Eleaf iStick 20W + Aspire Mini Nautilus (COMBO)Εδώ και αρκετές μέρες έχω παραλάβει για παρουσίαση το combo set iStick 20W + aspire nautilus mini από την
προσφορά της GEARBEST. Μια αρκετά δημοφιλής πρόταση για συνδυασμό ηλεκτρονικού μοντ με εργοστασιακό ατμοποιητή.
Noμίζω ότι τα χαρακτηριστικά των δύο συσκευών είναι γνωστά: 2-20 βατ, 3-5.5 βολτ, 2200mah ενσωματωμένη μπαταρία με φόρτιση usb για το στικάκι των 7.3 εκατοστών ύψος και 2ml πυρέξ τανκ, ρυθμιζόμενος πόλος και bvc αντιστάσεις 1.8 Ohm για τον ναυτίλο μίνι.
Οπότε, η όποια δοκιμή μου είχε να κάνει με τον συνδυασμό αυτών των δυο και το ατμιστικό αποτέλεσμα. Το αισθητικό αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτό και το βίντεο, είναι αρμονικό, με τον ναυτίλο να κουμπώνει flush χωρίς ούτε να εξέχει από το istick στα πλάγια και τα χρώματα των δυο να ταιριάζουν.
Αρχικά, να διευκρινίσω ότι μιλάμε για γνήσια προιόντα ismoka και aspire και όχι για κλώνους. Και τα δυο κουτιά συνοδεύονται με scratch check αυθεντικότητας.
Όσον αφορά στην ποιότητα της παρτίδας, το μόνο αρνητικό που παρατήρησα στο
iStick, έχοντας αγοράσει άλλα δυο από ελληνικά καταστήματα, είναι το usb βύσμα της συσκευής που είναι ελαφρά στραβά τοποθετημένο. Θέλει προσοχή στο πώς μπαίνει το καλώδιο, μαλακά και με ελαφρά κλίση. Για τον ίδιο λόγο, δεν μπορώ να το φορτίσω στην 3D βάση της fabvape, διότι εκεί τοποθετείται μόνο εντελώς κάθετα.
Κατά τα άλλα, η μπαταρία έχει τη γνωστή μεγάλη διάρκεια και το ρεύμα που δίνει είναι δυνατό και σταθερό. Είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω και με αντίσταση 1 ohm με πολύ χοντρό σύρμα, στα 20 βατ και δεν είχε σκαλώματα. Εδινε κανονικά το ίδιο ρεύμα από την αρχή μέχρι το τέλος της τζούρας, με την ανάλογη κατανάλωση μπαταρίας βέβαια. Μου έπεσε και δυο φορές κάτω, χωρίς να θρηνήσουμε απώλειες.
Ο
Ναυτίλος τώρα, που είναι και ο πρώτος που πιάνω στα χέρια μου. Μετά από αρκετά γεμίσματα,
δεν διαπίστωσα κανένα από τα γνωστά προβλήματα που κατά καιρούς διαβάζω στο νήμα. Συγκεκριμένα:
Δεν σφίγγω μέχρι τέρμα τη βάση στο τανκ, αλλά δεν έχω διαρροές. Αντίθετα, όταν θέλω να ανοίξω για να γεμίσω, αυτό γίνεται πανεύκολα, χωρίς να σφηνώνει το πυρέξ στη βάση.
Πανεύκολα ξεβίδωσα χτες και το πάνω μέρος του ατμοποιητή, που μπαίνει βιδωτό στο τανκ
Το δαχτυλίδι ρύθμισης αέρα λειτουργεί άψογα, χωρίς σφηνώματα ή ασάφειες. 4 τρύπες ρύθμισης αέρα υπάρχουν και λειτουργούν όλες άψογα.
Το ίδιο και ο ρυθμιζόμενος πόλος, που βοηθάει να εφάπτεται flush στο istick χωρίς πίεση.
Το τανκ δεν μου έχει πέσει κάτω για να διαπιστώσω την αντοχή του, πάντως έχει ικανοποιητικό πάχος.
Ακόμη είμαι στην πρώτη αντίσταση, που μετά από 20 περίπου μλ ίσως και 7-8 διαφορετικών και χρωματιστών υγρών δε δείχνει σημάδια κόπωσης.
Η απόδοση της γεύσης είναι ικανοποιητικότατη για εργοστασιακό ατμοποιητή, το ίδιο και η παραγωγή ατμού και το χτύπημα. 1-2 τζούρες όταν είναι για ώρα αχρησιμοποιητος και μετά ζεσταίνεται και αποδίδει μια χαρά.
Συμπερασματικά θα έλεγα ότι ο συνδυασμός iStick+nautilus mini είναι μια καλή επιλογή για αρχάριο και πιο προχωρημένο ατμιστή που δεν ενδιαφέρεται για επισκευάσιμους ή θέλει ένα εξτρά η.τ. με εργοστασιακό ατμοποιητή.
https://www.youtube.com/watch?v=qWZoBaR18gk&feature=youtu.be