Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

395 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, johnath, vasim, thanos1071, petr@n, manoslykos, Milarepa, tony1976

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Έτοιμα υγρά Natura  (Αναγνώστηκε 158905 φορές)

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• Δεν μεταθέτω ποτέ για αύριο ό,τι μπορώ να κάνω μεθαύριο.
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Πάτρα
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Έτοιμα υγρά Natura
« Απάντηση #330 στις: Ιουλ 24, 2014, 23:41 »
Για ποιότητα κανείς δεν ξέρει με σιγουριά πλην του κατασκευαστή!
Αν θες οικονομικα υγρα τότε τα Diy είναι μονόδρομος.

Αποσυνδεδεμένος e-smoker25

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: athina-patra
« Απάντηση #331 στις: Ιουλ 28, 2014, 00:04 »
καλησπέρα! Αυτή την στιγμή ατμίζω americano mix tobacco. Λοιπόν σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Η γεύση του είναι βαριά όσο πρέπει και μοιάζει αρκετά με αυτή του τσιγάρου σε συνδυασμό με το ποτό fragellico!!!!
Επίσης κατά την διάρκεια της εκπνοής η γεύση του ομοιάζει αρκετά με σοκολάτα! τι πιο απολαυστικό από το συνδυασμό τσιγάρου, fragellico και σοκολάτα!!!!  :D

τα παραπἀνω γράφτηκαν απο την γυναίκα η οποία είναι πλήρως ευχαριστημένη.συμφωνώ μαζί της.εξάλλου δεν θα μπορούσα να κάνω και αλλιώς ::)

Αποσυνδεδεμένος elenitaaaaa

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #332 στις: Σεπ 21, 2014, 22:20 »
πήρα το bubble gum .όταν ανοιγεις το μπουκαλακι μυρίζει αμέσως τσιχλόφουσκα! όταν όμως το ατμίζεις δεν έχει καμία σχεση. στην εισπνοη είναι αγευστο σχεδον και μου βγάζει μια περιεργη γευση στην εκπνοή λίγο πικρή. δεν ξερω αν φταίει που πιο πριν ειχα γεμισει με το cinnamon cookies . στο 2ο γεμισμα είμαι κ ακομα το ίδιο. χθες εβαλα μαζί με το berry mix της liqua και το bubble gum της natura και εκεί η γευση της τσιχλοφουσκας αρχισε να φαινεται...(σε αναλογία 2 προς 1αντιστοιχα περιπου)

Αποσυνδεδεμένος icedcloud

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #333 στις: Οκτ 14, 2014, 22:08 »
εγώ αγόρασα της natura το hazelnut (φουντούκι) γεύση με 12mg νικοτίνη. Στην αρχή έβαλα το υγρό σε έναν ατμοποιητή με πάνω την αντίσταση. Πολύ ωραίο άρωμα, αίσθηση, ντουμάνι και όλα τα καλά. Με το που το έβαλα σε aspire με διπλή κάτω μου το έκαψε κατευθείαν. Να τονίσω πως η αντίσταση είχε χρησιμοποιηθεί για 15ml υγρό. Μάλλον φταίει ότι είναι πολύ πυχτό το υγρό της natura. Δεν ξέρω αν φταίει κάτι άλλο. Φυσικά μπορεί να ήταν ελατωματική και η αντίσταση μου ή να μην διαρκεί περισσότερο. Το βρήκα χρήσιμο να σας το πω.

Αποσυνδεδεμένος Georgechalkida

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Xαλκίδα
« Απάντηση #334 στις: Οκτ 14, 2014, 23:06 »
Oπωσδήποτε αραίωμα το συγκεκριμένο. Αγαοημένο της Ναtura αλλά τους aspire τους λιώνει. Με αραίωμα ΑΡΚΕΤΟ μάλιστα..

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #335 στις: Οκτ 14, 2014, 23:36 »
Όταν λες αραιωμα? Πόσο? Και πως?

Αποσυνδεδεμένος Georgechalkida

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Xαλκίδα
« Απάντηση #336 στις: Οκτ 14, 2014, 23:41 »
Mε  Thunderstorm απο Nobacco, σε αναλογία 1 μέρος Natura και σχεδόν 3 μέρη Thunderstorm.

Αποσυνδεδεμένος TeoTzi

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Greece
  • Vi Veri Vniversum Vivus Vici
« Απάντηση #337 στις: Νοε 06, 2014, 22:55 »
Μιας και είμαι νέος στο forum ας πω κι εγώ τη γνώμη μου...
Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει αρκετά υγρά της Natura. Κάποια ικανοποιητικά, κάποια αδιάφορα, κάποια παίζει και να έχουν λήξει... Ενδεικτικά αναφέρω: Virginia (επειδή ήταν το πρώτο μου μου άρεσε εφόσον δεν είχα μέτρο σύγκρισης - τώρα κάτω του μετρίου), Red&Bull (απλά καλό στην αρχή, αδιάφορο μετά από αρκετό άτμισμα), Tropical (καλό φρουτώδες), Nectar (επίσης καλό, αρκετά "καλοκαιρινό"), Βανίλια (σκουρόχρωμο - άρα υπερβολική μάκα, άρα μπούκωμα), Mojito (έντονη αίσθηση δυόσμου - όχι για πολύ), Mojito Strawberry (μυρίζει ωραία, στη γεύση όχι κάτι εξαιρετικό).

Σε γενικές γραμμές: δεν καταδικάζω ένα υγρό, αν δεν αρέσει σε μένα, μπορεί να αρέσει σε άλλον. Δεν αποθεώνω ή προτείνω κανένα υγρό - απλά λέω τι μου ταιριάζει.

Έχω ατμίσει πολύ καλύτερα και (μάλλον) ποιοτικότερα υγρά. Της Natura μου δίνουν την αίσθηση σαν να ξεθυμαίνει το άρωμα ή η γεύση πολύ σύντομα. Παρόλα αυτά, τα βρίσκεις παντού και η τιμή τους επιτρέπει μια (και δύο και τρεις) δοκιμές. Αν βρείτε κάτι που σας κάνει είναι μάλλον η πιο οικονομική λύση. Η τιμή είναι κίνητρο μόνο εφόσον καλύπτεστε (κάποτε δίναμε 4.40 στα περίπτερα κάθε τρεις και λίγο).

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #338 στις: Νοε 09, 2014, 17:24 »
Να κάνω μια ερώτηση. Αν βάλω μηδενική vg μέσα σε φουντουκι γεύση με 9 νικοτινη θα αραιωθει καθόλου? Γιατί είναι πολύ πτυχίο υγρο

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #339 στις: Νοε 09, 2014, 17:28 »
Όχι. Τα Natura (στο καφέ μπουκαλάκι με την φούσκα) είναι συνήθως 100% VG. Θες 0 pg για να αραιώσει. Αραιώνει και το άρωμα και ή νικοτινη, υπόψιν.

Αποσυνδεδεμένος paolo21r

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: αθηνα
« Απάντηση #340 στις: Δεκ 01, 2014, 21:24 »
καλησπερα ηθελα να κανω μια ερωτηση,μου αρεσουν πολυ 2 υγρα απο natura το 7foglie  και το cuban supreme το προβλημα ειναι οτι τα  σαν υγρα ειναι παρα πολυ αδυναμα στην γευση και εξηγουμαι ενω σαν γευση μου αρεσουν πολυ παρολαυτα ειναι πολυ αδυναμο το αρωμα τους,υπαρχει περιπτωση να βρω σκετα τα αρωματα και να φτιαξω δικα μου υγρα?

Αποσυνδεδεμένος alekos6466

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #341 στις: Δεκ 01, 2014, 21:53 »
Δες αρώματα απο FlavorArt. Eχουν ίδια γεύση.

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #342 στις: Δεκ 01, 2014, 21:58 »
καλησπερα ηθελα να κανω μια ερωτηση,μου αρεσουν πολυ 2 υγρα απο natura το 7foglie  και το cuban supreme το προβλημα ειναι οτι τα  σαν υγρα ειναι παρα πολυ αδυναμα στην γευση και εξηγουμαι ενω σαν γευση μου αρεσουν πολυ παρολαυτα ειναι πολυ αδυναμο το αρωμα τους,υπαρχει περιπτωση να βρω σκετα τα αρωματα και να φτιαξω δικα μου υγρα?
να σου πω εχω ενα ολοκληρο μπουκαλι 7foglie αντε να λειπουν κανα δυο ml θες να στο χαρισω γιατι ή εσυ θα το παρεις η τα σκουπίδια....εγω με τιποτα ήταν το χειροτερο που ειχα δοκιμασει...αν θες πες μου...

Αποσυνδεδεμένος paolo21r

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: αθηνα
« Απάντηση #343 στις: Δεκ 03, 2014, 12:04 »
icecloud ευχαριστω πολυ αλλα το θεμα ειναι οτι ετοιμο εχω πολυ αλλα ειναι πολυ αδυναμο το αρωμα με αποτελεσμα να μην μπορω να το ατμισω

Αποσυνδεδεμένος kostas1177

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: -
« Απάντηση #344 στις: Δεκ 29, 2014, 14:18 »
Σήμερα μου έκαναν δώρο ένα μπουκάλι natura από ένα μαγαζί που αγόρασα μερικά ακόμα πράγματα. Επέλεξα την γεύση εσπρέσο ( δεν την είχε όμως ανοιχτή για να την δοκιμάσω)
Με αυτό που διαβάζω όμως απογοητεύτηκα. Να μην το ανοίξω καθόλου το μπουκάλι;

EDIT:  τελικά το δοκίμασα και δεν μου αρέσει , δεν θυμίζει τίποτα απο εσπρέσο αλλά ούτε καν καφέ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 29, 2014, 16:27 από kostas1177 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 764 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 257957 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715505 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 372921 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 387975 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262470 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678633 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 677 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1272 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22212 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2324 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886597 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.