Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

353 επισκέπτες, 2 χρήστες
thanos1071, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?  (Αναγνώστηκε 96038 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nasos-samos

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: MIST JUNGLE
  • Φύλο: Άντρας
  • ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΝΕ ΚΟΜΜΩΤΗΣ......
Απ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
« Απάντηση #180 στις: Νοε 11, 2012, 19:42 »
βασικα κανω το εξης. οταν λεει το αρωμα συνιστωμενη ποσοστητα π.χ.5% εγω βαζω 3.5% παρπολο που κανω βιτζι....   κ οταν αρχισω να το χανω ανεβαζω σιγα σιγα......   αλλα παρολυτα δεν παυω να τις χανω.....   το γυρισα επιτηδες στα καπνικα...  ολα σχεδον του καλλιτεχνη! αλλα κ παλι τιποτα.....

Αποσυνδεδεμένος lemy

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #181 στις: Νοε 11, 2012, 20:57 »
τελευταία με έχει κουράσει  το η.τ στο σύνολό του.... :hmmm:
χθες άτμισα όλη μέρα μισό μλ...
(σχεδόν 2 χρόνια χρήστης από 5-6 μλ ημερησίως)
πιθανόν να πηγαίνω για κόψιμο του η.τ. θα φανεί....
τώρα με κούρασε, το βαρέθηκα, δε μου κάνει αίσθηση, δε θέλω νικοτίνη...? δεν έχω καταλάβει. πάντως τελευταία κάτι μου συμβαίνει.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Θασος
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #182 στις: Νοε 11, 2012, 21:02 »
Λεμονια αυτο δεν μου αρεσει που λες  :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: ετσι αποτομα να μην θες να βαρεθηκες ... νικοτινη...μ προσεχε ειναι υπουλο το συμβαν.. αλλαξε καμια γευση γυρισε σε καπνικα ...  καποιος πολυ κοντινος φιλος ειχε κατι τετοια περιστατικα .. και μετα απο 2 μερες τον ειδα να αναβε κ.τ.. και μου απαντησε οτι ηθελε να δει αν χρειαζοταν νικοτινη ...   :-[ :-[ :-[ δοκιμη δεν παιζει .. αν εισουν για καιρο με μιδενικη θα το καταλαβαινα .. αλλα εστω και με 5 νικοτινη παλι υπαρχει θεμα

Αποσυνδεδεμένος lemy

• e-high ατμιστής
« Απάντηση #183 στις: Νοε 11, 2012, 21:07 »
πριν 3 εβδομάδες περίπου δοκίμασα να ατμίσω μπεμπέκα. ξετρελάθηκα!
το πρώτο 30άρι μπουκάλι το ξεπέταξα σε λίγες μέρες. τώρα έχω το δεύτερο και ατμίζω πότε γλυκά πότε μπεμπέκα....
όλα μου φέρνουν αναγούλα....
τσιγάρο με τίποτα... :nope: έρχονται στο σπίτι μου και καπνίζουν και αηδιάζω. ούτε αυτό θέλω...

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #184 στις: Νοε 11, 2012, 21:10 »
Εγώ θα έκανα μια εβδομάδα αποτοξίνωση με γαλακτομπούρεκα (κανονικά ζαχαροπλαστείου ε ?)

Αποσυνδεδεμένος lemy

• e-high ατμιστής
« Απάντηση #185 στις: Νοε 11, 2012, 21:14 »
 :laugh1:
θα έχουμε άλλα μετά!! άσε που έχω αλλάξει γκαρνταρόμπα μετά από απώλεια κιλών. τα παλιά τα έχω πετάξει!!!  :laugh1:

μπορεί όντως να με κούρασε. όλα κάνουν τον κύκλο τους κάποτε.... ;)

Αποσυνδεδεμένος nektarios1974

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ
« Απάντηση #186 στις: Νοε 11, 2012, 21:24 »
ό,τι ψαχνόμαστε πάντα για το καλύτερο....( με ότι αυτό συνεπάγεται για την τσέπη μας)

Αποσυνδεδεμένος glko

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Caminhando e cantando
« Απάντηση #187 στις: Νοε 28, 2012, 12:48 »
 Λιγα πραγματα:
1)      Η μοναξια του ατμιστη
Περα απο αυτον που μου εδωσε την ιδεα και τον πατερα μου που προσπαθω να τον μυησω ολοι γυρω μου καπνιζουν. Δεν με ενοχλει αλλα θα ηθελα σε καποια παρεα να βρω καποιον να μπορουμε να μηλισουμε κ να ανταλλαξουμε ιδεες.
2)      Οι πολλες ερωτησεις, η ειρωνια και οι συμβουλες τυπου (να το κοψεις γιατι ειναι καρκινογονο) απο ατομα που καπνιζουν.
3)      Οι ψευτικη και χαζη αντιδραση καπνιστων οτι τους βρωμαει πολυ ασχημα οταν καπνιζω διπλα τους.
4)      Φοβαμαι μηπως γινω κ εγω ενας απο αυτους τους πρηξα...δες που τους ενοχλει το τσιγαρο και συνεχως κανουν συστασεις και παραπονα. Μπορω ευκολα να διακρινω ποιος καπνιζει γυρω μου μονο απο την ανασα του λες να χειροτερεψει το πραγμα?
5)      Που δεν ξερω τελικα αν βλαπτει και ποσο γιατι αν δεν βλαπτει δεν το ξαναβγαζω απο το στομα μου, ηδη το πιπιλαω ολη μερα κ δεν το χορταινω με τπτ.

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• Νεάντερταλ
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ξάνθη
« Απάντηση #188 στις: Νοε 28, 2012, 13:45 »
1) Παρεα εχεις εδω ολους εμας. Δεν χρειαζεσαι αλλους.
2) Χεσ'τους. Ή τριψ'τους στη μουρη τις τελευταιες ερευνες. Θα τις βρεις ολες εδω μεσα.
3) Αγνοησε τους και πες τους οτι βρωμανε σαν τασακια.
4) Οι ατμιστες δεν ειμαστε περιεργοι και σπασικλες.
5) Μην φοβασαι τιποτα. Διαβασε τις ερευνες.

Αποσυνδεδεμένος Knomax

• Provari V2.5+Svoemesto Nivel+DID+NextGen genesis+TNS genesis+Somnium Hybrid V2
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Σαμος
« Απάντηση #189 στις: Νοε 28, 2012, 13:58 »
Ετσι με κοροιδευανε μια μερα οταν πηγα στην δουλεια με το GGTS..τι κουμουτσα ειναι αυτη κτλ..
Ο ενας αρχισε να βηχει....
<<Ποσο χρονων εισαι??>>
<<32 >>
<<Μπααα..για 90 μου ακουγεσε..αναψε κι αλλο Marlbουρακι και ασε εμενα με την κουμουτσα>>
Τα λεει ολα νομιζω...το γελακι του κοπηκε.

Αποσυνδεδεμένος Mikes

• e-non ατμιστής
  • *
  • Keep vapeing
« Απάντηση #190 στις: Νοε 28, 2012, 22:08 »
1) Παρεα εχεις εδω ολους εμας. Δεν χρειαζεσαι αλλους.
2) Χεσ'τους. Ή τριψ'τους στη μουρη τις τελευταιες ερευνες. Θα τις βρεις ολες εδω μεσα.
3) Αγνοησε τους και πες τους οτι βρωμανε σαν τασακια.
4) Οι ατμιστες δεν ειμαστε περιεργοι και σπασικλες.
5) Μην φοβασαι τιποτα. Διαβασε τις ερευνες.

1.Παρεα ειναι οι ανθρωποι που συναναστρεφομαστε καθημερινα που εχουμε αληθινη και ουσιαστικη επαφη μαζι τους και οχι το πληκτρολογιο.(Δεν αμφισβητω της καλες προθεσεις ολων εδω μεσα)
2.Θα γινεις ιδιος ή ακομα χειρότερος απο τους μ@λακες που στα χώνουν μπαινοντας σε μια αντιπαράθεση χωρις ουσία.
3.Δεν είναι λύση.... Κανεις ακριβως οτι και οι μ@λακες , γινεσε το ίδιο μ@λακας ....
4.Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας.... Δεν υπαρχουν σπασικλες και σπ@σ@ρχίδες ατμιστές? ??? ? Ξερω αρκετούς.
5.Όλοι φοβόμαστε ειτε το παραδεχόμαστε ειτε όχι... Το η.τ. ειναι κατι πολυ καινούργιο και ως γνωστον η πραγματικη έρευνα για τα προβληματα που μπορει μακροπροθεσμα να δημιουργησει χρειάζεται πολλα πολλα χρόνια χρησης του....

Ας ειμαστε διαλακτικοι με τους προβληματισμους αλλα και με της φοβίες των άλλων....
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 28, 2012, 22:26 από Mikes »

Αποσυνδεδεμένος nikpepa

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #191 στις: Δεκ 20, 2012, 09:35 »
το ψαξιμο συνεχεια για υγρα clearomizer και ολα τα αλλα

Αποσυνδεδεμένος urahara

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Πάτρα
« Απάντηση #192 στις: Δεκ 20, 2012, 10:35 »
με εχει κουρασει η 510 συνδεση....
τωρα που το σκεφτομαι.. πως και δεν εχουν βγει με αλλο τροπο κουμπωματος..του τυπου μπαγιονετ? ???

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #193 στις: Δεκ 20, 2012, 13:12 »
Ακόμα:
Η ασταθής ποιότητα των ατμοποιητών...
 :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #194 στις: Δεκ 20, 2012, 13:28 »
Η όχι σταθερή ποιότητα των καταστημάτων σε αναλώσιμα πρό πάντων ατμοποιητών...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 804 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258096 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715877 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373245 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 388171 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262572 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678956 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 677 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1276 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22221 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2332 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886691 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.