vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Παραγωγή υγρών άτμισης απο το Πανεπιστήμιο Πατρών (Liquidom eliquids)

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
  • Φύλο: Άντρας
Eννοείται ότι τα λεφτα είναι πίσω από τη συνεργασία.
Το θεμα είναι αν εμεις επωφελούμαστε σε κατι.
Αυτό δεν εχει στοιχειοθετηθει μεχρι τώρα. Ιδωμεν...

Αποσυνδεδεμένος christoforos

• *
  • 58
πάντος παιδιά το silent poem pg based χαμός και πραγματι καταλαβαινης οτι ειναι ποιοτιτας αυτο ποθ ατμηζεις αλλα 6.50 τα 10 μλ αν κανεις 5-6 μλ τη μερα φυλακη θα πας

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
Έχοντας τελειώσει σχεδόν το 10μελο sacred armour, μπορώ να πω οτι γευστικά είναι πάρα πολύ του γούστου μου. Όχι για όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά για πιο χαλαρές στιγμές πχ το βραδάκι στο σπίτι όταν έχουν κοιμηθεί τα παιδιά.
Βέβαια η τιμή του είναι λίγο ακριβή για υγρό που παράγεται στην Ελλάδα, άρα δεν έχει μεταφορικά, τελωνεία, φόρους εισαγωγής κτλ
Ελπίζω στο μέλλον που θα περάσει λίγο το marketing hype να ρίξουν λίγο τις τιμές τους για να είναι πιο προσιτή η σειρά, εκτός κι αν τα προορίζουν και μακροπρόθεσμα για την ακριβή κατηγορία.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
Ίσως λίγο off topic, αλλά αυτές οι κινήσεις με φοβίζουν λίγο. Αν κάποιος αρχίσει να ατμίζει τόσο ακριβά υγρά, το συνολικό κόστος από το άτμισμα δε θα φτάσει εκείνο του τσιγάρου? :hmmm: Το θέλουμε αυτό? :confused1:

Αποσυνδεδεμένος christos520

• 541
δεν υπάρχει έκπτωση για το φόρουμ; νομίζω η νομπάκο κάνει 20% στα υγρά ποιος θα ρωτήσει;

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
Τα καταστήματα της nobacco έχουν το καθένα τη δική του πολιτική. Δεν ισχύει η έκπτωση  που αναφέρεται στο σχετικό νήμα. Άρα λίγα μπορούμε να ελπίζουμε για τα νέα υγρά...

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
πάντος παιδιά το silent poem pg based χαμός και πραγματι καταλαβαινης οτι ειναι ποιοτιτας αυτο ποθ ατμηζεις αλλα 6.50 τα 10 μλ αν κανεις 5-6 μλ τη μερα φυλακη θα πας
Λίγο δύσκολο να το ατμίζεις κάθε μέρα. Όχι λόγω υψηλής τιμής βέβαια...... Εκτός αν ατμίζεις πραγματικά ελάχιστα. Με 5-6 ml μπουχτίζεις αφάνταστα. Προσωπικά περισσότερο σαν συμπυκνωμένο άρωμα το βλέπω. 4-5 σταγόνες στα 10ml είναι νομίζω αρκετές.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 18, 2014, 11:59 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
Έτσι ακριβώς, είναι για κάποιες στιγμές, όχι για πιπίλα.
Ακόμα και αραιωμένο αρκετά το ατμίζεις ευχάριστα και δεν χάνει πολύ η γεύση του.
Η αραίωση είναι κάτι που πάντα το δοκιμάζω, ειδικά σε υγρό με έντονη γεύση πχ Liquidom, five pawns...

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Όσον αφορά τις τιμές, δεν είναι και πολύ μακρινό το παρελθόν στο οποίο αγοράζαμε 10ml FA υγρά προς €7, με προσφορά €18 τα τρία μπουκαλάκια...

Όσον αφορά τα υγρά, δοκίμασα το Σάββατο ελάχιστα τρία της σειράς, τα οποία όμως ήταν PG και 12ρια με αποτέλεσμα να ψάχνω το λαιμό μου στα γύρω βοσκοτόπια... Ωραίες γεύσεις και ξεχώρισα ένα καπνικό με καφέ σοκολάτα και βανίλια, δεν θυμάμαι ποιο είναι όμως. Τα έχω στο πρόγραμμα για δοκιμή πάντως, αφού τα βρω σε VG και εξάρια φυσικά και αφού μου περάσει ένα ψιλοκρύωμα και λειτουργήσει και πάλι η γεύση και η όσφρησή μου!!!

Αποσυνδεδεμένος interisti

• **
  • 404
  • Inhale the future... exhale the past!
Πάντως παιδιά μην περιμένετε να πεσει η τιμή. Παρόμοια πολιτικη όπως με τη σειρα exclusive θα ακολουθήσουν, που είναι "καρφωμενη" στα 6Ε.

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
Μονο θετικα σχολια μπορω να κανω για μια τετοια προσπαθεια. Η παρουσια του πνεπιστημιου εγγυαται τουλαχιστον την ποιοτητα και την ασφαλεια των συγκεκριμενων υγρων. Οσο για τη γευση αυτο θα φανει... Αρνητικες κριτικες και πικροχολα σχολια που διαβασα σε προηγουμενα ποστ περι αρπαχτης και δημοσιου χαρακτηρα του πανεπιστημιου το μονο που εκαναν ηταν να μου υπενθυμισουν σε ποια χωρα ζω και με τι ανθρωπους πρεπει να συναναστρεφομαι καθε μερα... Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους τους εμπλεκομενους στην προσπαθεια. Τα υγρα θα τα δοκιμασω σιγουρα και αν πεσει λιγο η τιμη τους ακομη καλυτερα  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος christoforos

• *
  • 58
Λίγο δύσκολο να το ατμίζεις κάθε μέρα. Όχι λόγω υψηλής τιμής βέβαια...... Εκτός αν ατμίζεις πραγματικά ελάχιστα. Με 5-6 ml μπουχτίζεις αφάνταστα. Προσωπικά περισσότερο σαν συμπυκνωμένο άρωμα το βλέπω. 4-5 σταγόνες στα 10ml είναι νομίζω αρκετές.
Σεβαστό αυτό που λές. Εγώ όμως το ατμήζω απο χθες και ειναι πραγματικα ευχαριστο. Γουστα ειναι αυτα. επήσεις εχω παρατηριισει οτι νιοθώ καλυτερα σε σχεση με αλλα υγρα η καθαροτιτα των συστατικων νομιζω φενεται και απτιν προτη μερα χρισης.

Αποσυνδεδεμένος eliaspage

• **
  • 264
Είναι πολύ ωραία υγρά και συνάμα ποιοτικά. Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι το τι ζητάμε. Το να θέλουμε την καλύτερη ποιότητα παράλληλα με την καλύτερη τιμή της αγοράς είναι κομματάκι δύσκολο.
Εμένα πάντως η προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πλήρωνα το κάτι παραπάνω για να έχω και το κεφάλι μου "σχετικά" ήσυχο στο τι ατμίζω. Και για να φτάσουμε την τιμή του κανονικού τσιγάρου που ακούστηκε παραπάνω θα πρέπει να θυμηθούμε απλά το κόστος του πακέτου που έφτανε τα 4+ ευρώ χ πόσα πακέτα έκανε ο καθένας την ημέρα οπότε υπάρχει αρκετός ακόμα δρόμος στο να φτάσουν εκεί οι τιμές. Εκτός πάντα άμα κάποιος ατμίζει 10 ml ημερησίως οπότε εκεί και μόνο μπορείς να συγκρίνεις το "οικονομικό" κόστος, απλά κερδίζεις στην υγεία που δεν μετριέται με τίποτα. ;) [size=78%]       [/size]

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Δοκίμασα το Secret Skies, είναι αυτό που ανέφερε και ο Τρύφωνας παραπάνω, και το Dragon Tail το οποίο δε μου έκατσε ιδιαίτερα. Το δεύτερο είναι καπνικό αλλά εγώ εντοπίζω μια ξινίλα την οποία νιώθω σε πολλά καπνικά που αρέσουν σε πολλούς αλλά όχι σ' εμένα. Είναι θέμα γούστου.

Με το Secret Skies όμως κόλλησα! Άτμισα 10 ml και σήμερα πήγα και πήρα άλλα 4 δεκάρια! Δεν ξέρω αν το βαρεθώ γρήγορα αλλά αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερό μου.
Το πρώτο που νιώθω είναι καφές που κυριαρχεί. Από πίσω έρχεται ένα μείγμα από βανίλια, καραμέλα και ίσως κάτι από ξηρούς καρπούς (καρύδι ίσως). Τα υπόλοιπα που είπα, ίσα που τα νιώθω όταν προσπαθώ να αναλύσω τη γεύση αλλά δένουν ωραία με τον κυρίαρχο καφέ και τον κάνουν πιο "εύπεπτο". Σε όσους αρέσουν αυτές οι γεύσεις, όταν βρουν την ευκαιρία ας το δοκιμάσουν σε ένα δοκιμαστήριο.
Έχω κι άλλα δύο είδη αλλά μάλλον θα περάσουν μέρες να τα δοκιμάσω. Θα ξαναγράψω τότε.
Εν τω μεταξύ κατέβηκα από τα 12 στα 6 mg νικοτίνη λόγω istick που πήρα πρόσφατα αλλά και γιατί τα 12 μου φάνηκαν κι εμένα too much. Πριν κινούμουν "με το μάτι" σε DIY μεταξύ 9 και 11 mg. Τελικά στα 6 mg το Secret Skies μου άρεσε ακόμα περισσότερο.
Κι εγώ τα βρίσκω ακριβούτσικα αλλά ισχύει κι αυτό που είπε κι ο φίλος από πάνω.

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
Για το Dragon Tail έχω ακριβώς την ίδια άποψη.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359882 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374788 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328166 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F