Μιας και είμαι νέος στο forum ας πω κι εγώ τη γνώμη μου...
Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει αρκετά υγρά της Natura. Κάποια ικανοποιητικά, κάποια αδιάφορα, κάποια παίζει και να έχουν λήξει... Ενδεικτικά αναφέρω: Virginia (επειδή ήταν το πρώτο μου μου άρεσε εφόσον δεν είχα μέτρο σύγκρισης - τώρα κάτω του μετρίου), Red&Bull (απλά καλό στην αρχή, αδιάφορο μετά από αρκετό άτμισμα), Tropical (καλό φρουτώδες), Nectar (επίσης καλό, αρκετά "καλοκαιρινό"), Βανίλια (σκουρόχρωμο - άρα υπερβολική μάκα, άρα μπούκωμα), Mojito (έντονη αίσθηση δυόσμου - όχι για πολύ), Mojito Strawberry (μυρίζει ωραία, στη γεύση όχι κάτι εξαιρετικό).
Σε γενικές γραμμές: δεν καταδικάζω ένα υγρό, αν δεν αρέσει σε μένα, μπορεί να αρέσει σε άλλον. Δεν αποθεώνω ή προτείνω κανένα υγρό - απλά λέω τι μου ταιριάζει.
Έχω ατμίσει πολύ καλύτερα και (μάλλον) ποιοτικότερα υγρά. Της Natura μου δίνουν την αίσθηση σαν να ξεθυμαίνει το άρωμα ή η γεύση πολύ σύντομα. Παρόλα αυτά, τα βρίσκεις παντού και η τιμή τους επιτρέπει μια (και δύο και τρεις) δοκιμές. Αν βρείτε κάτι που σας κάνει είναι μάλλον η πιο οικονομική λύση. Η τιμή είναι κίνητρο μόνο εφόσον καλύπτεστε (κάποτε δίναμε 4.40 στα περίπτερα κάθε τρεις και λίγο).