Για το στήσιμο συμφωνώ απόλυτα αλλά πιστεύω πως το έκανε επίτηδες..Δεν νομίζω ότι δεν ήξερε τι θα του καθόταν καλύτερα βλέποντας απλά και μόνο το χώρο του ντεκ και το διατιθεμενο αέρα! Εξάλλου εμπειρικά και μόνο με τόσα κομμάτια που έχουν περάσει από τα χέρια του και έχοντας δει άλλα στησίματα του είμαι σιγουρος ότι το έκανε επίτηδες..
Τώρα για το άνοιγμα ανέφερα και εγώ ότι είναι κάτι εντελώς ασήμαντο για εμένα που προφανώς διογκώθηκε για λόγους που μπορεί και να μη ξέρουμε... τύπου γτ δεν μου το στείλες τσάμπα για review και το έστειλες σε αυτόν ή ακόμα χειρότερα... Τώρα με την δύναμη που τον είδα να τραβάει ενώ ήταν σε θέση απασφαλισης δεν νομίζω ότι θα είχε πρόβλημα ο ατμο αν είχε μπει και στο τέρμα κλειστό σε τσέπες ή τσάντες...
Επίσης είχε λίγη διαδρομή μέχρι το τέρμα κλειστό από την στιγμή που έκριναν τα υγρά οπότε ας έβαζαν ένα σημάδι όπως και σε άλλους ατμό... (Δεν τον έχω πιάσει στα χέρια μου οπότε δεν μπορώ να εκφρασω πλήρη άποψη).Γενικά όμως και μόνο που στο τέλος μετά από όλα αυτά και με τέτοιο στήσιμο του βάζει αυτήν την βαθμολογία καταλαβαίνεις ότι του άρεσε και ας μη το είπε ξεκάθαρα....
Τώρα για reviewers δεν το πιάνω καν το θέμα...είναι εν θέμα από μόνο του αυτό..
Απλά έχω καταλάβει με το καιρό ότι η πρώτη εντύπωση που σου αφήνει ένα ατμιστικο προϊόν είναι συνήθως και αυτή που το ακολουθεί.. Οκ θα κάνεις δοκιμές σε στήσιμο, αέρα κτλ αλλα σπάνια θα είσαι αντιδιαμετρικά με την πρώτη εντύπωση που σου άφησε..
Και αυτό κάνει ο haze και στο λέει κατάμουτρα χωρίς παπατζες έχω δοκιμάσει τα πάντα πάνω του ή όλα τα προϊόντα παίζουν απίστευτα, απροβληματιστα και εσύ ψαχνεσαι τι έκανες λάθος και δεν έχεις το ίδιο αποτέλεσμα..
Τώρα ότι κάνει show και είναι ακραίος πολλές φορές χωρίς λόγο συμφωνώ.. αλλά μέσα σε αυτό ακούγονται και κάποια πράγματα που αξίζουν.
Εξάλλου με τον όρο που το θέτεις ποιος κάνει πραγματικό review σε βάθος χρόνου και με όλες τις δυνατές παραλλαγές?Σκέψου στα mods τι θα έπρεπε να κάνει κάποιος για να κάνει ένα πλήρες και τεχνικό review,πόσο χρόνο θα ήθελε και τι εξοπλισμό...
Απλά οι περισσότεροι καταλήγουν στο συμπέρασμα έχει πολύ καλή αυτονομία,αμμεση ανταπόκριση και άλλα τέτοια..