vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

394 επισκέπτες, 5 χρήστες
Buliwyf, maprix, giorgosp, camber, Olga68

ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

Αποσυνδεδεμένος nasos-samos

• *
  • 63
  • Φύλο: Άντρας
  • ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΝΕ ΚΟΜΜΩΤΗΣ......
Απ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
« Απάντηση #180 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 19:42 »
βασικα κανω το εξης. οταν λεει το αρωμα συνιστωμενη ποσοστητα π.χ.5% εγω βαζω 3.5% παρπολο που κανω βιτζι....   κ οταν αρχισω να το χανω ανεβαζω σιγα σιγα......   αλλα παρολυτα δεν παυω να τις χανω.....   το γυρισα επιτηδες στα καπνικα...  ολα σχεδον του καλλιτεχνη! αλλα κ παλι τιποτα.....

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #181 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 20:57 »
τελευταία με έχει κουράσει  το η.τ στο σύνολό του.... :hmmm:
χθες άτμισα όλη μέρα μισό μλ...
(σχεδόν 2 χρόνια χρήστης από 5-6 μλ ημερησίως)
πιθανόν να πηγαίνω για κόψιμο του η.τ. θα φανεί....
τώρα με κούρασε, το βαρέθηκα, δε μου κάνει αίσθηση, δε θέλω νικοτίνη...? δεν έχω καταλάβει. πάντως τελευταία κάτι μου συμβαίνει.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #182 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 21:02 »
Λεμονια αυτο δεν μου αρεσει που λες  :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: ετσι αποτομα να μην θες να βαρεθηκες ... νικοτινη...μ προσεχε ειναι υπουλο το συμβαν.. αλλαξε καμια γευση γυρισε σε καπνικα ...  καποιος πολυ κοντινος φιλος ειχε κατι τετοια περιστατικα .. και μετα απο 2 μερες τον ειδα να αναβε κ.τ.. και μου απαντησε οτι ηθελε να δει αν χρειαζοταν νικοτινη ...   :-[ :-[ :-[ δοκιμη δεν παιζει .. αν εισουν για καιρο με μιδενικη θα το καταλαβαινα .. αλλα εστω και με 5 νικοτινη παλι υπαρχει θεμα

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #183 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 21:07 »
πριν 3 εβδομάδες περίπου δοκίμασα να ατμίσω μπεμπέκα. ξετρελάθηκα!
το πρώτο 30άρι μπουκάλι το ξεπέταξα σε λίγες μέρες. τώρα έχω το δεύτερο και ατμίζω πότε γλυκά πότε μπεμπέκα....
όλα μου φέρνουν αναγούλα....
τσιγάρο με τίποτα... :nope: έρχονται στο σπίτι μου και καπνίζουν και αηδιάζω. ούτε αυτό θέλω...

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #184 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 21:10 »
Εγώ θα έκανα μια εβδομάδα αποτοξίνωση με γαλακτομπούρεκα (κανονικά ζαχαροπλαστείου ε ?)

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #185 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 21:14 »
 :laugh1:
θα έχουμε άλλα μετά!! άσε που έχω αλλάξει γκαρνταρόμπα μετά από απώλεια κιλών. τα παλιά τα έχω πετάξει!!!  :laugh1:

μπορεί όντως να με κούρασε. όλα κάνουν τον κύκλο τους κάποτε.... ;)

Αποσυνδεδεμένος nektarios1974

• **
  • 258
« Απάντηση #186 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 21:24 »
ό,τι ψαχνόμαστε πάντα για το καλύτερο....( με ότι αυτό συνεπάγεται για την τσέπη μας)

Αποσυνδεδεμένος glko

• *
  • 55
  • Caminhando e cantando
« Απάντηση #187 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 12:48 »
 Λιγα πραγματα:
1)      Η μοναξια του ατμιστη
Περα απο αυτον που μου εδωσε την ιδεα και τον πατερα μου που προσπαθω να τον μυησω ολοι γυρω μου καπνιζουν. Δεν με ενοχλει αλλα θα ηθελα σε καποια παρεα να βρω καποιον να μπορουμε να μηλισουμε κ να ανταλλαξουμε ιδεες.
2)      Οι πολλες ερωτησεις, η ειρωνια και οι συμβουλες τυπου (να το κοψεις γιατι ειναι καρκινογονο) απο ατομα που καπνιζουν.
3)      Οι ψευτικη και χαζη αντιδραση καπνιστων οτι τους βρωμαει πολυ ασχημα οταν καπνιζω διπλα τους.
4)      Φοβαμαι μηπως γινω κ εγω ενας απο αυτους τους πρηξα...δες που τους ενοχλει το τσιγαρο και συνεχως κανουν συστασεις και παραπονα. Μπορω ευκολα να διακρινω ποιος καπνιζει γυρω μου μονο απο την ανασα του λες να χειροτερεψει το πραγμα?
5)      Που δεν ξερω τελικα αν βλαπτει και ποσο γιατι αν δεν βλαπτει δεν το ξαναβγαζω απο το στομα μου, ηδη το πιπιλαω ολη μερα κ δεν το χορταινω με τπτ.

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #188 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 13:45 »
1) Παρεα εχεις εδω ολους εμας. Δεν χρειαζεσαι αλλους.
2) Χεσ'τους. Ή τριψ'τους στη μουρη τις τελευταιες ερευνες. Θα τις βρεις ολες εδω μεσα.
3) Αγνοησε τους και πες τους οτι βρωμανε σαν τασακια.
4) Οι ατμιστες δεν ειμαστε περιεργοι και σπασικλες.
5) Μην φοβασαι τιποτα. Διαβασε τις ερευνες.

Αποσυνδεδεμένος Knomax

• 619
« Απάντηση #189 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 13:58 »
Ετσι με κοροιδευανε μια μερα οταν πηγα στην δουλεια με το GGTS..τι κουμουτσα ειναι αυτη κτλ..
Ο ενας αρχισε να βηχει....
<<Ποσο χρονων εισαι??>>
<<32 >>
<<Μπααα..για 90 μου ακουγεσε..αναψε κι αλλο Marlbουρακι και ασε εμενα με την κουμουτσα>>
Τα λεει ολα νομιζω...το γελακι του κοπηκε.

Αποσυνδεδεμένος Mikes

• *
  • 16
  • Keep vapeing
« Απάντηση #190 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 22:08 »
1) Παρεα εχεις εδω ολους εμας. Δεν χρειαζεσαι αλλους.
2) Χεσ'τους. Ή τριψ'τους στη μουρη τις τελευταιες ερευνες. Θα τις βρεις ολες εδω μεσα.
3) Αγνοησε τους και πες τους οτι βρωμανε σαν τασακια.
4) Οι ατμιστες δεν ειμαστε περιεργοι και σπασικλες.
5) Μην φοβασαι τιποτα. Διαβασε τις ερευνες.

1.Παρεα ειναι οι ανθρωποι που συναναστρεφομαστε καθημερινα που εχουμε αληθινη και ουσιαστικη επαφη μαζι τους και οχι το πληκτρολογιο.(Δεν αμφισβητω της καλες προθεσεις ολων εδω μεσα)
2.Θα γινεις ιδιος ή ακομα χειρότερος απο τους μ@λακες που στα χώνουν μπαινοντας σε μια αντιπαράθεση χωρις ουσία.
3.Δεν είναι λύση.... Κανεις ακριβως οτι και οι μ@λακες , γινεσε το ίδιο μ@λακας ....
4.Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας.... Δεν υπαρχουν σπασικλες και σπ@σ@ρχίδες ατμιστές? ??? ? Ξερω αρκετούς.
5.Όλοι φοβόμαστε ειτε το παραδεχόμαστε ειτε όχι... Το η.τ. ειναι κατι πολυ καινούργιο και ως γνωστον η πραγματικη έρευνα για τα προβληματα που μπορει μακροπροθεσμα να δημιουργησει χρειάζεται πολλα πολλα χρόνια χρησης του....

Ας ειμαστε διαλακτικοι με τους προβληματισμους αλλα και με της φοβίες των άλλων....
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 28, 2012, 22:26 από Mikes »

« Απάντηση #191 στις: Δεκεμβρίου 20, 2012, 09:35 »
το ψαξιμο συνεχεια για υγρα clearomizer και ολα τα αλλα

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #192 στις: Δεκεμβρίου 20, 2012, 10:35 »
με εχει κουρασει η 510 συνδεση....
τωρα που το σκεφτομαι.. πως και δεν εχουν βγει με αλλο τροπο κουμπωματος..του τυπου μπαγιονετ? ???

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #193 στις: Δεκεμβρίου 20, 2012, 13:12 »
Ακόμα:
Η ασταθής ποιότητα των ατμοποιητών...
 :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #194 στις: Δεκεμβρίου 20, 2012, 13:28 »
Η όχι σταθερή ποιότητα των καταστημάτων σε αναλώσιμα πρό πάντων ατμοποιητών...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359849 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450049 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374758 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328137 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99920 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F