Εχω ανεβασει φωτο στο προηγουμενο post σχετικα με το πως και που εχω τοποθετησει το λαστιχακι, θα το δοκιμασω αυτο που ειπες, κατα τα αλλα αν και ειναι νωρις ακομα για να εχω αποψη κανενα προβλημα, γευση υπεροχη, 0 καμενο, 0 διαρροη, ελπιζω να παραμεινει ετσι γιατι το τελευταιο καιρο ενω στη αρχη ειναι ολα καλα ολο κατι συμβαινει μετα και χαλιεμε και το ξαναπαραταω στη δικια μου περιπτωση τουλαχιστον.
Ελπιζω αυτη τη φορα να μη φαω ξενερα.
Edit: Ειχες ενα δικιο σκουπησα τη στενη τρυπουλα και σαν να εστρωσε ως ενα βαθμο, ισως φταινε και οι πολλες απανωτες που του δινω και το κακο συνηθειο να τραβαω για λιγο τζουρα και αφου αφησω το διακοπτη
Επισης ξεχασα να επισημανω πως οταν ανεβαζεις watt με την RBA, το μηχανακι σπερνει. Γευση απο αλλη διασταση.
Βρηκα που οφειλοντε οι μπουρμπουληθρες που ειχα, η συγκεκριμενη RBA base εχει φτιαχτει αποκλειστικα για περισοτερη ροη αερα, με το που ξεβουλωσα τη τρυπα ειχα 50% περισοτερη αποδοση, γευση, ντουμανι και λυθηκε το προβλημα συν οτι βελτιωθηκαν ολα, οποτε συμβουλευω οποιος εχει κανει το ιδιο καλυτερα να αφησει τη τρυπα ελευθερη και να αρχιζει να συνηθησει τις αερατες τζουρες.