Καλημέρα απο Πάτρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ
Θα προσπαθήσω να απαντήσω περιληπτικά σε κάποιες απορίες σου ,αλλά μόλις βρείς λίγο χρόνο πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις στο φόρουμ.Όσον αφορά σε αυτά που ρώτησες:
Οι μπαταριες με το κουμπακι ενω δειχνουν το σημα οτι ξεφορτιστηκαν μολις σε 20 λεπτα απο την φορτιση βγαζουν ατμο,ενω οι ατμοποιητες καμια φορα δεν δουλευουν και μου μυριζουν καμμενο..
Οι μπαταριες εχουν ημερομηνια ληξης?Το ιδιο και οι ατμοποιητες?Παντως ακομα "ζεσταινονται" αρκετα οταν ατμιζω..
Οι μπαταρίες δεν χρειάζεται να είναι γεμάτες για να λειτουργήσουν.. με το που τις βάζεις στο φορτιστή αρχίζουν και παίρνουν ενέργεια.Άμα τις βγάλεις πιο νωρίς απο αυτό που λέει ο κατασκευαστής πχ 2,5 ώρες απλά θα είναι μισοφορτισμένες και πιθανόν να έχουν μικρότερη απόδοση,αλλά δουλεύουν κανονικά οπότε μην ανησυχείς φυσιολογικά λειτουργούν..και στα δύο λεπτά να δοκίμαζες πάλι ατμό θα έβγαζες
Ημερομηνία λήξης δεν έχει τίποτα..από τις μπαταρίες να περιμένεις κάποιους μήνες σωστής λειτουργίας εκτός απροόπτου.
Από τους ατμοποιητές είναι αλλιώς.Από βδομάδα εώς μήνα με κάποιες εξαιρέσεις
που άντεξαν παραπάνω και κάποιες που δεν λειτουργησαν ούτε μία μέρα ανάλογα και τον τύπο του ατμοποιητή.Όταν νίωθεις να ζεσταίνεται ο άτμο είναι επίσης φυσιολογικό.Απλά σημαίνει ότι τον έχεις ζορίσει με συνεχόμενες τζούρες.Είναι καλό να τον αφήνεις να ξεκουραστεί για κανα λεπτό όταν νιώθεις ότι έχει ζεσταθεί αρκετά.Για το καμμένο που λές σημαίνει ότι δεν κατεβαίνει υγρό στην αντίσταση.Μια απλή λύση είναι να τραβήξεις μερικές τζουρες χωρίς να πατάς το κουμπί.Αν έχει φυτίλι ο άτμο σου στάξε δύο σταγόνες απευθείας επάνω του και περίμενε να τις τραβήξει.Θα βρείς και άλλες πιο ειδικές λύσεις άμα το ψάξεις και μόνος σου εδώ μέσα.
Επισης μεχρι τωρα ατμιζα με υγρο ετοιμο σε μπουκαλακι δηλαδη.Γνωρισα καποιον και μου ειπε οτι εχει υγρο καλο...χυμα..
Του λεω να μου δωσει ενα μπουκαλακι να το δοκιμασω σε tobbaco των 9 ml νικοτινη() και μολις το δοκιμασω με την πρωτη ρουφηξια μου ηρθε ο ουρανος σφοντυλι....σαν καποιος να με κλωτσησε στον λαιμο!!!
Την περιεκτικότητα της νικοτίνης την μετράμε σε mg (miligram). Τα ml είναι η ποσότητα του υγρού.Τα 9mg νικοτίνη συνήθως δεν δίνουν τόσο πολύ χτύπημα οπότε υποθέτω ότι αυτό που έκανες πρέπει να είχε μέσα και PG(προπυλενογλυκόλη) αν ένιωσες να σε ενοχλεί υπερβολικά στο λαιμό να προτιμάς αυτά που έχουν μόνο VG(φυτική γλυκερίνη).Επίσης να μην παίρνεις χύμα από πουθενά αν δεν είσαι σίγουρος..η έτοιμα υγρά σε τυποποιημένο μπουκαλάκι με μάρκα ή θα διαβάσεις και μάθεις να τα φτιάχνεις μόνος σου και θα κάνεις τρελή οικονομία
Τώρα επειδή κάτι απο όλα αυτά μπορεί να σε μπέρδεψε..ότι θέλεις θα το ψάχνεις χρησιμοποιώντας πεδίο στα αριστερά σου που γράφει "Αναζήτηση e-kapnisma"..άπλα γράψε ότι σε ενδιαφέρει πχ. καθάρισμα ego-T και θα σε πάει σε σχετικά θέματα μέσα στο φόρουμ.
Καλή αρχή