Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

445 επισκέπτες, 4 χρήστες
thanos1071, Pip, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?  (Αναγνώστηκε 96500 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PLANEYTHS

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: SERRES
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
« Απάντηση #285 στις: Μαΐ 21, 2013, 16:09 »
οπως και αλλους οπως διαβασα μου την σπαει η καθημερινη φορτιση.τα αρωματα μου αρεσουν που εχεις τοσες επιλογες.αλλα καθε μερα φορτιση αυτο ειναι σπαστικο!!!

Αποσυνδεδεμένος zarras

• e-medium άνθρωπος
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ιnside Ω
« Απάντηση #286 στις: Μαΐ 21, 2013, 18:51 »
AYTO ακριβως που λεει ο 6♣
ειναι απεριγραπτα εκνευριστικο & ηλιθιο
σε τετοιο βαθμο, που οταν με ρωτανε τι
κραταω, τους απανταω οπως ο ζουγανελης στη διαφημηση:
"Λαμπατερ..."

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καλλιθέα
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #287 στις: Μαΐ 23, 2013, 16:22 »
Λοιπόν, με τον CE4+είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις δικές μου φ.α. Το μόνο που με χαλάει είναι η μικρήχωρητικότητα του υγρού. Τί με συμβουλεύεται να πάρω για ίδια αποτελέσμετα με τον παραπάνω? (όχι τον χοντρό της nobacco που οπτικώς δεν μ' αρέσει και με προυπόθεση την μέτρια τζούρα όπως του CE4+)

Αποσυνδεδεμένος pinelos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ιωαννινα
  • Do good, feel good.........!!!!!!!!!
« Απάντηση #288 στις: Μαΐ 26, 2013, 09:27 »
Το μονο που με εχει ενοχλησει ειναι το ατελειωτο χαρτι κουζινας... :laugh1:οσο για τον υπολοιπο κοσμο με τις ασχετες ερωτησεις δεν τους παρεξηγω για το λογο οτι και εμεις πριν το ητ ειμασταν καπνιστες...και οτι και να μας λεγανε για τις συνεπειες του τσιγαρου δεν ακουγαμε κανεναν και τπτ!τωρα που εχουμε δει τις διαφορες ας τους πουμε τις διαφορες που εχουμε δει σε μας προς το παρον...τα υπολοιπα σε καμια 20 αρια χρονια ;)

Αποσυνδεδεμένος geosurv

• Η εμπειρία είναι μια χτένα που αποκτάς, όταν πλέον δεν έχεις μαλλιά....
  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #289 στις: Μαΐ 26, 2013, 11:40 »
1. Με έχουν κουράσει όλοι όσοι μου την λένε για το ατμιζμα. :angry_orange:ο καθένας με την μ@λ@..α του. Ρε δεν με αφήνεται ήσυχο; εγώ σας λέω τίποτα που
πίνεται 15 καραφακια τσίπουρο κάθε μεσημερι το βράδυ 10 ουισκια, κάνετε 3 πακέτα Μάλμπορο αφού πρωτα τα βουτηξετε μέσα στο φυτοφαρμακο;; . οταν καπνιζα δεν ήρθε να μου πει ένας  να το κόψω!! Το μονο που με ευχαριστεί είναι οτι τον τελευταιο καιρό όλο και ποιο πολλοί έρχονται στο η.τ.
2. Τώρα όσο αφορα το η.τ. Δεν έχω κανένα θέμα.. Τα ελυσα στην διάρκεια των 4 μηνών με την βοήθεια του φόρουμ και φίλων. Με εκνευρίζει όμως τωρα που ασχολουμαι αποκλειστικα με επισκευασημους που ενω προσπαθώ να βρω μονο ελληνικά προϊόντα (ατμοποιητες και μοντ) αυτά είναι δυσεύρετα.

Αποσυνδεδεμένος Akis_

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #290 στις: Μαΐ 26, 2013, 14:38 »
Με έχει κουράσει το γεγονός ότι ακόμα δεν μπόρεσα να βρω ένα η.τ. που να μην έχει προβλήματα. Μέχρι τώρα - και αυτό το ξανά λέω για τον αγαπητό Λευτέρη μας με ΠΟΛΥ αγάπη, που συχνά πυκνά  τσεκάρει για τα ενεργά μέλη του forum - οτι δεν προλαβαίνω να γράφω γιατί έχω λιώσει να διαβάζω αναρτήσεις των μελών ΜΠΑΣ και βρω κανένα ριμαδο-η.τ. ΧΩΡΙΣ προβλήματα.

Εχω δοκιμάσει τόσο τους εργοστασιακούς (C2-C4+-C4 v2-Kanger evod-DCT-Delirium-Vivi Nova κλπ), όσο και τους επισκευάσιμους (κυρίως "τύπου" Genesis) - ααααα καλά εκεί έχω γίνει ΜΑΣΤΕΡ στα hot spots. Όποιος θέλει να μάθει πως να τα πετυχαίνει.....εδώ....θα του τα εξηγήσω ΟΛΑ.

Διαβάζω και από την άλλη τις συμβουλές των παιδιών και προσπαθώ να τις κάνω, αλλά φευ.... Όλα τα παραπάνω με οδηγούν σε 2 σκέψεις:

1) Ότι ίσως και το η.τ. δεν κάνει για όλους    και
2) Στο θεϊκό που διαβάζω..."οκ ίσως και να έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα...ξανά προσπάθησε" δεν μπορώ να μην σκεφτώ..."γιατί ρε παλουκάρι, εγώ όταν το αγόρασα και πλήρωσα στον Θρασύβουλο ΟΣΑ μου ζήτησε, μηπως του έδωσα ΠΛΑΣΤΑ χρήματα.? Εκείνος γιατί με αναγκάζει ΚΑΘΕ φορά να παίζω ρουλέτα, στα αν θα είναι ή οχι ελαττωματικά τα προϊόντα που θα μου δώσει.?" Τουλάχιστον στο κ.τ., ήξερα ότι ΠΑΝΤΑ θα έχω το ΙΔΙΟ αποτέλεσμα.

Δεν συνεχίζω γιατί νιώθω ότι φορτώνω και δεν φταίει κανείς από εδώ μέσα. Πάντως επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ακόμα το ψάχνω και δεν το εγκαταλείπω, ελπίζοντας  ότι θα έχει αίσιο τέλος.

Αποσυνδεδεμένος gastonegr

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #291 στις: Ιουλ 12, 2013, 00:12 »
Εγώ βαριέμαι και με εχει κουράσει πολύ όταν κρατάω το evic και αρχίζουν όλοι οι φίλοι μόλις το βλέπουν που πας με αυτό . Τους εχω εξηγήσει άπειρες φορές τι κάνει και τι ειναι ώσπου έπαθα ανοσια.

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Ζωγραφου-Μυκονος
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #292 στις: Ιουλ 12, 2013, 00:34 »
εχω παθει ανοσια,οτι και να ακουσω να λενε το γραφω στα καμπανακια μου,φυσικα αν δω οτι καποιος θελει να μαθει και ειναι διαθεσιμος να ακουσει μπορω ωρες να του εξηγω

Αποσυνδεδεμένος casperino99

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αγία Βαρβάρα
« Απάντηση #293 στις: Ιουλ 12, 2013, 02:00 »
Ελάτε... Παραδεχτείτε το. Σας πειράζει που δεν τρέχετε βραδιάτικα να βρείτε ανοιχτό περίπτερο.  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος MAdKetch

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πετρούπολη
  • Foggatti Hybrid LE - Poldiac Hybrid V2
« Απάντηση #294 στις: Ιουλ 12, 2013, 02:40 »
Έμενα με κουράζουν όλες οι γεύσεις. Δεν έχώ βρει ένα υγρό είτε έτοιμο είτε DIY που να μην το βαρεθώ μέσα σε 2 μέρες το πολύ. Έχω δοκιμάσει καμιά 20αριά έτοιμες και αλλές τόσες έχω φτίαξει αλλά όλες , ακόμα και αυτές που μου αρέσουν αρκετά, μετά από λίγο με μπουχτίζουν. Γενικά αυτή η κατάσταση με έχει κουράσει πάρα πολύ, άσε το  ότι μου έχει κοστίσει.

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: μενιδι
« Απάντηση #295 στις: Ιουλ 12, 2013, 05:04 »
Με κουραζει το γεγονος οτι φτιαχνουν ενα προβλημα και δημιουργουν δυο νεα τοσο στα διαφορα μοντ οσο και στους ατμοποιητες.κλασσικο παραδειγμα για εμενα ειναι αυτο μς τον  iclear16.ωραια τζουρα χωρις διαρροες με πολυ καλη αποδοση γευσης αλλα μικρη χωρητικοτητα.βγαινει ο iclear32 με μεγαλυτερη χωρητικοτητα και ετσι για σπασιμο βαζουν επιστομιο που αν δεν σου αρεσει δςν μπορεις να βαλεις ουτε ανταπτορα.γιατι ρε παιδια;το φτιαξατε που το φτιαξατε ποιος ειχε αυτη τη φαεινη ιδεα;

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Βόλος
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #296 στις: Ιουλ 19, 2013, 11:11 »
Ίσως καθαρά γυναικείο θέμα, αλλά με κουράζει.....
Κραγιόν + επιστόμιο.....
 :wall: :wall: :wall:  Μου τη δίνει το επιστόμιο.....  >:( >:( >:(
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: ΑΡΤΑ
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #297 στις: Ιουλ 19, 2013, 11:42 »
Ε, καλά, αν στην έδινε το κραγιόν, θα είχαμε λύση!!! Αλλά με το επιστόμιο, δεν μπορούμε να σου πούμε να το βγάλεις...... :dontknow: :dontknow: :dontknow: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Netonavt

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #298 στις: Ιουλ 19, 2013, 11:45 »
Καπνιστες που με βλέπουν να ατμιζω σχεδόν όλοι μου λένε ότι σε λίγο θα το κόψω το ατμιζμα, ότι κάνει κακό, θα γεμίσουν η πνεύμονες με υγρό σε κανα δίμηνο, ότι καλύτερα να κάνω κανονικό τσιγάρο  :laugh1: :idiot1: Επίσης κουραστικά με την αναζήτηση του καλύτερου υγρού :)

Αποσυνδεδεμένος Giannis Pap

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #299 στις: Ιουλ 19, 2013, 11:49 »
Ίσως καθαρά γυναικείο θέμα, αλλά με κουράζει.....
Κραγιόν + επιστόμιο.....

Με το κ.τ δεν ήταν το ίδιο ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 22 1628 Τελευταίο μήνυμα Απρ 21, 2025, 23:47
από ΠετροςΘεσσ
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259366 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719688 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374637 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389948 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263501 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681452 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 700 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1351 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22316 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2389 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888679 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.