vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

Αποσυνδεδεμένος kimmi

• **
  • 299
  • Φύλο: Άντρας
  • 생활은 아름답습니다
Απ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
« Απάντηση #165 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 23:56 »
Αυτό που με έχει κουράσει και ταλαιπωρήσει αφόρητα
στο η.τ, είναι η απίστευτη μπόχα που αναδύουν πλέον τα κ.τ ,
με την new version όσφρηση που έφτιαξα.  :))

Αποσυνδεδεμένος boogie76

• *
  • 61
« Απάντηση #166 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 00:24 »
Eμενα με κουράζει που όλοι μιλάμε για τέλεια φινιρισμένα mod με μπλε φωτάκια ενώ όταν καπνίζαμε κ.τ είχαμε ολοι εναν αναπτήρα Bic του 1 ευρω και κανένας dupont των 300 ευρω... :idiot1:

Υγ :Ναι εχω και εγω provari  ;D

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
  • Ανενεργός / Διεγραμμένος λογαριασμός (tux)
« Απάντηση #167 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 00:31 »
Μπορεί να είχαμε Bic αλλά με τα λεφτά που δίναμε ανά μήνα αρκετοί εδώ μέσα για τσιγάρα, αγοράζαμε ένα provari κάθε μήνα.

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος hemlock

• **
  • 341
« Απάντηση #168 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 09:42 »
Εντάξει για να πεις οτι έχεις κάνει οικονομία με το ΗΤ θα πρέπει να περάσει και κάποιος χρόνος πχ 3-4-5 μήνες...Πόσα χρήματα ακουμπάγαμε στο ΚΤ 500 ευρώ τον μήνα ,ΕΛΕΟC...Το αν αγοράσεις σιδερικό πχ Provari ή PWM είναι ΜΟΝΟ θέμα επιλογής-ούτε καν αισθητικό (το γράφει ατμιστής που κυκλοφορούσε κάθε μέρα με lava μαυρο που είχε ξασπρίσει παντελώς απο την χρήση)...

Αποσυνδεδεμένος kitrinos

• *
  • 34
« Απάντηση #169 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 10:34 »
Eμενα με κουράζει που όλοι μιλάμε για τέλεια φινιρισμένα mod με μπλε φωτάκια ενώ όταν καπνίζαμε κ.τ είχαμε ολοι εναν αναπτήρα Bic του 1 ευρω και κανένας dupont των 300 ευρω... :idiot1:

Υγ :Ναι εχω και εγω provari  ;D
Κουράζει, προβληματίζει… ξαφνικά από την απλότητα του κ.τ μπαίνεις στον κυκεώνα του η.τ και δεν ισχύει μόνο για τους νέους, το ίδιο ισχύει και για τους παλιούς χρηστές του! όπως έγραψα και σε άλλο νήμα, με το η.τ έχεις χίλιους δυο λόγους να τυραννιέσαι και να ξεπαραδιάζεσαι!!!

Άσχετο, αλλά δεν θυμάμαι πολλά άτομα να είχαν αγορασμένο αναπτήρα, οι διαφημιστικοί αναπτήρες κυριαρχούσαν κατά κόρον!  ;D   

Αποσυνδεδεμένος Ντινάκι

• *
  • 54
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #170 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 17:32 »
Που να πρωτοαπαντήσω τώρα :)) Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και μάλλον θα αφήσω την κούραση του η.τ. (όταν έρθει) να την αναλάβει ο σύζυγος που έχει και μια ντουλάπα πράματα :)) Αρχισα απο τώρα να τον ζαλίζω για ζωγραφιστές μπαταρίες και χρωματιστους ατμοποιητές και όχι για περίεργες ταμπακιέρες :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Mikes

• *
  • 16
  • Keep vapeing
« Απάντηση #171 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 21:29 »
Που να πρωτοαπαντήσω τώρα :)) Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και μάλλον θα αφήσω την κούραση του η.τ. (όταν έρθει) να την αναλάβει ο σύζυγος που έχει και μια ντουλάπα πράματα :)) Αρχισα απο τώρα να τον ζαλίζω για ζωγραφιστές μπαταρίες και χρωματιστους ατμοποιητές και όχι για περίεργες ταμπακιέρες :laugh1:
Ωχ .... Τοτε βλεπω τον αντρα σου να ποσταρει εδω και να μας λεει οτι τον κουρασαν οι αποριες σου περι η.τ. :)) :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Stef@nos

• *
  • 54
  • Ο Chuck Norris ξέρει που πάει ο Καραμήτρος
« Απάντηση #172 στις: Οκτωβρίου 26, 2012, 17:29 »
Εμενα με κουραζει πλεον ο καθαρισμος του ufs συγκεκριμενα και η κατασκευη πασης φυσεως φιτιλοαντιστασης
Ααα και επισης να κουβαλαω παντονε ενα λαδομενο χαρτομαντηλο στην τσεπη μου

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1291
« Απάντηση #173 στις: Οκτωβρίου 26, 2012, 17:46 »
εμενα με κουραζει ενας φιλος μου που συνεχιζει να "φουμαρει" και μου την σπαει!!  :nope:

Συνδεδεμένος vougiouklakis

• 565
« Απάντηση #174 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 13:47 »
Αυτο που μ ' εχει κουρασει ειναι.......

Η περιεργεια των μη ατμιστων για το τι ειναι αυτο που κρατω στο χερι μου  >:(

Αποσυνδεδεμένος vato

• 548
  • a toda madre o un desmadre
« Απάντηση #175 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 16:09 »
H αληθεια ειναι πως με κουρασαν πολλα πραγματα στην αρχη. Και χαλασα ενα σκασμο λεφτα.
Αν και ψαχνομαι πανω απο ενα χρονο με το η.τ. θεωρω τον εαυτο μου "ψαρουκλα" ακομα γιατι τωρα εχω αρχισει και κατασταλαζω.
Η αληθεια ειναι πως χρωσταω πολλα (αν οχι ολα) σε αυτο το φορουμ. Ξεκινησα κι εγω οπως ο περισσοτερος κοσμος με τις ευρυτερα γνωστες λυσεις τυπου ego-t. Και τα παρατουσα συνεχεια. Αυτο που με κουραζε τοτε ηταν οτι δοκιμαζα συνεχεια γευσεις, ατμοποιητες (δυστυχως τους "εμπορικους") αλλα ακρη δεν εβγαζα. Ο,τι και να χρησιμοποιουσα μου φαινοταν σαν να ατμιζω στιρελα!!! Πραγματικα, ενιωθα σαν να επαιρνα τζουρες απο ατμοσιδερο. Εκτος απο τις φορες που δοκιμασα καποια υγρα που σκυλοβρομουσαν (τυπου prime).
Μετα αρχισα να διαβαζω πιο λεπτομερως καποια θεματα εδω και καταλαβα οτι ειχα κανει ενα μεγα λαθος. Ηθελα να βρω καλο εσπρεσο με πολυκαφετιερες απο τον κοτσοβολο και πανακριβους στιγμιαιους απο τη νεστλε. Διαπιστωσα οτι οσο και να ψαξω σε αυτον τον τομεα, στην καλυτερη περιπτωση θα πετυχω ενα αξιοπρεπες νερομπουλι.
Πραγματικα, δινω συγχαρητηρια σε οσους καταφεραν να ξεκινησουν και να παραμεινουν σε λυσεις "ετοιμη κατεψυγμενη πιτσα" που πλασαρονται απο τα γνωστα μαγαζια. Προσωπικα ξερω 8 ανθρωπους που ξεκινησαν με ego. Οι 7 ξαναγυρισαν στο τσιγαρο και ο ενας παραμενει "βραχος" (μαλιστα εχει πεσει και σε μηδενικη νικοτινη).
Προσφατως λοιπον αγορασα κι εγω ενα λαβα, πηρα και ενα βιβι και... αυτο ηταν. Τελος το τσιγαρο για μενα. Ειδικα τωρα που επισκευαζω τις κεφαλες με δικο μου φυτιλι και αντισταση...
Πριν πω τι με κουραζει τωρα, θα πω τι με κουραζε απο το κτ και τωρα πλεον ησυχασα. Γλυτωσα απο κατι βραδια που πηγαινε 11-12, εβλεπα οτι εχω 3-4 τσιγαρα και επρεπε να σηκωθω, να ντυθω και να βγω να παρω.
Γλυτωσα απο την τρακα. Και δεν το λεω απο τσιγκουνια, αλλα με εβγαζε εκτος προγραμματος. Βγαινεις για ενα ποτο, εχεις κανει τα κουμαντα σου και τελικα δεν σου φτανουν τα τσιγαρα γιατι τα καπνισατε μαζι με το φιλο που "ξεχασε" να παρει.
Να εχεις βγει για ποτο, να θες να κατσεις κι αλλο και να κοιτας το πακετο.
-Να σου πω, να παρουμε αλλο ενα ποτακι ε?
-Ε... ναι... τσιγαρα θελω ομως... εχεις εσυ?
Η το αλυσμονητο "αμα βρουμε καπου περιπτερο να σταματησουμε".

Τι με κουραζει τωρα?
Τωρα με κουραζουν οι σαχλες ατακες βλεποντας το λαβα. Μερικες απο αυτες:
"Πιο μεγαλο δεν ειχε?"
"Κανει και για δονητης?"
"Τι ειναι αυτο ρε? Ροπαλο?"

Ελπιζω οτι οπως πλεον εχει συνηθισει το ματι του κοσμου τα ego και δεν τα σχολιαζει, να συνηθισει καποια στιγμη και τα μοντς.
Και η πλακα ειναι οτι το 90% απο αυτες τις ατακες προερχονται απο ατμιστες που ταχα ξερουν.
Ε αυτο ειναι που μου τη δινει περισσοτερο ρε παιδια. Αυτο το υφακι οτι και καλα αυτος εχει παρει το καλο κι εγω ο ασχετος πηρα τη μουφα. Ρε βλακα, ΡΕ ΒΛΑΚΑ, ερχεσαι εσυ κρατωντας το παιδικο κομπιουτερ απο τα τζαμπο που εχει 4 κουμπια, το ενα κανει "γαβ-γαβ", το αλλο κανει "μπεεε", το αλλο "νιαου" και το αλλο "μουυυυ", βλεπεις εμενα με το τετραπυρηνο λαπτοπ και μου λες "που πας με τη ντουλαπα"??? Ασταδιαλα ασχετε.

Αποσυνδεδεμένος nasos-samos

• *
  • 63
  • ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΝΕ ΚΟΜΜΩΤΗΣ......
« Απάντηση #176 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 19:31 »
εμενα προσωπικα με εχει κουραση το να χανω τις γευσεις κ να ειμαι σε μια συνεχη αναζητηση της τελειας γευσης......

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #177 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 19:35 »
σε αυτη τη φαση ακριβος ειμαι και εγω .......χανω τις γευσεις και με κουραζει απιστευτα......... :wall: κανω σκετη vg και αντε παλι απο την αρχη :wall:

Αποσυνδεδεμένος nasos-samos

• *
  • 63
  • ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΝΕ ΚΟΜΜΩΤΗΣ......
« Απάντηση #178 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 19:38 »
εφη κ σκετη βιτζι που κανω τιποτα....  βρισκω μια καινουρια γευση, ενθουσιαζομαι..... κ μετα απο λιγες μερες παλι τιποτα....  ανεβαζω το ποσοστο....   μετα απο λιγο και παλι τιποτα.....

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #179 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 19:40 »
οσο το ανεβαζεις τοσο θα μπουχτιζεις........εγω δοκιμαζω να κανω 3-4 διαφορετικες γευσεις στην διαρκεια της ημερας.....επιανε.....τωρα που την εχασα ξανα δεν επιασε εκανα σκετη vg για καποιες ωρες και τωρα κατι γινεται........ :wall:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359856 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114236 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450053 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374761 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328143 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99922 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F