vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

142 επισκέπτες, 8 χρήστες
poseidon, george kotsopoulos, haris231, gfilip, PsykieG, maprix, guss, Buliwyf

Aspire Atlantis

Αποσυνδεδεμένος γιωργος77

• **
  • 139
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Atlantis
« Απάντηση #135 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 21:54 »
κ εγω προσπαθω πολυ ωρα να βαλω παραγγελια στην aspire,κ δεν μπορω...
ξερετε αν θελει αποκλειστικα  paypal?δεν μπορω με απλη χρεωστικη?

Αποσυνδεδεμένος zilos

• **
  • 156
  • Smoke or vape? That's NOT the dilemma........
« Απάντηση #136 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 21:58 »
την εβαλε ξανα η FT
http://www.fasttech.com/products/1/10009821/1982800-authentic-aspire-atlantis-clearomizer
και με κουπονι  10%  CYBMON14
Μολις χτυπησα μια.

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #137 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 22:03 »
Χαχαχά, φαίνεται ότι γίνεται πραγματικός χαμός με την Ατλαντίδα στο fasttech.  :))

Όσο την θέλετε εσείς παιδιά, την θέλουν και τα "αμερικανάκια", και η αμερικάνικη αγορά είναι απλά απέραντη σε σχέση με την ελληνική.

Θεωρώ πάντως ότι η Ατλαντίδα πραγματικά αξίζει τον χαμό και σεισμό που έχει προκαλέσει, όσοι ατμίζατε με Ναυτίλους κτλ., και δοκιμάσετε την Ατλαντίδα, προετοιμαστείτε για πολύ μεγάλο σοκ!...  ;)

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #138 στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 22:10 »
Πριν την τιμισω θελω να δω κ να ακουσω περισοτερες εντυπωσεις κ να κολισω πανω της ενα οσο το δυνατον πιο λειτουργικο μοντ ως προς τις δυνατοτητες της,γιατι απ οτι καταλαβαινω ως τωρα η συντηρηση της ειναι λιγο ακριβη + οτι ειναι χαμελαιον (δεν ξερω σε σχεση με καποιον επισκεβασιμο) αλλα με τετοιες αντιστασεις θα καταπινει ανετα τα υγρακια της  :)

Αποσυνδεδεμένος bkork

• *
  • 30
« Απάντηση #139 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 10:02 »
Την Πέμπτη το απόγευμα πέρασα από το μπιχλιμπίδι μια βόλτα και με την ευκαιρία ρώτησα αν είχε έρθει ο atlantis για να του ρίξω μια ματιά. Έτυχε να είναι εκεί και ο Κώστας (kostas dr) ο οποίος μου έδωσε και δοκίμασα τον δικό του. Περιττό να πω ότι η επόμενη κίνηση ήταν να αποκτήσω την δική μου ατλαντίδα.
Προς το παρόν την χρησιμοποιώ μόνο με μηχανικό μοντάκι (4nine). Τα ηλεκτρονικά που έχω δεν διαβάζουν καν τόσο μικρή αντίσταση (mas, svd & coolfire). Σήμερα βέβαια θα παραλάβω το νεο μου παιχνιδάκι (elevator v2) και θα απολαύσω την ατλαντίδα και με ηλεκτρονικό μοντάκι.
Οι εντυπώσεις μου τώρα. Θεωρώ ότι προσφέρει τα πάντα. Και ντουμάνι για όποιον το ζητάει, και χτύπημα (ειδικά εγώ που είμαι στα 18mg το ένιωθα για τα καλά) αλλά και γεύση. Ειδικά το τελευταίο με εντυπωσίασε γιατί μου έδωσε την ποιο ωραία (ή αν προτιμάτε την ποιό καθαρή-αναλλοίωτη) γεύση σε σχέση με τους άλλους ατμοποιητές μου (Smok micro gdc, Nautilus mini, Nobacco Icube, με πιθανή εξαίρεση τον kayfun και αυτό γιατί μπορεί να μην τον έχω στήσει σωστά). Πιθανό μειονέκτημα για πολλούς που δεν το έχουν συνηθήσει η αεράτη τζούρα. Εμένα δεν με ενόχλησε γιατί έχω συνηθήσει σε αεράτη τζούρα (όχι βέβαια τόσο πολύ αεράτη) από τον smok micro gdc (και από τον smok caterpillar που έχω για dripping). Όμως όσες φορές μετά την ατλαντίδα έπιανα τον μικρό ναυτίλό (στην μεγάλη τρύπα), μου έδινε την εντύπωση ότι είναι μπουκωμένος :)) . Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι δεν πιστεύω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη την ώρα άρα πρέπει να υπάρχει και δευτερος ατμοποιητής. Και ο λόγος ότι δεν πιστευω πως κάποιος μπορεί να αντέξει το χτύπημα του σε μόνιμη βάση (ειδικά κάποιος που έχει το η.τ σαν πιπίλα γιατί αν το έχεις για μια τζούρα ανα μια ώρα άνετα μπορείς να έχεις μόνο την ατλαντίδα).
Και βέβαια το τελευταίο και μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι σε βάζει σε έξοδα αν δεν έχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό (δηλαδή μοντάκι για να δώσει τα σωστά ρεύματα).

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #140 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 10:37 »
Αν έχεις τη διάθεση, μπες στον κόπο να μας γράψεις κάποια στιγμή τις εντυπώσεις σου από το συνδυασμό Elevator V2 και Ατλαντίδας στα 30W. Και έχω λόγο που στο ρωτάω αυτό. Στα 30-35W και παραπάνω, η απόδοση της Ατλαντίδας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα ρεύματα που μπορεί να δώσει η μπαταρία. Κι αν παίξεις στο Elevator με δυνατές μπαταρίες (Sony VTC4, VTC5), τις εντυπώσεις σου σε σχέση με το μηχανικό μοντ που χρησιμοποιείς τώρα.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το Elevator V2 θα παίζει καλύτερα με την Ατλαντίδα σου από ότι το μηχανικό μοντ, αλλά θέλω και την επιβεβαίωση. Μια και το ζαχαρώνω και εγώ...  :_love_heart:

Αποσυνδεδεμένος bkork

• *
  • 30
« Απάντηση #141 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 11:28 »
Σήμερα θα παραλάβω το elevator και θα κάνω το τεστάκι. Σε δυο τρεις μέρες θα μπορώ να σου πω εντυπώσεις.
Γνωρίζει κανένας μπαταρίες Sony σε Κερατσίνι (κατα προτίμηση) -  Νικαια - Πειραια ποιος μπορει να έχει?

Να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο. Αν πάρεις το elevator έχεις σκοπό να το κακοποιήσεις και αυτό όπως την ατλαντίδα?  :))

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #142 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 14:31 »
Χαχαχά, όχι φυσικά το Elevator V2 το είδα και το καψουρεύτηκα επιτόπου,  :_love_heart: όπως ακριβώς και το Seven-22, εννοείται ότι θα το προσέχω σαν τα μάτια μου.  :)

Υπήρχε ένα ουσιαστικά ολοκαίνουριο Elevator V2 σε καλή τιμή στο CrazyVaper, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω με την Ατλαντίδα και να το τσιμπήσω επιτόπου. Με πρόλαβε άλλος...  :(

Και για να μην μείνει απολύτως καμία αμφιβολία σε κανέναν, ορίστε η τριμμένη καμπάνα της Ατλαντίδας μου, φωτογραφημένη σε ημερήσιο φωτισμό.

Το τριμμένο σημείο κάνει μπαμ ότι χρυσίζει, άρα όχι 100%, αλλά 1000% η καμπάνα της Ατλαντίδας δεν είναι ανοξείδωτο ατσάλι, αλλά επιχρωμιωμένος ορείχαλκος.

Η Aspire δεν φαίνεται να βάζει μυαλό, ούτε να μαθαίνει από τα λάθη της. Ειδικά στην αμερικάνικη αγορά, πιστεύω ότι θα της κοστίσει σε πωλήσεις αυτό, μόλις διαδοθεί το νέο για τα καλά, μια και οι Αμερικάνοι είναι εντελώς αδυσώπητοι σαν καταναλωτές και δεν δέχονται καθόλου εύκολα την κοροϊδία...

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 01, 2014, 16:27 από Zarko27 »

Αποσυνδεδεμένος bkork

• *
  • 30
« Απάντηση #143 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 17:20 »
Παρακαλώ τον αρμόδιο συντονιστή να αλλάξει τον τίτλο του νήματος σε: Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ.
 :)) :))

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Αυτό το κορίτσι ποιος θα το πάρει?

Εδω στο 4nine

Εδω με το elevator.

Και μια φωτό για ....... Τους ερωτευμένους. Με 18350.

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 01, 2014, 19:30 από bkork »

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #144 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 19:42 »
Ουάου, κουκλάκι σκέτο,  :_love_heart: δε μου λες, πώς κουμπώνει η Ατλαντίδα στο Elevator, κατεβαίνει μέχρι εντελώς κάτω ή αφήνει καθόλου κενό;

Πρώτες εντυπώσεις; Και πόσο διαβάζει την αντίσταση της Ατλαντίδας στα 0,5 ή στα 0,6Ω;

Χαχά, θα σε μουρλάνω στις ερωτήσεις...  :))

Αποσυνδεδεμένος zilos

• **
  • 156
  • Smoke or vape? That's NOT the dilemma........
« Απάντηση #145 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 20:09 »
Λετε να ειναι αληθεια;;;;;
ελαχιστη ποσοτητα 10 κομματια.

Αποσυνδεδεμένος bkork

• *
  • 30
« Απάντηση #146 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 20:10 »
Κουμπώνει μια χαρά χωρις κανένα κενό. Την αντίσταση την είδε 0.6Ω.
Εντυπώσεις δεν θα σου πω ακομα. Θα ήταν άδικο μεςα σε τόσο λίγη ώρα που παίζω μαζί τους.
Το μονο που θα πω ειναι οτι τα 30w που το δοκιμαςα μου φάνηκαν πολλά. Άσε να παίξω λιγο μαζί τους και να κανω A-B με το μηχανικό και θα σου πω περισσότερα σε λίγες μέρες.
Οτι θες πάντως ρωτά για το mod.

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #147 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 20:17 »
Λετε να μου παιξει σωστα σε μηχανικο Nemesis?

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #148 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 20:35 »
Φίλε Athan, θα σου πρότεινα να βρεις κάπου μία Ατλαντίδα και να την δοκιμάσεις στο μηχανικό σου 18650 μοντ, πριν την αγοράσεις.

Στο λέω για ένα και μόνο λόγο: σε κάποιες δοκιμές που κάναμε σε μηχανικό 18650 mod στο CrazyVaper με την Ατλαντίδα μου, δεν παίρναμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, το ντουμάνι και το χτύπημα της Ατλαντίδας ήταν υποτονικά. Εντελώς αντίθετα, φορεμένη η Ατλαντίδα μου τόσο στο X-Man 35 στα 30-35W όσο και στο iPV3 στα 30, 35 και 40W σκότωνε κυριολεκτικά...  :dontknow:

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έχει σχηματιστεί η εντύπωση ότι η Ατλαντίδα θα σκοτώνει μόνο στα 26650 μηχανικά μοντς...

Α, και να μην ξεχάσω, το fasttech μου έστειλε μήνυμα ότι ταχυδρόμησε την δεύτερη Ατλαντίδα μου.  :)

Τώρα βέβαια χρειάζεται υπομονή. Γιατί μας βλέπω να παραλαμβάνουμε... με τον καινούριο χρόνο!  :))

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 01, 2014, 20:42 από Zarko27 »

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #149 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 20:49 »
Δεν εχεις αδικο,κατι τετοιο ειχα στο νομου κ με εχεις βαλει σε πολλες σκεψεις,βεβαια με τον καυφουν δεν ειχα παραπονο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351612 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104589 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96489 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321712 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602490 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11723 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3182 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610018 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155090 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162149 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4462 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17855 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias