vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

711 επισκέπτες, 3 χρήστες
camber, Tem, thanos1071

Kanger Subtank

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kanger Subtank
« Απάντηση #3810 στις: Μαΐου 21, 2016, 01:19 »
Γιατί ο ένας είναι ένας τσιγαρίσιος νορμάλ ατμοποιητής και ο άλλος ένας αεράτος ντουμανάτος για πνευμονικές που ίσως, ίσως λέω να σε βολέψουν και εσένα οι λίγο πιο σφιχτές του τζούρες με τη μικρή τρύπα και άντε και με καμιά κάθετη αντίσταση όπως μερικούς... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος k_xristos

• *
  • 19
« Απάντηση #3811 στις: Μαΐου 21, 2016, 01:28 »
Ετσι ειναι οπως τα λες. Ρωτας , αγοραζεις,δοκιμαζεις. Ολοι καπως ξεκινησαμε, θυμαμαι δηλαδη που εβρεχες το βαμβακι για να ατμισεις. Να ειστε καλα και καλο βραδυ.

Αποσυνδεδεμένος remi0s

• **
  • 257
« Απάντηση #3812 στις: Μαΐου 21, 2016, 13:50 »
Θα ηθελα τα φωτα σας. Λεω να παρω τον subtank mini ποιον ομως τον v2 ή τον προηγουμενο τον ασημι? Ειναι αληθεια οτι εχει διαροες οταν τον αφηνεις στο πλάι και οχι ορθιο?

εγώ διαρροές με τον subtank είχα μόνο στην αρχή με τις εργοστασιακές (πιθανό να έπεσα σε ελαττωματικές). Με την RBA ουδεν πρόβλημα και το στήσιμο είναι πολύ εύκολο. Απλά πλέον πιστεύω οτι χάνεις μεγάλο κομμάτι γεύσης με τόσο αεράτους ατμοποιητές . Καλό θα ήταν να τον δοκιμάσεις πρώτα.

Αποσυνδεδεμένος specemarine

• **
  • 432
  • Funeral Fog.
« Απάντηση #3813 στις: Μαΐου 23, 2016, 14:59 »
Θα ηθελα τα φωτα σας. Λεω να παρω τον subtank mini ποιον ομως τον v2 ή τον προηγουμενο τον ασημι? Ειναι αληθεια οτι εχει διαροες οταν τον αφηνεις στο πλάι και οχι ορθιο?

Ασημί είναι κ ο δικός μου κ είναι v2.Οι μόνες διαρροές που έχω είναι δάκρυσμα στο airflow που το έλυσα με το να το φυσάω μια φορά την ημέρα με χαρτοπετσέτα.Δάκρυσμα ελάχιστο,όχι διαρροή να τρέχει.
Δουλεύω μόνο την  rba plus.

Αποσυνδεδεμένος k_xristos

• *
  • 19
« Απάντηση #3814 στις: Μαΐου 24, 2016, 00:26 »
Ευχαριστω ολους τους πιο πανω για την βοηθεια.

Αποσυνδεδεμένος remi0s

• **
  • 257
« Απάντηση #3815 στις: Μαΐου 24, 2016, 04:24 »
μια συμβουλή όμως αν αποφασίσεις να τον πάρεις μην σκεφτείς να τον πάρεις με χρώμα. Η βαφή του είναι χάλια και φεύγει πολύ εύκολα (ακόμα και εσωτερικά) με ό,τι αυτό συνεπάγεται . την έπαθα για αυτό το λέω.ασημί και πάλι ασημί  :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 26, 2016, 03:45 από remi0s »

Αποσυνδεδεμένος geopal

• **
  • 173
« Απάντηση #3816 στις: Μαΐου 28, 2016, 21:06 »
Τον πήρα σημερα αλλα με την πρωτη που τον γέμισα ακούγεται ο ήχος οτι καίει η αντίσταση αλλα καπνό τίποτα ούτε χτυπημα. Υπάρχει περίπτωση να τον γέμισα πολυ και να ''μπούκωσε";;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #3817 στις: Μαΐου 28, 2016, 21:44 »
ποια αντισταση και στα ποσα watt?
ατμο εννοεις...

Αποσυνδεδεμένος geopal

• **
  • 173
« Απάντηση #3818 στις: Μαΐου 29, 2016, 16:29 »
Άκυρο παιδιά, τον άφησα 5-10 λεπτά και δουλεύει ΟΚ. Στα 17w τον εχω με το iLeaf 20W

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος remi0s

• **
  • 257
« Απάντηση #3819 στις: Μαΐου 29, 2016, 17:29 »
πάντα αφήνουμε την αντίσταση να ποτίσει οταν την πρωτοβάζουμε, αλλιώς θα κάψουμε το βαμβάκι.
καλό είναι να ρίχνουμε 1-2 σταγόνες στην αντίσταση 

Αποσυνδεδεμένος kotsarilas

• *
  • 34
« Απάντηση #3820 στις: Μαΐου 30, 2016, 15:08 »
καλησπερα παιδια
ειμαι 3+ μηνες στον χωρο του ηλεκτρονικου τσιγαρου με vtc mini και cubis, σκεφτομαι να παρω καποιον πιο αερατο ατμοποιητη απο τον cubis. Ειμαι αναμεσα σε 3 ατμοποιητες  subtank, toptank και melo 3  που ειναι για πνευμονικες, διαβαζω και για τους 3 οτι εχουν καλο επισκευασιμο κομματι για τα μελλοντικα αρχικα βηματα σε αυτο τον χωρο. Επισης βλεπω οτι  subtank ειναι αρκετα δημοφιλης και νομιζω κλεινω προς τα εκει αν και βλεπω καποια ποστ για διαρροες.
Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει στην επιλογη που θα κανω?
Επισης θα μπορουσε καποιος να μου αριθμησει τα πλεονεκτηματα/μειονεκτηματα του subtank και αν γνωριζει  για τους υπολοιπους 2?

Αποσυνδεδεμένος Χαραλαμπος

• **
  • 327
  • Ρουνι,ρουνι,υπουλο κακο γουρουνι
« Απάντηση #3821 στις: Μαΐου 30, 2016, 15:27 »
Ειμαι μεγαλος φαν του subtank v2 της kanger,οπως ειπες πολυ σωστα ειναι δοκιμασμενος τοσο καιρο με θετικες εντυπωσεις,το σχεδον 3μηνο που το εχω εχει κανει δυο φορες μια μικρη διαρροη αλλα μαλλον δε το εδεσα σωστα οπως το εβγαλα να το γεμισω,το σφιξα λιγο καλυτερα και τελος...
Συνχωρει τα οποια λαθακια στο σεταρισμα της αντιστασουλας και εχει καλο ντουμανι και γευση κατα εμε.
Περιεχει γυαλακι εξτρα,βιδουλες,αντιστασεις εργοστασιακες,επισκευασιμο τανκ,βαμβακι,oringακια (καπου πηρε το ματι μου οτι ο toptank πλην των αλλων προβληματων του εχει δεν εχει και oringακια στην αγορα να βρεις)
Καπου το πηρε το ματι μου στα 38€ βασικα εδω http://www.dotshop.gr/category-1/subtank-mini-v2-kanger/
εκτος αμα το παρεις απο Κινα μερια η το βρεις εσυ φθηνοτερα...
Γενικα ειναι σκυλος μαυρος 
Ισως το μονο κακο δε δενει καλα στο vtc mini αλλα αμα κανεις μια ροδελα απο λεπτο χαρτονι με οδηγο τη βαση του ατμο ολα καλα...

Αποσυνδεδεμένος kotsarilas

• *
  • 34
« Απάντηση #3822 στις: Μαΐου 30, 2016, 16:30 »
O toptank τι προβληματα εχει βγαλει?

Αποσυνδεδεμένος tassos

• *
  • 23
« Απάντηση #3823 στις: Μαΐου 30, 2016, 17:04 »
Εγώ πάντως τον έχω από τον Φεβρουαριο (όχι ως βασικό) και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Χαραλαμπος

• **
  • 327
  • Ρουνι,ρουνι,υπουλο κακο γουρουνι
« Απάντηση #3824 στις: Μαΐου 30, 2016, 17:05 »
Δεν εχει στη συσκευασια εξτρα oringακια και εξτρα γυαλακι για μενα βασικο.
Δεν ελεγε κατι τετοιο στα περιεχομενα της συσκευασιας (τουλαχιστον απο ελληνικα μαγαζια που το ψαξα,λογικα παντου το ιδιο θα ειναι λογω μειωσης του κοστους,ειναι φθηνοτερος απο το subtank)
Το ειχα googlαρει,γιατι ημουνα και εγω μεταξυ αυτων των δυο,(τελικα βρηκα το subtank στα 40€ και το τσιμπισα)  
Ακομα ειναι πολυ καιρο στην αγορα(subtank) με πολυ καλες γνωμες,για πρωτος επισκευασιμος με κλειστα ματια παρε τον,μη νομιζεις οτι εχω κανα στολο απο ατμοποιητες αλλα εγω τον εχω καταχαρει και δε με κρεμασε ποτε...
Για το toptank απο την αλλη δεν ειδα κανα χαμο να γινεται,νομιζω οτι πηρε το ματι μου οτι εχει διαρροες ισως κανας παλιος εδω μεσα συνατμιστης να δωσει τη σοφια του και να μας πει καλυτερα, μεσιε Savo νομιζω οτι εισαι ο ανθρωπος μας εδω μεσα.
Αμα θες φιλε στειλε στο Savo θα σε βοηθισει ειναι παλικαρι :thumpup: και γενικα εδω μεσα οι παλιοτεροι ειναι θετικοτατοι στο να λυσουν αποριες και να βοηθισουν και τους ξαναμερσω για αυτο για οτι χαζοαποριες μου εχουν λυσει τα παιδια... :respect: :respect:
Βασικα ο toptank δε νομιζω να το υποστηριξανε πολυ απο τη kanger ειναι κατι σαν ελευθερας βοσκης ατμοποιητης,δε παιζουν ανταλλακτικα και λογω διαφορας διαστασεων απο το subtank δε παιζει συμβατοτητα
Δες και αυτο

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104155 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96250 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321419 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602235 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11587 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3096 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609790 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161901 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4351 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17704 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias
ΓΛΥΚΑ SnV ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ Shake and Vape 19 12507 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 17:53
από Barbapaidi