Δεν μπορώ να διαφωνήσω στα της έκρηξης που περιγράφεις συνατμιστή, και βεβαίως μας βάζεις σε σκέψεις, + θα επεκτείνω ..
Το να χαρακτηρίσω την έκρηξη αυτή ως ατυχή στιγμή, όπως έκανα άλλωστε, από το να χαρακτηρίσω ως λάθος
το ουσιαστικό περιεχόμενο της έκρηξης, το αδιάβλητο δηλαδη της έρευνας, διέπεται από μεγάλη απόσταση, αν γίνομαι αντιληπτός.
Οσο λοιπόν δεν μπορώ να γνωρίζω, θα απέφευγα να πάρω θέση, και εγώ.
Συν, θα ζητούσα σε όποιον γνωρίζει, να καταθέσει στοιχεία.
Ως απλός ατμιστής, χωρίς μάλιστα να είμαι μέσα στα πράγματα, πως θα είμαι σίγουρος για το αδιάβλητο μιας έρευνας, όταν αυτή χρηματοδοτείται από
μια και μόνο εταιρία (που στην τελική δεν το γουστάρω αυτό, ούτε εγώ, αλλά συμφωνούν και άλλοι μαζί μου σε αυτό);
Οπότε, πως ξέρω ότι δεν ήταν βάσιμη αυτή η επίθεση, έστω και γινομένη με λάθος τρόπο.
Συμφωνώ όμως με τον ψυλλιασμένο τρόπο σκέψης, και συμφωνώ και με το διαχωρισμό των συμφερόντων των εμπόρων από αυτά των ατμιστών, παρ'ότι στη δεδομένη ίσως θα έπρεπε να παραμεριστούν οι διαφορές, προκειμένου να προστατέψουμε τη δυνατότητα μας να υπάρχουν -έστω- αυτές στο μέλλον .
Αν δεν αποφύγουμε το
διαίρει και βασίλευε που διέπει τις κοινωνίες μας και εδώ στο Ελλάντα, και αν δεν αποφύγουμε να δυιλίζουμε τον κώνωπα, ας ετοιμαστούμε να ατμίζουμε Philip Doris compact death κλπ, ή ας το κόψουμε να πάει από εκεί που ήρθε.
Αν δεν ενωθούμε με κοινό σκοπό, απλά δεν θα συμβεί τίποτα από τα προσδοκούμενα των απλών ατμιστών. Να μας αφήσουν στην ησυχία μας δηλαδή, τα κοράκια κερδοσκόποι φαρμακοκαπνοτρίφτες, που έχουν γ@.. τον πλανήτη και τους ανθρώπους.
Επίσης, η δύναμη ενός οργανισμού είναι αποτέλεσμα ενός βασικά παράγοντα, και όχι τόσο του νούμερου των υπογραφών =
Money!!
Οταν λοιπόν κάποιος έχωσε χρήμα σε μια οργάνωση που νοιώθει ότι τον πούλησε, απλά δεν ξαναχώνει.
Επίσης
2, θα ήθελα τη δυνατότητα να αποσύρω την υπογραφή μου υποστήριξης στον οργανισμο, οποιαδήποτε στιγμή νοιώσω θιγμένος ως ατμιστης (δεν γνωρίζω αν είναι δυνατόν αυτό αυτή τη στιγμή). Χωρίς, όπως δήλωσα και στο προηγούμενο ποστ να έχω βάσιμες αμφιβολίες για κάτι αυτή τη στιγμή.
Κατά τα άλλα, όπου υπάρχει πορτοφόλι, σε εμπόρους και σε ατμιστές δηλαδή (δεν είναι οι μεν πιο τίμιοι από τους δε, ασχέτως αριθμού. Θα έλεγα ότι και οι δύο κατηγορίες εμπλέκονται εξ'ίσου), δεν μπορεί να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και δίκαιο + δεν θα υπάρξει ποτέ, νομοτελειακά. ¨Ομως δεν ξέρω αν λόγω αυτού θα πρέπει να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια, εκφράζοντας μόνο αντιρρήσεις, πραγματικά δεν ξέρω …..
Περιμένοντας λοιπόν τον εθνικό φορέα ….
Το ποστάρω με πάσα επιφύλαξη. Απλά τις σκέψεις μου έγραψα. Αν για κάποιο λόγο είμαι οφφ, στείλτε το, ή αν κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει τα λάθη μου στα παραπάνω, θα ήθελα να γνωρίζω …
Τονίζω ξανά ότι δεν έχω σχέση με κανέναν, πουθενά. Απλά ατμίζω όσο μου επιτέπουν τα 500 ευρώ που βγάζω, μέχρι να μου τη δώσει και να το κόψω και αυτό ..
Ευχαριστώ για τη υπομονή!