Καλημερα απο Κω.
Ατμιστης πλεον εδω και δυο μηνες.Αρκετα ικανοποιημενος αφου μετα απο 30 χρονια καπνισματος και δυο αποπειρες κοψιματος τωρα ακαπνος τελειως για 65 μερες.
Συγχωριστε για τυχον "χαζες" ερωτησεις μιασ και λογω φορτου εργασιας δεν ασχοληθηκα πολυ πληροφοριακα με το η.κ.
Την εχω βγαλει μια χαρα μεχρι τωρα με 2 τσιγαρα απο "καλη" εταιρια(δεν ξερω αν επιτρεπεται να αναφερω ονομα).Τωρα ομως τελευταια δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα!!.Οι μπαταριες με το κουμπακι ενω δειχνουν το σημα οτι ξεφορτιστηκαν μολις σε 20 λεπτα απο την φορτιση βγαζουν ατμο,ενω οι ατμοποιητες καμια φορα δεν δουλευουν και μου μυριζουν καμμενο..
Οι μπαταριες εχουν ημερομηνια ληξης?Το ιδιο και οι ατμοποιητες?Παντως ακομα "ζεσταινονται" αρκετα οταν ατμιζω..
Εριξα μια ματια στο φορουμ και διαβασα οτι σε αλλους αντεξαν μολισ βδομαδες...Ουτε ποτε τους καθαρισα με ξυδια και αλλα....
Ενα φυσημα τους εκανα που και που...πως θα καταλαβω αν ακομα λειτουργουν??
Επισης μεχρι τωρα ατμιζα με υγρο ετοιμο σε μπουκαλακι δηλαδη.Γνωρισα καποιον και μου ειπε οτι εχει υγρο καλο...χυμα..
Του λεω να μου δωσει ενα μπουκαλακι να το δοκιμασω σε tobbaco των 9 ml νικοτινη(

) και μολις το δοκιμασω με την πρωτη ρουφηξια μου ηρθε ο ουρανος σφοντυλι....σαν καποιος να με κλωτσησε στον λαιμο!!!
Και παλι συγνωμη αν σας ζαλισα.Η 12ωρη καθημερινη εργασια μου δεν μου επιτρεπουν την σωστη πληροφορηση μου...