vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

353 επισκέπτες, 8 χρήστες
vasim, Tem, nikpepa, andreashadji, camber, mathimatikos1966, ZoeM, Buliwyf

Kanger Aerotank

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Kanger Aerotank
« Απάντηση #135 στις: Νοεμβρίου 12, 2014, 16:42 »
Δε νομίζω να φταίνε οι κεφαλές, γιατί έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλές από διάφορες "πηγές".
Το πιο πιθανό μου φαίνεται είναι να φταίει η βάση. Αν έχεις άλλο αέροτανκ ή προτανκ 3, δοκίμασε ν' αλλάξεις μεταξύ τους τις βάσεις. Αν το ξανακάνει στον ατμο που θα βάλεις αυτή τη βάση, τότε σίγουρα φταίει η βάση (ρυθμιστής αέρα).
Αν δεν έχεις, αν μπορείς, πήγαινε σε κατάστημα και ρώτησε αν έχουν κάποιον ως δείγμα, κι αν μπορείς δοκίμασέ το αυτό εκεί.
Ή αν κάποιος φίλος σου συνατμιστής έχει, δοκίμασε να αλλάξετε για λίγο τις βάσεις. Αν φταίει η βάση, θα πλημμυρίσει ο άλλος ατμο. Αλλιώς θα έχεις πάλι στον δικό σου θέμα διαρροής.
Αν όντως φταίει η βάση (ο ρυθμιστής αέρα δηλαδή), απλά τον αλλάζεις μ' έναν καινούριο και ο ατμο ελπίζω θα δουλεύει άψογα.
Αν σκεφτώ κάτι άλλο, θα σου πω....

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #136 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 10:51 »
Και εμενα μου εχει βγαλει θεμα με τις κεφαλες ο Aerotank. Μου καιει τις κεφαλες (1,5 Ω) τη μια μετα την αλλη. Τον εχω πανω σε μια VeVe 1500. Εχω δοκιμασει τα παντα, δε γινεται τιποτα. Μονο με Ultrex δε λουστηκα ακομα... :) Η μονη πιθανη εξηγηση ειναι οτι φταιει η βαση ρυθμισης αερα. Αλλιως δε ξερω τι να πω... Θα παραγγειλω μια να δω αν εχει διαφορα. Προς το παρον πισω στο starter kit...

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #137 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 11:39 »
Επειδή γράφεις ότι τον δουλεύεις πάνω σε VV μπαταρία, στα πόσα volt την έχεις με τις 1,5Ωμ αντιστάσεις;
Να σε ρωτήσω επίσης, όταν λες "σου καίει", εννοείς ότι δουλεύει κάποιο διάστημα και μετά δεν δουλεύει καθόλου; Πόσο διάστημα δουλεύει; Και μετά βγάζει καμένο, ή δε δουλεύει καθόλου; Ή κάτι άλλο;
Προσπαθώ να καταλάβω ακριβώς τι κάνει, μήπως και σκεφτώ τι μπορεί να φταίει. Γιατί σ' αυτό που γράφεις, έτσι όπως το διαβάζω, δεν είμαι σίγουρη ότι είναι θέμα βάσης. Μην αγοράσεις καινούρια τσάμπα...
Τον aerotank mini έχεις ή τον κανονικό; Ή τον v2; Μάλλον τον μίνι, αλλά γράψε για σίγουρα...
Τον έχεις δοκιμάσει και με άλλα Ωμ αντιστάσεις; Πχ. 1,2 Ωμ ή 1,8 Ωμ ; Αν ναι, κάνει το ίδιο;

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #138 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 12:37 »
Τον κανονικο εχω με τη ροδελα. Κοιτα τις πρωτες μερες δουλευε καλα με τις πρωτες 1-2 αντιστασεις (τις παλιες στα 2Ω). Στις επομενες αρχισε να μου βγαζει καμενο και λιγη διαρροη. εν τω μεταξυ μου ειχαν ερθει και οι νεες αντιστασεις στα 1,5Ω που ειχα παραγγειλει απο τις οποιες μια μου δουλεψε και οι αλλες μου βγαζουν καμενο απο την αρχη. Το σκεφτηκα για τη μπαταρια και χαμηλωσα τα volt στα 3,6 απο τα 4 αλλα τα ιδια. Στην απλη ego 1100 φαινεται να δουλευει καλυτερα. Σε ολες τις περιπτωσεις δουλευει, αλλα αργει να ατμοποιησει και δειχνει να ζοριζεται. Μπορει να φταινε και οι συγκεκριμενες αντιστασεις. Θα τη βρω την ακρη, δεν τον παραταω τον ατμο  :) . Βασικα θελω να παρω ενα istick να εξασφαλισω λιγο τα σωστα ρευματα (και να τα βλεπω κιολας  :tongue_smilie: ) και βλεπουμε τι θα γινει.

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #139 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 13:53 »
Δοκίμασε να ανοίξεις κι άλλο τον αέρα. Δοκίμασε και τέρμα ανοιχτό να δεις τι γίνεται. Εγώ πάντως το έχω πάντα τέρμα ανοιχτό. Δες αν η ροδέλα πηγαίνει (ξεβιδώνει) κανονικά ως το τέλος να είναι ολόκληρες οι τρυπούλες ανοιχτές. (Μου έχει τύχει σε ρυθμιστή που πήρα σκέτο εξτρά να μην πηγαίνει ως κάτω η ροδέλα και ήθελε αντικατάσταση).
Αν έχεις τον αέρα πλήρως ανοιχτό κι ακόμα βγάζει καμένο, δοκίμασε από περιέργεια να δεις αν θα το κάνει αν κατεβάσεις κι άλλο τα βόλτ. Αν και νομίζω εκεί καλά έπρεπε να παίζει. 3,6 το βάζω εγώ στην αρχή όταν είναι καινούρια μια αντίσταση ώσπου να στρώσει, και μετά ανεβάζω 3,8.
Υποθέτω αυθεντικές είναι οι αντιστάσεις, ε;
Δοκίμασε (μήπως και... ποτέ δεν ξέρεις) και με μια άλλη παρτίδα αντιστάσεων...
Α, και να ξέρεις, στο istick θα πρέπει να ρυθμίσεις ακόμα χαμηλότερα τα βολτ, ή να πάρεις μεγαλύτερες αντιστάσεις. Αυτό το μοντάκι "χτυπάει" τα ρεύματα.... όσο δε φαντάζεσαι! Δοκίμασα το δικό μου αερο στο istick ενός φίλου που το πήρε. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη τη στιγμή είχα 1,2Ωμ αντίσταση, αλλά έφαγα το καμένο της ζωής μου.... Νομίζω με 1,5 Ωμ και χαμηλά πολύ βολτ θα είναι οκ. Αλλά δε ξέρω σίγουρα...

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #140 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 22:52 »
Τελικα ατμιζω στα 3.4 και στα 3.6 με μια αντισταση που δε τα κακαρωσε. Δεν τολμω να ανεβασω πιο πανω, ηδη τη τζουρα την αισθανομαι ζεστη. Μαλλον τα volt θα φταινε τελικα. Εννοειται θα παραγγειλω μια 5αδα απο αντιστασεις στα 2Ω για να δουμε τι θα γινει. Με το παραδειγμα που μου ειπες ανησυχησα λιγο (για το istick). Ειχα την εντυπωση οτι το κυκλωμα της μπαταριας, επειδη διαβαζει την αντισταση, θα απετρεπε το καψιμο δινοντας οσα volt πραγματικα μπορει να αντεξει η αντισταση ανεξαρτητα απο τα παραπανω  volt που θα του εδινα εγω. Μαλλον θα περιμενω ακομα λιγο για modaki. Ουτως ή αλλως επειδη προκειται για νεα τεχνολογια και αγορα, συνεχως βγαινουν καινουρια και καλυτερα πραγματα. Τα Χριστουγεννα ειναι κοντα, σιγουρα θα βγει κατι καινουριο και θα υπαρξουν και αναλογες προσφορες. Εως τοτε παραμενω στη VeVe και σε κατι απλες ego που εχω, παω σε μεγαλυτερες αντιστασεις και κανω το σταυρό μου. Ευχαριστω πολυ  για το ενδιαφέρον  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #141 στις: Νοεμβρίου 17, 2014, 12:25 »
Το istick είναι καλή πάντως επιλογή για πρώτο μοντάκι. Θα σου το συνιστούσα. Είναι πολύ μαζεμένο σε διαστάσεις για κάποιον που μεταβαίνει από τις ego. Τα volt θα πρέπει να τα ρυθμίζεις εσύ ούτως ή άλλως. Μη σε τρομάζει, δεν είναι τίποτα. Ξεκινάς από χαμηλά και ανεβαίνεις σιγά σιγά. Όπου νιώσεις ότι αρχίζει να χάνει τη γεύση με υποψία καμένου, κατεβαίνεις ένα κι είσαι οκ. Απλά το istick δίνει "άγρια" τα ρεύματα και πρέπει να το ρυθμίσεις λίγο πιο κάτω από ότι θα ρύθμιζες άλλα.
Στις αντιστάσεις σου τώρα, μπορείς να τσεκάρεις σ' αυτή που απέμεινε αν όντως ήταν 1,5 ωμ; Μήπως στο κουτί έγραφε 1,5 αλλά για κάποιο λόγο ήταν 1,2;

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #142 στις: Νοεμβρίου 19, 2014, 04:11 »
1.5 Ω ειναι η τελευταια, τις τσεκαρα ολες μια μια απο κοντα καθε φορα που βγαζαν καμενο. Τωρα μου ηρθαν οι νεες στα 1.8Ω :) (μαζι με ενα mini protank 3 που χτυπησα για δευτερο και ειναι απιστευτος! :respect: - ασχετο- ) και εβαλα μια και ολα καλα. Προσεχω τα volt τωρα. Καποιες απο τις προηγουμενες στα 1.5 πρεπει να τις εκαψα γιατι τις ξεκινησα αποτομα απο τα 4 και 4.2volt καθοτι οι πρωτες οι μανισιες ηταν 2Ω και τις ειχα στα 4.2v χωρις προβλημα και επισης καθοτι ασχετος  :dontknow: δεν σκεφτηκα να κατεβασω τα volt και ετσι μαλλον συνεβη το μοιραιο  :'( . Τωρα και μετα απο μελετη στο φορουμ ανεβαζω σιγα σιγα τα volt αναλογα παντα με τι αντισταση εχω (στην τελευταια 1.5 Ω που εχω τωρα μετα απο καποια χρηση την ανεβαζω μεχρι 4v χωρις προβλημα, αλλα θελει ζεσταμα πρωτα). Οπως μου λες  :thumpup: να κανω με το istick το ιδιο κανω και με τη VeVe. Ναι για το istick ενημερωθηκα οτι δειχνει στην οθονη ενα volt λιγοτερο απο αυτο που πραγματικα δινει στον ατμο. Θα το τσιμπησω σιγουρα, για το σπιτι ειναι ο,τι πρεπει, αλλα μαλλον λεω να περιμενω την v2 που θα εχει λυσει και αυτο το θεματακι.

Αποσυνδεδεμένος bujinkan

• **
  • 324
« Απάντηση #143 στις: Νοεμβρίου 19, 2014, 10:14 »
Προσωπικά έχω κάνει ήδη 30μλ red astaire με κεφαλή 1.2 και ακόμα όλα καλά ..

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #144 στις: Νοεμβρίου 19, 2014, 15:37 »
caros, χαίρομαι που βρήκες τη λύση!  :thumpup:
Να σε ρωτήσω μόνο, πήρες τον protank 3 mini, ή τον aerotank mini;
Αν πήρες τον protank, ήταν πριν βγει η aerotank;

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #145 στις: Νοεμβρίου 19, 2014, 20:52 »
οχι, τωρα τον πηρα. Βασικα ηθελα ενα δευτερο μικρο ατμο για να δοκιμαζω τα υγρα που ηδη εχω αρχισει να φτιαχνω (καλα εχω μπει με τα χιλια στη φαση  :tongue_smilie: ). Γι' αυτο επελεξα την πιο οικονομικη επιλογη του protank 3 mini (9 ευρω) σε σχεση με τον ακριβοτερο aero mini (30+ ευρω). Αυτο που δεν περιμενα ηταν να με ξετρελλανει τοσο με την αποδοση αλλα κυριως με το design που εχει, ειναι πανεμορφος! Υστερει μονο στην ελλειψη ρυθμισης αερα (παντως εχει αρκετα ανοιχτη και απροβληματιστη τζουρα). Απο την αλλη λογω μεταλλου ειναι παναλαφρος σε σχεση με τους aerotank και το χρωμα του ειναι πιο γυαλιστερο, επινικελωμενο νομιζω, σε σχεση με το ματ ατσαλι των aero. Κουκλι σωστο, τι να λεμε τωρα!  8)

« Απάντηση #146 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 14:36 »
Γειά σας παιδιά! Είχα γράψει κ πριν ότι είχα ένα πρόβλημα με τον kanger aerotank V2 που πήρα από FastTech. Έβαλα καινούργια κεφαλή κ δεν τρέχει όλα καλά. Μετά από κάποια στιγμή όμως σταμάτησε να δουλεύει.. Δεν δίνει ρεύμα μάλλον? Καμία ιδέα?

Αποσυνδεδεμένος araditsas

• **
  • 416
« Απάντηση #147 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 16:19 »
Βγάλε και ξανά βάλε την κεφαλή σφιχτή και λίγο μπας και δεν έχει πατήσει καλά.

Galaxy Note 3

« Απάντηση #148 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 17:28 »
Το έκανα πολλές φορές τπτ

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #149 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 19:11 »
Καθαρισε καλα τις επαφες και εκει που βιδωνεις την αντισταση και εκει που βιδωνεις τον ατμο στην μπαταρια και τις επαφες της μπαταριας. Επισης μη σφιγγεις πολυ ουτε την αντισταση στη βαση της ουτε τον ατμο στην μπαταρια. Δοκιμασε να πυροδοτησεις  8) αφηνοντας λιγο λασκα τον ατμο απο την μπαταρια, οχι τερμα σφιχτο. Αν τιποτα δεν πιασει, αλλαξε αντισταση, αυτο θα λυσει μαλλον και το προβλημα.

Επισης κρατα πατημενο το κουμπι για λιγο παραπανω. Αν η μπαταρια ειναι πεσμενη δε δινει κατευθειαν τα σωστα ρευματα (ή χρησιμοποιησε μια φρεσκοφορτισμενη μπαταρια).

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359781 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114203 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450016 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110692 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374723 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328094 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6428 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15282 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99906 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F