vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

174 επισκέπτες, 1 χρήστης
camber

Kanger Subtank

Αποσυνδεδεμένος Χαραλαμπος

• **
  • 327
  • Φύλο: Άντρας
  • Ρουνι,ρουνι,υπουλο κακο γουρουνι
Απ: Kanger Subtank
« Απάντηση #3765 στις: Μαΐου 07, 2016, 13:07 »
Καλησπερα Savo   :bye: 
Ναι καλα τα βιδωσα ολα...ισως ανα λικρο κομματακι απο τα ποδαρακια να μη κοπηκε σωστα κια να βρηκε στη καμπανα,τωρα που το ξαναεφτιαξα απο την αρχη καλη συμπεριφορα εχει μεχρι στιγμης

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #3766 στις: Μαΐου 07, 2016, 13:10 »
atomizer short ειναι 99% βραχυκυκλωμα και δεν σε αφηνει να ατμισεις
το σκαμπανεβασμα ειναι αυτο που λεει ο Σαββας
μαλλον εχεις εναν συνδιασμο
ξαναστησε και τα ποδαρακια της αντιστασης να τα κυκλωνεις στις βιδες και κοβε τις απο μεσα μερια, να αποφευγεις τα βραχυκυκλωματα στον φουρνο

• **
  • 327
« Απάντηση #3767 στις: Μαΐου 07, 2016, 13:13 »
Αρα λογικα παιζει το καλυτερο σεναριο,εκανα λαθος κατα τη κατασκευη της αντιστασης μου,τωρα ατμιζει μια χαρα...Οποτε λιγο δυσκολο να εχει κατι ο πολος/βαση μου απο οτι μου λετε και εσεις....

Δηλαδη αμα ηταν πολος /βαση φανταζομαι οτι στα καπακια θα μου εκανε τα ιδια καθε φορα,atomizer short καμενο κτλ

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #3768 στις: Μαΐου 07, 2016, 13:15 »
Όχι τι να πάθει ο πόλος κλπ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.  Φαντάζεσαι να μην μας προστάτεύαν τα μοντάκια από κάτι τέτοια?

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #3769 στις: Μαΐου 07, 2016, 13:16 »
τι να παθει ο πολος
σκυλι μαυρο ειναι ο ατ(ι)μος

• **
  • 327
« Απάντηση #3770 στις: Μαΐου 07, 2016, 13:21 »
Μια χαρα ολα δηλαδη,λαθος στησιμο cool.
Που θα μου παει θα μαθω να στηνω αντιστασεις με παει μια καλη μια κακη αλλα θα τις μαθω μα τους παλιους και τους νεους Θεους
Kayfun δεν ειναι ο kanger να βγαινουν οι αντιστασεις για πλακα,μεγαλος ατμοποιητης ο ατιμος
Antonelo και Sava ευχαριστω για τις απαντησεις και τις διευκρινισεις παιδες...   :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #3771 στις: Μαΐου 07, 2016, 13:26 »
Αν κάνεις πολλές σπείρες και ξεφεύγει σε μήκος το coil, τότε τα ποδαράκια στράβωνου προς τα έσω για να πάνε να πιαστουν στους πόλλους και δυκολεύει η κατασταση γιατί γίνονται μαντάρα οι ακριανές σπείρες της αντίστασης. Προσπάθησε να μην ξεφευγεις από τις κολόνες που έχουν τις βίδες των πόλων επάνω.Μείνε στα όρια της τρύπας εισαγωγής αέρα.

Αποσυνδεδεμένος akisgr1

• **
  • 307
« Απάντηση #3772 στις: Μαΐου 09, 2016, 12:21 »
ρε παιδιά έχω τρελαθεί με τον subtank μου... δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει....  αγόρασα μια αντίσταση NI200 OCC την πρώτη μέρα δούλευε μια χαρά από την δεύτερη μέρα στα 2sec πέταγε temp protection... είχα το subtank μου πάνω στο istick 40W με θερμοκρασία 235C όπου εκεί εμενα με κάλυπτε...! αλλα ότι και αν έκανα συνεχώς έτρωγα temp protection και σταμάταγε...  το δοκίμασα μετά στο vtc μου στα 35W και σε θερμοκρασία 245C και εκεί δούλευε τέλεια...!! χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα μέχρι που σε κάποια φάση μου πετάει μήνυμα temp protection και ξανά τα ίδια....!  η αντίσταση εντωμεταξύ ήτανε μια χαρά δεν είχε καεί...! e μετά βάζω μια από τις 0.5 που δουλεύει σε power mode ξεκινάω να ατμίζω από τα 22W και ανεβαίνω σιγά-σιγά.. μέχρι τα 27W μου πετάει atomizer short... η αντίσταση μετά κάηκε... αυτό ήτανε... γενικά κάτι συμβαίνει με τον subtank και έχω φάει το κεφάλι μου να καταλάβω τι συμβαίνει... με άλλους ατμοποιητες δεν έχω θέμα.. οποτε δεν μπορείς να πεις ξέρεις δίνει λάθος ρεύματα το μοντακι... το έκανα έλεγχο και πάνω σε coil master tab δίνει μια χαρά ρεύματα... γενικά με νευρίασε παρα πολύ όλη η κατάσταση... σε σημείο που τον παράτησα γιατί όλο προβλήματα μου δημιουργεί...  σκέφτηκα μήπως η βάση airflow μήπως το σιδεράκι αυτό δημιουργεί όλο το πρόβλημα...  δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο....  

Αποσυνδεδεμένος NIKEROCK

• *
  • 12
« Απάντηση #3773 στις: Μαΐου 11, 2016, 01:19 »
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!  ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ KANGER 1.2 SS!!! ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΛΕΕΙ 1.2 ΟΗΜ 10-26 WATT ΑΛΛΑ ΕΝΔΕΙΞΗ NC  (ΝΙΚΕΛΟΧΡΩΜΙΟ??? )ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠ ΕΞΩ ΕΛΕΓΕ SSOCC ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙ NC....ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ???

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1.2 SS??

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑNΩ ΑΛΛΗ ΕΝΔΕΙΞΗ??

Η ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥ??

ΟΠΟΙOΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! 

γεια σας και από μένα!!! πήγα σε ένα κατάστημα και ζήτησα την αντίσταση kanger 1.2 SS!!! πηγαινοντα σπίτι να την τοποθετήσω βλέπω ότι πάνω λέει 1.2 ohm 10-26 watt άλλα ένδειξη NC (νικελοχρωμιο??? )πάω πάλι στο κατάστημα ανοίγουν το κουτί με τις αντιστάσεις το οποίο απ έξω έλεγε σοκ κανονικά και τσεκάροντας μία από μέσα έλεγε πάλι NC....τι συμβαίνει???

δεν υπάρχουν 1.2 SS??

είναι αυτές άπλα έχουν πάνω άλλη ένδειξη??

η το κατάστημα έχει μπερδέψει τα μπούτια του??

Από το συντονισμό:
Παρακαλούμε: Όχι ολόκληρα μηνύματα με κεφαλαία. Ένα εύκολο εργαλείο μετατροπής, είναι το Melobytes.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 11, 2016, 04:20 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
« Απάντηση #3774 στις: Μαΐου 11, 2016, 01:39 »
Οι SSOCC με σύρμα ατσάλι έχουν ροζ o ring και απο ότι ξέρω δεν πωλούνται παρά μόνο της βάζει η Kanger στον toptank. Στο κουτί του δηλαδή όταν τον αγοράζεις. Και είναι και 0,5 Ohm.
Το SS στην περιγραφή (SSOCC) δεν σημαίνει οτι η αντίσταση είναι ατσάλι αλλά το περίβλημά της. Προφανώς το κατάστημα νόμιζε το ανάποδο? :dontknow:

SSOCC = Stainless Steel Organic Cotton Coil και δεν αφορά το σύρμα που έχει μέσα το SS. Υπάρχουν SSOCC με Kanthal, nichrome, ατσάλι, νικέλιο...

http://www.vaporauthority.com/blogs/news/75513093-clearing-up-the-confusion-about-the-kanger-ssocc-coils

Αποσυνδεδεμένος NIKEROCK

• *
  • 12
« Απάντηση #3775 στις: Μαΐου 11, 2016, 02:06 »
ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ estrifan!!!! :)  ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!  :angry_orange:

σευχαριστω πολύ εστριφαν!!!! :) ήσουν κατατοπιστικότατος!!!! αυτοί πάλι στο κατάστημα άσχετοι δυστυχώς!!!! :angry_orange:

Από το συντονισμό:
Παρακαλούμε: Όχι ολόκληρα μηνύματα με κεφαλαία. Ένα εύκολο εργαλείο μετατροπής, είναι το Melobytes.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 11, 2016, 04:21 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος remi0s

• **
  • 257
« Απάντηση #3776 στις: Μαΐου 12, 2016, 15:08 »
Καλησπέρα! για όσους θέλουν να δοκιμάσουν πιο σφιχτή τζούρα στον subtank έχω την λύση (πέρα απο την ρύθμιση εισαγωγής αέρα που εμένα προσωπικά δεν με ικανοποιεί, ειδικά η μικρότερη με πνίγει).
Στήνουμε κάθετη αντίσταση όπως έχει αναφερθεί προηγουμένος απλά αντί για 3mm πυρήνα στήνουμε σε 2mm πυρήνα. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές κατευθείαν . Αρκετά πιο σφιχτή τζούρα και θα έλεγα λίγο εντονότερη γεύση.

να αναφέρω επίσης οτι το στήσιμο με κάθετο κοιλ το κάνω αρκετές βδομάδες τώρα και μπορώ να πώ οτι δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Πολύ καλή τροφοδοσία και πιο ευχάριστο άτμισμα!

« Απάντηση #3777 στις: Μαΐου 12, 2016, 16:03 »
Νομίζω πως λέγετε Dragon coil και από ότι είδα ένα βίντεο tutor στο tube είναι ο rba με τις μικρές τρύπες χαμηλά.

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος G.PAL

• *
  • 71
« Απάντηση #3778 στις: Μαΐου 16, 2016, 23:08 »
Καλησπερα γνωριζει καποιος την διαμετρο εισαγωγης αερα του subtank mini?

Αποσυνδεδεμένος alex42

• *
  • 26
« Απάντηση #3779 στις: Μαΐου 19, 2016, 02:11 »
γεια σας παιδες εχω στα χερια μου subtank mini v2 h v3 δε ξερω υπαρχει τροπος να το καταλαβω? εχει διπλες τρυπες παντως κατω εχω τιν 1.2 αντισταση μεσα αλλα τι διαβαζει 1.34 το ιστισκ 40... ειναι φιλου το ατμοποιητης απλα μου τον αφισε για να τον δοκιμασω μεχρι τωρα καλος φενετε αν και εχω κλασει λιγο με τι 6 νικοτινι  :tongue_smilie: σκευτομε να του τον παρω αξιζει λετε? μου το δινει 30 με 5 αντιστασεις 1.5 μαζι...επισης εχω μπερδεφτι οι 0.5 παιζουν απο 15-30w h απο 15-60w? θα μπορω να τις δουλευω στο μαξιμοουλ με το ιστισκ?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2016, 07:56 από alex42 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351404 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104230 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96289 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321480 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602304 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11608 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3109 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609841 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154988 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161991 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4368 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17732 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias