vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

360 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, anetost, FINIX, manoslykos

Απολύμανση - καθαρισμός οσμών σε Επισκευάσιμους ατμοποιητές

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Απ: Απολύμανση - καθαρισμός οσμών σε Επισκευάσιμους ατμοποιητές
« Απάντηση #120 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2015, 00:35 »
Μάλλον ultrasonic εννοείς. Ρινίσματα δεν φεύγουν με αυτό, καθαρίζει μια χαρά τις λοιπές βρομιές όμως!

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #121 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2015, 03:59 »
Εγώ για αέρα παντός έχω τις φιάλες για καθαρισμό των PC κάπου 6€ από Plaisio ή Κοτσόβολο και άσε τα πρατήρια, όχι τίποτα αλλά θα σε κοιτάνε και περίεργα :)

Ενας λογος που εγραψα οτι ειναι δυσκολο , ηταν και το οτι θα σε κοιτανε παραξενα , θα πρεπει να προσεξεις μη σου πεσει κατω , μη χασεις κατι....κλπ. κλπ. κλπ.

Ειναι ομως η καλυτερη λυση για να φυγουν διαφορα ξενα σωμματα απο τις τρυπες των ατμ/των , που δεν μπορεις να βαλεις κατι μεσα , αλλα και να εχεις κατι που μπορεις να το βαλεις μεσα σε τρυπες , δεν εισαι σηγουρος οτι καθαρισε.
Ουτε βεβαια με τον αερα εισαι 100% σηγουρος , αλλα ειναι η καλυτερη λυση.

« Απάντηση #122 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2015, 07:51 »
Τελικά τους έτριψα για κανένα δεκάλεπτο τον καθένα (τα επιμέρους τμήματα του) με οδοντόβουρτσα και απορυπαντικό πιάτων. Μετά ξέπλυμα σε καυτό νερό και μισή ωρίτσα σε Smirnoff με περιστασιακό κούνημα του ποτηριού. Έβγαλα τα τμήματα και τα άφησα σε ξεχωριστά ποτηράκια να στεγνώσουν μέχρι σήμερα, παρατηρώντας, τρίβωντας και φυσώντας προσεκτικά το κάθε κομμάτι τους για να δω αν έχει υπολείματα. Δεν φαίνεται κάτι, αν και δεν πολυεμπιστεύομαι την όραση μου (όπως είπα, ΟΥΤΕ με τα γυαλιά μου). Θα χρησιμοποιήσω και ένα ψεκαστήρι αέρα που έχω (σπρέϊ σαν "αυτό του Πλαισίου" που αναφέρθηκε - αν και "του Πλαισίου" δεν είναι από τα δυνατότερα/καλύτερα, έχω ένα "από αλλού" με... τριπλάσια πίεση) στις διόδους αέρα τους και μετά θα ξεκινήσω τη δοκιμή από τον Τρίτωνα - που ως "αουθέντικ" παίζει να έχει και τα λιγότερα προβλήματα / λιγότερη μυρωδιά γράσσου.

Το supersonic cleaner καλή φάση, αλλά άλλο έξοδο, και δεν έχω καν χώρο να το χώσω. Η σύζυγος θα με πνίξει πια με τόσα που έχω σκάσει για το όλο "χόμπι"  ;D

Το δε βράσιμο σε γάλα μου φάνηκε λίγο... σουρεάλ! Δεν μένουν υπολείμματα ρε παιδιά; Εδώ με το απορυπαντικό πιάτων και σου λένε να ΜΗΝ το χρησιμοποιείς για τέτοιες φάσεις, διότι περιέχει ΚΑΙ αυτό χημικά "που δεν κάνει να ρουφάς". Το ίδιο έβλεπα χθες όταν πήγα στο Super Market να πάρω, ανάμεσα σε άλλα, οινόπνευμα: στη συσκευασία του προειδοποιεί, για το "φωτιστικό" οινόπνευμα, "να μην έρχεται σε επαφή με το δέρμα" αλλά και να... "μην καπνίζεται" (βρε λες να μας έχουν πάρει πρέφα;  ;D ). Το "καθαρό" κόστιζε γύρω στα €14 και η Smirnoff, με τριπλάσια ml, €15,5. Η επιλογή ήταν απλή  :tongue_smilie:

Να προσθέσω πως υπάρχει και ένα οινόπνευμα που ΔΕΝ γνώριζα, ΔΕΝ είχα προσέξει ποτέ μου, που ονομάζεται κάπως-"λοσιόν", και περιέχει (ταρατατάααα) 95% οινόπνευμα, με το υπόλοιπο 5% να είναι... γλυκερίνη και άρωμα λεμόνι! Και να αφήσει υπόλειμμα, δηλαδής, χώνεις και λίγη PG και ίσιωσες!  8)

(...εντάξει, αστειεύομαι  :D )

Γέμισε δυο ποτήρια βοτκα. Κατά προτίμησή absolut την κόκκινη.
Στο ένα ποτήρι βάλε τον ατμοποιητη και στο άλλο παγο.
Πιες το ποτήρι με τον πάγο.
Μόλις τελείωσει το ποτό σου ξέπλυνε τον ατμοποιητη με νερό.
Σε περίπτωση που ο ατμοποιητης δεν ξεμυρισει έχεις απολαύσει μια υπεροχή βότκα.
Δεν μπορώ κλαίω  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: . Μακράν το ευφυέστερο και πιο χιουμοριστικό post που διάβασα ποτέ  στο φόρουμ!!!  :respect:

Αποσυνδεδεμένος Clark_G

• **
  • 176
Έβρασα ατμοποιητή με γάλα και μετά με νερό. Έχουν μείνει πάνω στον ατμοποιητή κάποια σημάδια, νομίζω είναι άλατα ή σημάδια από το γάλα...δεν είμαι σίγουρος.
Να τον αφήσω το βράδυ μέσα σε νερό με υγρό πιάτων και να δοκιμάσω ένα πλύσιμο ξανά αύριο με απιονισμένο νερό ή water for injection?

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
Εμενα καλα αποτελεσματα εχει το βρασιμο με νερο και λευκο ξυδι (για τις οσμες) και μετα λιγο ακομα με σκετο νερο!

Γυαλιζει το μεταλλο και φευγουν και ολες οι μαυριλες (απο λαδια , υγρα κλπ)

Αποσυνδεδεμένος polygrafos

• 501
  • Στέλιος Νιάπος
    • Προσκλητήρια Γάμου Βάπτισης
Καλησπέρα
Αν δεν πλένεις τον ατμοποιητή αφήνοντάς τον μέσα σε νερό με σόδα ή ξύδι (π.χ Kayfun ή Eviva)
και απλά τους κάνεις στεγνό καθάρισμα με χαρτοπετσέτες όταν αλλάζεις αντιστάσεις, υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
Να σημειωθεί ότι δουλεύω βάσεις Atmos Lab Balanced και Flavour Art 50PG/50VG 4 νικοτίνη και 4-5 καπνικά αρώματα.

Αποσυνδεδεμένος vaporaki

• 526
έβρασα σε ξυδι τον μαγμα μου αλλα ακομη βρωμαει και νομιζω απο το ινσουλειτορ. εχω και ισ αλκοολη αλλα μήπως αμα το ξαναβράσω λιώσει το ινσουλειτορ? βρωμάει αρκετα και ειναι το δεύτερο στήσιμο. το πρωτο το κράτησα 10 τζουρες γιατι πιστευα οτι φταίει το συρμα/βαμβάκι.

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
Βραστον σε γαλα.λενε οτι απορροφαει καλα τις μυρωδιες.
Δεν το εχω κάνει γιατι πετυχε με ξυδι εμενα.αρα δεν χρειάστηκε

Αποσυνδεδεμένος vaporaki

• 526
μονο μιλκο εχω τωρα  :))

θα δοκιμάσω ενα ξυδάκι παλι... και βλεπουμε

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
τοτε βαλε σε ενα ποτηρι 2 κουταλιες μαγειρικη σοδα και βαλε ξυδι μπολικο μπολικο. και αστο μεχρι να σταματησουν οι μπουρμπουληθρες!

βραστο μετα σε λιγο νερο και αν δεν πιασει και αυτο δοκιμασε το γαλα. και προς θεου οχι το μιλκο :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος emankov

• *
  • 18
Eγω πλενω με οδοντοβουρτσα και ζεστο νερο βρυσης
Χρησιμοποιω και corega tabs για μασελες κανουν καλη δουλεια και ειναι safe
Θα τις χρειαστω συντομα και εγω ετσι οπως παω. :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
Του κανεις και πλυση με listerine μετα; χαχαχα

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
Μπρικι, βραζει κανα 5' και ουτε οσμη και πεντακαθαρο!

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
Ειπε οτι δεν πετυχε αρα προτειναμε εναλλακτικες

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359941 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450243 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374915 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328208 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99936 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F