Μία βδομάδα χρήσης ίσως δεν είναι κατάλληλος χρόνος για βίντεο, αλλά μία κριτική μπορώ να την κάνω..
Υπόψη πως εγώ εδώ και κάτι μήνες ατμίζω με DNA 30 Al Mood, στα 30 Watt. Οι αντιστάσεις μου είναι από 1,1 έως 1,4. Πρώτη αίδθηση λοιπόν, η γνώση ότι πρέπει να πάω χαμηλότερα αν θέλω να συνεχίσω με τις ίδιες ατιμιστικές συνήθειες. Οπότε και η βδομάδα έφυγε με μία αντίσταση που ανέβηκε από 0,9 στο 1 Ω (η αντίσταση που οριακά μπορεί να βγάλει τα 30 είναι το 1,20, και το μηδές μετά το 2 μπήκε για να γίνει κατανοητό το <1,2)
Η αίσθηση που μου έδινε από όταν το έπιασα ήταν ποιοτικό, καλοφτιαγμένο. Πιο ποιοτικό/προσεγμένο από το Al Mood μου τουλάχιστον, αλλά και λιγότερο ανθεκτικό. Ψυχολογικό λόγω του μικρότερου βάρους, αλλά πραγματικότητα λόγω σπειρωμάτων και πλαστικού καλλύματος οθόνης που καλύπτει ένα μέρος του κυλίνδρου. Για αυτούς που τους ενδιαφέρει (γιατί εμένα δεν) το κλείσμο του καπακιού πάνω δε θα το κάνει hubrid look με κανέναν ατμοποιητή..
Προβλήματα (για να σας αφήσω με τα καλά μια φορά κι εγώ στο τέλος!) Πέραν του 6 Volt όριο, πρώτη εντύπωση, το πόσο έντονα καταλάβαινα την καθυστέρηση ενεργοποίησης. κάτι λιγότερο από μισο δευτερόλπετο όταν πατάς το κουμπί μέχρι να ξεκινήσει. Πριν το πεις λίγο σκέψου πως μία τζούρα θα κρατήσει 3 δευτερόλεπτα, συνήθως πατάω το κουμπί για 3,5 γιατί το πάταγα πάντα 0,5 sec πριν το βάλω στο στόμα μου. Οπότε σε αυτό αναγκάστικα να αλλάξω συνήθεια, διπλασιάζοντας αυτόν τον κενό χρόνο. Μετά η οθόνη, όπου έπρεπε όταν ήμουν έξω με συννεφιά να βάζω χέρια και παλτά από πάνω για να δω. Σε ήλιο; Απλά, δεν, βλέπεις. Οι "κοφτερές" άκρες που είχα ακούσει παραδόξως τις κατάλαβα, αλλά οκ, δεν το βρήκα και τόσο άβολο..
Τα καλά του, το προφανώς απαραίτητο, δεν έπαθε τίποτα! (να τα λέμε κι αυτά..) Δούλεψε όπως πρέπει να δουλέψει κάθε στιγμή. Φυσικά άναβαν κάτι logo με καφέδες χωρίς να ξέρω αν αυτό σημαίνει πως μπήκε σε κάποιο mode, αλλά παρά τις ρυθμίσεις (που αιτία το ότι το είχα για έρευνα, δεν έπαιξα καθόλου) δεν μπαίνουν στο δρόμο σου. Πληροφόρηση άψογη, χωρίς να διαβάσω manual που δεν το κάνω και ποτέ, βρήκα εύκολα και τον τρόπο να φαίνεται ότι θέλω εγώ στην οθόνη. Πάνω απ'όλα όμως η διαχείριση μπαταρίας. Στα ίδια ατμίσματα, έκανα τη μισή κατανάλωση! (ημιάχρηστο και το νήμα "πόσα mAh ατμίζεται τη μέρα"..). Και, ίσιως κορυφαίο ατού, διαθεσιμότητα και τιμή! Τόσο που με βάζει στην μπρίζα να το πάρω, τιμή
εξαιρετικά χαμηλή για αυτό που παίρνεις, και μπορείς να το πάρεις
σήμερα! (αναφέρομαι στην
ecig, που βάζεις κι ένα 50μελο vanilla rum after δώρο, που το κατήργησαν από άρωμα, και χάσαν τα λεφτάκια μου..)
Σίγουρα υπάρχουν πλέον αντίστοιχα προϊόντα, αυτό πάντως στο όσο το είδα, τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
edit: Και ξέχασα! Στα πολύ θετικά του που θα μου λείψουν..! Πληρώνω όποιον μπορέσει να βάλει φορτιστή usb στπ Al Mood μου!