vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

562 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, manoslykos

ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

Αποσυνδεδεμένος thodouris

• **
  • 379
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
« Απάντηση #270 στις: Μαΐου 04, 2013, 01:14 »
ακριβως αλλα σε βιομηχανικους χωρους που τα πραγματα ειναι πιο στεναχωρα μεσα στις σωληνωσεις.
Το κακο ειναι οτι ειναι υποχρεωτικη μια ζωνη τυπου ορειβασιας,η μοναδικη τσεπη που μπορω να το εχω και δεν με ενοχλει ειναι η αντιστοιχη του πουκαμισου που ξεχναω ανοιχτη και μολις σκυβω πεφτουν ολα απο μεσα :wall: :wall: :wall:
αν δεν πεσουν συμπιεζονται απο τους κρικους που εχω για να δενομαι...

Ασχετου συνεχεια...

Και να προσεχουμε την επομενη φορα που... περναμε κατω απο σκαλωσια.  :o :o :)) :)) :))
Καλες και ελαφριες οι ego αλλα αμα του'ρθει να παρει κανα βαρυ μοντ στη δουλεια καμια μερα...  :wall: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

καρφωθηκε κατω ενα wildfire και ενα βμαξ,ομολογω οτι το wildfire αντεχει...στραβωσε ενω το αλλο κοπηκε..
αλλα οντως ειναι επικυνδινο αν υπολογισουμε το βαρος με την ταχυτητα...

Το ότι έχει αυτό άβαταρ, δε σημαίνει ότι εκεί δουλεύει...
.

Γιατι καλε το αριστερο μπλε στρουμφακι με το ασπρο σκουφι εγω ειμαι :))

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #271 στις: Μαΐου 04, 2013, 01:20 »
Μια κασετινούλα που κλείνει με φερμουάρ δεν θα ήταν καλή λύση;
Αν πέσουν... θα πέσουν όλα μαζί αλλά πιο ομαλά.

Αποσυνδεδεμένος LKLO330

• **
  • 312
« Απάντηση #272 στις: Μαΐου 04, 2013, 01:21 »
εμενα παλι σε βιομηχανικους χωρους με εχει σωσει βεβαια εκανα στριφτο που ειχα ανεκαθεν ενα μικρο ογκο στη τσεπη αυτο που με ενοχλει μονο ειναι οτι οπως ολους η αυτονομια ενα μικρο μοντακι για πολλες ωρες ατμισης
εχω μινιλαβα v1 με μινι did κλωνο

• **
  • 379
« Απάντηση #273 στις: Μαΐου 04, 2013, 01:32 »
Χρησημοποιω μια θηκη απο αυτες που ερχονται πακετο με τα ego-c τις πανινες,ειναι ανεχτο το μεγεθος της και κουβαλαω ενα μοντ μονο με ενα μικρο μπουκαλακι υγρο.Κατι σαν σωληνας που να εμπαινε το μοντ μεσα ωστε να μην πιανει πολυ χωρο θα ηταν σωτηριο απο χτυπηματακια και στραβωματα.Απο πτωση δεν σωνετε δυστηχως τιποτα.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #274 στις: Μαΐου 04, 2013, 01:44 »
Δύσκολο να χωρέσει το μοντ εκεί.
Φαντάζομαι, τα υγρά δεν τα έχεις βιδωμένα πάνω του...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2013, 01:57 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #275 στις: Μαΐου 04, 2013, 01:54 »
Το συνεχές φόρτωμα των μπαταριών....
Αν δεν φροντίσεις τις μπαταρίες σου το βράδυ, την άλλη μέρα μένεις....

• **
  • 379
« Απάντηση #276 στις: Μαΐου 04, 2013, 02:00 »
Στην θηκη
 http://www.google.nl/search?q=joyetech+pouch&hl=nl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=vz6EUeaqNtDb4QT6yID4BA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=598#imgrc=yBp5CXnEG6vSfM%3A%3BEEM1Xrx8tnMuEM%3Bhttp%253A%252F%252F4.bp.blogspot.com%252F-1cuhZ_QT7Dk%252FUXakIsEoUkI%252FAAAAAAAAAk8%252FJ6Vo3WpiPZM%252Fs640%252FJoyetech-eGo-pouch.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fevicjoyetechmalaysia.blogspot.com%252F%3B488%3B488

βαζω το μοντ τον ατμοποιητη βιδωμενο πανω
(βμαξ+α2)καπακι στο ντριπ τιπ που προεξεχει λιγο εξω και ενα υγρο5-10μλ,αλλα δεν εχω προστασια.

Με τις κλασσικες θηκες εχω προστασια αλλα εχω και τον ογκο που ενοχλει..
Αν ομως οπως το σκεφτομαι τωρα παρω μια θηκη σωληνα απο πουρο π.χ και χωρεσω μια εγκο 1000mah  με εναν ατμοποιητη(ce4-mini vivi nova πχ),καλυπτομαι ολη την ημερα και δεν θα μπορει να τσαλακωσει για να στραβωσει.
(στην εγκο ξεκουμπωνει η κεφαλη με το κουμπι...)
εχω πιασει σε ενα νημα 3 νημματα
*ποσο βολικο ειναι το η/τ στον χωρο εργασιας
*θηκες η/τ
*και οτι με κουραζει(αγανακτει)
 :))

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #277 στις: Μαΐου 04, 2013, 02:07 »
Παντελόνι του στρατού...  ;)
Με φερμουάρ, αντί για κουμπί, ώστε να μην υπάρχουν παραπλήσιες διαρροές.
Με μεγάλη τσέπη στο γόνατο και όλα καλά... ελπίζω;

Αποσυνδεδεμένος kostassei

• **
  • 176
  • και αν εχω κανει το μυαλο μου μαρμελαδα
« Απάντηση #278 στις: Μαΐου 04, 2013, 02:10 »
Κατι σαν αυτα

??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2013, 03:15 από Yiannis Rasta »

• **
  • 379
« Απάντηση #279 στις: Μαΐου 04, 2013, 09:06 »
Παραγγειλα αυτο
http://www.thebestshop.eu/shop/accessories/85-e-cig-metal-holder.htmlΤ

Τα κρεμασταρια λαιμου απαγορευονται αν δεν ειναι ασφαλειας.Πρεπει να εχουν ασφαλεια που να λυνεται(το κρεμασταρι)αν γαντζωθει καπου και οδηγησει σε πνιγμο.Επισης πρεπει να μην καιγεται και να μην φαινετε γιατι τα εργοστασια που δουλευω ειναι πετροχημικα και οι μπαταριες απαγορευονται(κοινως το κουβαλαω παρανομα με ρισκο απολυση οποτε καλο θα ειναι να ειμαι διακριτικος και να μην φαινετε στον χωρο εργασιας)

Spec το παντγελονι στρατου επισης απαγορευεται χαχααχαχαχα πρεπει το ρουχο να εχει προδιαγραφες πυρασφαλειας,προστασια ηλεκτρισμου και και και
δεν πιανονται πουθενα :wall:

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #280 στις: Μαΐου 04, 2013, 11:33 »
Παραγγειλα αυτο
http://www.thebestshop.eu/shop/accessories/85-e-cig-metal-holder.htmlΤ
Αυτο που παραγγειλες ειναι μια πολυ καλη λυση αλλα δεν ξερω αν προσεξες οτι δεν ειναι ουτε για μοντ ουτε καν για μια μικρη φυσιολογικη ego αλλα μονο για κανα eroll η mini and more που δυσκολα θα σου βγαζουν την μερα εκτος αν κουβαλας δυο μαζι και χωρις το μπουκαλακι με το υγρο...
Πραγματικα λυση δεν εχω να σου δωσω γιατι οτι σου ειπαν οι απο πανω τα εβγαλες εκτος λογο δουλειας αλλα σκεψου η καμια ταμπακιερα ψιλο χοντρη που σιγουρα χωραει ego μπαταρια και καποιον ατμοποιητη και το υγρο αλλα σε κομματια που πρεπει να ενωσεις για να ατμισεις η αυτην εδω την θηκη που δεν ξερω αν χωραει στην τσεπη σου αλλα ειναι η μικροτερη που βρηκα για αυτα που θες http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&cPath=1094_1096&products_id=8170

Αποσυνδεδεμένος markos78

• *
  • 54
« Απάντηση #281 στις: Μαΐου 04, 2013, 11:57 »
Μεχρι τώρα όλα καλά αφου ήμουν προετοιμασμένος πως θα έχει κάποιο έξτρα κόπο σε σχέση με το κτ :thumpup:

« Απάντηση #282 στις: Μαΐου 04, 2013, 12:11 »
Η μη σταθερή ποιότητα ατμοποιητών ειδικά των εργοστασιακών, απομακρύνουν τους χρήστες,
όπως και ο ερχομός ακόμα καινούργιων βελτιωμένων εκδόσεων που υπόσχονται όχι καμένο,
όχι άσχημη γεύση όχι πλαστικίλα και φυσικά μεγάλη παραγωγή ατμού και διάρκεια ζωής.

Εδώ μπαίνει ο παράγοντας αν σου τύχει. Ήμουν ίσως από τους ικανοποιημένους σε χρήση,
αλλά τον τελευταίο καιρό κρίνοντας και εξ ιδίων αλλά και από άλλους χρήστες, μπορώ να πω
ότι για να βρει κάποιος καλά ανταλλακτικά μάλλον θα πρέπει να φιλήσει πολλούς βατράχους πριν!

Επίσης τα υγρά και η ανεξέλεγκτη εισαγωγή τους ή η παρασκευή τους είναι κάτι που με κουράζει,
αλλά αυτό εύκολα το καταπολεμάς αγνοώντας τα.  :)

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #283 στις: Μαΐου 18, 2013, 20:17 »
Οι άνθρωποι που κριτικάρουν αρνητικά πριν δοκιμάσουν... Άνθρωποι που κριτικάρουν το ητ χωρίς να το δοκιμάσαν, αλλά περισσότερο ατμιστές που κριτικάρουν προϊόντα που δε δοκίμασαν ποτέ χωρίς να διαχωρίζονται από τους πρώτους, κατά την άποψή μου, στο ελάχιστο.
"Τι αυτό; Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά από ότι έχω ακούσει και διαβάσει εδώ μέσα είναι σκουπίδι, το δικό μου είναι καλύτερο άρα αν πάρεις αυτό θα το πετάξεις στα σκουπίδια".
 Ποια η διαφορά από τους
 "Το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά απ'ότι έχω ακούσει θα σου φυτρώφσουν κέρατα, θα σου καεί το βίντεο, το κανονικό τσιγάρο το δικό μου είναι καλύτερο.";

Αποσυνδεδεμένος an8lxos

• 2
« Απάντηση #284 στις: Μαΐου 18, 2013, 20:27 »
Οταν ειμαι στην δουλεια , τελειωνει η μπαταρια... και δεν εχω δευτερη μαζι μου  :thumpdown:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359970 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110748 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374934 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328234 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F