Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

426 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, thanos1071, ZoeM, Αποστολης, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Apollo By Leo  (Αναγνώστηκε 83352 φορές)

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Apollo By Leo
« Απάντηση #75 στις: Ιαν 10, 2015, 11:45 »
Αθάνατα ΕΛΤΑ, από πορτογαλία- Ελλάδα έκανε το πακέτο μία ημέρα. Παραγγελία 11 το πρωί και ήρθε την άλλη μέρα το μεσημέρι.
Ελλάδα από byleo.eu τον apollo :

Σήμερα 10/1 ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Για Τρίτη και μετά το βλέπω να έρχεται στη Δράμα.
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ   ΩΡΑ   ΠΕΡΙΟΧΗ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ   05-01-2015   16:32   ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ   07-01-2015   09:23   ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ   07-01-2015   16:35   ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ   07-01-2015   17:12   ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 10, 2015, 13:38 από globalzero »

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• Κωνσταντίνος
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Aλιμος
« Απάντηση #76 στις: Ιαν 10, 2015, 13:45 »
Εχουν απεργια οι οδηγοι των ΕΛΤΑ αρα μεχρι και Δευτερα μην ελπιζεις πολλα...Κατα πασα πιθανότητα δεν θα κινηθει απο το κεντρο διαλογης

Αποσυνδεδεμένος araditsas

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #77 στις: Ιαν 10, 2015, 20:09 »
Ρε παιδιά θέλω την βοήθεια σας.  Τον έστησα με μονή αντίσταση και αερα από κάτω με σύρμα ni200  0.30 και δεν κόλλησα τις σπιρες.
Το κακό είναι ότι με το που πατάω μου πετάει υγρό στο στόμα τι έχω κάνει λάθος στην αντίσταση;;;

Galaxy Note 3

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καλλιθέα
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #78 στις: Ιαν 11, 2015, 00:43 »
βάζεις βαμβάκι?

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #79 στις: Ιαν 11, 2015, 00:49 »
Τα υγρα τα φτιαχνεις μονος σου?
Αυτα τα σκασιματα με το υγρο στο στομα μπορει να στα κανει κι απο το υγρο, αν εχει περισσοτερο νερο απ' οτι θα επρεπε.

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #80 στις: Ιαν 11, 2015, 10:37 »
Ναι βαμβάκι βάζω.
Όχι το υγρό δεν το φτιάχνω μόνος μου ακριβώς αλλά για να πετύχω την νικοτίνη και την γεύση αναμικνειω 2 γεύσεις έτοιμες και στα 10 μλ βάζω και 1,5 βάση με 0νικοτινη  λόγο το ότι δεν μου έβγαινε αλλιώς.
Λες να φταίει αυτό;;;  με μικροκοιλ και ίδιο υγρό κανένα πρόβλημα.

Galaxy Note 3

Αποσυνδεδεμένος spkok

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Νέα Ερυθραία
« Απάντηση #81 στις: Ιαν 11, 2015, 11:27 »
Φταίει η ποσότητα του βαμβακιού, ίσως έχει βάλει παραπάνω βαμβάκι απ' όσο πρέπει, το έχω πάθει και γω πολλές φορές !

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #82 στις: Ιαν 11, 2015, 14:03 »
Αυτό είναι φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο.
Μίλησα με έναν φίλο εχθές και μου είπε ότι στεγνώσει η αντίσταση και γιαυτό πετάει και σκέφτηκα μήπως είχα βάλει πολύ και μπουκωνε δοκίμασα και ήταν αυτό....
Thanks

Galaxy Note 3

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #83 στις: Ιαν 12, 2015, 21:29 »
ήρθε επιτέλους και με δώρο 2ο drip tip! ;D

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Από γεύση δε δοκίμασα πολλά ,μόνο 2 . Ειδικά στο Nutacco είναι πολλά είναι εντελώς διαφορετική γεύση . Τον έστησα δοκιμαστικά στην γνωστή αντίσταση που κάνω στον Kayfun 1.3 ohm 0.28 kanthal.

Στα θετικά του η μεγάλη χωρητικότητα σε υγρό.
Στην αρχή το τελείωνα αμέσως μέχρι που ζεστάθηκε τώρα που ατμίζω χαλαρά μου πάει κοντα μισή ώρα.
Επίσης έβαλα αέρα από κάτω και έτσι γλίτωσα το ευθυγράμμισμα της αντίσταση με την εισαγωγή αέρα που το βαριόμουνα κάθε φορά στο γέμισμα.Τέλος το καπάκι βγαίνει πολύ εύκολα αλλά είναι σταθερά τοποθετημένο και μάλιστα όταν τοποθετείς ακούς και ένα κλικ ωραίο.

για μέγιστη γεύση Microcoil 1.2 μέσα χαμηλά στη φωλιά με 0.28 kanthal είναι οκ?

Γενικά με πιο setup  πήρατε τη καλύτερη γεύση στον apollo?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 13, 2015, 00:30 από globalzero »

Αποσυνδεδεμένος renesis

• Drip, drip, drip goes my juice...
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Birmingham UK
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #84 στις: Ιαν 14, 2015, 03:51 »
Προσωπικά είμαι υπέρμαχος του στριφτού. Δυο/τρία 0.20 kanthal στριμμένα μου έχουν δώσει την καλύτερη γεύση σε όλους τους άτμο, συμπεριλαμβανομένου του apollo. Πάντα με μία αντίσταση εντός φωλιάς, περι τα 0.8ωμ σε 2mm τρυπανάκι. Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ και nakamichi το οποίο έχει αρχίσει να με εντυπωσιάζει. Βέβαια, τα «βέλτιστα στησίματα» είναι λίγο υποκειμενικα καθως και η συμπεριφορα του σύρματος παίζει ρόλο. Π.χ. το triple twisted αργεί να αρπάξει στο μηχανικό, αλλά εμένα δε με χαλάει αυτό, ίσα ίσα.

Και με το υβριδικό στήσιμο (mesh και βαμβάκι) είχα πολύ καλή γεύση. Έδινε στον apollo αυτό το «επιθετικό» στοιχείο της γεύσης που έχει ο dripper.

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #85 στις: Ιαν 15, 2015, 15:21 »
όλα καλά μέχρι στιγμής αλλά έχω ένα πρόβλημα ίδιο ίσως με τον φίλο παραπάνω.

Έκανα αντίσταση με 28αρι kanthal στα 1.6 ohm , όχι Micro coil αλλά με αραιές σπείρες.
Στο πρώτο πάτημα έχω ένα σκάσιμο και υποπτεύομαι και υγρό ( 50:50) στο στόμα. Σε αντίθεση με τον araditsa εγώ βάζω λίγο βαμβάκι,ακουμπάει τον πάτο και πάει λίγο παραπέρα.

Να βάλω περισσότερο ? μέσα στην αντίσταση είναι το βαμβάκι χαλαρό αλλά όχι ελεύθερο..  :hmmm:

« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 15, 2015, 15:34 από globalzero »

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #86 στις: Ιαν 16, 2015, 01:04 »
Εγώ φίλε μου δεν βρήκα λύση ότι και αν έκανα μου πέταγε υγρό....
Δοκίμασα όλες τις ποσότητες βαμβάκι και πάλι τα ίδια.
Αν το κάνεις μικροκοιλ τότε όλα είναι μια χαρά...
Αν κάποιος ξέρει γιατί το παθαίνουν αυτό ας μας πει.

Κύριε λεο με τόσα λεφτά που δώσαμε θα έπρεπε όταν ρωτάμε κάτι να μας πάρεις τηλέφωνο να μας το λύσεις...

Χα χα χα αστειεύομαι εννοείτε....

Galaxy Note 3

Αποσυνδεδεμένος renesis

• Drip, drip, drip goes my juice...
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Birmingham UK
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #87 στις: Ιαν 16, 2015, 15:13 »
Χωρίς να είναι επιβεβαιωμένα από πουθενά τα παρακάτω είναι η προσωπική μου άποψη περί «σκασίματος».

Το σκάσιμο του υγρού δεν έχει σχέση με τον ατμοποιητή. Εξαρτάται μόνο από το σύστημα «βαμβάκι-αντίσταση». Σκάσιμο συμβαίνει όταν υπάρχει απότομη, βίαιη εξάτμιση του υγρού σε ένα σημείο της επιφάειας ατμοποίησης σε σχέση με ένα άλλο. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω υπερτροφοδοσίας σε συνδυασμό με απότομο άρπαγμα της αντίστασης. Ένα μικρό ρόλο παίζει και το υγρό. Π.χ. με σκέτη vg umami παρατηρώ πολύ πιο έντονα σκασίματα, μάλλον λόγω της υψηλής αραίωσής της με νερό.

Το έχω παρατηρήσει σε όλους τους φυτιλάτους επισκευάσιμους που έχω στήσει (trident clone, russian clone, dripper pro, 3d clone, apollo). Το θέμα είναι ότι κάποιοι άτμο, λόγω κατασκευής, κάνουν το φαινόμενο να φαίνεται πιο έντονο. Π.χ. στο ρώσσο και τους λοιπούς kayfunοειδείς το «σκάσιμο» έχει πιο πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να φτάσει στο στόμα μας και να μας ενοχλήσει, επομένως τις περισσότερες φορές δεν το καταλαβαίνουμε. Σε άτμο όπως ο apollo, λόγο της διαδρομής του αέρα (ιδίως με αέρα από κάτω) και των κατασκευαστικών χαρακτηριστικών του το σκάσιμο φτάνει πανεύκολα ως το drip tip.

Γενικά το σκάσιμο είναι εντονότερο στις χαμηλές αντιστάσεις, καθώς αρπάζουν πιο απότομα. Επίσης, όσο πιο ψηλά τα watt τόσο λιγότερα σκασίματα, γιατί δίνοντας πολλά watt στην αντίσταση ατμοποιείται υγρό ομαλά απ' όλη την επιφάνεια ατμοποίησης. Με λιγότερα watt το υγρό θα αρχίσει να ατμοποιείται πρώτα απ' το κέντρο, προκαλώντας αυτά τα σκασίματα.

Τέλος, θεωρώ ότι και η διάμετρος του coil παίζει ρόλο, αλλά δεν έχω πειραματιστεί με αυτό, καθώς τους τελευταίους μήνες στήνω σταθερά σε 2mm τρυπανάκι.

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #88 στις: Ιαν 16, 2015, 18:45 »
Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω renesis.

Φαίνεται καθώς αρπάζει η πρώτη "έκρηξη" γίνεται στο κέντρο ,όπου όπως μας έλεγαν οι σοφοί του ατμίσματος η αντίσταση πρέπει να πυρώνει από το κέντρο και έξω άσχετα με το είδος της.
Οπότε δε νομίζω ότι θέλει κάτι διόρθωση εδώ.
Το σκάσιμο εμφανίζεται μόνο στη πρώτο πάτημα,μετά εάν κάνω απανωτές τζούρες δεν υπάρχει τίποτα.

1,5 ohm αντίσταση με αραιές σπείρες στα 11 watt με  28αρι kanthal,αέρας από κάτω.

Αποσυνδεδεμένος JimmyBen

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #89 στις: Ιαν 16, 2015, 20:18 »
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον renesis ότι αυτό συμβαίνει έντονα στους άτμο που έχουν την αντίσταση κοντά στο στόμα και θα προσθέσω ότι το φαινόμενο αυτό είναι έντονο την πρώτη ημέρα. Από την επόμενη που θα έχει πιάσει η αντίσταση μια ελαφριά επικάλυψη (μάκα) από τα υγρά μας τα σκασίματα θα ελαχιστοποιηθούν και μπορεί να εξαφανιστούν τελείως. Αν είναι πολύ έντονο και ενοχλεί μπορείς να βάλεις μια λεπτή λωρίδα βαμβάκι πάνω από την αντίσταση ώστε να μην αφήνει τα σκασίματα να έρχονται προς το στόμα σου.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1345 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258927 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718301 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374120 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389361 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263150 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680609 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22288 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887795 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.