Επιβεβαίωση λοιπόν, το Venus in Vapes σκοτώνει το στήσιμο! Μιλάμε σε μια μέρα, σε 2-3ml ατμοποίησης υγρού το βαμβάκι σχεδόν στουμπώνει απ'τη μάκα ενώ το coil έχει αποκτήσει ένα ωραιότατο κατάμαυρο χρωματάκι. Δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται εύκολα βέβαια, αλλαγή βαμβάκι, ένα απλό dry burn στην αντίσταση και καθάρισες. Ίσως είναι ένας ακόμα λόγος να κάνει κάποιος και λίγο παραπάνω κράτει στην κατανάλωση του συγκεκριμένου υγρού, να το χρησιμοποιεί μόνο στις "στιγμές" του για να το πω διαφορετικά.
Είναι πάντως απίθανα γευστικό, εκτοξεύει εκείνες τις "στιγμές" της μέρας! Λατρεία..
Αύριο πάω να δοκιμάσω κι άλλα.!
Edit: Μόλις επέστρεψα σπίτι με το Sweet Prudence στο τσαντάκι, γέμισα τον kfl+ στο μαγαζί του φίλου και για να πω την αλήθεια δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα, ειδικά μετά την μετάβαση απ'το υπέροχο Venus in Vapes μου φάνηκε πικρό και ιδιαιτέρως περίεργο θα το έλεγα.. σαν να άτμιζα με καμένο βαμβάκι ένα πράγμα. Πλέον όμως "μπήκα" στη γεύση και τα αρώματά του, άρχισε να μου γλυκίζει ελάχιστα, σίγουρα μου κάθεται πιο ισορροπημένα στον ουρανίσκο απ'τη γλυκάδα που περισσεύει στο Venus.
Τώρα που γράφω το αισθάνομαι σαν μια όχι και τόσο γλυκιά κρέμα, σαν "κρεμ μπρουλέ" ένα πράγμα που όμως δεν την πότισαν με τη σωστή ποσότητα ζάχαρης, αντί αυτού μάλιστα τη γλύκαναν ελάχιστα με λίγη καβουρδισμένη καραμέλα, ξέρετε αυτή της κρέμας καραμελέ που όμως πικρίζει αρκετά περισσότερο απ'ότι γλυκίζει.
Δεν θα το έλεγα άσχημο, όσο περισσότερο το ατμίζω μάλιστα τόσο περισσότερο μου αρέσει. Ανέκαθεν ήμουν "κρεμάκιας" στα γλυκά, αυτό λοιπόν μου την παρουσιάζει έντονα αυτή τη γεύση σε ένα πολύ πιο "ελεγκάνς" στάδιο όμως, σαν να τρως μια ελαφρώς γλυκιά κρέμα σε ένα πανάκριβο εστιατόριο κι όχι σαν αυτήν που αγοράζεις συσκευασμένη στο σούπερ μάρκετ με τα χίλια "Ε" και την περίσσια ζάχαρη. Γκουρμέ-κρεμ καταστάσεις δηλαδή. Βρε σαν να το λάτρεψα κιόλας γράφω.!
Παιδιά ειλικρινά παλεύω μέσα μου να ξεκαθαρίσω αν όντως τρελαίνομαι τόσο με αυτά τη υγρά ή αν τελικά είμαι άκρως επηρεασμένος απ'τις περιγραφές του Ρένου για το καθένα από αυτά, μπορεί ακόμα και η τιμή τους ή ακόμα και η συσκευασία τους να με επηρεάζουν τόσο ώστε να τα βλέπω στο τέλος σαν κάτι πολύ καλύτερο απ'ότι πραγματικά είναι. Μιλάμε για πάλη!
Κι όμως στο τέλος την αφήνω στη μέση, δεν μ'ενδιαφέρει καθόλου το "πόρισμα". Τουλάχιστον για τα τρία απ'τα πέντε Halcyon Haze που δοκίμασα (τα προαναφερθέντα συν το Gin's Addiction απ'τον ατμοποιητή του φίλου που έχει το κατάστημα) μπορώ άνετα να μιλήσω για τη μεγαλύτερη "ουσία" που βρήκα ποτέ σε υγρό ηλεκτρονικού τσιγάρου!
Μιλάω άνετα για την τελειότητα σε αυτό το πράγμα, και πόσα υπάρχουν ακόμα εκεί έξω που δεν είχα την τύχη (άχτι έχω τα five pawns).. κυκλοφορούν τόσο καιρό και είχα μόλις τώρα την πρώτη επαφή με τα Halcyon Haze, υποκλίνομαι πραγματικά όμως.. άντε τώρα να επιστρέψω στο diy υγρό που φτιάχνω για την "οικονομία" λέμε.. :lol: