Θυμαμαι , η πρωτη φορα που ακουσα/ειδα για επισκευασιμο, ηταν ο iatty
πριν 4 χρονια περιπου, οταν ατμιζα για πρωτη φορα και ψαχνομουν εδω κι εκει με οτι αφορουσε το ggts που ηθελα.
Αν και μου φαινοταν πολυ δυσκολο το στησιμο με 2 συρματα και κεραμικο,θα ηθελα να το δοκιμασω τοτε..
Ειχα ξοδεψει ομως αρκετα χρηματα, ηταν κι η τιμη του δυσπροσιτη οποτε το αφησα.Λιγο αργοτερα ξεκινησα παλι το καπνισμα.
Περυσι ειπα να παρω κατι οικονομικο για να καπνιζω λιγοτερο, οχι να το κοψω τελειως , και ετσι πηγα σε ενα aspire bdc .
Οι κεφαλες πηγαιναν κι ερχοντουσαν με το καμμενο να πηγαινει συννεφο..
Εφτασα σε σημειο να παιρνω 5αδες για να μην ξεμενω, ωσπου στην τελευταια παρτιδα ηταν 3/5 καμμενες.
Το παραιτησα.
Φετος το πηρα παλι ζεστα με ενα vspot + istick και αφου με καλυψε 5 μερες χωρις τσιγαρο ειπα εδω ειμαστε.
Ωστωσο ψαχνομουν παλι σχετικα κι εδω με βοηθησε πολυ και το φορουμ, οποτε μιας και πλεον υπαρχουν πολλα
προιοντα σε σχεση με παλια και οι τιμες πλεον ειναι αρκετα χαμηλες, εκανα το βημα στους επισκευασιμους ακριβως μια εβδομαδα
μετα που ξεκινησα το ητ.
Με κατι βιντεακια που ειχα δει και αφου ειχα "σταμπαρει " τον τροπο που θα το κανω, εφτιαξα την πρωτη μου αντισταση
μεσα σε 10 λεπτα (ημουν και τυχερος βεβαια) , και με κοστος που το προσδιοριζω γυρω στα 3-5 cents μιας και το συρμα και το βαμβακι
τα χα κοψει ισα ισα μες στην απειρια μου.
Μου βγηκε λιγο μεγαλη η αντισταση βεβαια , αλλα παρολα αυτα ειχα καλυτερο ατμιστικο αποτελεσμα σε σχεση με τον εργοστασιακο που εχω.
Τωρα ειμαι στη δευτερη αντισταση που με ταλαιπωρησε λιγο παραπανω απο δικη μου χαζομαρα ομως.
Ο λογος βασικα που ηθελα να ασχοληθω με επισκευασιμους δεν ειναι οτι μ αρεσει να πειραματιζομαι με αντιστασεις και συρματακια..
Ουτε μ αρεσει να παιδευομαι για να βρισκω ακρη, ουτε για να κανω διπλες ,τριπλες αντιστασεις, και περιεργα πραγματα..
Ενα τροπο να βρω να με ικανοποιει θελω (που τον εχω βρει δηλαδη μιας και δεν εχω προβληματα) , με καλη αποδοση
και το κυριοτερο να μη φοβαμαι μην ξεμεινω απο κεφαλες .
Απο ταλαιπωρια , κι απο την πολυ μικρη μου εμπειρια, θα πω, πως πιο πολυ βαριεμαι το καθαρισμα σε περιπτωση αλλαγης υγρου
παρα το στριψιμο της αντιστασης..
Ελπιζω να μη σας κουρασα..
Από μεταφορά