vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

393 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, Milarepa, camber, Mantis039, Buliwyf, gama, manoslykos

ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

Αποσυνδεδεμένος Ιωάννα

• **
  • 145
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
« Απάντηση #150 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 18:20 »
Το οτι στους λίγους μήνες που ατμιζω ακομα δεν εχω βρει ένα υγρο να πω αυτό ειναι τέλος μήπως να αρχίσω να τα  φτιάχνω μονη μου;

Αποσυνδεδεμένος xsad

• **
  • 241
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #151 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 18:46 »
Μήπως έχεις αργήσει κιόλας;
Υπάρχουν καταστήματα που εκτός από το να μυρίσεις τα αρώματα τα έχουν ετοιμάσει ώστε να τα δοκιμάζεις σε κάποιες βάσεις.

Τώρα που το σκέφτομαι υπάρχουν και καταστήματα που μπορείς να δοκιμάσεις τα έτοιμα υγρά που έχουν.
Αναφέρομαι στην Αθήνα πάντως.

Αποσυνδεδεμένος Ιωάννα

• **
  • 145
« Απάντηση #152 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 21:28 »
Περίμενα αυτή την απάντηση αυριο παω μετα την δουλειά σε κατάστημα να πάρω υλικά θα αρχίσω να κάνω συνταγες

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2012, 21:43 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος agialas

• 700
« Απάντηση #153 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 23:04 »
εγω βαρεθηκα σχεδον τα παντα.. 
με βλεπω να παντρευομαι με καμια εμπειρη ατμιστρια για να μου τα φτιαχνει  :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος gmax

• **
  • 155
« Απάντηση #154 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 00:32 »
Δεν έχω βαρεθεί τίποτα. Το τσιγάρο ήταν ανάγκη, το άτμισμα χόμπυ. Για μένα. Λίγο έχω βαρεθεί την γκρίνια της κοπελιάς μου για την ακαταστασία που επικρατεί πάνω στο γραφείο. Και δίκιο έχει. Αλλά με την απειλή ότι θα ξαναρχίσω το τσιγάρο την γλυτώνω.

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #155 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 00:47 »
το πονοκεφάλιασμα που μου δημιουργούσε το κ.τ κάνει το ηλεκτρονικό να φαίνεται παιχνίδι..
μη ξεμεινεις απο τσιγαρα,κάθε μέρα περίπτερο, βρες αναπτηρα γιατι και τον τελευταιο που είχες παλι στον βούτηξαν, τασακι καπου κοντά, βρώμα, στάχτες, αναπνοή χάλια παρε τσίχλες, ωχ τα μαλλια μου μυριζουν λούσου και οταν ερχεται ο χειμώνας να αρπαξεις και την ιγμοριτιδα σου γιατι κάπνιζες στο κρύο..
ενω τωρα? η άνεση και η ανεμελιά, ρουφηξια και στην τσέπη και γκρινια καμιά.
Σημερα ακουσα την πεθερά μου να καμαρώνει σε μια φίλη της για μένα που έκοψα το τσιγάρο..! :))
κούραση λοιπόν είχα στο κ.τ και οχι στο η.τ.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #156 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 01:36 »
Ε, αφού η ΠΕΘΕΡΑ θεωρεί το ΗΤ θετικό στοιχείο για τη ΝΥΦΗ της, καλά πάμε...  :laugh1:

Και για να μην είμαι τελείως όξω, φυσικά και υπάρχουν πονοκέφαλοι για το ΗΤ.
Ποιον ατμοποιητή...
ποιο μοντ...
ποιο υγρό....
τι μάρκα μπατονέτες...
σε ποια πρίζα να φορτίσω...
το κρατώ με το αριστερό ή το δεξί χέρι...
οδηγώ και ατμίζω...

ευχάριστοι πονοκέφαλοι, που λένε και οι αθλητικογράφοι  ;D

Αποσυνδεδεμένος Ντινάκι

• *
  • 54
« Απάντηση #157 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 17:06 »
Τι είναι αυτά που διαβάζω ρε παιδιά; Δηλαδή θ αρχίσω να κουράζομαι κ εγώ έτσι με τις φορτίσεις και τα υγρά;
 :o
Δώστε μου λίγο θάρρος. Ενάμιση μήνα τώρα όλα καλά αλλά διαβάζω αυτά και αρχίζω να ανησυχώ και ποιός τους ακούει μέσα στο σπίτι αν ξανακαπνίσω :'(

« Απάντηση #158 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 17:13 »
οσο κουραστικο ειναι να φορτιζεις το κινητο ειναι,καμια κουραση
πιο κουραστικο ειναι να πηγαινεις  στο περιπτερο

και ακομα πιο κουραστικο ειναι να δουλευεις για να βγαλεις λεφτα να αγοραζεις τσιγαρα

Αποσυνδεδεμένος Mikes

• *
  • 16
  • Keep vapeing
« Απάντηση #159 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 17:38 »
Τι είναι αυτά που διαβάζω ρε παιδιά; Δηλαδή θ αρχίσω να κουράζομαι κ εγώ έτσι με τις φορτίσεις και τα υγρά;
Δώστε μου λίγο θάρρος. Ενάμιση μήνα τώρα όλα καλά αλλά διαβάζω αυτά και αρχίζω να ανησυχώ και ποιός τους ακούει μέσα στο σπίτι αν ξανακαπνίσω :'(
Φιλη μου ειναι λιγο πολυπλοκο το η.τ.. Εισαι new  ακομα και σε ευχαριστουν τα απλα και τα λιγα, αλλα αν προχωρισεις λιγο ειναι σαν να εχεις εξεταστικη στο 3 ετος....
Διαβασμα και δοκιμες μεχρι να καταλήξεις....
Και αν εισαι σαν και εμενα που το η.τ. το εχω δει σαν τροπο για να πεταξω το καρκινοσωληνακι και μονο , ε τοτε εισαι ατυχος.
Αν όμως εισαι σαν πολλους φιλους οι οποιοι το βλεπουν χομπι τοτε θα σε ευχαριστει κιολας αυτο το μπερδεμα......
Βεβαια αυτος δεν ειναι λογος για να ξανακαπνισεις pure καρκινο.....
Εγω τα κανω 3-4 κ.τ. την μερα μετα απο 16-17 μηνες η.τ. και ειδη νευριαζω με τον εαυτό μου.....
Σου ευχομαι να γινεις χομπιστας του η.τ. και να γουσταρεις ολο αυτο......
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 24, 2012, 19:00 από Mikes »

Αποσυνδεδεμένος kitrinos

• *
  • 34
« Απάντηση #160 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 18:13 »
 Μακάρι το κουραστικό του η.τ να ήταν η φόρτιση της μπαταρίας! Λες και γυρίζουμε χειροκίνητα μια ηλεκτρογεννήτρια για να φορτίσουν οι μπαταρίες!
Κουραστικό είναι στην αρχή ειδικά να έχεις διαρροές, να μην βρίσεις γεύσεις και τέλος πάντων ότι εμποδίζει το απρόσκοπτο άτμισμα, τα οποία όμως με τον καιρό τα διορθώνεις, τα βρίσκεις, καταλήγεις και ησυχάζεις (αν θέλεις βέβαια, γιατί με το η.τ έχεις χίλιους δυο λόγους να τυραννιέσαι).

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #161 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 18:18 »
κουραστικό λεγοντας δεν εννοουμε σωματικη κουραση....δεν σκαβουμε και κηπο..... ;D ;D η μικρη αυτονομια των μπαταριων που πρεπει να εχουμε παντα στο νου μας ποσες εχουμε φορτισμενες αν μας βγαζουν και βγαλε τις 3....να βαλεις τις επομενες......και το αγχος θα μου φτασουν δυο?ολο αυτο εννοω εγω τουλαχιστον κουραση για την φορτιση.......

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 793
« Απάντηση #162 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 18:30 »
ντινακι μην απελπιζεσαι! ολοι ετσι ειμαστε και ειμασταν πιστευω, ειναι η αρχη ακομα για μας αλλα ειναι για το καλο μας! εγω τον πρωτο μηνα πηρα ενα σετακι,το οποιο ηταν ενα μαυρο χαλια :thumpdown: καθολου ικανοποιηση, ενα μπουκαλακι υγρο πηγαινε στραφι απο τις δοιαρροες και συνεχισα να καπνιζω,παραλληλα με το η.τ. ομως παρα την πρωτη ηττα  και την οικονομικη δυνατοτητα που δεν ειχα, ξαναδοκιμασα και πηγα και πηρα ενα αλλο σετ και απο τοτε κανω κανενα πουρακι βανιλια μονο οταν βγαινω σε καμια πιστα ;D

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #163 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 23:00 »

Πιστεύω ότι ο κόσμος που ξεκινάει τώρα το άτμισμα, έχει να αντιμετωπίσει πολύ λιγότερα "προβλήματα" που θα τους κουράσουν απο αυτά που αντιμετωπίσαμε όσοι ξεκινήσαμε πριν 1 χρόνο (τον οποίο σήμερα κλείνω ;) ) πόσο μάλον και οι πιο "παλιοί".

Πρακτικά: Έχει μεγάλη διαφορα σε θέμα απόδοσης ενας CE4 για να ξεκινήσεις το άτμισμα, από έναν ego-t ατμοποιητή. (πόσο μάλλον να είχες πέσει και σε no name, που νόμιζες οτι το καμμένο, ήταν μέρος της γεύσης :idiot1: ).

Οικονομικα: Έχει μεγάλη διαφορά να δίνεις 10€ κάθε φορά για έναν ατμοποιητή, απο το να δίνεις 2,50€ για μια αντίσταση. Και για την αγορά μπαταριών, πάλι υπάρχει διαφορά και σε τιμές αλλά και σε ποικιλία.

Οπότε Ντίνα, για να βλέπεις ανθρώπους που ατμίζουν τόσο καιρό, και έχοντας πολύ χειρότερες προϋποθέσεις και επιλογές στο ξεκίνημα τους απ' ότι εσύ τώρα, μην ανησυχείς καθόλου! ;)

Κι αν βλέπεις και γράφουμε και σε νήμα με τίτλο: "ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?", ε τι να κάνουμε, σε όλα τα πράγματα ψάχνουμε να βρούμε και την αρνητική μεριά, το θέμα είναι ότι η θετική υπερισχύει, γι' αυτό και όσοι γράφουν στο χέρι τους κρατάνε ένα η.τ (οποιοδήποτε είναι αυτό), και όχι ένα τσιγάρο. :yes:
Καλά ατμίσματα! :bye:

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #164 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 23:49 »
that's the spirit! και συγχαρητήρια Joyeman για τον χρόνο!  :yahoo: :thumpup:

τελικά είναι στην ιδιοσυγκρασία μας να βρίσκουμε κάτι για να γκρινιάξουμε..
το η.τ έχει εξελιχθεί και βελτιωθεί απο όλες τις πλευρές σχεδόν συγκρίνοντάς το με τα
προηγούμενα χρόνια. Δεν πιστεύω να τελειοποιηθεί ποτέ γιατι οι ανάγκες του καθενός είναι
διαφορετικές όμως σίγουρα θα υπερκαλύψει τους ατμιστές σε πολλούς τομείς.

Εγώ πιστεύω οτι η μεγαλύτερη γκρίνια ολονών για το η.τ θα έπρεπε να είναι οι ελλιπείς μελέτες και έρευνες πάνω σε αυτό και τα διάφορα συμφέροντα που το πλήτουν..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359789 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114205 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450018 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110693 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374724 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328095 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99907 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F