρεις τομείς: ντουμάνι, γεύση αλλά και χτύπημα. Αφιέρωσε πολύ χρόνο στο ντουμάνι, ελάχιστο στη γεύση, αλλά δεν θυμάμαι να είπε απολύτως τίποτα για το χτύπημα.

Εγώ αγόρασα την Ατλαντίδα, ελπίζοντας να μου δώσει καλή γεύση στο υγρό, μια και είμαι φανατικός της γεύσης, δεν ήξερα τι να περιμένω από το χτύπημά της, ενώ ήξερα ότι θα βγάζει πολύ καλά ντουμάνια μεν, αλλά είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Είμαι 49 χρονών, και δεν υπάρχει φυσικά περίπτωση να παίρνω σβάρνα τις καφετέριες και τα μπαράκια, προσπαθώντας να κάνω επίδειξη με τα ντουμάνια της Ατλαντίδας.  :))

Μόλις πριν λίγο, της άλλαξα ξανά κεφαλή, η τρίτη που εγκαινιάζω. Αυτή τη φορά, είπα να δοκιμάσω κάτι που προτείνει κάποιος σε κάποιο φόρουμ, δεν θυμάμαι που το διάβασα, να ρίχνουμε δηλαδή αρκετό υγρό μέσα στη καινούρια κεφαλή της Ατλαντίδας, σχεδόν μισό ml υγρό, και όχι απλά λίγες σταγόνες.

Λοιπόν, ρίχνω αρχικά γύρω στις 6-7 σταγόνες Frosty Peach στο στρογγυλό υλικό σαν διχτυωτό, που είναι στο επάνω μέρος της αντίστασης. Το περιμένω 1-2 λεπτά, το υγρό κατέβηκε και το διχτυωτό στέγνωσε και πάλι, παίρνοντας σχεδόν το αρχικό του χρώμα. Του ρίχνω ακόμα 5-6 σταγόνες υγρό, και πάω και ρίχνω και άλλες 5-6 σταγόνες στο κέντρο της κεφαλής, δηλαδή στο σύρμα της αντίστασης. Καθαρίζω την Ατλαντίδα, καμινάδα και επιστόμιο, την γεμίζω με υγρό και την βάζω στην άκρη για ένα 15λεπτο. Όσο περίμενα την Ατλαντίδα, δοκίμασα να ατμίσω για λίγο με τον ένα μου Ναυτίλο που τον έχω γεμάτο με Frosty Tart και απλά κατουρήθηκα στα γέλια, δεν υπήρχε απολύτως τίποτα, ντουμάνι μηδέν, γεύση σχεδόν μηδέν, χτύπημα πολύ κάτω του μηδενός σε σχέση με την Ατλαντίδα.  :)) :)) :))

Φαίνεται να έχει δίκιο ο τύπος παιδιά, κατέβασα το X-Man στα 30W και στη τρίτη μεγαλύτερη τρύπα του αέρα για να στρώσω λίγο τη φρέσκια κεφαλή, αυτή τη φορά η φοβερή γεύση του Frosty Peach ήρθε σχεδόν από τη πρώτη τζούρα, μέσα 5-6 τζούρες το πολύ η κεφαλή έδινε φουλ γεύση, πραγματικό μεγαλείο!  :_love_heart:

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3884
    • camber
« Απάντηση #184 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 06:06 »
γ. Όπως είδατε, όντως δεν προτείνει για αγορά το sub ohm μοντάκι της Aspire. Το θάβει "διακριτικά" και με το "γάντι", όπως πρέπει να κάνει άλλωστε ένας reviewer που πρέπει να κρατήσει τις ισορροπίες, και να μην θάψει ανελέητα ένα προϊόν μιας πολύ μεγάλης εταιρείας, όπως είναι η Aspire.
Πολύ μεγάλη εταιρία η Aspire?  :confused1: Συγγνώμη αλλά μέχρι πέρσι δεν είχε ΑΦΜ  :laugh1:
Ο Busardo την ανακάλυψε και όταν είπε ότι ο (πρώτος) aspire είχε απόδοση σχεδόν επισκευάσιμου γελούσαν όλοι μαζί του. Μέχρι τότε μόνο ο ιδρυτής της ήξερε την Aspire.

Ερώτηση: Πόσο σας κρατάει μια κεφαλή παιδιά;

Αποσυνδεδεμένος zilos

• **
  • 156
  • Smoke or vape? That's NOT the dilemma........
« Απάντηση #185 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 09:32 »
καλημερα σας
zarko εχεις προσπαθησει να φτιαξεις - επισκευασεις αντισταση στην ατλαντιδα;;;;;

Αποσυνδεδεμένος vladimirus

• **
  • 413
« Απάντηση #186 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 11:02 »
Rewick Atlantis :

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #187 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 13:00 »
Ερώτηση: Πόσο σας κρατάει μια κεφαλή παιδιά;

Γύρω στα 20 ml Frosty Peach που είναι υγρό με φοβερά κατάλοιπα, μου έφτασε με άνεση η πρώτη κεφαλή της Ατλαντίδας. Αλλά κάπου στα 10-12 ml υπήρχε μια μια μικρή υποβάθμιση της γεύσης, που έμεινε όμως σχεδόν σταθερή μέχρι του σημείου που την άλλαξα. Με το Frosty Melontic που είναι πιο ανώδυνο υγρό, δεν μπορώ να έχω άποψη στη δεύτερη κεφαλή, μια και μετά από 6-8 ml ξαναγύρισα ξανά στο Frosty Peach.

καλημερα σας
zarko εχεις προσπαθησει να φτιαξεις - επισκευασεις αντισταση στην ατλαντιδα;;;;;

Όχι. Είμαι αρκετά άγαρμπος και εκνευρίζομαι σχετικά εύκολα χάνοντας την υπομονή μου, οπότε δεν νομίζω ότι θα τα κατάφερνα...

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #188 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 13:15 »
Δηλαδη Zarko τα βγαζει ανετα τα 30 ml η κεφαλη με Frosty Mellontic και ειδικα με το Tart???ΑΝ  ΝΑΙ τοτε ειναι και δεν ειναι καλα τα πραγματα με την ατλαντιδα..Τι θελω να πω..Ναι μεν τα 30 ml μπορει με ενα ναυτιλο να τα καταναλωσει καποιος σε 5-6 μερες αλλα με την ατλαντιδα η καταναλωση που ειναι μεγαλυτερη τα 30 ml θα φευγουν τουλαχιστο σε 2-3 μερες..Οποτε αν κραταει μια κεφαλη 30 ml δηλαδη 2-3 μερες,δεν ειναι και τοσο ροδινα τα πραγματα για τις κεφαλες...Καπως ετσι το βλεπω εγω αλλα μπορει να κανω και λαθος

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #189 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 15:12 »
Πιστεύω ότι είναι αδύνατον να αντέξει κάποιος να κάνει 10 ml υγρού την ημέρα με την Ατλαντίδα σε αποκλειστική χρήση, εκτός κι αν έχει λαιμό από ατσάλι. Όπως έγραψαν και άλλα παιδιά που την δοκίμασαν, χρειάζεται οπωσδήποτε διαλείμματα με άλλον ατμοποιητή, όχι τόσο ισχυρό στο χτύπημα όπως η Ατλαντίδα, για να προλαβαίνει να ξεκουράζεται ο λαιμός.

Σε αυτή τη παγίδα έχω πέσει εγώ τώρα, με αποτέλεσμα να είμαι συνεχώς με κλεισμένο λαιμό και βραχνιασμένη φωνή. Μου είναι αδύνατον να ατμίσω πλέον σε εργοστασιακούς όπως ο Ναυτίλος, Aspire BDC mini κτλ. Ατμίζω μόνο με την Ατλαντίδα και τους δύο μου Καϊφούν. Έλα ντε όμως, που και οι δύο Καϊφούν έτσι όπως είναι στημένοι στα 1,2Ω και 1,3Ω με τα γιαπωνέζικα βαμβάκια, σκοτώνουν και αυτοί από χτύπημα, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να ξεκουραστεί καθόλου ο λαιμός μου, του έχω αλλάξει τα φώτα.  :))

Σκέψου ότι έδωσα σε γνωστό μου που ατμίζει σε Aspire BDC mini 18 mg καπνικό υγρό, δεν ξέρω ποιο είναι, να ατμίσει τον ένα μου Καϊφούν στα 1,2Ω κοτσαρισμένο στο Seven-22 και στα 12W με το Frosty Cucu στα 9 mg νικοτίνη. Του έφυγε κυριολεκτικά ή ούγια, πήρε μια τζούρα των 3-4 δευτερολέπτων, και μετά έβηχε κανένα πεντάλεπτο για να συνέλθει...  :))

« Απάντηση #190 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 15:21 »
Καποιος που εχει dripper νιωθει ανετα με την Atlantis.δεν ειναι θεμα νικοτινης μονο.το ιδιο σοκ παθαινει οποιος κανει lung hit ενω εχει συνιθισει mouth to lung.

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #191 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 13:25 »
Μόλις μου ήρθε από το fasttech αυτό το ωμομετράκι, που παίρνει αρκετά καλά feedback από τους χρήστες που το αγόρασαν. Είναι αυτό εδώ. Το αγόρασα για να στήνω με μεγαλύτερη ευκολία τις φυτιλοαντιστάσεις μου στους δύο Καϊφούν, αλλά και για να τσεκάρω την αντίσταση. Με το που το έβγαλα από την όμορφη θήκη της WD που το συνοδεύει, του κοτσάρισα την Ατλαντίδα για να δω τι θα μετρήσει.

Αυτή είναι η τρίτη κεφαλή της Ατλαντίδας και έχει καταναλώσει ακριβώς 4ml υγρό. Και όπως βλέπετε, ούτε αυτό μας λύνει την απορία για το ποια μοντς έχουν δίκιο!  :))

Σε μένα, Seven-22 και Vamo V5 μετράνε τις κεφαλές της Ατλαντίδας στα 0,5Ω ενώ X-Man 35 και E-Holly στα 0,6Ω. Τα 0,56Ω είναι μέτρηση "Πόντιου Πιλάτου",  ;D αφού είναι εντελώς οριακά μοιρασμένη ανάμεσα στα 0,5 και 0,6Ω. Μπορεί δηλαδή κάποιο μοντ να είναι ρυθμισμένο από τον κατασκευαστή ακόμα και τα 0,56Ω να τα απεικονίζει σαν 0,6Ω αφού δεν έχει ακρίβεια δεύτερου δεκαδικού στην οθόνη του.

Επίσης για τον φίλο Nemesis_rds που ρώτησε, εδώ βλέπετε την εμφανή υπερτροφοδοσία που εμφανίζει η Ατλαντίδα τόσο στη καμινάδα της όσο και στο επιστόμιο, με το X-Man 35 ρυθμισμένο στα 30-35W και την τέταρτη, την πιο μεγάλη τρύπα του αέρα δηλαδή, την "γαλαρία". Η υπερτροφοδοσία αυτή δεν είναι ποτέ ενοχλητική, δεν μου έχει ανέβει δηλαδή ποτέ υγρό στο στόμα, αλλά με "βαριά" υγρά με πολλά κατάλοιπα όπως είναι το Frosty Peach, το καθάρισμα με μπατονέτα στην καμινάδα της Ατλαντίδας και το επιστόμιο είναι επιβεβλημένο σε κάθε γέμισμα, και αυτό μπορεί να ενοχλεί κάποιους που είναι βιαστικοί κτλ.

Αντίθετα, με το Seven-22 στα 22W και την Ατλαντίδα ρυθμισμένη στη δεύτερη μεγαλύτερη τρύπα αέρα, δηλαδή δύο τρύπες μικρότερη ρύθμιση, δεν υπάρχει καθόλου υπερτροφοδοσία, η καμινάδα της Ατλαντίδας και το επιστόμιο μένουν πεντακάθαρα:)

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #192 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 14:03 »
Αν δεν κανω λαθος,τα DNA40 μετρουν τις κεφαλες της ατλαντιδας 0.56

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #193 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 14:20 »
Όλες τις μετράνε στα 0,56Ω;!  :hmmm:

Αυτό θα είναι φοβερή σύμπτωση. Για δώσε κανένα link...

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #194 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 14:51 »
Φυσικα και οχι ολες...Αλλα τις περισσοτερες κεφαλες τοσο τις εχουν διαβασει..Η 0.56 η 6..5 καποιες φορες.. :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351501 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104416 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96407 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321616 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602402 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11652 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3138 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609925 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155037 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162074 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4414 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17781 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias