Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

396 επισκέπτες, 7 χρήστες
Ηρακλης, thanos1071, Milarepa, maprix, manoslykos, Tem, lidbab

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Dani Mod By Dicodes (Germany)  (Αναγνώστηκε 46667 φορές)

Αποσυνδεδεμένος st.mel

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Dani Mod By Dicodes (Germany)
« Απάντηση #75 στις: Νοε 21, 2013, 20:23 »
Εκτος και αν,για πχ κανεις αντισταση μικρη(1 ωμ) και εχεις 20 watt τοτε τα ριχνει για να μην αλλοιωσει την γευση και τρως καμμενα

Αποσυνδεδεμένος Giannis Pap

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #76 στις: Νοε 21, 2013, 20:30 »
http://www.pipeline-pro.co.uk/
Αυτο που λεει στην τελευταια σειρα για τα υγρα, ειναι οτι δεν υπαρχει διαφορά στην γευση του και στα 20 Watts? ??? ???

Τότε κρίμα που δεν λένε 30 !
Φαντάζομαι πως θα μπορεί να ελέγξει τη θερμοκρασία και να κάνει μόνο του αυτόματα ρύθμιση  :-\

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • camber
« Απάντηση #77 στις: Νοε 21, 2013, 21:12 »
Φαίνεται πως είναι μια καλύτερη έκδοση του dani που λύνει τα προβλήματα που είχαν αναφερθεί
- Δεν βγαίνει με σωλήνα 18350 που έπιανε 15W και όχι 20
- Έχει διαβάθμιση ανά 0.5W και όχι 1W του αρχικού
- Μετράει την αντίσταση και με συνεχές ρεύμα οπότε πιθανόν θα είναι πιο ακριβές στις επιδόσεις του.

Τώρα αυτό ότι προστατεύει την αντίσταση και τη γεύση του υγρού μάλλον σαν κόλπο marketing το αντιλαμβάνομαι. Έχει προστασία υπερθέρμανσης. Αν ανοιγοκλείνει δηλαδή στιγμιαία να μην παραπονιέται ο πελάτης για πρόβλημα. Είναι προσόν  :D

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
« Απάντηση #78 στις: Νοε 21, 2013, 21:21 »
Μπορει να ειναι και κατι τετοιο.....Καλο θα ειναι αυτο....

Μακαρι να κανει καλα τη δουλεια του γιατι ειναι πολυ ωραιο μοντακι.

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #79 στις: Νοε 22, 2013, 02:01 »
Μάλλον κάνει κάτι παρόμοιο με τον ζορμπά, που πειράζει τα volt για να κρατήσει σταθερά τα watt ανάλογα με την αντίσταση καθώς αυτή αλλάζει με την θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της τζούρας. Μόνο που εδώ μετράει θερμοκρασία αντί για Ω και προσπαθεί να την κρατήσει σε λογικά πλαίσια.

Να δω πότε θα αρχίσουν αυτά τα όμορφα να έχουν και όμορφη οθόνη...

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #80 στις: Νοε 22, 2013, 09:06 »
Οπτικά είναι ωραίο. Σε αυτό με την οθόνη, θα συμφωνήσω και εγώ. Μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι κάποιος που θα σκάσει €200+ αναλόγως ισοτιμίας με τη λίρα, δεν θα το κάνει για "να κάνει απλά τη δουλειά του", αλλά γιατί θέλει και ένα όμορφο εργαλείο.
Στα + του είναι ότι από όσο βλέπω, είναι το μόνο ηλεκτρονικό που μπορεί και συνεργάζεται με τόσο χαμηλές αντιστάσεις, αν και το θεωρώ ψιλοάχρηστο μιας και το ατού της τόσο χαμηλής αντίστασης όταν χρησιμοποιείται με μηχανικά είναι ότι ανεβάζει πολύ πράμα!! Ατού για κάποιους φυσικά, για άλλους είναι πρακτική Φενταγίν, αλλά περι ορέξεως.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
« Απάντηση #81 στις: Νοε 22, 2013, 11:27 »
Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω καταλαβαινω το ρολο της τοσο χαμηλης αντ/σης με ενα VV/VW.

Λατρης των χαμηλων αντ/σεων,αλλα εδω ειναι υπερβολικο.....Εχει δικιο ο Τρυφωνας.....

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• e-high ατμιστής
« Απάντηση #82 στις: Νοε 22, 2013, 20:26 »
Καλά δεν μας πειράζει αυτό ωστόσο. Όσα περισσότερα μπορεί να κάνει, τόσο πιο καλό φαίνεται στα μάτια υποψήφιων αγοραστών στο κάτω κάτω.

Συμφωνώ και εγώ πάντως, μεγαλούτσικες αντιστάσεις είναι πολύ ικανοποιητικές σε mods καθώς ανεβάζουν πιο σιγά θερμοκρασίες και δίνουν αυτή την απαλή αίσθηση στον ατμό. Κάποια mods το κάνουν καλύτερα βέβαια και το συγκεκριμένο mod νομίζω εκεί αποσκοπεί με την άλλη ιδιότητα που αναφέρθηκε.

Αποσυνδεδεμένος miltos1964

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: elliniko
« Απάντηση #83 στις: Δεκ 22, 2013, 20:02 »
Από μεταφορά

παιδια καλησπερα.
ερωτηση.
το dani ss το εχει κανεις?
εντυπωσεις?
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 22, 2013, 23:22 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος Roy

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: patra
  • smoking is dead....vaping is the future
« Απάντηση #84 στις: Δεκ 22, 2013, 20:12 »
Πολυ ωραιο μοντακι..το εντοπισα και εγω πριν μερικες μερες και μου γυάλισε..... αλλα πολυ ακριβο, τουλαχιστον για μενα :hmmm: ..

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #85 στις: Δεκ 22, 2013, 20:17 »
το θεμα φιλε roy ειναι αν ανταποκρινεται στα λεφτα του και αν εχει προβληματα.
αυτα ομως μπορουμε να τα μαθουμε απο καποιον που το εχει.

Αποσυνδεδεμένος morpheus

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #86 στις: Δεκ 22, 2013, 20:52 »
Έχω αυτό: http://www.pipeline-store.co.uk/en/pipeline-kits/216-pipeline-pro.html

που είναι μια βελτιωμένη έκδοση του dani. Τι θέλεις να μάθεις? Σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο feature?

Sent from my LT30p using Tapatalk

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #87 στις: Δεκ 22, 2013, 21:04 »
φιλε morpheus,το εχει καποιος γνωστος και μου εχει πει τα καλυτερα.
ειναι πολυ στιβαρη κατασκευη και πολυ λιτη και εμενα προσωπικα μου αρεσουν αυτου του τυπου τα mod.
απλα ρωταω αν αξιζει τα χρηματα του και αν λειτουργει χωρις προβληματα.
σε συνδιασμο οτι του δινουν και δυο χρονια εγγυηση, ειναι τοσο καλο?

Αποσυνδεδεμένος morpheus

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #88 στις: Δεκ 22, 2013, 21:13 »
Επιβεβαιώνω το στιβαρό και το λιτό. Έχει κάποια έξτρα που δεν συναντάς όπως πχ τώρα ατμιζω με heat protection στο πρόγραμμα 6 που σημαίνει 2 δευτερόλεπτα τα watt που του έχεις δώσει, 2 δέκατα του δευτερολέπτου παύση και μετά πάλι για 2 δευτερόλεπτα το 91% των watts που του έχεις δώσει και πάλι παύση κοκ. Με σκοπό να προστατευτεί από την υπερβολική ζέστη το άρωμα του υγρού. Αν διαβάσεις το εγχειρίδιο θα λυθούν αρκετές απορίες για τις δυνατότητες. Το θέμα αίσθηση, στο χέρι και στο ατμισμα, είναι βέβαια υποκειμενικό. Εμένα με καλύπτει απόλυτα. Το έχω δοκιμάσει με microcoil: ντουμανι, με απλό ribbon, σε kayfun lite plus original.

Sent from my LT30p using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος vaios61

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΜΕΛΙΣΣΙΑ
« Απάντηση #89 στις: Δεκ 22, 2013, 21:47 »
παιδια καλησπερα.
ερωτηση.
το dani ss το εχει κανεις?
εντυπωσεις? 
Το εχω στα χέρια μου περίπου 20 μέρες.Πολύ καλό και στιβαρό mod.Πολύ καλή διαχείριση ρεύματος(18650 μπαταρίες)και με πολλές δυνατότητες.Νομίζω,ότι συγκριτικά με το Provari,όχι σε θεμα αντοχής(είναι νωρίς ακόμα)είναι καλύτερο!!!

Διόρθωση παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 22, 2013, 22:03 από joyeman »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 790 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258025 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715714 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373055 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 388083 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262503 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678855 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 677 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22220 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2328 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.