Το βαμβάκι το άπλωσα όσο μπορούσα στην προσπάθεια να ¨κλείσει" και τις 4 εισόδους υγρού. Αν έκανα καλή δουλειά, δεν ξέρω.
Η λύση στη μεγάλη διαρροή κατά το γέμισμα φαίνεται να είναι αυτή:
Στην αρχή και το δικό μου έχανε αλλά μια δύο σταγόνες μόνο. Καταλάθος βρήκα ότι στο δικό μου αν ξεβιδώσω πολύ λίγο (λιγότερο από 1/4 της στροφης ) την ώρα που το γεμίσω και σφίξω μετά το πρόβλημα διορθώνεται σχεδόν τελείως. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά στο δικό μου τουλάχιστον δουλεύει. Το γιατί δεν μπόρεσα ακόμη να το βρώ.
Εγώ έκανα ένα γέμισμα από κάτω, με τον κλασσικό τρόπο των clearomizers, βγάζοντας τελείως τη βάση. Με αυτό τον τρόπο δεν είχα διαρροή.
Με αλλά λόγια κάτι γίνεται με την πίεση και την ευκολία εξαγωγής του αέρα κατά την είσοδο του υγρού.
Νομίζω είσαι σε λάθος δρόμο και δεν θα βγάλεις άκρη έτσι. Ο κατασκευαστής έφτιαξε τη βάση για να βιδώνει τέρμα και το καπάκι στο πλάι για να γεμίζεις από εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να αφήνεις τη βάση ξεβίδωτη και να γεμίζεις από κάτω.
Στην αρχή είχα κι εγώ διαρροές. Άλλες φορές λερωνόμουν συνέχεια κι άλλες άτμιζα μια χαρά αλλά όταν το άφηνα στην άκρη έβρισκα λίμνη από κάτω.
Το πρόβλημα είναι στην ποσότητα του βαμβακιού. Το μανίσιο βαμβάκι που φορούσε η αντίσταση ήταν 1.5cm σε μήκος. Το βαμβάκι των 2 αντιστάσεων που δίνονται μαζί έχει 2cm μήκος. Το βαμβάκι μιας επιπλέον 5άδας που πήρα έχει μήκος 2.5cm.
Έκοψα λοιπόν 2.5 πόντους βαμβάκι από τα pads που είναι στη συσκευασία και άλλαξα το υπάρχον. Καλό άπλωμα και μπίνγκο! Καμία διαρροή, κρατάει σαν πάνα μωρού.
Η αεράτη τζούρα δεν με ενοχλεί αλλά με ενοχλεί ο θόρυβος που κάνει. Έτσι βρήκα κάποιο πλαστικό από παλιό carto κι έχωσα στην τρύπα. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο σφηνώνοντας και κόβοντας τη μύτη από κάποιο μπουκαλάκι. Η τζούρα έσφιξε και μειώθηκε ο θόρυβος.