σε βρισκω σωστο και ενημερωμενο αρκετα.. οι ego-c και imist ειναι ιδιου τυπου και παρομοιας λειτουργιας, οποτε ειναι λογικο να ειναι και πιο κοντα στην αποδοση γευσεων.
...
Όπως και ο eGo-T με τον οποίο δοκίμασα κάποια υγρά σε μαγαζί κοντά στο σπίτι μου.

...
περιμενουμε κι εμεις το update σου 
Λοιπόν, χθες το βραδάκι που ξανάκανα μια προσπάθεια και σίγουρα είδα τα πράγματα με άλλο μάτι, τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα. Σα γεύση δε μπορώ να έχω πλήρη άποψη γιατί -ξέχασα να σας πω- μέσα στον προχθεσινό χαμό έβαλα κάμποσες σταγόνες Virginia που είναι πιο γλυκό για να κάνω την άτμιση (χωρίς εισπνοή τζούρας) πιο υποφερτή

Το υγρό πλέον σαφώς ατμίζεται - δεν θα ξανακάνω τέτοια μίξη, αλλά σαφώς ατμίζεται. Τι να πω; Ίσως να ήθελε να μείνει μέσα στον CE4+ κάμποσες ώρες - περίπου 24 ώρες πέρασαν. Ίσως αυτή η εργοστασιακή αηδία που είχε μέσα χάθηκε μέσα στο υγρό. Σίγουρα βοήθησε το ότι ξέρω πλέον ότι η γεύση που θα πρέπει να αναμένω με τον CE4+ θα είναι αρκετά διαφορετική απ' ότι με τους eGo-C και iMist.
Ένα άλλο πράγμα που παρατήρησα είναι το εξής. Σε κάποια φάση βγήκα λίγο έξω και έβαλα το ητ στην τσέπη μου. Αργότερα ατμίζοντας πρόσεξα πως το πιπάκι ήταν λίγο στραβό. Το κοίταξα καλύτερα και είδα ότι το κάτω μέρος του δεν ήταν ευθυγραμμισμένο με το πάνω μέρος του carto (το λέω σωστά;). Ίσως είχε στραβώσει επειδή το είχα στην τσέπη, ίσως και από πιο πριν και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Το ίσιωσα και συνειδητοποίησα πως η γεύση ήταν λίγο καλύτερη από πριν! Δεν μπορώ να το εξηγήσω, ίσως και να ήταν ιδέα μου.
Μόλις τελειώσει το υπάρχον υγρό θα τον πλύνω και θα βάλω κάτι άλλο για να δοκιμάσω. Για να το κάνω αυτό πρέπει να το λύσω ή μπορώ να τον πλύνω έτσι όπως είναι και να τον αφήσω να στεγνώσει; Επίσης περιμένω και δυο ακόμα και πριν τους βάλω σε χρήση θα τους κάνω ένα mini dry burn για να μην έχω πρόβλημα απ' αυτή την άποψη.
Παρεμπιπτόντως, έχετε υπόψιν σας αν υπάρχει πλακέ πιπάκι για τον CE4+ γιατί το υπάρχον δε βολεύει τη γυναίκα μου. Της έρχεται λίγο απότομη η τζούρα.