vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Kanger Aerotank

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kanger Aerotank
« Απάντηση #105 στις: Ιουλίου 20, 2014, 14:29 »
Ξεχασες μια διαφορα, την τιμη! Τα style στην FT ειναι απο 50 εως 75% φθηνοτερα απο τα Authentic.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #106 στις: Ιουλίου 20, 2014, 14:35 »
Βρε σύμφωνοι! Δεν λεω οτι δεν πρεπει να φυλαγόμαστε. Ουτε οτι δεν πρεπει να το ψάχνουμε. Απλα η συγκεκριμενη περίπτωση , όπως τόγραψα και αρχικά, μου θύμισε πολύ σταμπιλαρισμένα περιπτωση απλης αγορας απο εξωτερικο πλεονάσματος καταστήματος. Και δεν παυει να ειναι καθημερινο φαινόμενο! Ο φίλος που το αγόρασε, πολυ καλα εκανε και το είπε εδώ, να μαζέψει γνωμες.
Αλήθεια, στον Αερωτάνκ, εχει βγάλει κανενα μαγαζί "style"? Απ όσο ξερουμε τουλαχιστον... Και τον εχει παρει κανεις να δουμε αν υπάρχουν εμφανεις διαφορές?
Καλο ειναι αν εχει τύχει, να ξερουμε απο τι να φυλαγόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
    • UCA coin
« Απάντηση #107 στις: Ιουλίου 20, 2014, 18:55 »
Σόρυ Alexmach αλλά αυτό το πράμα που παρέθεσε ο φίλος
http://e-kapnisma.gr/index.php?action=dlattach;topic=19991.0;attach=33767;image
ΚΑΙ δεν είναι σίγουρα KangerTech ΑΛΛΑ KAI είναι chinamonkey :yes:

Έχω το Kanger (όπως και χιλιάδες άλλοι ατμιστές) και δεν έχει καμία σχέση (όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και ποιοτικά) με το ορίτζιναλ!!!
Τσάϊνα, όπως σωστά είπες, μπορεί να είναι όλα, αλλά αυτό είναι απομίμηση του τσάϊνα  :thumpdown:

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #108 στις: Ιουλίου 20, 2014, 19:50 »
 Και ο nobacco levante αντίστοιχη περίπτωση είναι. Είναι kanger με το λογότυπο της nobacco.

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #109 στις: Ιουλίου 20, 2014, 23:41 »
Καταρχας εχω παρει αλλους protank style και ειναι φτυστοί με τους original χωρις το logo, οσον αφορα δε την nobaco οι ανθρωποι δεν λενε οτι ειναι kanger, nobaco λενε οτι ειναι, και στην τελικη μπορει να εχουν παραγγειλει κατι αντιστοιχο του kanger και με σεβασμο προς τον πελατη να ζητησαν απο το εργοστασιο να φτιαχτει και με καλυτερα υλικα απο τον original, παντως μια φορα δεν λενε οτι πουλανε kanger ή οτι αλλης εταιριας απομίμηση φτιαχνουνε.

Εδω ακομα συνεχιζει να ατμιζει κοσμος πανω σε chrome brass ή απομιμηση του kanger τους πειραξε; Η τιμη ειναι το προβλημα και η κοροϊδία.

Και επειδη εχουν αντιγραψει στους kanger ακομα και το βρακι της μανας του, απλα να αναφερω οτι το μονο πραγμα που δεν εχουν αντιγραψει ειναι το διαφανο αυτοκόλλητο "Pure" πανω στην συσκευασια (απορω πως τους ξεφυγε), αν το εχει καλως, αν δεν το εχει ψαχτειτε γιατι εδω γινεται της μαϊμούς το καγκελο!! :thumpdown:

Και για να μην παρεξηγηθω, δεν εχω τιποτα με τους κλωνους, ειμαι ενα σταδιο πριν το "clone lover" απλα ξερω οτι αγοραζω κλωνο και τον πληρωνω αναλογα.

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
    • UCA coin
« Απάντηση #110 στις: Ιουλίου 21, 2014, 12:30 »
Επανέρχομαι με τις διαρροές  :-\ Είχα γράψει και στην αρχή του μήνα για το πρόβλημα με το υγρό που περνάει μέσα στη βάση του δακτύλιου και δημιουργεί το ενοχλητικό χουρχουρητό αλλά και αναρόφηση υγρού! Κάποιοι συνατμιστές με είχαν συμβουλέψει να προσέξω τα οριγκάκια. Δε μπορώ να καταλάβω ΠΩΣ καταφέρνει και περνάει το υγρό αφού και το λαστιχάκι είναι στη θέση του και τον ατμοποιητή βιδώνω σφιχτά :eyesplash: Προφανώς υπάρχει πρόβλημα στεγανοποίησης. Παρατηρώ δε ότι το κάνουν μερικές μόνο κεφαλές στις οποίες μάλιστα δεν βγαίνουν τα "μουστάκια" του φυτιλιού. Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες πολλές ελαττωματικές αντιστάσεις; Δε νομίζω. Κάτι άλλο γίνεται...

Μου φαίνεται θα επανέλθω στις παλιού τύπου κεφαλές (αυτές με το καπελάκι) γιατί με τις καινούργιες είναι πολύ συχνό το φαινόμενο :'(

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #111 στις: Ιουλίου 21, 2014, 15:55 »
Με τις καινουργιες κεφαλες εχω παρατηρησει οτι μετα απο μερικες μερες αρχιζουν τις διαρροες, δεν ξερω τον λογο απλα αρχιζουν, σιγουρα ομως ατμιζουν πολυ καλυτερα απο τις παλιες.
Βεβαια μπορεις να τις επισκευασεις, εχω κανει μερικες, η επισκευη δεν εχει 100% επιτυχια οπως στις παλιες, παντως φτιαχνονται, απλα πρεπει να βρεις το σωστο μεγεθος για το φυτιλι ή το βαμβακι, και φυσικα θελουν R NR R συρμα, αλλιως τρως καψουλια απο το μονωτικο.

Τωρα βεβαια υπαρχει και η λυση των κεφαλων D-Tux (εχουν κεραμικο) που μαζι με εναν ανταπτορα bcc to bdc κανουν τον kanger... αεροπλανο!!

Η διαρροη δυστυχως ειναι απο μεσα και οχι απο εξω απο την αντισταση, οποτε το oring δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος tibolaso

• **
  • 483
« Απάντηση #112 στις: Ιουλίου 21, 2014, 16:46 »
micron, εννοείς πως με τον γνωστό BCC to BDC adapter μπορούμε να βάλουμε τις ανταλλακτικές κεφαλές του T-Dux σε Protank ή Aerotank;

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #113 στις: Ιουλίου 21, 2014, 16:57 »
Και αν ναί, υπάρχουν  με μονή και με διπλη κεφαλή με κεραμικό πάντα, διαφορετικού μεγέθους ομως ,για τον T-DUX 2.0 καί T-DUX 3.0

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #114 στις: Ιουλίου 21, 2014, 19:09 »
Οσον αφορα τον D-tux, επιβεβαιωνω πως οι κεφαλες του παιζουν με τους kanger (ειτε ειναι σειρα 2 ειτε σειρα 3), αν εχουμε την καινουργια βαση π.χ. Kanger Aerotank v2 παιζουν και χωρις το bcc to bdc, απλα ισως εχετε 1 με 1/2 χιλιοστο αποσταση της βασης με το σωμα του ατμοποιητη (δεν υπαρχουν διαρροες), αν χρησιμοποιησετε την παλια βαση του αερο τοτε θα εχετε καπου στα 2 χιλιοστα αποσταση μεταξυ βασης και του κυριως σωματος του ατμοποιητη (μα και παλι χωρις διαρροες), που κολλαει λοιπον η βαση bcc to bdc, απλα δειχνει το συνολο πιο ομορφο χωρις κενα μεταξυ βασης και ατμοποιητη.

Χρησιμοποιωντας ομως τον ανταπτορα bcc to bdc ισως δεν κουμπωνει καλα η αντισταση του D-tux πανως στον σωληνα του αερα μεσα στον ατμοποιητη με αποτελεσμα να πλημμηριζει η αντισταση (αυτο συμβαινει μετα απο 2-3 κουμπωματα της βασης με το κυριως σωμα, ισως λογω του οτι το oring της αντιστασης σιγα-σιγα υποχωρει μεσα στην αντισταση λογω της πιεσης και δημιουργει 1/2 χιλιοστο κενο), η λυση σε αυτη την περιπτωση ειναι : παίρνουμε απο τις καινουργιες κεφαλες της kanger το πανω κομματι (την καμιναδα) της βαζουμε ενα πλαστικακι που εχουν στο πανω μερος οι αντιστασεις της kanger (οι παλιες, κατα προτιμηση οι dual) για στεγανοποιηση, το τοποθετουμε στην καμιναδα οπως θα το τοποθετουσαμε σε μια απλη αντισταση kanger και το βαζουμε μεσα στον σωληνα αερα του kanger, μετα βιδωνουμε τον ανταπτορα του bcc to bdc στο κυριως σωμα του kanger και στο καπακι την βαση του αερο με την αντισταση του D-tux πανω, και αυτο ηταν... γευση και ντουμανια απιστευτα!

Θελει λιγο πειραματισμο, ομως δουλευει και αξιζει τον κοπο!!

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
    • UCA coin
« Απάντηση #115 στις: Ιουλίου 22, 2014, 20:02 »
Η διαρροη δυστυχως ειναι απο μεσα και οχι απο εξω απο την αντισταση, οποτε το oring δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει :idiot1:
Ακριβώς αυτό συμβαίνει!!! Και με τρελαίνει :idiot2:

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #116 στις: Ιουλίου 22, 2014, 23:20 »
Απλα να αναφερω, οτι μετα απο πολλες δοκιμες και επισκευες πανω στις αντιστασεις, νομιζω πως η Dux 2 δουλευει καλυτερα απο την Dux 3 στον Kanger. Και αν μπορειται να την βρειτε single coil τοτε ακομα καλυτερα για τις επισκευες σας :D

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #117 στις: Ιουλίου 28, 2014, 15:50 »
Συγνωμη αλλα... αλλο τσαινα και αλλο τσαινα μαιμου, τσαινα μπορει να ειναι τα παντα, τσαινα μαιμου ομως ειναι τσαινα μαιμου που σημαινει : χαμηλης ποιοτητας αντιγραφη ακομα και καποιου κινεζικου π.χ. οπως η kanger. Οποτε αν υπαρχει καταστημα (που υπαρχει στα σιγουρα) να πουλαει τσαινα μαιμου αντι τσαινα σκετο θα ηθελα να το μαθω :idiot1: :laugh1:

Και ποιος ειπε στο καταστημα οτι μπορει να βαζει φωτογραφια της kanger και να πουλαει ολανδια!!
Συγνώμη που επανέρχομαι στο θέμα, αλλά προσωπικά θα ήθελα να ξέρω ποιό μαγαζί τα πουλάει.
Και όχι, εγώ δε θα το δεχόμουν, από τη στιγμή που νόμιζα ότι αγόραζα άλλο. Ακόμα κι αν αυτό που έπαιρνα ήταν καλύτερο από αυτό που νόμιζα πως έπαιρνα!
Κι αν δε μπορούσα να το αλλάξω λόγω παρόδου ημερών, δε νομίζω να ξαναπήγαινα στο κατάστημα...
Μπορεί να μ' έπιασαν και τα "στριφνά" μου...  :dontknow:  αλλά πολύ στο "ντούκου" νιώθω ότι πέρασε το θέμα...

Αποσυνδεδεμένος kostas77

• *
  • 35
« Απάντηση #118 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2014, 13:23 »
Καλημερα,

Μπορει καποιος να μου πει αν ο Aerotank V2 μπορει να παρει τις παλιες κεφαλες single coil της Kanger? (π.χ. Evod 1, Protank κλπ)?

Ευχαριστω

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #119 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2014, 13:50 »
Ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν είναι συμβατός. Επομένως είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις τις νεότερες κεφαλές (dual coil και upgraded dual coil)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359893 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114241 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110725 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374795 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328168 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29356 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99928 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F