Χαίρομαι που άναψα το νήμα πάντως.!

Ναι παιδιά, η αλήθεια είναι πως έχει μεγαλούτσικο μέγεθος και μάλιστα είναι και λίγο βαρύς, ίσως όχι στο βάρος του V4 αλλά σίγουρα αισθητά βαρύτερος από τον lite+. Μάλιστα βάζοντάς τον πάνω στο istick40 ένιωσα το βάρος του συνόλου έξω απ'την παλάμη μου μιας και αισθάνθηκα ότι ο ατμοποιητής είναι βαρύτερος απ'το ίδιο το μοντάκι, σε σημείο δηλαδή να αισθάνομαι ότι κρατάω μπυρομπούκαλο απ'τον λαιμό ένα πράγμα! Στο vtc που είναι πιο βαρύ μοντάκι δένει καλύτερα και αισθητικά αλλά και στην αίσθηση βάρους στο χέρι.
Ετοιμάζομαι να τον στήσω για δεύτερη φορά, ήδη από χτες το βράδυ που τον έστησα (μετά από την πολύωρη αγανάκτηση που ανέφερα νωρίτερα με το insulator ) του έχω πιει το αίμα μιλάμε, λυπάμαι που το λέω αλλά ενώ είχα και τον kfl+ πεντακάθαρο, με νέα αντίσταση και γεμάτο υγρό, δεν μου έκανε καν αίσθηση να τον ατμίσω σήμερα.. είναι και το "καινούργιο μου καλάθι" βέβαια στη μέση.
Πάντως παιδιά επιμένω, τέτοια αίσθηση τροφοδοσίας υγρού δεν πήρα ποτέ απ'τον kfl+, ακόμα και στην πνευμονική αισθάνεσαι ότι έρχεται κύμα υγρού και ποτίζει το βαμβάκι όσο εσύ τραβάς τζούρα. Μα όσα στησίματα κι αν έκανα στον kayfun τέτοια αίσθηση δεν πήρα!
Λες και το δουλεύω με έλεγχο θερμοκρασίας ένα πράγμα, δροσιά και συνεχές πόρισμα του βαμβακιού.!
Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό κάνει από μόνο του τον ατμοποιητή να δίνει υπέροχη γεύση στο υγρό μου..

Τι άλλο τι άλλο;
Α ναι, στο κιτ με τα orings του (συν το πρόσθετο κιτ που αγόρασα ) έχει μερικά orings που δεν έχω ιδέα που μπαίνουν κι είναι αρκετά σε αριθμό. Είναι μικρά σαν αυτά που μπαίνουν στο drip tip αλλά πιο χοντρά σε φάρδος και διάφανα, καμιά ιδέα;
Είπα με το καλό σε όσους τον περιμένουν ήδη;
Θα προσπαθήσω να βάλω και φωτο σύντομα..