vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

419 επισκέπτες, 5 χρήστες
manoslykos, billythekid, camber, GeorgeGTS, Ηρακλης

Dani Mod By Dicodes (Germany)

Απ: Dani Mod By Dicodes (Germany)
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 17:37 »
Οι 18350 που το δουλεύεις είναι AW 700mah?

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 18:17 »
Καλώς ηρθες φιλε mpardok!
Μιας και φαίνεται ένα ωραίο mod, και όχι στην κατηγορία αυτών που βγαίνουν 5-6 version το μήνα, αν θα ήθελες δεν ανοίγεις καλύτερα ένα νέο θέμα, μονο για το συγκεκριμένο, με μια ωραία παρουσίαση, φωτογραφίες κτλ, ωστε και ο κάθε ενδιαφερόμενος να κάνει εκεί τις ερωτήσεις του, και να δουμε και νέους κατόχους?( αν βέβαια έχεις τον χρόνο και την όρεξη)

Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 4

Αποσυνδεδεμένος Mpardok

• *
  • 9
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 18:54 »
Οι 18350 που το δουλεύεις είναι AW 700mah?
Έγω δουλέυω ΕΗ 800mah! Εχω και μερικές nobacco 750mah αλλά δεν θα τις συνιστούσα!

Καλώς ηρθες φιλε mpardok!Μιας και φαίνεται ένα ωραίο mod, και όχι στην κατηγορία αυτών που βγαίνουν 5-6 version το μήνα, αν θα ήθελες δεν ανοίγεις καλύτερα ένα νέο θέμα, μονο για το συγκεκριμένο, με μια ωραία παρουσίαση, φωτογραφίες κτλ, ωστε και ο κάθε ενδιαφερόμενος να κάνει εκεί τις ερωτήσεις του, και να δουμε και νέους κατόχους?( αν βέβαια έχεις τον χρόνο και την όρεξη)Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 4
Ναι φίλε joyeman δεσμεύομαι να το κάνω απο βδομάδα που θα έχω χρόνο! Σε ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!

Επαναληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως. Δεν κάνουμε συνεχόμενα ποστ. Δες και το προηγούμενο ποστ σου και αυτό του συντονιστή GIANNIS PAP. Από το συντονισμό!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 12, 2013, 19:14 από petra »

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 19:21 »
Λοίπον, λίγα λόγια μου απο την εμπειρία που ειχα μαζί του! είναι πολύ αυστηρό με την μέτρηση της αντίστασης! Όμως είναι πίο κοντα στην μέτρηση του πολύμετρου απο ότι άλλα mod! Γιατι ακόμα και τα πολύμετρα χάνουν!
Για την ακρίβεια μέτρησης των Ω είσαι σίγουρος? Καταρχήν τα πολύμετρα δεν χάνουν και κατά δεύτερον το γερμανικό βίντεο δείχνει ότι έχει πολύ μεγάλες αποκλίσεις στη μέτρηση των Ω σε σχέση με provari.

Αποσυνδεδεμένος Mpardok

• *
  • 9
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 19:28 »
Ζητώ συγνώμη που σας κουράζω με την απροσεξια μου! θα μάθω τον χείρισμό και θα ρίξω 5 ματιές αντι για 3 που μου υποδεικνίεται   αγαπητε! και θα προσπαθήσω να κίνουμε με τους κανόνες του φόρουμ! Ευχαριστώ mantzaros και wilde για τις υποδειξεις τους!

Είπα ακόμα πως και τα πολύμετρα χάνουν! Το απόλυτο δεν υπάρχει σχεδόν σε τίποτα! Είπα πως είναι αυστηρό! 1 με 2 μπορεί και να χάνει αλλά δεν είναι τραγικό σε σχεση με τις μετρήσεις που κάνουν τα περισότερα κινεζικα mod τις αγορας!

Όχι συνεχόμενα μηνύματα από τον ίδιο χρήστη, κάντε τροποποίηση του μηνύματός σας
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 12, 2013, 19:35 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 19:40 »
?.... 1 με 2 μπορεί και να χάνει αλλά δεν είναι τραγικό σε σχεση με τις μετρήσεις που κάνουν τα περισότερα κινεζικα mod τις αγορας!

Βάση τιμής όμως, η σύγκριση δεν θα γίνει με αυτά τα mod ;D

Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 4

Αποσυνδεδεμένος Mpardok

• *
  • 9
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 19:51 »
Βάση τίμης όμως δεν μπορει να αγοράσει κανείς όλα τα ακριβά mod για να μπορει να το συγρίνει! ίσως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την δυνατότητα να κάνουν συγκριτικα και με άλλα ακριβα mod! ψαξε στο ιντερνετ ίσως βρεις κάτι! Όταν κάποιος δεν γνωρίζει, τον βοηθάς δεν τον κοροιδευεις, είπα πως όταν έχω τον χρόνο θα διαβάσω ενδελεχός τους κανονίσμους! Τι άλλο πρεπει να πώ δηλαδή! Το Το ωραίος που επαναλαμβάνει ο wilde αστείο είναι? Να τις κάνουμε φίλε μου τις συγκρίσεις! Εγω σου μίλησα για έμενα! Δεν έχω την δυνατότητα να τις κάνω! Ότι παρατήρησα στην λειτουργεία του το αναφέρω! Δεν μπορώ όμως να στο συγκρίνω ακόμα ενδελεχος με το προβάρι! χρείαζομαι χρόνο!

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 12, 2013, 20:05 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 19:55 »
Μην παρεξηγήσαι φίλε μου, για καλο στο λένε με χιούμορ ;)
Απλά όταν έχεις χρόνο, με ένα καφεδάκι, χάζεψε λίγο τους κανονισμούς που σου έδειξαν τα παιδιά.

Λογικό είναι ότι δεν έχουμε όλοι λεφτά να αγοράζουμε τα πάντα, αλλά συγκρίνουμε πράγματα που ανήκουν στην ίδια κατηγορία. (οικονομική και ποιοτική στην συγκεκριμένη περίπτωση...)

« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 20:10 »
Κάποια μηνύματα μελών που αφορούσαν συντονιστικές πρακτικές προς το μέλος Mpardok
διεγράφησαν σαν off topic με το παρόν θέμα. Τα ευχαριστούμε για τις συστάσεις τους !

Φίλε Mpardok δώσε σε παρακαλούμε προσοχή στους κανονισμούς του φόρουμ
Έχεις πίστωση χρόνου αρκεί να είσαι θετικός στο να συμμετέχεις αποδεχόμενος τους
κανονισμούς που βρίσκονται εδώ

:OnTopicPlease:

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 13, 2013, 03:19 »
Είπα ακόμα πως και τα πολύμετρα χάνουν! Το απόλυτο δεν υπάρχει σχεδόν σε τίποτα! Είπα πως είναι αυστηρό! 1 με 2 μπορεί και να χάνει αλλά δεν είναι τραγικό σε σχεση με τις μετρήσεις που κάνουν τα περισότερα κινεζικα mod τις αγορας!
Καταρχήν να πω ότι κανείς δεν σε κοροϊδεύει. Όλοι νομίζω προσπαθούμε να μάθουμε κάτι καλύτερο για αυτό το mod χωρίς να αποχωριστούμε πρώτα 170€.
Το ότι είσαι νέος στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι είσαι και νέος ατμιστής. Για την ακρίβεια δεν ξέρω τι είσαι. Ίσως θα ήταν καλό εκτός από τις εντυπώσεις σου για το dani να μας πεις και δύο λόγια από την γενικότερη εμπειρία σου στα mod. Αυτό το λέω γιατί αν είναι το πρώτο σου mod και απλά είσαι ενθουσιασμένος, είναι κρίμα να παρασυρθούν άλλα μέλη και να αγοράσουν ένα mod που δεν αξίζει τόσα χρήματα.

Πάμε τώρα στα Ωμ. Δεν έχω δει πολύμετρα να διαφέρουν πάνω από 0.1Ω στις μετρήσεις τους. Το provari σ' αυτόν τον τομέα θεωρείται σημείο αναφοράς. Στο γερμανικό βίντεο ο τύπος μετράει αρκετούς ατμο. Σε όλους το dani έχει μεγάλη απόκλιση. Για παράδειγμα μετράει τον τελευταίο ατμο στο πολύμετρο και τον βγάζει 1.7Ω. Τα ίδια Ωμ του δείχνει και στο provari. Το dani όμως του τον δείχνει στην αρχή 2.3, μετά 1.6 και μετά error. Γερμανικά δεν ξέρω για να καταλάβω τι προσπαθεί να πει ο τύπος. Αν έχει πρόβλημα ο πόλος του dani ή κάτι άλλο.

Λες ότι σου φαίνεται πολύ δυνατό. Αν έχει τέτοιο πρόβλημα με τις αντιστάσεις είναι πολύ φυσιολογικό. Σε ατμο 1.7Ω αν ορίσεις στο DNA 10W θα σου βγάλει 4.1V. Αν όμως το dani αυτόν τον ατμοποιητή τον μετράει σαν 2.3Ω τότε για ρύθμιση 10W θα σου δώσει 4.8V. Δηλαδή ουσιαστικά θα παίξει τον ατμοποιητή που τα πραγματικά του Ωμ είναι 1.7 στα 13.5W. Οπότε φυσικά σου φαίνεται δυνατό σαν σφυρί, παίζει όμως λανθασμένα.

« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 13, 2013, 12:04 »
Πάντως αν όντως δεν μετράει σωστά τις αντιστάσεις είναι πολύ κρίμα για τα λεφτά που κοστίζει, για την κατασκευή του που είναι εξαιρετική και για την καλή  απόδοση (πιθανότατα)  που έχει. Θα προτιμούσα ακόμα να   είναι και  VV αντί για VW  όπως το Provari αρκεί να μπορεί να δώσει σωστές μετρήσεις. Όλοι ξέρουμε να υπολογίσουμε τα Watt, επιπλέον υπάρχουν και χρωματιστά πινακάκια για τη σωστή λειτουργία των άτμο σε σχέση με τα Ohm και τα Volt.

Αποσυνδεδεμένος gpanos

• **
  • 248
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 13, 2013, 18:52 »
Σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό mod πρέπει να κοιτάς την εγγύηση. Τα 2 χρόνια που έχει εγγύηση είναι σούπερ, αλλά σε αυτά τα λεφτά πρέπει να κοιτάξουμε τόσο την απόδοση όσο και το τι παραπάνω προσφέρει από τα φθηνότερα και αν είναι ισάξιο στα της ίδιας τιμής. Για εμένα προς το παρόν δεν είναι ευδιάκριτο, καλό θα ήταν να το πάρουν οι φίλοι μας οι reviewers και να το ξεψαχνίσουν.  8)  Από θέμα αισθητικής είναι πολύ όμορφο και μαζεμένο. Πλησιάζει το μέγεθος και την ομορφιά των μηχανικών.

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 13, 2013, 19:17 »
Για το dani παιδιά βρήκα αυτό (http://www.mountainprophet.de/2013/11/12/vw-akkutrager-dicodes-dani-ein-kleines-dilemma/) αλλά δεν καταλαβαίνω γρι Γερμανικά

Αποσυνδεδεμένος angelosdes

• 531
  • MTL+flavour

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 13, 2013, 20:45 »
Μάλιστα...

Με λίγα λόγια λέει ότι είναι η μικρότερη VW κατασκευή που υπάρχει και είναι πολύ καλής ποιότητας.
Το μικρό μέγεθος οφείλεται στο ότι δουλεύει με εναλασσόμενο ρεύμα και όχι συνεχές όπως τα υπόλοιπα mod. Λόγω όμως αυτής της καινοτομίας υπάρχει διαφορά στις μετρήσεις των αντιστάσεων και γενικά παίζει σε πολύ υψηλότερα watt από ότι του ορίζεις. Του δίνεις για παράδειγμα 11W κι αυτό μπορεί να παίξει στα 14W.

Αυτό κανονικά δεν θα ήταν πρόβλημα. Αφού βρούμε το γλυκό σημείο του ατμοποιητή μας, το δουλεύουμε εκεί και τελείωσε. Δυστυχώς όμως δίνει εντελώς διαφορετική ισχύ για σύρματα NiCr και Kanthal. Δεν λειτουργεί δηλαδή όπως τα κλασικά VW. Το ρυθμίζουμε πχ στα 10W αλλά σε άλλα πραγματικά watt θα παίξει μια αντίσταση 2.0Ω Nicr και σε άλλα watt μια άλλη 2.0Ω Kanthal.

Οι ρυθμίσεις γίνονται μόνο σε βήματα 1W, αρκετά χονδροκομμένες.

Με μπαταρίες 18350 δεν δίνει 20W, συνιστά τη χρήση μόνο του μεγάλου με 18650.

Κάθε φορά λέει που επισκέπτεται το site τους, οι προδιαγραφές έχουν αλλάξει (εκτός των 20W). Παρόλα αυτά δεν διατίθεται κάποια αναβάθμιση firmware για τους υπάρχοντες πελάτες.

Σε γενικές γραμμές το βρίσκει καλό. Παίζει αντιστάσεις ακόμη και 0.3Ω. Απλά δεν έχει ιδιαίτερη ακρίβεια στην ισχύ που δίνει.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360120 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1013 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328370 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29380 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F