Με έχει κουράσει το γεγονός ότι ακόμα δεν μπόρεσα να βρω ένα η.τ. που να μην έχει προβλήματα. Μέχρι τώρα - και αυτό το ξανά λέω για τον αγαπητό Λευτέρη μας με ΠΟΛΥ αγάπη, που συχνά πυκνά τσεκάρει για τα ενεργά μέλη του forum - οτι δεν προλαβαίνω να γράφω γιατί έχω λιώσει να διαβάζω αναρτήσεις των μελών ΜΠΑΣ και βρω κανένα ριμαδο-η.τ. ΧΩΡΙΣ προβλήματα.
Εχω δοκιμάσει τόσο τους εργοστασιακούς (C2-C4+-C4 v2-Kanger evod-DCT-Delirium-Vivi Nova κλπ), όσο και τους επισκευάσιμους (κυρίως "τύπου" Genesis) - ααααα καλά εκεί έχω γίνει ΜΑΣΤΕΡ στα hot spots. Όποιος θέλει να μάθει πως να τα πετυχαίνει.....εδώ....θα του τα εξηγήσω ΟΛΑ.
Διαβάζω και από την άλλη τις συμβουλές των παιδιών και προσπαθώ να τις κάνω, αλλά φευ.... Όλα τα παραπάνω με οδηγούν σε 2 σκέψεις:
1) Ότι ίσως και το η.τ. δεν κάνει για όλους και
2) Στο θεϊκό που διαβάζω..."οκ ίσως και να έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα...ξανά προσπάθησε" δεν μπορώ να μην σκεφτώ..."γιατί ρε παλουκάρι, εγώ όταν το αγόρασα και πλήρωσα στον Θρασύβουλο ΟΣΑ μου ζήτησε, μηπως του έδωσα ΠΛΑΣΤΑ χρήματα.? Εκείνος γιατί με αναγκάζει ΚΑΘΕ φορά να παίζω ρουλέτα, στα αν θα είναι ή οχι ελαττωματικά τα προϊόντα που θα μου δώσει.?" Τουλάχιστον στο κ.τ., ήξερα ότι ΠΑΝΤΑ θα έχω το ΙΔΙΟ αποτέλεσμα.
Δεν συνεχίζω γιατί νιώθω ότι φορτώνω και δεν φταίει κανείς από εδώ μέσα. Πάντως επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ακόμα το ψάχνω και δεν το εγκαταλείπω, ελπίζοντας ότι θα έχει αίσιο τέλος.