vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

169 επισκέπτες, 2 χρήστες
lounik, bloodlessz

Kanger Subtank

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kanger Subtank
« Απάντηση #3780 στις: Μαΐου 19, 2016, 10:07 »
Εγώ θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα και θα σου πω το εξής. 30 δεν θα τον έπαιρνα μεταχειρισμένο...  :tongue_smilie:
Παρόλο που και εγώ όταν τον πήρα (απο εδώ) έδωσα καμιά 45αριά... Απ'έξω πια έχει 20 καινούριος.
Για το δια ταύτα, αν αποφασίσεις να τον πάρεις απο το φίλο, πρόσεξε να σου δώσει και όλα τα παρελκόμενα, τα οποία είναι το δεύτερο τζαμάκι, η επισκευάσιμη βάση που για μένα είναι όλα τα λεφτά του ατμοποιητή, κάτι βιδάκια έξτρα και κάτι o rings. Μαζί βέβαια είχε και το κατσαβιδάκι, το γνωστό μπλε μικρό και λίγο βαμβάκι. Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάτι...
Αν είναι ο πρώτος σου επισκευάσιμος και θα ασχοληθείς με κατασκευή αντιστάσεων, εγώ τον συστήνω ανεπιφύλακτα και αργότερα βλέπεις για κάτι άλλο. Αν δεν ασχοληθείς με κατασκευή αντιστάσεων, έχουν αναφερθεί κάποια θέματα με τις εργοστασιακές του οπότε πρέπει να το ψάξεις λίγο. Για μένα αξίζει μόνο σαν επισκευάσιμος...

Αποσυνδεδεμένος alex42

• *
  • 26
« Απάντηση #3781 στις: Μαΐου 20, 2016, 10:25 »
τον δοκιμαζω τωρα με τις απλες εχω δοκιμασει .05-1.2 ohm καλες φαινοντε οταν λες καπια θεματα μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? το επισκευασιμο μερος σιγουρα θα το δοκιμασω αλλα δε νομιζω να το χρησιμοποιηω συχνα γιατι ειμαι ψυχαναγκαστικος και θελω να τα φιαχνω ολα τελια οποτε θα περνει αρκετι ωρα.. σε μια απλη αντικατασταση ετοιμης θελω 5 λεπτα αμα βιαστω και λιγο  :tongue_smilie: 

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
« Απάντηση #3782 στις: Μαΐου 20, 2016, 18:42 »
Όρεξη να 'χεις να διαβάζεις. Αν πας λίγο πιο πίσω θα δεις θέματα που αναφέρουν διάφοροι για τις εργοστασιακές κεφαλές, είτε διαρροές είτε δεν παίζουν καλά...είτε είτε είτε... Εγώ δεν έχω προσωπική άποψη γιατί απο την αρχή τον δουλεύω με την επισκευάσιμη κεφαλή. Πολύ λίγο τον δούλεψα με εργοστασιακή και έτυχε εγώ να μην έχω κανένα πρόβλημα.
Αν διαβάσεις για προβλήματα και για την επισκευάσιμη κεφαλή, να είσαι σίγουρος οτι το σφάλμα είναι στο στήσιμο και όχι στον ατμοποιητή. Ο subtank σαν επισκευάσιμος είναι απο τους πιο απροβλημάτιστους. Αν τον στήσεις σωστά, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο το στήσιμό του, παίζει και καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το να φτιάξεις μια αντιστασούλα στον subtank, ικανοποιητική ακόμα και για εσένα, δεν είναι και τόσο τραγικό. Έχω και εγώ τα θέματά μου και φαντάσου στην αρχή μου έπαιρνε και εμένα καμιά ώρα μη τυχών και δε μου βγουν στην ίδια απόσταση οι σπείρες... :eyesplash:
Ευτυχώς το έχω ξεπεράσει αυτό...μια συμβουλή μόνο θα σου δώσω...αν αρχίσεις τελικά να στρίβεις αντιστάσεις, μην δοκιμάσεις ποτέ τιτάνιο...και αν το κάνεις, καλύτερα κάν' το υπο την επήρεια κάποιου ηρεμιστικού... :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Χαραλαμπος

• **
  • 327
  • Ρουνι,ρουνι,υπουλο κακο γουρουνι
« Απάντηση #3783 στις: Μαΐου 20, 2016, 19:02 »
γεια σας παιδες εχω στα χερια μου subtank mini v2 h v3 δε ξερω υπαρχει τροπος να το καταλαβω? εχει διπλες τρυπες παντως κατω εχω τιν 1.2 αντισταση μεσα αλλα τι διαβαζει 1.34 το ιστισκ 40... ειναι φιλου το ατμοποιητης απλα μου τον αφισε για να τον δοκιμασω μεχρι τωρα καλος φενετε αν και εχω κλασει λιγο με τι 6 νικοτινι  :tongue_smilie: σκευτομε να του τον παρω αξιζει λετε? μου το δινει 30 με 5 αντιστασεις 1.5 μαζι...επισης εχω μπερδεφτι οι 0.5 παιζουν απο 15-30w h απο 15-60w? θα μπορω να τις δουλευω στο μαξιμοουλ με το ιστισκ?

Τι 30€ ρε φιλε Alex...
Original οχι κλωναρι βεβαια (και εγω απο εκει τον πηρα και εκανα και το σκρατς εν τσεκ μου ολα καλα),του κουτιου με ενα 40€, 39.90€ βασικα απο το mobiletrade.gr 
Ειχα σκαλωσει και εγω που δεν ειναι ατμομαγαζο αλλα ηταν η καλυτερη τιμη που βρηκα...Θα τον ευχαριστηθεις,ενας επισκευασιμος που συγχωρει τα οποια λαθακια στο στησιμο του....

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #3784 στις: Μαΐου 20, 2016, 19:07 »
...που όμως πάνω από 30 watt κάνει κουτσουκέλες.

• **
  • 327
« Απάντηση #3785 στις: Μαΐου 20, 2016, 19:14 »
Δε το ξερα.... :-[
Μεχρι 25 watt top εχω φτασει...  :tongue_smilie:
Παντως ειναι σκυλι μαυρο του πολεμου,ο πρωτος μου επισκευασιμος και αγαπητος  :) 
Καλα δεν εχω και στολο ενα κλωναρι kayfun lite plus v2 και ενα Griffin RTA οπου αναμενεται 

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #3786 στις: Μαΐου 20, 2016, 19:33 »
Πήρα καταλάθος 2 rba  V1 και οι τρύπες εισαγωγής υγρου είναι 2 μικρές στον πάτο. Φυσικά τις έστειλα πισω αν και μου είπε ότι κάποιοι τις προτιμούν και δεν πάσχουν από υποτροφοδοσία.
Του Toptank είναι χάλι μαύρο. 
Και μένα ο πρώτος μου που όμως τον έδωσα με την σειρά μου σε νεοεισερχόμενο. Είναι κουμούτσα και δεν μπορώ πια τις κουμούτσες.

Με το καλό να σου έρθει ο γκρίφιν Χαραλαμπε.

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
« Απάντηση #3787 στις: Μαΐου 20, 2016, 19:45 »
Εννοείς τη v1 που έχει αυλάκια και όχι τρύπες? Γιατί απο όσο ξέρω εγώ αυτή είναι η v1. Μπορεί να κάνω και εγώ λάθος... :dontknow:
Μετά η v2 είχε τις τρύπες, τις μεγαλούτσικες και τέλος αυτή του toptank που έχει τις πιο μικρές. Τις οποίες πιο μικρές τις είδα και σε subtank που αγόρασε πρόσφατα φίλη.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #3788 στις: Μαΐου 20, 2016, 19:47 »
Εννοείς τη v1 που έχει αυλάκια και όχι τρύπες? Γιατί απο όσο ξέρω εγώ αυτή είναι η v1.
Ναι Γιάννη αυτό εννοεί ;)

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #3789 στις: Μαΐου 20, 2016, 19:54 »
Αυλακότρυπες :fight_fryingpan:

Αποσυνδεδεμένος Eizomar

• 910
« Απάντηση #3790 στις: Μαΐου 20, 2016, 19:56 »
Εγω παντως οτι και να κανω εχω διαρροες. Εχω αλλαξει ολα τα λαστιχακια, και το μονο που μπορω να φανταστω οτι παιζει ειναι το βαμβακι εσωτερικα. Αλλα και παλι, απο πανω λιγο δυσκολο αλλα στην βαση? τα φωτα σας παρακαλω.

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
« Απάντηση #3791 στις: Μαΐου 20, 2016, 20:02 »
Φαντάζομαι τους γενικούς κανόνες να τον στήνεις τους ξέρεις...κανονικά αν τους ακολουθείς δεν πρέπει να έχεις διαρροές. Τις κλείνεις τις τρύπες καλά με το βαμβάκι αφού υποψιάζεσαι αυτό?
Απο εκεί και πέρα, ποιά κεφαλή έχεις εσύ καταρχήν και κατά δεύτερον δεν βγάζεις και καμιά φωτό να πάρουμε μια ιδέα...?

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #3792 στις: Μαΐου 20, 2016, 20:05 »
Δες απο που εχεις διαρροες. Απο τις τρυπες εισαγωγης αερα ή εξωτερικα απο την επαφη του γυαλινου τανκ με τη βαση. Στην πρωτη περιπτωση οι διαρροες πρεπει να ειναι μεγαλες (αφου πρεπει να γεμισει το εσωτερικο τμημα της βασης για να υπερχειλησει απο τις τρυπες). Αν εχεις την RΒΑ ο γνωστος κανονας ειναι πρωτα βιδωνουμε την RΒΑστην βαση και μετα τη βαση στον 510 του μοντ. Αν χρησιμοποιεις εργοστασιακες τοτε το προβλημα ειναι σε αυτες, οχι στον ατμο.
Στη δευτερη περιπτωση βαλε το γυαλι του ατμο αναποδα (το πανω - κατω). Συχνο προβλημα η επιφανεια του γυαλιου να ειναι αδρη και να μη στεγανοποιει σωστα.

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #3793 στις: Μαΐου 20, 2016, 21:18 »
παιδια καλησπερα. να σας κανω μια ερωτηση για εναν φιλο..
ο subtank με τον toptank εχουν διαφορες? παραδειγμα... τα ανταλλακτικα ορινγκ ειναι ιδια?

• **
  • 327
« Απάντηση #3794 στις: Μαΐου 20, 2016, 21:31 »
Ο Toptank δεν εχει τα extraδακια του Subtank (extra γυαλακι,oringακια) σε διαστασεις νομιζω οτι παιζει διαφορα εστω και μικρη και οτι ο Subtank εχει λαβει πολυ καλες κριτικες,παιζει καιρο το μοντελο αυτο και ειναι τεφαρικι.
Προσωπικα εγω τον καταχαρηκα και τον χαιρομαι ακομα,νομιζω οτι ο Toptank δεν ειναι τοσο καλος.
Αμα ειναι να επιλεξει απο αυτους τους δυο Subtank με τα 1000 για μενα παντα...
Παντως googlαρε τους και δες χαρακτηριστικα τους (απο online μαγαζια κτλ)
Subtank VS Toptank video λογικα θα βοηθισει σε αυτο man μου

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351431 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104273 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96333 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321504 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602323 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11619 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3113 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609865 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155003 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162012 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4376 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17748 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias