vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Provari P3 by Provape (Προεπισκόπηση)

Απ: Provari P3 by Provape (Προεπισκόπηση)
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 12, 2014, 12:45 »
Άποψη μου για την τιμή είναι πως θα έχει όσο το παλαιό μοντέλο αλλά θα ενσωματωθούν μέσα
το extension, το δαχτυλίδι για το flat καπάκι, το χρώμα του led που όλα μαζί κάνουν
proVari Satin Silver 160 $ + 20 $ extension + LED Color 15 $ + δαχτυλίδι πόλου 510 10 $
δηλαδή περίπου 205 $ για το φθηνότερο χρωματισμό + 20 $ για τα χρωματιστά όποτε βγουν  :))
Περίπου δηλαδή στην φθηνότερη έκδοσή του 155 € βάλτε και τα μεταφορικά  :))  άλλα 45 $ ,
δεν θα χει πιστεύω λιγότερο από 200 € και μάλιστα κάπου διάβασα  :dontknow: πως δεν θα διανέμεται από το e-shop της proVape αλλά από κατά τόπους εμπόρους αποκλειστικώς σε πρώτη φάση  :)

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 12, 2014, 13:54 »
καιρός να σκεφτούν να εφεύρουν και τη βαφή που δε φεύγει με χτυπήματα.

« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 12, 2014, 15:14 »
Εγώ θα επιμείνω με τις πολλές περιμετρικές χαράξεις-γραμμές του σωλήνα...
Ειδικά  μαζί με τις γραμμές ένωσης των  2 extension μάλλον μου θυμίζει ισομετρικά σκισμένο λουκάνικο πάνω στη σχάρα  :tongue_smilie:
Και για να γίνω πιο αντιληπτός το πρώτο mini Provari του οποίο είμαι ακόμα  κάτοχος (δεν λέει να ψοφήσει με τίποτα εδώ και 2 χρόνια) μου αρέσει αισθητικά πολύ καλύτερα απο το V2.5 και φυσικά απο το P3...
Περίμενα κάτι καλύτερο, που θα το έκανε αναγνωρίσιμο απο χιλιόμετρα που έγραψε και ο Cruiser, όχι να  θυμίζει άλλα MoD. Να έχει το Design της Brera (Alfisti Italiani) και την ποιότητα κατασκευής μιας BMW.
Πολλά ζητάω?  :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2014, 23:44 από Επιτέλους το έκοψα »

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 12, 2014, 15:19 »
mercedes ειναι το provari , η bmw τωρα τελευταια εχει ριξει την ποιοτητα  :))

Αποσυνδεδεμένος ajglad

• *
  • 31
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 12, 2014, 15:33 »
πολυ ωραίο αλλα για να δουμε και αν η τιμή θα είναι λογική

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 12, 2014, 15:53 »
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Ότι έλλειπε και το έκανε να μοιάζει αστείο στα προηγούμενα (για εμένα πάντα), μπήκε/άλλαξε τώρα και φαίνεται ολοκληρωμένη πρόταση.

Πολύ χαλαρά εδώ πάντως τα πράγματα. Σε άλλα φορα βγάζουν το dna "evic" μπροστά του και προσεύχονται να μην αργήσει να κυκλοφορήσει :laugh1:

Sent from my G pad using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 12, 2014, 16:13 »

Σε όλα υπάρχουν κολλημένα άτομα και φυσικά οι κολλημένοι δεν γίνετε να έχουν και αντικειμενική άποψη, το ίδιο συμβαίνει και στο Η.Τ , όταν ο άλλος είναι κολλημένος με το προβαρι και με βενζίνη αν έβγαινε πάλι καλύτερο απολα θα ήταν Δεν είπαμε πως δεν είναι καλό αλλά και to dnaevic δεν έχουν να το ζηλέψουν σε κάτι .. ότι είναι προβαρι δε σημαίνει πως όλα τα άλλα είναι για πέταμα, αντιθέτως για πολύ έμπειρους – απαιτητικούς  χρηστές το προβαρι είναι σαν vision spinner πανάκριβη  . το dna μπορεις να το κανεις και μικρο και μεγαλο σε θεμα ισχυος , το προβαρι οσο και να το τραβηξεις δεν... ετσι να τους γραψεις τους κολλημενους στα αλλα φορα

Εγώ θα επιμείνω με τις πολλές περιμετρικές χαράξεις-γραμμές του σωλήνα...
Ειδικά  μαζί με τις γραμμές ένωσης των  2 extension μάλλον μου θυμίζει ισομετρικά σκισμένο λουκάνικο πάνω στη σχάρα  :tongue_smilie:
Και για να γίνω πιο αντιληπτός το πρώτο mini Provari του οποίο είμαι ακόμα  κάτοχος (δεν λέει να ψοφήσει με τίποτα εδώ και 2 χρόνια) μου αρέσει αισθητικά πολύ καλύτερα απο το V2 και φυσικά απο το P3...
Περίμενα κάτι καλύτερο, που θα το έκανε αναγνωρίσιμο απο χιλιόμετρα που έγραψε και ο Cruiser, όχι να  θυμίζει άλλα MoD. Να έχει το Design της Brera (Alfisti Italiani) και την ποιότητα κατασκευής μιας BMW.
Πολλά ζητάω?  :laugh1:

Το μοντ το κρατάς στο χέρι για να λένε οι γύρο πσσσς αυτός εχει προβαρι η για να ατμιζεις  ωραία και να το γουστάρεις εσύ ? είναι εντελώς παιδικό να λέμε το ήθελα όπως το παλιό για να είναι αναγνωρίσιμο από μακριά … μεγάλα παιδιά είμαστε …

Συγχώνευση πόστ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2014, 16:25 από joyeman »

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 12, 2014, 16:22 »
Ειναι σαν να συγκρίνεις mercedes   
με skoda, που μάλιστα κάνει τα ίδια λεφτά!

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 12, 2014, 16:30 »
Το μοντ το κρατάς στο χέρι για να λένε οι γύρο πσσσς αυτός εχει προβαρι η για να ατμιζεις  ωραία και να το γουστάρεις εσύ ? είναι εντελώς παιδικό να λέμε το ήθελα όπως το παλιό για να είναι αναγνωρίσιμο από μακριά … μεγάλα παιδιά είμαστε

« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 12, 2014, 16:31 »
Σε όλα υπάρχουν κολλημένα άτομα και φυσικά οι κολλημένοι δεν γίνετε να έχουν και αντικειμενική άποψη, το ίδιο συμβαίνει και στο Η.Τ , όταν ο άλλος είναι κολλημένος με το προβαρι και με βενζίνη αν έβγαινε πάλι καλύτερο απολα θα ήταν Δεν είπαμε πως δεν είναι καλό αλλά και to dnaevic δεν έχουν να το ζηλέψουν σε κάτι .. ότι είναι προβαρι δε σημαίνει πως όλα τα άλλα είναι για πέταμα, αντιθέτως για πολύ έμπειρους – απαιτητικούς  χρηστές το προβαρι είναι σαν vision spinner πανάκριβη  . το dna μπορεις να το κανεις και μικρο και μεγαλο σε θεμα ισχυος , το προβαρι οσο και να το τραβηξεις δεν... ετσι να τους γραψεις τους κολλημενους στα αλλα φορα

Το μοντ το κρατάς στο χέρι για να λένε οι γύρο πσσσς αυτός εχει προβαρι η για να ατμιζεις  ωραία και να το γουστάρεις εσύ ? είναι εντελώς παιδικό να λέμε το ήθελα όπως το παλιό για να είναι αναγνωρίσιμο από μακριά … μεγάλα παιδιά είμαστε …

Συγχώνευση πόστ

Μεγάλα παιδιά είμαστε αλλά εσύ δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω...
και ρώτα τον Cruiser να σου εξηγήσει γιατί αυτός το έγραψε, εγώ απλώς συμφώνησα...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2014, 16:37 από Επιτέλους το έκοψα »

• 1467
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 12, 2014, 16:37 »
Εγώ κατάλαβα πολύ καλά γιατί δεν το είπες μόνο εσύ το βλέπω συχνά αυτό από χθες , απλά η παράθεση έγινε από εσένα …. Γιαυτο η provape πουλάει σα τρελή όσο και αν έχουν γιατί το φαίνεσθε κάνει πάταγο

« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 12, 2014, 16:54 »
Η Provape πουλάει σαν τρελή γιατί  παράγει ένα πολύ αξιόπιστο και εμφανίσιμο προϊόν. Γι αυτό έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των περισσότερων ατμιστών. Το "φαίνεστε' που λες δεν κολλάει με τίποτα σε  εμένα γιατί αν ήμουν κάτι τέτοιο θα κυκλοφορούσα κάθε εβδομάδα με καινούργιο Μοd δεν θα είχα το γρατζουνισμένο μπλε mini χωρίς λάμψη  εδώ και 2 χρόνια.
Όταν είναι λοιπον να σκάσεις 200 ευρώ για ΗΤ σε νοιάζει και σε παρανοιάζει να είναι κάτι ωραίο και ξεχωριστό.
Πόσο μάλλον όταν θα το αλλάξεις πιθανότατα μετά από 2 χρόνια πάλι...

• 1467
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 12, 2014, 17:18 »
να σκασεις 200 ευρω συμφωνο , να σκασεις και 500 αλλα αυτο που θα παρεις να το ατμισης με κατι που να το χρειαζεται το μοντ τον 200 και τον 500 ευρω , το 80 % των κατοχων προβαρι το ατμιζουν με vivi nova - gemini mini αντε και κανενα αεροτανκ μεγκα.. αν δεν ειναι το εεεε κοιτα εχω προβαρι, στη τιμη αυτου παιρνεις 3 mvp και περνας 5 χρονια..

τελος παντων ωραιο το μοντακι !!!!!

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 12, 2014, 17:26 »
...αλλα αυτο που θα παρεις να το ατμισης με κατι που να το χρειαζεται το μοντ τον 200 και τον 500 ευρω ...

Πραγματικα δεν βγαζεις νοημα.... :P

εχει κατηγοριοποιησει το καθε μοντ με τι ατμοποιητες παει?? ???

Οταν απο Τζενεσις γυρισα σε προτανκ και μετα σε ναυτιλο επρεπε να το πεταξω το ατιμο το μοντ..? δεν πηγαιναν με το προβαρι..? :P

Δεν ειναι το "κοιτα εχω προβαρι" φιλε μου.. Το μοντ αυτο το παιρνεις, κρατα χρονια σταθερης λειτουργιας..παει με ολους τους ατμοποιητες..και γινεται ευκολα το αγαπημενο σου εργαλειο.

Ας μην ειμαστε υπερβολικοι μονο και μονο επειδη μασ φαινεται ψηλη η τιμη..

• 1467
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 12, 2014, 17:40 »
Δλδ όταν λέμε τη γνώμη μας σημαίνει πως κατηγορούμε κάτι γιατί δεν μπορούμε να το πάρουμε? Εγώ τέτοια μύγα δεν έχω επάνω μου φίλε μου λέω τα πράγματα και τα βλέπω αντικειμενικά, σε 4 μήνες έχω ξοδέψει στο Η.Τ όσα για την αγορά 6-7 προβαρι …
Όταν βγήκε το προβάρι αν  έκανε ντου μια άλλη εταιρία έριχνε χρήμα στη διαφήμιση σε όλο το πακέτο  κτλ θα λέγαμε και πάλι τα ίδια και πάλι θα ήταν κάποιο άλλο κορυφή και το προβαρι ένα κλικ πιο πίσω
μιλάμε συνεχώς για αξιοπιστία για σταθερή λειτουργία κτλ.. το μοναδικό Μοντ είναι με αυτά τα χαρακτηρίστηκα μακροχρόνια? Άρα δε κατηγορώ εγώ κάτι απλά κάποιοι δε δέχονται την αντικειμενικότητα ..  και το dnaκορυφή είναι , δοσμου ένα σοβαρό λόγο να μη πάρω ένα dna πχ από το seb με 120 και να δώσω 250 για το προβαρι …. Θα χαλάσει το dna ? δεν είναι αξιόπιστο ? τη ?Η μηπως δεν είναι μουρικο μέσα στο κουτάκι του ? και δεν θα γράφει επάνω προβαρι? :)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2014, 17:48 από APOSTOLOS KAL »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359902 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328170 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99930 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F