Ναι δεν γνωρίζω για το νέο subtank ,πάντως με τον παλιό απ φίλους που δοκίμασα και με έτοιμη αντίσταση και με το επισκευάσιμο κομμάτι δεν λειτουργούσε καθόλου ικανοποιητικά για μένα ,καυτός ατμός και μέτρια γεύση .To ίδιο και με τον lemo που έχω και δουλεύω , μόνο με ανοιχτό air flow λειτουργούν όμορφά ,αλλίως ζεστένεται και υπερβολικά και ο ίδιος ο ατμοποιητής .
Χωρίς να γνωρίζω τπτ για το νέο subtank νομίζω ότι και η ίδια η kanger ,τουλάχιστον τον πρώτο, τον δημιούργησε για ultra πνευμονικό άτμισμα για να ανταγωνιστεί το air flow του ανταγωνιστή του ,την Ατλαντιδα της aspire .
Το επισκευάσιμο κομμάτι του subtank, παλιού και νέου λειτουργεί άψογα.
Ειδικά το νέο (subox) πρωτοπορεί στον τρόπο στησίματος του βαμβακιού ώστε να αναρωτιέται κανείς γιατί δεν το σκέφτηκαν τόσοι άλλοι.
Είμαι σίγουρος πως σύντομα πολλοί κατασκευαστές θα αντιγράψουν την kanger στο θέμα αυτό.
Με μεγάλης διαμέτρου (πάνω απο 3 mm) coil ούτε καυτός ατμός υπάρχει, ούτε διαρροές ούτε γουργουρητά.
Ο ατμός είναι πυκνός και η γεύση στα επίπεδα της eviva κλπ.
Με κλειστό airflow, αντίσταση 1,3-1,5 ωμ και 10-11 Βάττ το άτμισμα είναι σαν του kayfun lite.
Με ανοιχτό και 13-15 Βάττ πολλοί ντρίπερ ζηλεύουν.
Με Ni200 κοντά στα 0,17 Ωμ κάνεις ότι άτμισμα θέλεις μέχρι και 30 βάττ.
Οι εργοστασιακές κεφαλές και ειδικά των 0,5 Ωμ του παλιού τύπου δεν λένε πολλά.
Οι νέες BVC είναι πολύ καλύτερες και ειδικά ο subox με την 1,5 Ωμ γίνεται ατμοποιητής για mouth to lung.
Η ποιότητα κατασκευής του άτμο είναι απίστευτη σε μέταλλα, γυαλί, O rings κλπ.
Συνυπολογίζοντας και την χαμηλή τιμή του έχουμε έναν best value και best overall ατμοποιητή.
Η Ατλαντίδα αν και μοιάζει στα χαρακτηριστικά δεν έχει καμία σχέση μαζί του.
Ίσως ο επερχόμενος triton να είναι συγκρίσιμος.