vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

367 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

Αποσυνδεδεμένος aenaos

• **
  • 221
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
« Απάντηση #525 στις: Φεβ 21, 2016, 16:25 »
με κουραζει να βλεπω ατομα να ρουφανε με τις ...ωρες (λες και ειναι η τελευταια τζουρα) και να φγαζουν συννεφα ατμου :confused1:
με κουραζει το οτι  υπαρχουν και αλλοι που λενε......μπαααα δεν κανει το δικοσου μεγαλο συννεφο κοιτα εγω :wall:
αληθεια ετσι κανανε και με το κτ με μια τζουρα?
 με κουραζει η χατοπετσετα.......οχι αλλο καρ...... :angry_orange:
με κουραζουν  τα μοντακια που θελουν αποφοιτο πανεπιστημιου για να δουλεψουν-αναβαθμιστουν...... :dontknow:
αλλα δεν πειραζει αφου το εκοψα το κολ...........  χαλαλι :bye:

Αποσυνδεδεμένος Denpolypataw

• **
  • 140
« Απάντηση #526 στις: Φεβ 21, 2016, 17:27 »
o γρηγορος κορεσμος της γευσης... :yes:

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • 2490
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #527 στις: Φεβ 21, 2016, 19:35 »
Κι ομως, ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΗ ΜΕΤΡΗΣΗ που επρεπε απ την αρχη να υπαρχει και οχι οι βλακειες με τα Ωμ και τα βολτ (ουτε καν τα watt δεν εκφραζουν κυριο εργο)

Είναι ίσως η μόνη μέτρηση που πραγματικά στερούμαι μετά την μετάβασή μου από το sx mini στο Radius.
Πολύ με είχε βολέψει να ξέρω πόσο έχω ατμίσει, όταν δεν έβλεπα το περιεχόμενο του ατμοποιητή.

Παίδες να με σχωρνάτε και οι δύο αλλά εγώ θα συμφωνήσω με τον φίλτατο BigSur εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,24501.msg911032.html#msg911032

Οι μαρκετίστικες ταρζανιές της YiHi (που δεν μπορεί να της πάρει πίσω) με αφήνουν από αδιάφορο έως νευριασμένο. :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος Psycho

• *
  • 53
« Απάντηση #528 στις: Φεβ 24, 2016, 15:59 »
Το μόνο που με κουράζει είναι να ψάχνω συνεχώς για νέες γεύσεις λόγο κορεσμού, τιποτα άλλο.

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #529 στις: Φεβ 24, 2016, 16:35 »
Το τελευταίο διάστημα με έχουν κουράσει αφάνταστα οι προστατευτικές θήκες σιλικόνης..... :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος Kωστας Τ.

• **
  • 295
« Απάντηση #530 στις: Φεβ 24, 2016, 17:09 »
με εχει κουρασει να ειμαι στην πριζα τι νεο μπορω να αγορασω οταν εχω ηδη εξοπλισμο να ατμισουν 5 νοματεοι.

Αποσυνδεδεμένος infernity

• **
  • 341
« Απάντηση #531 στις: Φεβ 24, 2016, 17:13 »
με εκνευριζουν κατι 14χρονα με η.τ.

Αποσυνδεδεμένος Raf

• *
  • 24
« Απάντηση #532 στις: Φεβ 24, 2016, 17:14 »
Αυτό που με έχει κουράσει ξενερώσει να το πω καλύτερα στο η.τ τα τελευταία χρόνια είναι οι αλλαγές ως προς τη γεύση-σύσταση πολλών υγρών αναπλήρωσης.Τα δοκιμάζεις σ'αρέσουν τα ξαναπαίρνεις είναι διαφορετικά,τo tribeca χαρακτηριστικό παράδειγμα υγρό που πολλοί το λατρέψαμε αλλά πλέον δεν είναι το ίδιο και υπάρχουν πολλά ακόμα υγρά που πλέον δεν είναι ίδια όπως παλιά ακόμα και πιο πρόσφατων σειρών.

• **
  • 341
« Απάντηση #533 στις: Φεβ 24, 2016, 17:16 »
μηπως επειδη το νεο τριμπεκα ειναι high vg;

Αποσυνδεδεμένος Raf

• *
  • 24
« Απάντηση #534 στις: Φεβ 24, 2016, 17:23 »
Όχι φίλε μου δεν εννοώ τα ποσοστά VG-PG εννοώ ως προς την γεύση το Tribeca το ανέφερα απλά ως παράδειγμα.

• **
  • 341
« Απάντηση #535 στις: Φεβ 24, 2016, 18:54 »
οσο ανεβαινει το vg πεφτει η γευση

Αποσυνδεδεμένος dalai

• *
  • 49
« Απάντηση #536 στις: Φεβ 24, 2016, 19:47 »
Με εχει κουρασει να εξηγω στους κ.κ (κανονικους καπνιστες) τι ειναι αυτο και ποσο με ικανοποιει και και και
Με εχει κουρασει να εξηγω στους ατμιστες γιατι το δικο μου ειναι κλασης ανωτερο απο το δικο τους και τι ειναι αυτο που ατμιζω και και και (kf4)
Με εχει κουρασει να ψαχνω για ατμοποιιτη πνευμονικων και καθε μερα να αλλαζω γνωμη

« Απάντηση #537 στις: Φεβ 28, 2016, 01:47 »
Φίλε dalai αν και έχω ξαναγράψει εδώ με έβαλες ιδέες  να γράψω τι αλλο  με έχει κουράσει. Σε όλα αυτά που ανέφερες, + ότι κάθε καινούργιος ατμιστης που βλέπει ντουμανια ρωτάει γιατί βγάζει τόσο, ποσό πήρα το κάθε τι, γιατί τόσο ακριβά γιατί γιατί γιατί... Πρόσφατα μετά από βομβαρδισμό "γιατι", κυρίως για το cuboid μου, άκουσα και μια συμβουλή από έναν καπνιστή. Αυτό μην το πας πάνω από 15 watt γιατί θα είναι καρκινογόνο..
Τι να απαντήσεις μετά? :(

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος FML

• 700
« Απάντηση #538 στις: Φεβ 28, 2016, 02:26 »

... σχεδόν ό,τι έχει αναφερθεί σε αυτό το topic και ακόμη περισσότερα.

Εκεί που θα επιμείνω όμως είναι όταν ρωτάει ενδιαφερόμενος βαρύς καπνιστής
πόσο θα κοστίσει να πάρει κάτι "καλό" - αφού του έχεις υπεραναλύσει τι
παίζει με starter kit και τα "φθηνά" - και του λες: αν πάρεις από εξωτερικό
(δε λες Κίνα γιατί οι περισσότεροι όταν ακούν Κίνα βγάζουν μπιμπίκια) θέλεις
35€ για το μοντάκι, άλλα τόσα περίπου για έναν ατμοποιητή πάμε κάπου στα 70€
+ μια μπαταρία ας πούμε 5€, το πρώτο υγράκι κάπου 10€, φτάσαμε 85€ ε και
ανάλογα ποιον δρόμο θα επιλέξεις, επισκευάσιμους η εργοστασιακούς, άλλα 15€
για αναλώσιμα, χοντρά χοντρά ένα 100άρι για πράματα που αν τα πάρεις από Ελλάδα
θα σου κοστίσουν σχεδόν τα διπλάσια.
Και μένει ο άλλος να σε κοιτάζει λες και του
σκότωσες τη μάνα, του βίασες τη γυναίκα (την αδερφή αν δεν έχει γυναίκα), του 'βαλες
φωτιά στο σπίτι και για κερασάκι του έριξες το αμάξι σε ένα ρέμα, ενώ παράλληλα ενώ
τα έκανες όλα αυτά έβριζες μια τα θεία και μια την αγαπημένη του ομάδα.

Το ακόμη χειρότερο όταν δέχεσαι τέτοια συμπεριφορά από άτομα που τρων τα λεφτά τους
σε κ0λ0μπ@ρ@, σε ακριβά ρούχα/ρολόγια/κινητά, σε ταξίδια (στο εξωτερικό) και γενικά
δεν είναι φτωχοί, απλά δεν είναι στην x οικονομική κατάσταση που ήταν κάποτε. Μόνο ένας
δεν τα 'χε όντως τα χρήματα και ο άνθρωπος μου 'πε "σε x μέρες θα προσπαθήσω να τα
μάσω, όταν τα 'χω θα σε καλέσω για την παραγγελία" ΧΩΡΙΣ "μα & μου".

*εδώ θα 'βαζα ένα quote για το πόσο απάνθρωπο ον είναι ο άνθρωπος, αλλά δεν το έχω εύκαιρο.*

« Απάντηση #539 στις: Φεβ 28, 2016, 03:02 »
αυτο που πας, δοκιμαζεις - παιρνεις ενα υγρο, λες τι τελειο που ειναι και ποοοοσο μ' αρεσει και :baby:
και μετα απο μια μερα, 24 ωρες, οχι πιο πολυ δε σ' αρεσει και μετα ξανα τα ιδια και ξανα τα ιδια...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 669782 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 366904 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 400 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 633 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 21083 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1561 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 881743 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 471407 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1922923 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 528002 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1793 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 380573 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos