Από χτες το μεσημέρι συμβιώνω κι εγώ με το eVic supreme και θα συμφωνήσω με τις εντυπώσεις του exispathi. Συμμετέχω στη δεύτερη ομάδα του κύριου Φαρσαλινού, οπότε και τα τέσσερα μοντάκια μου έχουν απενεργοποιηθεί από χθες και θα ατμίζω αποκλειστικά με το supreme για ένα πενθήμερο.
Στη φωτό το supreme αγκομαχά και υποφέρει κάτω από το βάρος του θηριώδους 26650 Kayfoun.

Στήσιμο στα 1,3Ω με Kanthal D στα 0,28 mm και βαμβάκι Nakamichi και ρυθμισμένο στα 11W αποτελεί το δικό μου sweet spot για τον Kayfoun.

Πολύ καλό μοντάκι, ατμίζει πολύ καλά και σταθερά σαν βράχος. Από την πρώτη τζούρα μέχρι και τις τελευταίες της μπαταρίας. Μέχρι τώρα έχει παίξει και με τους δύο μου Ναυτίλους εκτός από τον Kayfoun. Άψογα διαβάσματα στις αντιστάσεις των ατμοποιητών, φαίνεται να τις διαβάζει σε πλήρη συμφωνία με το Seven-22, τουλάχιστον σε αυτούς τους τρεις ατμοποιητές.
Για τις πληροφορίες και δυνατότητες που παρέχει το μοντάκι, έχουν αναφερθεί ήδη οι προλαλήσαντες, δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος να κοιτάξει στα μάτια το supreme. Αυτό που έχω να του επισημάνω στα "πιθανά αρνητικά" του σημεία, είναι η αντοχή στο χρόνο του περιστρεφόμενου δαχτυλιδιού ρύθμισης των βατ. Αν, για παράδειγμα, υποθέσουμε ότι το eVic supreme ήταν το μοναδικό μου μοντάκι, κι επειδή μου αρέσει να ατμίζω τουλάχιστον
4-5 διαφορετικά υγρά καθημερινά, θα έπρεπε κάθε 20-30 λεπτά να του κοτσάρω άλλο ατμοποιητή και να ρυθμίσω εκ νέου τα βατ, κι αυτό να γίνεται
δεκάδες φορές καθημερινά, ειλικρινά δεν ξέρω πόσο μακριά θα πήγαινε το περιστρεφόμενο δαχτυλίδι του.
Και η απόδοση της Μαμα μπαταρίας δεν μου φενετε καλή
Με 140 τζουρες πήγε 79% και λέει υπολοιπομενες 308
Η μπαταρία του (Sony VTC4) με πήγε στις
750 τζούρες μέχρι να αδειάσει, και μου έδωσε σίγουρα πάνω από
5 ml αυτονομία υγρού, παίζοντας κυρίως με δύο ατμοποιητές: τον Kayfoun στα 1,3Ω και 11W άρα τραβώντας 2,9A και με τον ένα μου Ναυτίλο στα 1,9Ω και 9W, άρα τραβώντας 2,2Α. Οπότε, αν συγκρίνεις αυτή την αυτονομία με αυτήν που δίνει π.χ., η 18350 800άρα Efest V2, η μπαταρία του supreme δίνει με άνεση πάνω από
τριπλάσια αυτονομία και άρα κρίνεται πολύ ικανοποιητική.
Αν τώρα βέβαια τη συγκρίνεις με την αυτονομία που δίνει η γαϊδούρα 26650 Enerpower των 4500 mAh,

που μου έφτασε με άνεση τις
2600 τζούρες με τον Ναυτίλο μου ρυθμισμένο στα 9W, τότε όχι, δεν είναι ικανοποιητική. Αλλά ποτέ δεν γίνεται να τα έχουμε όλα στη ζωή, δηλαδή και μικρό μέγεθος και μεγάλη αυτονομία, άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του φόρουμ, και μόνο που βλέπει τα 26650 mods κόβει λάσπη...