ΠΡΟΣΟΧΗ με το συγκεκριμένο κατάστημα. Εχω άσχημη εμπειρία (από mod). Το κατάστημα έδειχνε να έχει μία super γκάμα σε mod που ήταν out of stock αλλού & έτσι προχώρησα σε αγορά. Δέκα μέρες μετά & καμία κίνηση στην παραγγελία μου & τον παίρνω τηλέφωνο. "Α, συγγνώμη δεν το έχω, θέλετε κάποιο άλλο;" Τον ρωτάω αν μπορεί να βρει, μου απαντάει ναι & κλείνω. 15-20 μέρες μετά (έλειπα ταξίδι) ΞΑΝΑ τηλέφωνο. "Αμαν, φίλε, ευτυχώς που με πήρες, ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ. Οχι φίλε, συγγνώμη, δεν το βρίσκω πουθενά".
Επειδή δεν ήθελα να μπλέξω με επιστροφή χρημάτων, του λέω οκ, κλείνω, κάνω ένα τσεκ να δω τί από αυτά που έχει είναι διαθέσιμο & ξαναπαίρνω. Εκανα ένα κατάλογο με καμιά 10ριά προϊόντα "με απ'όλα", από διαφορετικά πράγματα, δηλαδή.
Ξαναπαίρνω τηλέφωνο, μπας & τα βρούμε σε έστω & σε τηλεφωνική, διά ζώσης, παραγγελία. Αν καταλάβατε πως ήταν out of stock ΣΕ ΟΛΑ, μην πανηγυρίζετε, ευκολάκι ήταν. "Συγγνώμη φίλε, είμαι μόνος & δεν προλαβαίνω να ασχολούμαι & με το ηλεκτρονικό κατάστημα".
Σάστισα με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια & τον ρώτησα αν το Grus που εμφανιζόταν ως διαθέσιμο, υπήρχε. Grus είχα ήδη, αλλά ήθελα να ξεμπερδεύω. "Δεν το έχω, φίλε, να ψάξω όμως".
Εννοείται πως ΕΓΩ τον ξαναπήρα τηλέφωνο για να μου πει πως το είχε βρει & πως μου το είχε κάνει αποστολή. Α, μου έβαλε & δώρο κάτι μηδενικά φρουτο"λαδάκχια".
Οπότε, παραγγείλτε με ΔΙΚΗ σας ευθύνη. Και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ επικοινωνείστε τηλεφωνικά, τηλεγραφικά, με μορς, ταχυδρομικό περιστέρι, ακόμα & με σήματα καπνού ΠΡΟΤΟΥ καταθέσετε τα χρήματα.