vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

351 επισκέπτες, 4 χρήστες
Milarepa, FINIX, manoslykos, anetost

Απολύμανση - καθαρισμός οσμών σε Επισκευάσιμους ατμοποιητές

Απ: Απολύμανση - καθαρισμός οσμών σε Επισκευάσιμους ατμοποιητές
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 23, 2015, 02:58 »

Για τα μεταλλικά μέρη του Magma:

Εγώ για αρχή τα ξεπλένω με νερό... Μετά τα ποτίζω με οινόπνευμα... Ξανά ξέπλυμα με νερό, καλό όμως ξέπλυμα. Στο τέλος τους ρίχνω κι ένα σαπούνισμα με υγρό πιάτων και τέλος.

Τα σημεία που δυσκολεύεσαι να στεγνώσεις με χαρτί, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπατονέτα ή με βαμβάκι στην άκρη μιας οδοντογλυφίδας.

Εγώ συνήθως το πηγαδάκι που έχει ο Magma το φυσάω δυνατά κι όση υγρασία έχει μείνει, φεύγει στην επιφάνεια που μπορείς να σκουπίσεις εύκολα.

Έτσι κι αλλιώς όταν στήνεις τον ατμοποιητή και πυρώσεις την αντίσταση για να την στρώσεις, όση υγρασία έχει από το νερό βρύσης, εξατμίζεται.

Δεν θέλει και ιδιαίτερη επιστήμη παιδιά... :)

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
  • Φύλο: Άντρας
Γεια σας..
Παρελαβα σημερα απο ft τον kl+ ...
Εχω καποιες αποριες για το πλυσιμο...
1ον: πως τον πλένουμε ; νερο και υγρο πιατων ή σοδα και ξύδι ;

2ον: ξερω οτι τον λυνουμε τελειως πριν πλυθεί και δεν πλενουμε τα οριγκακια...
Με τις βιδες τι κανουμε; τις πλενουμε κανονικα;

Ειναι ο γνωστος κλωνος της ft...

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
Οι βίδες σε πολλές περιπτώσεις κλώνων δεν είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.
Γι αυτό προτιμώ να τους κάνω ένα καλό στεγνό καθάρισμα. Άντε να τις πλύνω με λίγο νερό και μετά να τις σκουπίσω αμέσως. Αλλά δεν θα τις αφήσω μέσα σε σαπουνόνερο, ξύδι κλπ.

Αποσυνδεδεμένος Nick-The-Greek

• **
  • 156
Εγώ τα αφήνω μέσα σε ζεστό σαπουνόνερο για 30+ λεπτά (ίσως και καμιά ώρα), μετα ξέπλυμα και τα αφήνω να στεγνώσουν εκτός και αν βιάζομαι όποτε τα στεγνώνω μόνος μου με πετσέτα / χαρτί.

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
Ωραια !!!

Ευχαριστω και τους δυο δας!!!

Θα τα αφησω να μουλιασουν :ρ και να στεγνωσουν ολο το βραδυ με την ησυχια τους !!!

Αποσυνδεδεμένος panagosg

• **
  • 255
  • Γιώργος
Χρησιμοποιω αυτο με αριστα αποτελεσματα
http://b.scdn.gr/images/sku_main_images/003075/3075162/large_059-0052.jpg

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
φιλε κονγκεο μπορεις να το αφησεις μεσα σε ζεστο γαλα,κανει πολυ καλη δουλεια και φευγουν ολες οι οσμες. :thumpup: :bye:

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
Συνονοματε συμφορουμιτη συνατμιστη κλπ κλπ

Δεν ηξερα οτι το γαλα κανει για τα μεταλλικα κομματια ,νομιζα οτι ειναι μονο για τα τανκ. ...

Βεβαια την 1η και τελευταια φορα που εβαλα τανκ σε γαλα να βρασει,αφρισε και η κουζινα εγινε μπ****λο....

Θα το δοκιμασω και αυτο!!!
(Ορεξη να εχω)

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
Οι βίδες σε πολλές περιπτώσεις κλώνων δεν είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.
Γι αυτό προτιμώ να τους κάνω ένα καλό στεγνό καθάρισμα. Άντε να τις πλύνω με λίγο νερό και μετά να τις σκουπίσω αμέσως. Αλλά δεν θα τις αφήσω μέσα σε σαπουνόνερο, ξύδι κλπ.
Νομίζω μ' αυτόν τον τρόπο κλείνεις τα μάτια στο πρόβλημα. Αν δεν είναι ατσάλινες με τον καιρό θα σκουριάσουν και τη σκουριά θα την ατμίζεις.
Καλύτερα να βγει το πρόβλημα από την αρχή και να πάρεις σωστές ατσάλινες βίδες αν χρειαστεί.

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
Αυτό εννοείται!
Το λέω επειδή τις περισσότερες φορές όταν παραλαμβάνουμε έναν ατμοποιητή είναι δύσκολο να έχουμε διαθέσιμες ατσάλινες βίδες στα μέτρα του. Για τα πρώτα στησίματα δεν μου βγάζουν προβλήματα. Μετά φυσικά γίνεται αντικατάσταση πριν προλάβουν και σκουριάσουν ή φθαρούν γενικότερα.
Λάθος μου που δεν το ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ.

Αποσυνδεδεμένος GsP

• *
  • 7
Εχω ακουσει για την μαγειρικη σοδα οταν λες μπανιο...οκ τα αφηνεις καποια ωρα
σε ζεστο νερο? Εχω ακουσει ελαφρως βρασιμο με σοδα το εχει κανει κανεις?

Αποσυνδεδεμένος zerom

• **
  • 260
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αι αμ ε γκερλ νταμ ιτ!
Θα σου πρότεινα να μη μπλέξεις με βρασίματα.
Εμένα μου είπαν να τον βουτήξω σε ζεστό γάλα. Τόσο ζεστό όσο να μπορείς να βουτάς το δάχτυλο σου χωρίς να καίγεσαι. Τον άφησα κανα μισάωρο. Μετά (γιατί έτσι μου την κάρφωσε) γέμισα ένα μπωλ με χλιαρό νερό κ ελάχιστο απορρυπαντικό πιάτων. Τον άφησα πάλι για λίγο, έπειτα πήρα οδοντόβουρτσα κι έτριψα λίγο τα εσωτερικά σημεία στα σπειρώματα και γενικά τις μεταλλικές εσοχές, τον ξέπλυνα καλά και ήταν έτοιμος και άοσμος.
Σε αυθεντικό τα έκανα όλα αυτά, ο οποίος πριν πλυθεί ήταν κάπως οσμηρός...

Αποσυνδεδεμένος xxpistoss

• **
  • 197
Εμένα προσωπικά ένα καλό μπάνιο σε ζεστό νερό με απορρυπαντικό για πιάτα. Τρίψιμο με οδοντοβουρτσα όπου μπορείς.
Τελικό στάδιο μετά το ξέπλυμα, μια καθαρή αλκοόλη και βουτιά μέσα ο ατμοποιητής και τα εξαρτήματά του.
Τέλος ξέπλυμα με πολύ νεράκι.
Αν έχει καλή αντανάκλαση βλέπεις τα έλαια να επιπλέουν στην επιφάνεια που έχεις μέσα τον ατμοποιητή.

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• **
  • 492
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
Μπραβο ρε παιδια
Ειχα δωσει τον kayfun να το δοκιμασει η φιλη μου, εβαλε βανιλια και δεν εφευγε η μυρωδια με τιποτα.
ThanXxxx

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• **
  • 375
Εγω εχω απολυμαντικα στο ιατρειο που χρησιμοποιω σε ενδοσκοπια και εργαλεια, οποτε με ενα "μπανιο" ανα 3-4 εβδομαδες για κανα 15λεπτο ειμαι ετοιμος και σιγουρα απολυμασμενος! Ενοειται μετα καλο πλυσιμο...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359940 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450243 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374855 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328208 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99936 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F