Καλή σας μέρα.
Επανέρχομαι και πάλι μετά από μια δοκιμή ακόμα. Ψάχνοντας λοιπόν για την καλύτερη εμπειρία άτμισης πήραμε 2 CE4+, έναν προχθές και έναν χθες. Στον ένα βάλαμε ένα (μάλλον μούφα) Virginia της FA το οποίο εγώ μετά τις πρώτες τζούρες, πέρα από την γλυκύτητα του, τον βρήκα μια χαρά και από γεύση και από παραγωγή ατμού. Στη γυναίκα μου αρχικά δεν άρεσε αλλά μετά από μερικές ώρες της φαίνεται μια χαρά.
Εγώ γέμισα χθες τον δικό μου με Tribeca και έπαθα σοκ. Πολύ χάλια γεύση και σε σχέση με τον eGo-C αλλά και γενικά. Αυτό συνεχίστηκε και μετά από αρκετές δοκιμές όπου βέβαια δεν κατέβαζα τον ατμό αλλά απλώς τον γευόμουν στο στόμα, ελπίζοντας πως με τη χρήση θα βελτιωθεί η γεύση. Κάπου είχα διαβάσει πως οι καινούριοι CE4+ έχουν μέσα ίχνη από κάποιο εργοστασιακό υγρό και γι' αυτό, υποθέτω, πως είναι έτσι η γεύση. Δεν την βρήκα αυτή την πληροφορία ξανά οπότε αναρωτιέμαι αν ισχύει.
Τώρα λοιπόν τι γίνεται; Έχει τύχει σε κάποιον αυτό με τη χάλια γεύση; Πρέπει να αδειάσω και να καθαρίσω τον CE4+ μου; Αν ναι, πως;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανοχή και τις απαντήσεις σας!