Μη σιγκρινουμε μοντ τον 300ε με ενα τον 60,τα 20w που επικαλειτε,τα δίνει με το παραπανω,αν ξέρεις απλά παίζεις παραπανω ωμικα κ με λιγοτερα w/v αντίστοιχα κ παίρνεις σχεδόν αυτό που ζητάς απο ενα μοντ της κλάσης του.
Δεν τα συγκρίνω εγω με αυτά...
Εγώ θα το συγκρίνω με ένα z-max που έχω και ξέρω και είναι και στην ίδια περίπου τιμή στην ελλάδα... και το δικό του σχεδόν μου κάνει καλύτερα από το σχεδόν του istick
Αμαυρώνεται το iStick για το θέμα του πόλου; χμμμμ... Είναι μόλις το πρώτο προϊόν -mod box- της Eleaf,να συνεχίσω;
Σαν δεύτερο προϊόν,εκεί που μιλήσαμε για το "mini" των 10 Watt έρχεται και σου πετάει άλλα 2 νέα μοντέλα πριν καν
κυκλοφορήσει το δεύτερο (Mini) και σου βάζει:
1)Προστασία θερμοκρασίας (στο μοντ)
2)Ρυθμιζόμενο πόλο
3)Σπειρώματα πόλου απο ανοξείδωτο ατσάλι
4)Σου μεγαλώνει την βάση για να δέχεται 22mm-23mm ατμοποιητές
5)Διαβάζει αντιστάσεις απο 0,2Ω και 0,4Ω αντίστοιχα
6)Μεγαλύτερη αυτονομία 4400mah (στο 50άρι).
Και θέλουμε να το χαντακώσουμε; Όχι δεν νομίζω,ακόμη και στα 59€ που το πλήρωσα εγώ και πόσοι άλλοι,είναι κατα μακράν
μέχρι τα έως τώρα δεδομένα αν όχι η καλύτερη αγορά,απο τις καλύτερες.Για να ΜΗΝ μπώ στην διαδικασία σύγκρισης με το
αντίστοιχο της Innokin που έπρεπε να περάσουν 4 μοντέλα για να βάλει μια οθόνη της προκοπής,άσχετα που μοιάζει με τούβλο
οικοδομής χωρίς καθόλου αισθητικό κομμάτι,το σταματάω εδώ γιατί τα παράπονα μας για το iStick ήταν μέχρι τώρα 1,ο πόλος.-
Για μένα η Eleaf είναι μπροστά,το απέδειξε στο iStick 20 Watt,τώρα με αυτά που παρουσίασε (χωρίς να τα έχω πιάσει στα χέρια),
απλά θα κάνει πολύυυυυυ ζημιά σε διπλανές εταιρίες με προϊόντα στο ίδιο εύρος τιμών.
Φιλικά
Υ.Γ. Σε όσους δεν αρέσουν το πως δίνει τα ρεύματα,ας μας εξηγήσουν γιατί δεν τους αρέσει.Γιατί τα νούμερα και τα διαγράμματα
δεν μου λένε κάτι απο την στιγμή που με ικανοποιεί στον ουρανίσκο μου.
To istick αμαυρώνεται από μόνο του για τον πόλο, το usb που ξεκολάει, την πλήρη απώλεια του εύρους 3-4V που καθιστά πολλούς άτμο του εμπορίου μη συμβατούς
και από τον "αλλοπρόσαλλο" τρόπο που δίνει τα ρεύματά του.
Τα καινούργια προϊόντα της eleaf άσε να τα κρίνουμε μόλις κυκλοφορήσουν...
Κι εγώ ελπίζω να είναι καλύτερα από το εικοσάρι γιατί δεν σου κρύβω πως εμφανισιακά αλλά και από θέμα αυτονομίας το γουστάρω πολύ το μικρό αλλά και το πενηντάρι που έχει το σουλουπι του all mood.
Σχετικά με το ΥΓ σου, εγώ εξήγησα όσο πιο απλά μπορούσα, χωρίς νούμερα και διαγράμματα, αλλά μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις το πολύ απλό ότι όπως κάνει στον δικό σου ουρανίσκο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δεν κάνει στον δικό μου. Το ίδιο ακριβώς επιχείρημα, από την άλλη πλευρά.
Είπαμε, είναι σίγουρα value for money, αλλά μην κάνουμε λες και βρήκαμε την αγορά της δεκαετίας.
@DIMTH μας τα παιρνουν ήδη αδερφέ
Έχουμε σκεφτεί ότι μας βάζουν και πληρώνουμε τους άτμο εμπορίου ακριβότερα από τους κλώνους επισκευάσιμων που οι ίδιοι κατασκευάζουν ;
@ Petra 1,6Ω αυτό λέω, δεν τις παίζει γιατί δεν δίνει 3-4V. Διαβάζω διάφορα για τον aspire... εγώ τον είχα πάρει σχεδόν όταν βγήκε μαζί με πολλές κεφαλές από ελληνικό κατάστημα κι έχει βγεί αστεράκι. Η γυναίκα μου ατμίζει umami pipe type και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δίνει πολύ καλά - για εργοστασιακός - την γεύση του υγρού. Στο z-max που τον έχω βάλει παίζει άνετα μέχρι τα 8W κι όσες κεφαλές είχα πάρει δεν είχαν αστοχία μέχρι στιγμής.
Και ναι, λυπάμαι αλλά ναι,
πλάι στα dna κλπ VV/VW αυτής της κλάσης, είναι γιούγκο.
Προσωπικά ελπίζω στις επόμενες εκδόσεις ή θα προσανατολιστώ σε αλλαγή πλακέτας γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το μέγεθος