Εδω και λιγες μερες ερχονται σταδιακα οσα υγρα ειχα παραγγειλει απο αγγλια και ελλαδα
και φυσικα το Funstore τα εφερε και τα εστειλε σε μια ημερα.
Δεν εχω μετοχες στην εταιρια
αλλα παντοτε ακομα και σε λαθος συνενοηση ειχα αψογη εξυπηρετηση .
Απο ελλαδα πηρα τα 30ml σε γευσεις
ΡΥ3 Light
Camel Med
Capuccino non
Λοιπον βασικα....απαγοητευτικα απο ολα σημερα τριτη μερα δοκιμων.
Το RY3 Βρωμαει σαν κολονια σε αρωματοπολειο Γ διαλογης, Ο Αλφιστι μιλαει για ''λικερ'' θα συμφωνησωκαι σ αυτο.
Το τσιγαρο δοκιμων φυσικα ηταν το ΕVO μου μεχρι νεωτερας,σε Σφραγισμενα ατομαιζερ .
Ανοιξα 5 ΠΕΝΤΕ γιατι ελεγα δεν μπορει να βρωμαει ετσι!!!λολ
Τελικα το υγρο εχει και αλλα μειονεκτηματα σε σχεση με τα ECOPURE RICH NON και Mεd Που χρησιμοποιω.
Καπνος Πολυ Λιγοτερος..Ιδιαιτερα κατα την ΕΚΠΝΟΗ λες και δεν βγαζει καθολου.
Και μια ακομα παρατηρηση,δεν παει ολος ''κατω''αλλα μενει ''μετεωρος΄΄ στην .......βαλβιδα εισαγωγης του λαιμου μου
Μπορει σε αλλο τσιγαρο να δουλευει καλυτερα αλλα εγω παιδια Evo εχω και για τα υγρα με Evo λεω την γνωμη μου.
Βρηκα και νεο oρο Half throaght hitt,με τα καμελ mid παλι απο Janty
Δηλαδη πολυ καλο Hit ΑΛΛΑ μονο στον..μισο λαιμο..Δεν παει κατω ευκολα,και αυτο πιστευω γινεται γιατι ο ατμος που παραγεται ειναι πιο...ελαφρης,αν καταλαβαινετε .τι λεω..δεν ''καθεται απ την πυκνοτητα αλλα ''αιωρητε στον ουρανισκο [υπερβαλω για να περιγραψω την αισθηση]
Βρηκα ομως ενα καλο...ενα Σπουδαιο καλο που εχουν και το ΡΥ3 αλλα και το camel ...πανε Φοφερα με capuccinο fredo!!!!!
Αν θες Τσιγαρο για τον καφε, για 10-20 λεπτα ναι ειναι ...τρομερο..ξεχωριστο κλπ.δενουν οι γευσεις βρε παιδι μου.
Δεν ειναι ομως για ολη την ωρα..ειχα καουρες, βρωμαγα ολοκληρος πρωτη φορα στο γραφειο μου ειπαν οτι κατι βρωμαει πολυ και με κοιταγαν υποπτα λες και ειχα φαει...φασολια
και ειναι ολοι καλα παιδια και με κατανοηση ...
Ολα τα υγρα που αναφερω ηταν παραλαγες στο ιδιο θεμα..Θυμαμαι ετσι μυριζαν κατι σοκακια στον Λιβανο εξω απο κατι κεντρα ελαιοθεραπιας....
Δεν ξερω αλλα το αλανθαστο ενστικτο του ψαρινου που διαθετω,μου λεει οτι δεν ειναι και τα πιο υγιεινα για συνεχη χρηση.
Για μενα ειναι για 2 σταγονες στο ατομαιζερ μετα το φαγητο με τον καφε..κλπ.
Για ολη την ωρα ...οκ ολοι ξερουμε οτι το ecopoure με τον πυκνο ατμο του και την αναλαφρη σχετικα γευση σου επιτρεπει να ατμιζεις συνεχεια χωρις φοβο αλλα με...παθος.
και κατι ακομα..επειδη χαλασα σε 3 μερες 5 ατμοποιητες οπως ειπα περιμενοντας να''στρωσει η γευση και ο ατμος[ο ατμος καπως εστρωσε η γευση.....αστα να πανε]
αποφασισα να τους πλυνω στο γνωστο πλυντηριο που περιγραφω σε αναφορα μου σχετικα με τον καθαρισμο τους.
Αλλαξα 3 φορες οινοπνευμα το οποιο ΚΙΤΡΙΝΙΖΕ αμεσως..[δεν ηταν μονο η νικοτινη γιατι εχω καθαρισει πολλους και της γυναικας μου και τετειο πραμα δεν ειχα ξαναδει..
Η μυρωδια εφυγε μετα απο 3 αλλαγες και 8 ωρες πλυσιμο
Χαιρομαι που και τα δυο υγρα ecopure και Janty τα φερνει η ιδια εταιρια γιατι αλλιως καποιος μπορει να εβγαζε λαθος συμπερασματα για την αντικειμενικοτητα μου
Ελπιζω να βοηθησα οσο μπορουσα