1. Η FA παρασκευάζει (και συσκευάζει ή όχι) το ίδιο υγρό με διαφορετικές προδιαγραφές για τον κάθε έμπορο, με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε γι' αυτό ή,
2. Ο κάθε έμπορος αγοράζει bulk από την FA -και γιατί όχι κι από όπου αλλού βρει- ανακατεύει μόνος του ό,τι γουστάρει και όπως γουστάρει και, το πουλάει υπό την σκέπη της εγγύησης ποιότητας της FA.
Το (1) πιστεύω πως σίγουρα ισχύει. Δεν νομίζω πως φανταζόμαστε και τίποτα γι αυτό. Ξέρουμε πως πολλές εταιρίες δεν κατασκευάζουν τα υγρά που πουλάνε οι ίδιες. Βασικά οι μεγαλύτερες δεν το κάνουν. Ας είναι καλά η FA, η Dekang και άλλοι παρασκευαστές. Μέχρι πρόσφατα δεν ενοχλούσε κανέναν, πότε άλλαξε αυτό και έγινε ύποπτο;
Το (2) εικάζουμε πως ισχύει ακόμα (προσωπικά δεν είμαι σίγουρος, τουλάχιστον για εταιρίες που συνεργάζονται κανονικά και επίσημα με τη FA). Σε αυτή την περίπτωση είναι θέμα του ποιός χειρίζεται τα υλικά με ποιές προδιαγραφές.
Το link στην ανακοίνωση δεν είναι πρόσφατο (για την ταχύτητα των εξελίξεων στο ΗΤ) και δεν είναι τυχαίο που δεν λειτουργεί! Η FA έκανε τη δουλειά της, συμμάζεψε τη φάση της και το θέμα έληξε. Προχτές σε άλλο νήμα νέο μέλος μίλησε για τα natura υγρά του και μετά από τα σχετικά υπονοούμενα και κλεισίματα ματιού και μισόλογα και "ξέρω αλλά δε σας λέω ακριβώς" κάποιου "παλιού" σαφώς ανησύχησε. Στη θέση του θα τα είχα ρίξει στον κουβά! Και νομίζω πως το εδώ νήμα ζωντάνεψε ξαφνικά ακριβώς γι αυτό το λόγο.
Τώρα, εδώ, γράφονται:
Τα natura της e-natura είναι με VG και δεν έχουν καμμία σχέση με την FA
Ε, το οποίο τελικά είναι παραπληροφόρηση! Η e-natura έχει site και αρκούν 5 δευτερόλεπτα να το δει κανείς.
Βασικά έγινε κάτι το καλοκαίρι, το κάναμε σήριαλ, έπεσε και "σπασμένο τηλέφωνο", ο καθένας θυμάται ό,τι θυμάται και μερικοί πουλάνε "παλιοσύνη" στους νέους...
Ξέρω από πρώτο χέρι τι γίνεται στα natura; Όχι, δεν τα φτιάχνω εγώ.
Ξέρω από πρώτο χέρι τι γίνεται στα Atmos ή τα Halo που εμένα μου αρέσουν; Όχι, δεν τα φτιάχνω εγώ.
Μπορεί να πω σε κάποιον τι μου αρέσει ή πως κάτι με πείθει ή δεν με πείθει. Αλλά να του πω με σιγουριά "μακριά από τα Τάδε για ευνόητους λόγους" επειδή κάπου, κάτι νόμισα, ε δεν και εξυπνάδα...
Μπαίνει τύπος σε κουβέντα για αμφισβητήσιμες ουσίες πριν 3 μέρες και λέει πως περιέχονται σε Tribeca, Bebeca. Όταν του τη λέμε πως αυτό δεν ισχύει (μέχρι και δήλωση kallitexni έπεσε!) μαθαίνουμε πως "ε, ήταν υπόθεση εργασίας, πώς κάνετε έτσι!".
[Σόρυ κι όλας kristoff, δεν τα έχω με σένα, αλλά γενικά καταντήσαμε να ψάχνουμε πληροφορίες ανάμεσα σε ένα μάτσο μπούρδες που σπέρνουμε οι ίδιοι για να φανούμε γνώστες και έμπειροι.]