vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

347 επισκέπτες, 2 χρήστες
thebull, KORG N364

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Μέλι της ίδιας εταιρείας.
Αναλογία 3/2 υπέρ του καπνικού.
Δοκίμασε αρχικά το 3/1, μπορεί να σε καλύπτει καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3450
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Ευχαριστω φιλε μου spectrum

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
Εγω  θα σου ελεγα να το πας πιο σιγα το θεμα γιατι το μελι για μενα ειναι δυνατο αρωμα... μεσα σε 10 μλ καπνικο αρχισε μρ 3 σταγονες και ανεβαινε

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
  • Φύλο: Γυναίκα
Ξέρει κάποιος για το black honey της TPA πώς χρησιμοποιείται? Μόνο του ή σε συνδυασμό με καπνικό?

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
Σε συνδιασμο καλυτερα με καπνικα και αυτο σε  πολυ μικρες αναλογιες ... αρχισε με λιγες σταγονες.. προσοχη μυριζει παραξενα στο χωρο αν ειναι σε καπνικο και εχει % μεγαλα ποσοστα

Ο συνδιασμος του με καπνικα στρογγυλευει την γευση τους την κανει πιο ευχαριστη γλυκοξινη θα τολμησω να πω

Αποσυνδεδεμένος ferongr

• Lung hit best hit
  • 818
  • Ζήτω τα boxmods
Υπάρχει το LorAnn Banana Cream στην Ελλάδα πουθενά;

Αποσυνδεδεμένος joss rossi

• *
  • 64
Δυστηχως ακομα οχι ,αν κ εχω ψάξει σε αρκετά μαγαζιά εντός Ελλάδας !!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 12, 2015, 20:55 από camber »

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• **
  • 395
Ρε παίδες δεν μπορώ να βρω πουθενά Cream Fresh της FlavourArt. Ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω εντός Ελλάδας, ή μήπως υπάρχει κάτι σχεδόν ίδιο σε άρωμα από TPA;

Αποσυνδεδεμένος rude boy

• *
  • 5
Να ρωτήσω για το soho σε diy ποσο τοις εκατο βαζω;

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • 4139
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
Βάλε ένα 10% για 20ml υγρου, 12% για 30 και 15% από 50ml και πάνω.

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2160
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Παιδεσ καπιοσ υδημων στο θεμα για να μου πει τη παιζη η πρωτεσ τζουρεσ η πρωινεσ αν και το
υγρο ειναι στα 4 mg  δεν μπορω να ατμισω μολισ κανω την πρωτη τζουρα αμεσοσ με πιανη βηχασ και εχω την εσθησει οτι ειναι πανω απο 12mg μετα απο  καμποσεσ τζουρεσ σε πιο χαμηλα watt
Επανερχεται σε κανονικα επιπεδα φυσικα συμβενη και οταν δεν τραβηξω τζουρα πανω απο 10 λεπτο αρα δεν ειναι θεμα κορεσμου στο υγρο .

Τα υγρα μου ειναι vg  pg  70  30 απο συνδεσμοσ και αρωμα RY4  FA και η νικοτινη ειναι απο atmos lab    mist   20 φυσικα την εχω αραιωση με τα παραπανω

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3450
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Η pg το κανει αυτο γιωργο,ειναι θεμα χρονου να συνηθισουν τα αισθητηρια μας,θελει τις πρωτες τζουρες να τις κανουμε αργα και να δινουμε χρονο

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2160
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση και να φανταστησ οτι σκευτομουν σημερα να λιγοστεψω τη vg  απο 70  30 και να την κανω στα 50 50 για να αυξησω το χτυπημα  αλλα δεν το βλεπω με τιποτα μαλων 90  10 θα παη η δουλεια

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΜΑΡΙΑ
Γιώργο , στις πρώτες πρωινές τζούρες εγώ κατεβάζω πάντα τα βατ και όσο περνάει η ώρα ανεβάζω εκεί που ατμίζω συνήθως. Δηλαδή αν ατμίζω στα 13 το πρωί ξεκινάω απο τα 9.

Αποσυνδεδεμένος EΡΕΒΟΣ

• **
  • 489
Καλημερα,σε παραγγελια που εχω κανει δεν εχουν το το black honey tpa,επειδη δεν θελω να χαλασω την παραγγελια μπορω να το αντικαταστησω με καποιο μελι απο flavourart/flavor west;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 132 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 270 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20292 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1088 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878165 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362716 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467457 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1910596 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520353 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1624 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376188 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702279 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ