vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

515 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, manoslykos

ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

Αποσυνδεδεμένος agialas

• 700
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
« Απάντηση #255 στις: Μαρτίου 04, 2013, 02:06 »
ηθελα ναξερα..το κτ ποσο σας κουραζε σε ανηφορες σκαλοπατια  κτλπ  ;) θυμαστε ?  ???

Αποσυνδεδεμένος mpekas

• **
  • 357
« Απάντηση #256 στις: Μαρτίου 04, 2013, 04:02 »
Το οτι τις αγαπημένες μου γεύσεις μπορώ να τις ατμίσω...περίπου μια μέρα πριν σταματήσω να τις γεύομαι  :(

Αποσυνδεδεμένος geokaza

• **
  • 133
    • George Kazazis
« Απάντηση #257 στις: Μαρτίου 04, 2013, 08:26 »
Μην ξεχνάμε ότι και με το κ.τ. κάπως έτσι ήταν.
Πόσες φορές δοκίμαζα μια καινούρια μάρκα επειδή μου άρεσε σαν γεύση, αλλά μετά από 1-2 πακέτα έμοιαζε σε γεύση με όλα τα προηγούμενα.

Εμένα πάντως με ενοχλεί αφάνταστα η αστάθεια στην ποιότητα των εργοστασιακών ατμοποιητών.
Τώρα κάπως έχω βρει μια σταθερή ποιότητα με τους Epsilon (XL).

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #258 στις: Απριλίου 29, 2013, 14:59 »
1) To ότι έχω ρίξει τό διάβασμα εδώ μέσα στο φόρουμ, κι ακόμα νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα  :laugh1: :laugh1: :laugh1:
2) Τα οικονομικά μου που δε σηκώνουν να πάρω αυτά που θέλω...  :wall: :wall: :wall:
3) Τα σχόλια των άλλων.... Αφήνω τον καθένα να φουμάρει ότι του καπνίσει. Γιατί δε με αφήνουν ήσυχη να κάνω κι εγώ ότι θέλω;;;  >:( >:( >:(
4) Το ότι αν τύχει και ξεχάσω τα ατμιστικά μου εργαλεία (και μου έχει τύχει :(  ) πρέπει να πάω να τα πάρω κι ας είμαι 45΄ μακρυά.....
5) Το ουσιαστικότερο το άφησα για το τέλος.... Το βάρος της τσάντας μου, που μερικές φορές πραγματικά με κουράζει...  :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 793
« Απάντηση #259 στις: Απριλίου 29, 2013, 15:28 »
οι συνεχεις αστοχιες υλικων >:(
αυτη την στιγμη ατμιζω τα νυχια μου  :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος Tolias

• *
  • 80
« Απάντηση #260 στις: Απριλίου 29, 2013, 18:01 »
το οτι πρεπει να κουβαλαω παντα πανω μου πολλα εξαρτηματα.και τωρα που καλοκαιριαζει ακομη πιο δυσκολα..

Αποσυνδεδεμένος Pydnaios

• **
  • 148
« Απάντηση #261 στις: Απριλίου 29, 2013, 18:03 »
Περισσότερο το βάρος που πρέπει να κουβαλάω.
Το χειμώνα παίζουν τσέπες κλπ. αλλά το καλοκαίρι δύσκολα!

Αποσυνδεδεμένος ΔΗΜΗΤΡΗΣ76

• *
  • 72
  • ΧΨ+Α
« Απάντηση #262 στις: Απριλίου 29, 2013, 19:03 »
Το κουβαλημα και ειδικά Καλοκαίρι. 2 μοντ, 2 ατμοποιητες, 2 μπουκαλακια, 1-2 αντιστασεις, 2-3 μπαταριες διαφορες... :wall:

Αποσυνδεδεμένος stud_29

• **
  • 266
« Απάντηση #263 στις: Απριλίου 29, 2013, 19:46 »
η φορτιση των μπαταριων..αντιστασεις εχω καβα και μεχρι τωρα η πηνελοπη δεν μασαει ουτε απο πτωσεις ελευθερας , ουτε τιποτα..

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #264 στις: Μαΐου 02, 2013, 18:18 »

Αποσυνδεδεμένος thodouris

• **
  • 379
« Απάντηση #265 στις: Μαΐου 04, 2013, 00:36 »
Με εχει κουρασει σε μεγαλο βαθμο η συμβιωση η/τ και εργασιας..
Δεν μπορω με τιποτα να αποφυγω τις πτωσεις,
με αποτελεσμα να σπανε οι πολλοι απο τα μοντ αν εχω σσ ατμοποιητες
οι πολοι των ατμοποιητων αν δεν ειναι σσ
τα ντριπ τιπ αν ειμαι τυχερος...
οι εγκο να ξεκολανε και να ανοιγουν στην μεση
οι ce4 να σπανε στην ενωση και να γεμιζω υγρα.
επισης μου την σπαει που οταν βρεχει γινετε μουσκεμα και δεν μπορω να το προστατεψω...

Οσο και να σπαω το κεφαλι μου,ο εξοπλισμος δουλειας ειναι λαθος,το κακο ειναι οτι οι σκληρες θηκες τυπου εγκο που θα μου ελυναν τα μισα προβληματα ειναι τοσο χοντρες που στην τσεπη μου ενοχλουν την καθε κινηση.
Η λυση που εχω βρει τις τελευταιες μερες ειναι να μην ατμιζω στα διαλειματα μου,κατι που δεν μου αρεσει καθολου...

Αποσυνδεδεμένος Fugazi

• **
  • 101
  • Τζιτζίς
« Απάντηση #266 στις: Μαΐου 04, 2013, 00:46 »
τα κερατενια τα καρτο,μια μια με παει,μια πενταδα καλη μια στον κουβα  :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #267 στις: Μαΐου 04, 2013, 00:51 »
Με εχει κουρασει σε μεγαλο βαθμο η συμβιωση η/τ και εργασιας..
Δεν μπορω με τιποτα να αποφυγω τις πτωσεις,
με αποτελεσμα να σπανε οι πολλοι απο τα μοντ αν εχω σσ ατμοποιητες
οι πολοι των ατμοποιητων αν δεν ειναι σσ
τα ντριπ τιπ αν ειμαι τυχερος...
οι εγκο να ξεκολανε και να ανοιγουν στην μεση
οι ce4 να σπανε στην ενωση και να γεμιζω υγρα.
επισης μου την σπαει που οταν βρεχει γινετε μουσκεμα και δεν μπορω να το προστατεψω...

Οσο και να σπαω το κεφαλι μου,ο εξοπλισμος δουλειας ειναι λαθος,το κακο ειναι οτι οι σκληρες θηκες τυπου εγκο που θα μου ελυναν τα μισα προβληματα ειναι τοσο χοντρες που στην τσεπη μου ενοχλουν την καθε κινηση.
Η λυση που εχω βρει τις τελευταιες μερες ειναι να μην ατμιζω στα διαλειματα μου,κατι που δεν μου αρεσει καθολου...
Συγνώμη για το άσχετο, αλλά μύρια ερωτηματικά έχουν πλημμυρίσει το κεφάλι μου....  :confused1: :confused1: :confused1: :confused1: :confused1:  τι δουλειά κάνεις φίλε; Μήπως κάποιος από εδώ έχει καμιά ιδέα για να σώσεις τίποτα.......

Αποσυνδεδεμένος digitalis

• **
  • 466
« Απάντηση #268 στις: Μαΐου 04, 2013, 01:01 »
Ασχετου συνεχεια...
Κοιταχτε προσεχτικα το αβαταρ του για να καταλαβετε.
Και να προσεχουμε την επομενη φορα που... περναμε κατω απο σκαλωσια.  :o :o :)) :)) :))
Καλες και ελαφριες οι ego αλλα αμα του'ρθει να παρει κανα βαρυ μοντ στη δουλεια καμια μερα...  :wall: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ισως καμια θηκη κρεμαστη λαιμου?  :hmmm: :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #269 στις: Μαΐου 04, 2013, 01:08 »
Το ότι έχει αυτό άβαταρ, δε σημαίνει ότι εκεί δουλεύει...
(Εγώ πάντως δε δουλεύω στη disneyland) !!
To άβαταρ πάντως δεν το καλοβλέπω.......
Αλλά αν είναι έτσι, να πάρει provari, και να μου πει που είναι να είμαι από κάτω να το ... μαζέψω....  :laugh1:
Συγνώμη για το off topic, δεν άντεξα....
ΟΚ, στο θέμα μας....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359982 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114283 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110750 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328249 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F